WEEKLY PLANNER

20/01/2017

Processed with VSCO with f2 presetProcessed with VSCO with f2 presetProcessed with VSCO with f2 presetProcessed with VSCO with f2 presetProcessed with VSCO with f2 presetProcessed with VSCO with f2 preset
Processed with VSCO with f2 presetProcessed with VSCO with f2 presetOLYMPUS DIGITAL CAMERAProcessed with VSCO with f2 preset

Tykkään ihan hieveästi kalentereista jotka ovat mahdollisiman yksinkertaisia ja selkeitä. Koko viikon on mahduttava aukeamalle ja jokaisen päivän kohdalla pitää olla riittävästi tilaa omille kirjoituksille.

Minulla on aiempina vuosina ollut Lahden muotsikan opiskelijoiden kalenteri, joka on hyvin ajanut takoituksena. Siinä pääosassa on kuitenkin ollut joka aukeamalla olevat valokuvat, jolloin kirjoitustilaa ei siis ole ollut niin paljon. Kun sitten näin kaverillani tämän Sasha Kretovan kalenterin, oli minunkin saatava se.

Nykyäänkän digiaikana kirjoitan kaikki menoni käsin kalenteriin. Samalla se toimii pienimuotoisena päiväkirjana. Minulle on tärkeää että kalenterissa on tilaa myös päiväkohtaisesti, että tarpeeksi tyhjiä sivuja lopussa varattuna muistiinpanoille. Loppuvuotta kohden kalenterini ovatkin ihan täynnä kirjoitusta, muistutuksia ja muistiinpanoja joista en itsekään saa kun puoliksi selvää.

Tässä A5 kokoisessa kalenterissa ihastuttaa yksinkertaisten sivujen lisäksi kalenterin taitto. Itseasiassa kaikki Sahsa Kretovan papeituotteet hän tekee itse käsin Helsingissä. Rakastan myös tuota kannen kaunista, uituista kuviota ja sitä, ettei kannessa lue missän isolla että KALENTERI tai 2017 tai vastaavaa.

Minkäslaisia kalentereita teiltä löytyy, vai käyettääkö joku ylipäätään enää edes paperisia kalentereita?

Seuraa blogiani Blogilistalla, Bloglovinissa ja Facebookissa.
Löydät minut myös Instagramista, Twitteristä ja Pinterestistä.

4 Responses to “WEEKLY PLANNER”

 1. Hannamaaria sanoo:

  Olen aina ollut vannoutunut paperikalenterin käyttäjä, mutta en ole koskaan löytänyt sitä täydellistä kalenteria juuri minulle. Siksipä innostuin kovasti, kun törmäsin BulletJournalin ideaan ja vuoden alusta lähdin kokeilemaan kuinka se toimisi omassa käytössäni. Näiden vajaan kolmen viikon aikana olen aivan myyty! Luulen ettei tästä systeemistä ole paluuta, se kun muokkautuu täysin käyttäjänsä tarpeisiin ja mieltymyksiin. Niin se vain on, että käsin kirjoittamisessa paperille on jotain maagista.

  • Minttu MAMI GO GO sanoo:

   Bulletjournalit näyttää tosi kivoilta! Olisi tehnyt itsekkin mieli testata, mutta tiedän etten olisi osannut tehdä visuaalisesti sellaista kun olisin halunnut… 😀 Käsin kirjoittaminen on kyllä ihan parasta! 🙂

 2. HANNA sanoo:

  Tosi kauniita! Just ehin ostaa tällä viikolla kalenterin, no tää ois kyllä vähän yli oman budjetin muutenkin. Mä tykkään et kalenteri on tosi pieni, että se on helppo kuljettaa mukana eikä vie turhaa tilaa kassissa. Vois tuunata oman kalenterin kannet jollain nätillä paperilla, niin saa siitä vähän persoonallisemman perus mustan + kalenteri-tekstin sijaan 🙂

Kommentoi