OLE ROHKEA – HYVÄ SIITÄ TULEE

23/01/2017

Processed with VSCO with f2 presetProcessed with VSCO with f2 presetProcessed with VSCO with f2 presetProcessed with VSCO with f2 presetProcessed with VSCO with f2 presetProcessed with VSCO with f2 presetProcessed with VSCO with f2 presetProcessed with VSCO with f2 presetProcessed with VSCO with f2 presetProcessed with VSCO with f2 presetOLYMPUS DIGITAL CAMERAProcessed with VSCO with f2 presetProcessed with VSCO with f2 preset

Minulla on onni olla lahjakkaiden ja rohkeiden perheenjäsenten sekä ystävien ympäröimänä. Milloin kukakin julkaisee kirjan, ryhtyy yrittäjäksi, lennätetään Cannesiin stailaamaan juhlat, saa aikaan somehitin, perustaa kauppoja ympäri euroopan, pyörittää omaa vaate-mallistoa, irtisanoutuu, julkaisee musiikkia tai mitä milloinkin. Kaikkia heitä yhdistää rohkeus. Rohkeus hypätä tuntemattomaan ja tehdä juuri sitä mikä itsestä tuntuu hyvältä.

Kai se on niin, että samanhenkiset ihmiset vain ajatuvat yhteen. He saavat toisiaan voimaa, inspiraatiota ja sitä rohkeutta. Toinen tärkeä asia on se, että tuemme toisiamme. Ollaan aidosti iloisia toistemme saavutuksista. Ymmärrämme, että toisen menestyminen ei ole pois itseltä. Nimittäin sellaiseen täällä Suomessa on tullut valitettavan usein myös törmättyä.

Ajattelenkin, että kateus johtuu usein siitä, ettei itse uskalleta. Se on myös hirveän kuluttavaa ja vie varmasti itseltä pois juurikin niitä voimia, joita siihen tekemiseen ja uskaltamiseen tarvittaisiin.

Meillä on onneksi todella hyvä meininki, niin kavereiden kun vähän etäisemmin tuttujen tyyppienkin kesken. Kaikki tsemppaa ja kannustaa. Ihaillaan toisiamme ja ollaan ylpeitä toisistamme. Tiedämme, että kun joku saa jalkansa oven väliin, on se jatkossa helpompaa myös itselle.

On ollut hienoa päästä seuraamaan ihan vierestä mitä erilaisempia menestystarinoita. Vielä hienompaa on ehkä ollut sen työn ja välillä epäonnistumistenkin näkeminen. Silloin se intohimo ja uskominen omaan juttuunsa näkyy parhaiten.

Tällaisia keveitä ajatuksia tuli tänään mieleen, kun käytiin kahvilla kavereideni Pajun ja Peetan kanssa. Kaikki me tehdään omaa juttuamme, tykätään siitä, ollaan hyviä niissä, uskotaan itseeme ja toisiimme. Meidän pöytään tupsahti hetkeksi vielä tuo GreenStreetin Johannes, jonka herkulliset raakakaut leviävät varmaan kohti ympäri maailman.

Joten siis, uskokaa itseenne, olkaa rohkeita, tehkää juuri sitä mistä tykkäätte ja kannustakaa toisianne! Hyvä siitä tulee.

Seuraa blogiani Blogilistalla, Bloglovinissa ja Facebookissa.
Löydät minut myös Instagramista, Twitteristä ja Pinterestistä.

8 Responses to “OLE ROHKEA – HYVÄ SIITÄ TULEE”

 1. Avatar Marketta sanoo:

  Niin ihanan valoisa kirjoitus!!

  • Minttu MAMI GO GO Minttu MAMI GO GO sanoo:

   Hei ihana kuulla että ajatukset välittyivät sinne saakka!

 2. Avatar riiri sanoo:

  Olipa ihanasti sanottu, kiitos!

  Ole rohkea – hyvä siitä tulee, on ehkä uusi voimalauseeni:)

 3. Hienosti muotoiltuja ajatuksia tässä postauksessa! Olen samaa mieltä, että elämässä kannattaa toisten kadehtimisen sijasta uskaltaa olla rohkea ja kokeilla jotain itselle uutta ja mielenkiinoista. Me ruvettiin mieheni kanssa molemmat nuorena yrittäjiksi ja nyt pyöritämme yhdessä kuntosalia ja majoitustoimintaa omistamassamme vanhassa koulussa. Elämämme on vapaampaa kuin niillä, jotka käyvät palkkatyössä, ja olemme kohdanneet valitettavasti kateutta. Yrittäminen on silti työtä siinä missä muukin elannon hankkiminen. Olen tosi onnellinen, että uskalsimme parikymppisenä ottaa isoja riskejä ja päättää alkaa päättämään itse työhön käyttämästämme ajasta :)

  • Minttu MAMI GO GO Minttu MAMI GO GO sanoo:

   Hei ihan mahtava kuulla. Ja niin monelta olen kuullut samankaltaisia kokemuksia! On ihailtavaa että ihmiset uskaltaa yrittää ja tehdä intohimolla asioita, ei se ole itseltään pois! :-)