TYYLEJÄ VIIME VUOSIEN VARRELTA

31/01/2016

minttu tyyli 10OLYMPUS DIGITAL CAMERAProcessed with VSCOcam with 6 presetminttu tyyli 2OLYMPUS DIGITAL CAMERAminttu tyyli 6OLYMPUS DIGITAL CAMERAminttu tyyli 8OLYMPUS DIGITAL CAMERAminttu tyyli 9minttu tyyli 11OLYMPUS DIGITAL CAMERAminttu tyyli 14minttu tyyli 15minttu tyyli 16minttu tyyli 17minttu tyyli 18minttu tyyli 19OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAminttu tyyli 25minttu tyyli 26minttu tyyli 27minttu tyyli 29minttu tyyli 30OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAminttu tyyli 36

Vau mitä kommentteja sain viimeisimpään hiuspostaukseen. Niin kauniisti niin moni sanoi, että menin itse ihan sanattomaksi. Kiitos näin yhteisesti kaikille. Mietin siis että mitä ihmettä nyt seuraavaksi tekisin tukalleni, mutta moni oli sitä sitä mieltä että EI MITÄÄN. Voin iloksenne kertoa, mielipide huomioitu ja tällä hetkellä viimeisimpään on muutos vain tyvikasvun piiloon värjääminen. Eli mitään en sitten tehnyt sille.

Äitini taas eilen kysyi, että ajattelinko että voisin taas kasvattaa pitkät hiukset. Olen muutaman kerran asiaa miettinyt, mutta tullut siihen tulokseen, että polkkamittainen sopii paljon paremmin. Mutta äitini kommentti jäi kyllä mietityttämään. Siksi päätinkin kaivella vähän vanhoja kuvia muutamalta viime vuodelta. Mitäs te sanotte?

Blogia ihan alkuajoista seuranneet ehkä muistavat myös ihan lyhyen tumman tukkani. Sellaistakin olisi kiva kokeilla pitkästä aikaa, mutta lyhyt malli on vaan niin kamalan työläs. Pitää miettiä!

Seuraa blogiani Blogilistalla, Bloglovinissa ja Facebookissa.
Löydät minut myös Instagramista, Twitteristä ja Pinterestistä.

28 Responses to “TYYLEJÄ VIIME VUOSIEN VARRELTA”

 1. Linda sanoo:

  Ehdottomasti punertava ja polkka. Näytät kauniilta naiselta. Pitkä tukka on vähän hassu, ehkä teinimäinen enemmän.

 2. uteP sanoo:

  Jumankekka nainen sä olet upea! Mun mielestä ei missään nimessä pitkää tukkaa eikä etuhiuksia. Paras tyyli on tuo kun seisot tein keittiössä Lundia-hyllyn edessä. Sivujakaus vaan toimii sulle törkeän hyvin!

 3. mimski sanoo:

  Hartiapituinen polkka on paras! Ja ei etutukkaa. Vaikka ei nuosta mikään huono vaihtoehto ole. Jotenkin se polkka kuitenkin tuo sun kauniit kasvot parhaiten esiin. 🙂 Samojen asioiden äärellä pähkäröidään! Mulla on nyt ollut liukuvärjätty polkka jo jonkin aikaa, ja välillä vaaleampi, mutta nyt kaipaan takaisin kokotummaan. Meinasin jo pätkäistä kunnolla lyhyeksi, mutta onneksi tuli järki käteen….ei mun paksua ja kuritonta hiusta saa kuinkaan…varsinkaan mun vaatimattomilla taidoilla. Eli pitempi parempi…lyhyt malli taitaa jäädä ikuiseksi haaveeksi. Välillä tosiaan kannattaa katsoa niitä vanhoja kuvia, niin näkee mikä tyyli ihan oikeasti omaa silmää miellyttää.

 4. Sannalinnea sanoo:

  Kaunis oot. Kaikilla hiuksilla. ☺

 5. Amaalia sanoo:

  Upea nainen olet! Upeita tyylejä ja hiustyylejä näissä kuvissa! Näytät melkein joka kuvassa ihan erilaiselta 🙂 kaikista ei kyllä tunnistaisi. Painokin on tainnut aika reilusti pudota?

 6. Jennik sanoo:

  Huh! Oot kuuma!

 7. Lili sanoo:

  Upea nainen! Ehdottomasti polkka!!!!

 8. Päivi sanoo:

  Siis voi jesus nainen sä olet upea! Siis oli hiukset mitä väriä tahansa tai pituutta niin aina vaan hyvältä näyttää 🙂 tuli vähän uutta inspistä omaan vaatekaappiin tästä postauksesta.

 9. annibanaani sanoo:

  oot mielettömän upea nainen <3 siun tyyli on niin inspiroiva! harmittaa ku missasin siun viime kertaisen kirpparin, olisin mieluusti kotiuttanu vaikka kaikki vaatteet omaan kaappiini 😀

 10. barael sanoo:

  Oot kyllä tosi kaunis! Minkä merkkinen tuo takki on, mikä on kuvissa 2 ja olikohan 7? varmasti saavuttamaton unelma :/

  • Minttu MAMI GO GO sanoo:

   Voi kiitos! Harmaa takki on ostettu Monkista toissa syksynä 🙂

 11. Upea nainen ja upea tyyli!

 12. Masc sanoo:

  Oot niiin upee!!! Ihailen!

 13. Helmi sanoo:

  Ää, täällä yks kateellinen! Olispa itekki aikuisena noin kaunis mitä sä. 🙂

 14. Noo sanoo:

  Sinä oot kyllä niiiin nätti ja tyylikäs, ihana! 🙂

  • Noo sanoo:

   Ja siis tarkoitukseni oli laittaa että tukalla kun tukalla, mutta jos pitäs valita niin lyhyempi on kivempi 🙂

 15. Hanna sanoo:

  Lyhyt ehdottomasti. Näyttää niin freshiltä, otsatukalla tai ilman!

 16. m sanoo:

  Huh, sä oot ihan mielettömän kaunis! Näytät mun silmään hyvältä missä tahansa hiusmallissa.
  Mutta näin yleisenä hiusvinkkinä (joka on sovellettavissa muihinkin juttuihin hehe) sanoisin, että valitse se, jossa sulle itsellesi tulee kivoin fiilis ja joka tekee sut iloiseksi, ja jossa tunnet eniten olevasi just se joka haluat olla 🙂

 17. Tiina sanoo:

  Vau! Näytät upealta! Ja erityisesti uusimmissa kuvissa ihan hehkut raikkaan kauniina. Näytät niissä onnelliselta. 🙂 Sun polkkamittainen tukka on niin onnistunut, että pitää itsekin harkita. 😀

 18. Annika sanoo:

  Sä oot kyllä kaunis!! Ja polkka, niin ihana sulla! Huh!

 19. Alexandra sanoo:

  Hei Minttu! Ole aivan ihana, ja todella kaunis! Ihailen sun tyyliä ja sun sisustusta ja kaikkea, Ihailen että olet kurvikas eikä se selvästi ole sinulle mikään este näyttää hyvältä ja annat sen näkyä. Olen vastikää löytänyt blogisi ja olen miettinyt mistä löydät noita ihania vaatteita? ja onko tökeröä kysyä minkä kokoisia vaatteita käytät? Itse olen isohko kokoinen ja koen että en osaa pukeutua isokokoisena kivoihin vaatteisiin vai etsinkö sitten vääristä paikoista?

  • Minttu MAMI GO GO sanoo:

   Moi! Kiva kuulla, kiitos! Vaatteita ostelen sieltä täältä, parhaat löydöt teen yleensä Monkista, COSilta, cheap mondayltä, adidakselta sekä R/H:lta 🙂 Ihan mallista riippuen, käytän yleensä kokoja M-XL 🙂

 20. Suvi sanoo:

  Näytät ihan Kate Winsletiltä tuossa jääkaukalon yläpuolella olevassa kuvasaa. Niin kaunis. Ehdottomasti polkka ja siis pitkänä versiona ilman otsista.

 21. Suvi sanoo:

  ja piti lisätä vielä, että tuo ”sliipattu” tyyli on upea! Mullaki ollu joskus lyhyt tukka ja mietin että uskaltaisko leikata jälleen…

 22. Tuuni sanoo:

  Polkka näyttää tosi hyvältä!
  11. kuvan mekko on ihan unelma, mistäpäin oot sen ostanut?:)

  • Minttu MAMI GO GO sanoo:

   Toi musta liehuva hame vai? Se on lindexiltä ja itseasiassa odottelee uutta omistajaa kirppiskassissa 🙂

 23. Eltsi sanoo:

  Sulla on kyllä tosi kivoja ja vaihtelevia vaateyhdistelmiä! 🙂 Mua kiinnostas tietää mistä tuo ihana vaaleansininen mekko on, joka sulla on tossa sivupalkin kuvassaki päällä (kuvissa joissa on vaaleanpunaoranssi seinä taustalla siis)?

  • Minttu MAMI GO GO sanoo:

   Kiitos 🙂 Se on aikanaan Asokselta tilattu, asoksen omasta denim mallistosta 🙂

Kommentoi