OLIPA KERRAN KUIVA IHO

1/02/2016

Indiedays ja Ceridal yhteistyö

Olipa kerran pieni perhe. Äiti ja kaksi lasta. He saapuivat etelänlomaltaan yli 40 kylmeempään kotosuomeen. Lämpötilan nopea vaihdos sekä kylmä ja kuiva pakkasilma tekivät tenän perheen pehmoisille ihoille. Tuli kuivuutta, kutinaa, punaisia läikkiä ja kiristelyä. Koska perheen asumassa vanhassa talossa oli samaan aikaan häikkää lämmityksen kanssa, oli kodin ainut lämpöinen paikka tulikuumassa suihkussa. Ja siellä sitten läträttiinkin oikein huolella. Perheen äiti ajatteli, että jotain olisi tehtävä pian, ennen kun koko perhe muuttuisi lopullisesti karheiksi korpuiksi. Niinpä hän marssi apteekkiin ja osti sieltä koko perheelle sopivan purkin rasvaa, voiteli sillä perheensä muutaman viikon ajan. Tarinalla on onneksi onnellinen loppu, sillä kaikki palasivat normaaleiksi pehmoisiksi itsekseen. Sen pituinen se.

Meillä on tosiaan ollut kolmisen viikkoa käytössä vauvasta vaariin sopiva Ceridalin hoitava ja kosteuttava voide Indiedaysin ja Ceridalin yhteistyön myötä. Kuiva iho kaipaa päivittäistä huomiota pysyäkseen vahvana läpi elämän. Jokapäiväiseen ihonhoitoon luotu kosteuttava Ceridal Voide levittyy ja imeytyy nopeasti. Se vahvistaa kuivan ihon omaa kosteussuojaa eikä jätä rasvaista tunnetta tai tuki ihohuokosia. Pitkäkestoisesti kosteuttava ja rauhoittava voide on ihanteellinen koko perheen kuivan ihon päivittäiseen hoitoon ja sopii käytettäväksi koko keholle. Eikä se sisällä hajusteita ja väriaineita. Arkea helpottaa kummasti se, että yksi voide sopii kaikille. Ja tietysti se, että vaatteet voi pukea päälle heti levittämisen jälkeen. Olen käyttänyt voidetta myös meikinpoistoon, kun normaalisti käyttämäni puhdistusgeeli on kuivattanut vielä lisää.

Samalla apteekkireissulla mukaan tarttui Ceridalin Lipolotion sekä Lipogeeli. Lipolotion on pehmeä koko kehon monikäyttöinen ihoöljy, joka suojaa hyvin kuivaa sekä rohtunutta ihoa. Se sopii erinomaiseti erittäin kuvalle iholle tai täsmäiskuna rutikuiviin kohtiin. Lipogeeli taas muodostaa iholle suojaavan kalvon täydentäen sen luonnollisten rasvojen toimintaa. Välittömästi suojaava Lipogeeli soveltuu erityisesti pienille ihoalueille, kuivan ja rohtuneen ihon hoitoon. Kumpikaan Lipo-voiteista ei sisällä lainkaan vettä, joten ne eivät kirvele rutikuivalla ja rohtuneellakaan iholla. Ne suojaavat kivasti myös ulkona pakkasella.

Kuiva iho tuntuu inhottavalta ja etenkin pienten lasten iho kuivuu helposti. Kuiva ja ärtynyt iho kaipaa aina erityistä hoivaa. Ceridal-tuotteet muodostavat iholle ohuen kalvon, joka suojaa ihoa liialliselta kosteuden menettämiseltä. Ceridalin avulla ihosi löytää jälleen tasapainon, ja niiden hellävaraiset koostumukset sopivat jopa vauvan iholle. Kun oma ihoni kuivuu, se ei myöskään kestä minkäänlaisia hajusteita. Muuten se ärtyy vain lisää ja pahimmassa tapauksessa hajustettu voide kirvelee todella pahasti. Apteekista saatava uusi Ceridal-tuoteperhe jatkaa varmasti mukana tarinnassamme tulevaisuudessakin.

Onko talvi vaikuttanut samalla tavalla teidän tai lasten ihoon? Mikä teillä on auttanut?

Seuraa blogiani Blogilistalla, Bloglovinissa ja Facebookissa.
Löydät minut myös Instagramista, Twitteristä ja Pinterestistä.

5 Responses to “OLIPA KERRAN KUIVA IHO”

 1. Helmi sanoo:

  Itellä tuumaa naama kuivumaan pakkasilla ihan korpuks, äitini vinkkas sitten Bellavitasta, johan helpotti! http://www.itsehoitoapteekki.fi/bellavita

 2. Annu sanoo:

  Meidän vauvan (9kk) iho muuttui ihan korppuiseksi ja näppyiseksi kovien pakkasten iskettyä. Ei auttaneet kokeilemani rasvat, lopulta päivittäinen kylpy kunnon öljylorauksien kanssa alkoi auttaa! Nyt iho taas normaali 🙂

 3. HANNA sanoo:

  Mulla käytössä erityisen kuiviin ihoalueisiin Weledan Skin food jota on tituleerattu ”luonnonkosmetiikan Bebantheniksi”. Toimii!

 4. Livia sanoo:

  ihania kuvia! omalla lapsella alkoi ihon kuivuminen kovilla pakkasilla, ihan normi bebanthenit ja vaselinet on kyl auttanut 🙂

 5. Iiris sanoo:

  Itse asiassa…meidän esikoinen on atoopikko (kaks nuorempaa oireettomia johon uskon pitn imetyksen auttaneen, se on kyllä eri tarina se…) ja on kokeiltu kaikenlaiset apteekin voiteet ceridalia myöten. Ei minusta mikään ole auttanut kuivaan ohueen ihoon johon lopulta aina piti laittaa kortisonia. Kunnes yks mammakaveri suositteli kaakaovoita (oman naaman hoitoon). Kokeilin sitten yhtenä talvena lapsen ihollekin ja eipä ole enää kärsitty. Kaakaovoi myydään palana ja siitä pitää leikata/jyrsiä ja sitten lämmittää se käsien välissä sulaksi jonka jälkeen voi levittää iholle. Ei maksa paljoa ja on todella todella riittoisaa.

Kommentoi