MOI NYT MÄ OON BRUNETTE

18/01/2016

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAHiuskriisi paheni siihen pisteeseen, että jo tuossa vähän ennen joulua iskin itse päähäni tummanruskean värin. Edelleen houkuttelisi se oman värin kasvattaminen, mutta ajatuskin tuntuu jotenkin ihan mahdottomalta. Itselleni ei millään riitä kärsivällisyys niin kauan kestävään hommaan.

Ja nyt kun tuo tukka on värjätty, niin toki on ikävä sitä vanhaa vaaleampaa ja punaisempaa tukkaa. Huomenna aijon varata ajan kampaajalle. Mietin että jos taas pätkäisisi vaikka vähän lyhyemmäksi? Saa antaa vinkkejä ja mielipiteitä! ETTÄ MITÄ NYT TAAS TÄLLE TUKALLE? Ja hei, otsatukka menee jo melkein korvan taakse!

Seuraa blogiani Blogilistalla, Bloglovinissa ja Facebookissa.
Löydät minut myös Instagramista, Twitteristä ja Pinterestistä.

27 Responses to “MOI NYT MÄ OON BRUNETTE”

 1. Avatar Suvi sanoo:

  Tumma tukka sopii sulle todella hyvin! Näytät tosi kauniilta ja freesiltä ja jotenkin luonnollisen söpöltä :D Ja just tuollein aavistuksen sängystä nousseen-näköisenä :D

 2. Avatar Törsti sanoo:

  Kaunein ja kuumein! Elikkäs 5/5 muikkeli!

 3. Avatar Kehrä sanoo:

  Kaunis!!

 4. Avatar Jonsku sanoo:

  Tumma on luonnollisen kaunis. Pitkä polkka on pop.
  Ja mistä toi sun kiva paita on?!!

 5. Avatar Johanna sanoo:

  Hei, ikinä en ole ennen tänne kommentoinut mutta nyt täytyy..kun huokailin suurinpiirtein ääneen miten hyvältä näytät tuossa tummassa tukassa! ! Ajattelin nyt on niiku nenä päähän! ..ja sitten olikin lopuksi, miten kaupasta vaaleampaa jne. Eijjjjjj mutta semmoinen hän se pitää olla mikä ITSEÄ miellyttää. Pituus kun on just perrrrfect..

 6. Avatar Deste sanoo:

  Tiedän tunteen! Voi hemmetti, että tiedänkin! Mulla on AINA hiuskriisi, koskaan ne ei ole sellaiset kuin haluaisin. Nyt oon tunkenut tummanruskeaa khadia päähäni ja se ei tartu ja tekisi mieli tarttua myrkkyväreihin ja haluaisin vaaleampaa ja sitten taas en tosiaan.
  Mutta sulle sopii kaikki värit ja tyylit mun mielestä, vaikka paremmin ilman otsatukkaa :)

  Kivaa päivää!

 7. Avatar Salla sanoo:

  Tosi kaunis toi tumma tukka, sopii täydellisesti sun ihon väriin :) mut jos haluut jotain piristystä nii joku mahonki- jutska vois olla aika kiva! Ja sit sellanen vähän lyhyempikin olis kiva! Edestä ehkä sentti-pari leukalinjan yli ja takaa vähän pyöristetty :D

 8. Avatar Piia sanoo:

  Juuri tuo tukka on täydellinen <3

 9. Avatar Sonja sanoo:

  Ihana, näytät tosi kauniilta! :) Nyt on just hyvä, anna olla edes jonkin aikaa tuollaisenaan, äläkä leikkaa tai värjää heti uudestaan! :)

 10. Avatar Elinakoo sanoo:

  Miten söpö! Hiuksen pituus on minusta hyvä, jos jotain niin tuli mieleen että itse värjätty on aikas tasainen. Vaikka ei siinäkään mitään, sopii sun tummien piirteiden kanssa tosi hyvin. Mutta jotain raitaa/eloa vois olla. EI otsista!

 11. Avatar Elinakoo sanoo:

  ..ja se mitä tulin koomentoimaan – täydellinen huulipuna!

 12. Avatar HANNA sanoo:

  Oot kyllä niin kaunis etten kestä! Ps. Oman värin kasvattaminen palkitsee kyllä prosessin jälkeen :)

 13. Avatar Lilyyy sanoo:

  Siis huhhuh miten kaunis oot! toi tumma väri sopii sulle tosi hyvin, otsiksella tai ilman :)

 14. Avatar Tiina sanoo:

  Tuo on just hyvä. Luonnollisen tyylikäs eikä mikään pissishärveli ;)

 15. Avatar Sanna sanoo:

  Oot tosi kaunis :)

 16. Avatar Heidi Pii sanoo:

  Siis kääk, enhän mä saa sanottua mitään. Siis tuohon, mitä kysyit, jos edes kysyit jotain. Jos olisit livenä kysynyt, olisin jäänyt vain tonttuna ja mitään sanomatta tuijottamaan. Nytkin tein niin. Varsinkin viimeiseen kuvaan jä-mäh-din. Apua, näyttäisinpä minä sinulta! :D

 17. Avatar Aino sanoo:

  Huhhei, oot super kaunis! Näytät tosi hehkuvalta ja hyvinvoivalta. Niin kyllä aina. Mutta nyt erityisen.

 18. Avatar neito sanoo:

  Näissä kuvissa olet kyllä TOSI kaunis! :)

 19. Avatar Tinsku sanoo:

  Ooooooh!! Oot todellakin niin tajuttoman kaunis että vois vaan jäädä tuijottaan näitä kuvia! Sun kasvonpiirteet ja silmät on upeet ja tuo tumma tukka näyttää tosi hyvältä! Oon aina pitänyt sua tosi kauniina, mut nää kuvat aivan pysäytti :)

 20. Avatar Bianca** sanoo:

  Mulla ei muuta sanottavaa kuin että ÄLÄ KOSKE SIIHEN! ..ja samaa mitä muut kommentoijat yllä!:)

 21. Avatar RR sanoo:

  Pidä toi! Oot todella kaunis!

 22. Avatar ambranen sanoo:

  Oot kyllä uskomattoman kaunis! Jäin vaan pitkäks aikaa tuijottaa näitä upeita kuvia :D

 23. Avatar lilli sanoo:

  Joo ehdottoman hyvä väri tuo ruskea! ja lisäks samat sanat täytyy kyllä sanoa kuin moni muukin: oot ihan älyttömän kaunis! :-)

 24. Avatar Karkki sanoo:

  Aivan täydellinen väri ja pituus..elä jumantsuikka missään nimessä nyt tee mitään! Kesällä sitten aurinko haalistakoon minkä haalistaa. Aivan ihana, ikinä en ole nähnyt sinulla noin hyvin sopivaa väriä.

 25. Avatar Suvi sanoo:

  Sulla on todella kauniin symmetriset kasvot. Tarkoitan siis silmien, nenän suun poskipäiden yms suhdetta toisiinsa! Suosittelen omaa väriä aina kaikille, sillä se passaa varmasti omiin sävyihin :D Kyllä tämä väri myös sopii hyvin!

Kommentoi