JOULUAATTONA ESPANJASSA

25/12/2016

Processed with VSCO with f2 presetProcessed with VSCO with f2 presetProcessed with VSCO with f2 presetProcessed with VSCO with x1 presetProcessed with VSCO with f2 presetProcessed with VSCO with 4 presetProcessed with VSCO with f2 presetProcessed with VSCO with f2 presetProcessed with VSCO with x1 presetProcessed with VSCO with f2 presetProcessed with VSCO with f2 presetProcessed with VSCO with f2 presetProcessed with VSCO with 2 presetProcessed with VSCO with f2 presetProcessed with VSCO with f2 preset

Ihanaa joulupäivää! Täällä ollaan edelleen yökkäreissä, vatsat pullollaan ja päivän kolmas leffa menossa. Erittäin rentoa meininkiä siis! Eilinen jouluaatto meillä meni myös tosi ihanasti. Tutustuttiin vähän uuteen taloon, käytiin kävelyllä läheisellä Buddha-temppelillä ja ilta sitten vietettiin sukulaisten kanssa syöden ja lahjoja availlen.

Täällä on kivan aurinkoisia kelejä lupailtu koko matkan ajaksi. Lämpöä on sellaiset lähes parisenkymmentä astetta. Altaan vesi tosin on paljon kylmempää, vain kuusitoista asteista. Se ei kuitenkaan näytä lapsia haittaavan. Hullut! 😀

Tällä reissulla ajattelin että voisimme vähän paremmin vihdoin tutustua Malagan keskustaan, ei ole siellä hirveästi tullut käytyä. Museot ja muut nähtävyydet kiinnostavat. Ja jos teillä on jotain vinkkejä sinne antaa, niin otan mielelläni vastaan! Nyt kuitenkin tarvitsee varmaan mennä taas kaivelemaan jääkaappia, seuraavaksi katsotaan Rölli.

Seuraa blogiani Blogilistalla, Bloglovinissa ja Facebookissa.
Löydät minut myös Instagramista, Twitteristä ja Pinterestistä.

6 Responses to “JOULUAATTONA ESPANJASSA”

 1. lilianna sanoo:

  Vinkkejä Malagaan.Jos ette ole käyneet,niin linna-alue on tosi kiva,poikia kiinnostaa varmasti.Viereinen kirkko on myös upea.Samoin Picasso -museo on hyvä. Myös uudehko rantakatu keskustassa kauppoineen ja ravintoloineen on hieno,poikia kiinnostanevat myös veneet ja laivat.Nuo ovat tuttuja maisemia myös mun perheelleni ja mielelläni seuraisin enemmänkin teidän tekemisiä siellä!

  • Minttu MAMI GO GO sanoo:

   Joo linna onkin meillä jo listalla, ja Picasso-museo myös – täytyy kurkata kirkko samalla! 🙂 Kiitos vinkeistä!
   Enköhän varmasti täällä vielä kirjoittele, ihana kuulla että kiinnostaa! 🙂

 2. Riina sanoo:

  Mitä mainiointa Epsanjan-lomaa! Hienoja kuvia 🙂

 3. Hohoho sanoo:

  Minttu, mistä tuo edellisessä postauksessa näkyvä sun ihana musta laukku mahtaa olla? Olen rakastunut!

Kommentoi