SUN PITÄÄ DUUNAA JOTAIN MIST SÄ DIGGAAT

22/10/2016

Processed with VSCO with 4 presetProcessed with VSCO with 4 presetProcessed with VSCO with 4 presetProcessed with VSCO with 3 presetOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAProcessed with VSCO with 4 presetOLYMPUS DIGITAL CAMERAProcessed with VSCO with 4 presetProcessed with VSCO with 2 presetOLYMPUS DIGITAL CAMERAProcessed with VSCO with 2 presetProcessed with VSCO with 4 presetProcessed with VSCO with 4 presetProcessed with VSCO with 4 preset

Aika monta vuotta siinä meni, mutta onneksi vihdoin olen etenevissä määrin oppinut kieltäytymään asioista joista en pidä. Niihin aikoihin kun erosin, tajusin että olen tehnyt ihan liikaa asioita vain sen takia että olen kuvitellut että niin vaan pitää tehdä. Elämänlaatuni parani huomattavasti, kun ymmärsin että tylsille ihmissuhteille, epäkiinnostaville tapahtumille tai ylipäätään oikeastaan mille vaan voi sanoa ei.

Asiat joista ei pidä mutta (muka) pitäisi tehdä, aiheuttavat ainakin itselleni ihan liikaa stressiä. Ja tyhmäähän sitä elämää on tuhlata turhasta stressaamiseen. Onneksi olen tajunnut tämän! Tänään sitten järkkärin Elviksen kaverisynttärit ilman stressiä.

En ole ikinä tykännyt leipomisesta. Mutta olen kuvitellut että leipominen on kuitenkin semmoinen homma mitä pitää tehdä. Muuten ei ole hyvä ihminen. Aina vähintään juhliin ja synttäreille on ollut PAKKO leipoa, koska niin se vaan menee. Paskat, ei tarvitse.

Aivan hyvät synttärit saa aikaan Lidlin pakastepizzalla ja valmiilla kakkupohjilla. En voi uskoa että olen joskus valvonut ja stressanut yömyöhään jotain kuppikakkuja koristellen.

Eli pienenä muistutuksena, tehkää enemmän asioita mistä tykkäätte ja vähemmän niitä mistä ette.

Seuraa blogiani Blogilistalla, Bloglovinissa ja Facebookissa.
Löydät minut myös Instagramista, Twitteristä ja Pinterestistä.

4 Responses to “SUN PITÄÄ DUUNAA JOTAIN MIST SÄ DIGGAAT”

 1. Miina sanoo:

  Olen todennut saman!Joskus on toki pakko tehdä vähemmän mieluisia juttuja esim. töissä,mutta koitan pitää ne minimissä.Samoin sellaisten ihmisten tapaamisen,joista en pidä.Toimii!

 2. piia sanoo:

  Kyllä! Voi kun muistaisikin sen eikä tekisi asioita vain sen takia, että ”kuuluu” tai kun muutkin tekee. Ja ymmärtäisi olla välittämättä siitä, mitä muut ajattelevat.
  Kauniita kuvia ja ihanan näköiset juhlat 🙂

 3. Amppeli sanoo:

  Pojat on niin söpöjä nuo rusetit kaulassa! Tekstin kanssa oon samaa mieltä, ei kannata miettii mitä muut ajattelee.

 4. Nippe sanoo:

  Huippu oivallus!
  Ite oon ressannut kermavaahdon onnistumisesta.
  EI SE VAAN IKINÄ PYSY KUNNOLLA KAKUN PÄÄLLÄ.
  Siksi laitan nykyään sekaan vähän rahkaa tai nykäisen valmista mansikkarahkaa kakun päälle.
  Lapset onneksi viimeksikin halusivat koristella kakun marjoilla ja karkeilla.
  TULI KOMIA!!♡

Kommentoi