BLING BLING RILLIT

28/11/2015

instru minttu 1instru minttu 3instru minttu 2instru minttu 4Mulla näkö rapistuu silmissä (heh heh) ja uusien rillien hankkiminen olisi taas ajankohtaista. Itselläni on hajataiton takia ollut silmälasit jo kymmenen vuotta, mutta nyt vasta oikeastaan alkaa tuntumaan että niitä pitäisi IHAN OIKEASTI alkaa käyttämään. Muutoinhan lasit ovat pölyyntyneet lähinnä lipaston laatikossa. Hajataiton lisäksi ongelmanani on nykyään on niin sanottu ikänäkö, eli vaikeus lukea pientä tekstiä läheltä. Se aiheuttaakin itselläni mummomaista luettavan kohteen kauemmas työntämistä sekä silmien siristelyä.

Olikin tosi kiva päästä hiljattain yhteistyön merkeissä, Indiedays Bloggers Inspiration päivässä, tutustumaan yksinoikeudella Instrumentariumiin rantautuneisiin uusiin Heritagen Swarovskin-kristalleilla koristeltuihin kehyksiin. Kehysten muotoilu on saanut inspiraationsa menneiden aikojen klassisesta tyylistä ja muutenkin kaikki kehysmallit olivat mielestäni todella tyylikkäitä.

Itse en välitä niin kauheasti ylimääräisestä grumeluurista tai kimalteista, sillä kaikki sellainen menee helposti mielestäni mauttomuuden puolelle. Mutta Heritage henkii luksuksen lisäksi ajatonta tyylikkyyttä – ei missään nimessä liiallista parameilua. Niin että jopa jopa minunlaiseni minimalisti löysi mallistosta suosikkinsa.

Pukeutumisessa suosin yleensä all black everything-linjaa, mutta koska olin jo tuona päivänä uskaltautunut vehrhoutua muuhunkin kuin mustaan, rohkeasti päätin kokeilla myös noita tummansinisiä kehyksiä. Ja nehän olivatkin ihan nappivalinta! Hillityn kissamaisissa kehyksissä sivuilla sangoissa olevat hippumaiset kristallit kimaltelevat korostaen kantajansa silmiä. Tyylikkäät, mutteivät yhtään liian överit. Vai mitä olette mieltä?

Saas nähdä minkälaiset kehykset lopulta itselleni valitsen, kun joskus vihdoin pääsen tarkistuttamaan taas näköni. Noita Heritagen laseja kokeillessa huomasin ainakin sen, ettei ihan pikimustat sangat välttämättä olekkaan kasvoilleni ihan paras vaihtoehto. Vaan pilkahdus väriä pehmentää heti. Ja tällä kertaa aijon valkata lasit, joita sitten opettelen käyttämään päivittäin – niinkuin minun nytkin jo kuuluisi.

Kuvat: Tim Kiukas

Seuraa blogiani Blogilistalla, Bloglovinissa ja Facebookissa.
Löydät minut myös Instagramista, Twitteristä ja Pinterestistä.

4 Responses to “BLING BLING RILLIT”

 1. Elise sanoo:

  Ihanat lasit! 🙂 Itsekin täytyis käydä näöntarkastuksessa, sillä näkö on huonontunu kovasti . Mulla ei oo koskaan ollut silmälaseja, joten vähä jänskättää miten niiden pitämiseen tottuu. Nää lasit mitkä sulla kuvassa on kyl tosi kivan muotoiset ja väriset!

  • Minttu MAMI GO GO sanoo:

   Mulla vähän sama juttu, mutta uskon että kyllä niihin laseihin tottuu kun ovat vaan oikeasti hyvät. Edellisten lasien kanssa oli se ongelma, että ne oli ehkä vähän liian isot itselleni. Nää oli kyllä kivat!

 2. Susannew sanoo:

  Noi lasit näyttää tosi hyviltä!! Mulla monta vuotta ollut sama juttu kun sulla, pitäis käyttää laseja mutta sielä ne aina pölyttyi laatikossa. Toisaalta oon sitten sen ratkaissut sillä, että pidän kuukausipiilareita 30pv putkeen yötä päivää ja sitten vaihdan uusiin. Kuitenkin olis hyvä välillä olla ilman piilareita, että silmä sais hengittää. No. Kävi sitten niin että sen kerran kun käytin niitä vanhoja silmälaseja niin ne meni sitten rikki ja koska silmälasit on oltava piti niitä tai ei niin ostin sitten kahdet (tarjous pakotti) uudet lasit! Ja nyt sitten yllättäen oon pitänyt niitä laseja paljon!!! Eli ei tässä sitten ilmeisesti ollutkaan muuta ongelmaa kuin se, että aiemmin en ollut löytänyt silmälaseja joissa koin näyttäväni hyvältä ja siksi käytin piilareita. Eli mun vinkki on, että etsit lasit joista oikeasti tykkäät niin kyllä niitä sitten tulee pidettyä! ☺️ Ps. Mun toiset lasit on ruskeat ja toiset pinkihtävän liilat ja rakastan varsinkin noita värikkäämpiä koska ne korostaa jotenkin kauniisti mun kasvonpiirteitä ☺️

  • Minttu MAMI GO GO sanoo:

   Kiitos, yllätyin itsekkin miten kivat ne oli! Noi kuukausipiilarit kuulostaa mielenkiintoisilta, en ole ennen kuullutkaan moisista! Aika kätevät! Omat silmät vaan taitaa olla liian arat tuollaisiin. Ja samaa mieltä, kunhan on vaan tarpeeksi tyylikkäät ja kivat lasit niin kyllä niitä sitten myös pitää 🙂

Kommentoi