KUTSU LUKIJAILTAAN JA FIILIKSIÄ HYVINVOINTIVALMENNUKSESTA

27/02/2017

Kaupallinen yhteistyö LähiTapiolan kanssa.

Kuukausi sitten kerroin lähteneeni testaamaan uudenlaista älyhenkivakuutusta, jossa perinteisen korvataan jos jotain sattuu- tyylisen vakuutuksen lisäksi yritetään ennaltaehkäisevästi huolehtia ettei mitään sattuisi. Kokonaisuuteen kuuluu henkivakuutus, sähköinen terveystarkistus sekä itsevalmennusohjelmat, aktiivisuusranneke tai sykemittari, hyvinvointitietoja sekä hyvinvointisovellus puhelimeen.

Viime postauksessa kerroin että aktiivisuuttani sekä palautumistani mitattiin FirstBeat-mittarilla ja tulokset olivat hieman huolestuttavia. Liikuin paljon, olin aktiivinen, mutta en palautunut kunnolla edes yön aikana. Stressipiikit olivat korkeita.  Asetimme yhdessä minulle tavoitteeksi yrittää päivän aikana pieniä rentoutumishetkiä. Lisäksi olisi tärkeä muistaa syödä säännöllisesti, laittaa älylaitteet pois illalla ja mennä ajoissa nukkumaan.

Olen tässä välissä tavannut myös toisen kerran personal traineriani. Ekalla kerralla käytiin läpi liikuntatottumuksiani sekä syömisiä ja tehtiin kehonkoostumusmittaus. Nyt toisella kerralla tavattiin salilla, jossa tehtiin minulle oma ohjelma.

Täytyy sanoa että saliohjelman tekemisestä sai heti ihan hirveesti lisää motivaatiota liikumiseen ja treenaamiseen. En ole ikinä ennen käyttänyt PT:tä, mutta on oikeasti todella hyvä käydä ammattilaisen kanssa kaikki liikeet kunnolla läpi. Sain toki myös itse vaikuttaa, että mitkä laitteet tai liikkeet ovat minulle ne mieluisimmat.

Uudessa ohjelmassani keskitytään ennenkaikkea suuriin lihaksiin ja niin, että yhdellä liikkeellä saa mahdollisimman monipuolisesti treenattua useita lihaksia kerralla. Tämä on myös ajankäytöllisesti minulle ihan mahtava juttu. Selviän salilta tunnissa sisään ja ulos. Ja olo on sen jälkeen mitä mahtavin!

Ohjelman lisäksi tehtiin minulle viikko-ohjelma. Eli jotkut viikot ovat vähän iisimpiä ja jotkut sitten kovempia, sekä jotain siltä väliltä. Saliohjelman lisäksi käyn myös kerran-pari viikossa lenkillä, riippuen viikosta.

Säännöllisen liikunnan myötä säännöllinen syöminen on ollut isommassa roolissa. Olen välillä tosi tosi huono syömään aamulla ja päivällä, jolloin kamala nälkä iskee sitten illansuussa. Nyt olen kuitenkin pikkuhiljaa oppinut syömään aamupalan ja jopa välillä muistanut ottaa jotain pientä välipalaa kassiin mukaan.

LähoTapiola järjestää myös ilmaisia hyvinvointi-webinaareja. Tie tuloksiin -webinaarisarjassa käydään läpi hyvinvoinnin eri osa-alueita. Webinaarit sopivat kaikille liikunnan, levon ja ravitsemuksen vaikutuksista kiinnostuneille.

Mutta me järjestetään myös ihan live-tapaaminen hyvinvoinnin merkeissä! LähiTapiolan Espoon toimipisteteessä pidetään tiistaina 21.3 lukijailta. Paikalla on kaikki älyhekivakuutusta testanneet blogaajat, sekä meidän lukijamme. Illan aikana on tarkoitus jutella hyvinvoinnista ja kaikki osallistujat saavat ilmaisen kehonkoostumusmittauksen. Tottakai tarjolla on myös syötävää ja juotavaa.

Tulossa on siis varmasti tosi kiva ja mielenkiintoinen ilta! Minulla on mahdollisuus kutsua lukijailtaan seitsemän henkilöä. Eli jos kiinnostus heräsi, kommetoi alle postauksen kommentteihin niin olet mukana arvonnassa! Ilmoitan onnekkaille 9.3.

LIFIE yhteistyö LähiTapiola


10 Responses to “KUTSU LUKIJAILTAAN JA FIILIKSIÄ HYVINVOINTIVALMENNUKSESTA”

  1. HANNA sanoo:

    Mukana arvonnassa! Miten kehonkoostumusmittaus tehdään?

    • Minttu MAMI GO GO sanoo:

      Jes kiva! Se mitataan niin että mennään paljain jaloin sellaiselle vaa´alle ja pidetään kahvoista kiinni 😀 En tiedä tarkemmin miten se toimii, mutta varmasti osaavat siellä kertoa 😀 !

  2. Hilma sanoo:

    Kuulostaa ihan super hauskalta ja mielenkiintoiselta! 🙂

  3. Hilma sanoo:

    Oi tämä kuulostaa siistiltä, olisin mukana 🙂

  4. Suvi sanoo:

    Todellakin mukana arvonnassa! Kuulostaa hyvin mielenkiintoiselta konseptilta!

  5. Johanna sanoo:

    Kuulostaa kivalta illalta ja olisi mukava tietää kehonkoostumus tällä hetkellä.

  6. katerina sanoo:

    Kuulostaa tosi mielenkiintoiselta. Mukana arvonnassa 🙂

  7. Sarkka sanoo:

    Tämä kiinnostelee kovasti eli todellakin mukana arvonnassa! Pikkukakkosen syntymästä on pian 9kk ja olen ollut tosi kiinni vauvassa… vai sittenkin toisin päin ;)!? Muutaman tunnin irtautuminen arjesta siis houkuttelee.

    P.S Kiitos kivasta Blogista!

  8. Oiva sanoo:

    Uskaltaisko sitä julkisesti tuollaiseen mittaukseen 😀

    • Minttu MAMI GO GO sanoo:

      Uskaltaa! Se tapahtuu samalla tavalla kun vaa’alla käynti, eikä niitä tuloksia julkisesti esitellä 🙂 !

Kommentoi