PAON KREISI PETI

27/11/2015

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kun olin hakemassa Paolaa Espanjasta, kiersimme sillä asuvan siskopuoleni kanssa muutamia eläintentarvikekauppoja. Yhdessä kaupassa törmäsin tuohon törkeän järkyttävän ihanaan koiranpetiin. Tuntui kuitenkin järjettömältä raahata se mukaan Suomeen, etenkin kun matkalaukku oli jo valmiiksi ääriään myöten täynnä. Oikeastaan lopulta niin täynnä, että jouduin lainaamaan isältäni isomman laukun… Mutta ihanan kamala koiranpeti jäi siis kauppaan.

Mikä ihana yllätys olikaan, kun Suomessa käymässä olevat isän vaimoni ja isäni toivatkin pedin mukanaan! Siskopuoleni on laittanut sen heille matkaan. Väripläjäys näyttää mielestäni oikeasti aika hauskalta täällä kaiken valkoisen ja pastellisen joukossa. Vai mitä sanotte? Jouduin oikeasti vakuutella kaikkille, että kyllä, oikeasti tykkään tuosta pedistä 😀 Ja Paokin otti sen heti omakseen.

Ja huh, aikamoiset Black Friday meiningit ovat lopullisesti rantautuneet myös Suomeen. Minäkin meinaan seuraavaksi naputella muutaman joululahjan pukinkonttiin. Vinkkinä vielä, että TÄÄLTÄ löytyy kätevästi listattuna monen monen verkkokaupan alennukset.

Seuraa blogiani Blogilistalla, Bloglovinissa ja Facebookissa.
Löydät minut myös Instagramista, Twitteristä ja Pinterestistä.

2 Responses to “PAON KREISI PETI”

  1. Nanna sanoo:

    Voi herrajestas,miten suloinen mörrimöykky!❤️Ja petikin ihan jees:)

Kommentoi