3870 ASKELTA

5/11/2015

Scholl & Indiedays yhteistyöscholldinnerdetour 10scholldinnerdetour 2scholldinnerdetour 8scholldinnerdetour 1scholldinnerdetour 9scholldinnerdetour 3scholldinnerdetour 11scholldinnerdetour 14scholldinnerdetour 15scholldinnerdetour 16scholldinnerdetour 4scholldinnerdetour 20scholldinnerdetour 19hello darlingscholldinnerdetour 18scholldinnerdetour 12scholldinnerdetour 6scholldinnerdetour 22scholldinnerdetour 21scholldinnerdetour 23scholldinnerdetour 24scholldinnerdetour 26scholldinnerdetour 25scholldinnerdetour 5

Eilen oli taas hauskin ilta sitten naismuistiin. Sellaiset jutut, kun ei oikeastaan tiedä juurikaan mitä tuleman pitää, ovat aina niitä parhaimpia. Eikö vaan? Scholl kutsui muutaman bloggaajan ystävineen nimittäin viettämään iltaa ympäri Helsinkiä. Meille oli luvassa erilaisia rasteja yllätyksineen ja niitä lähdimme sitten porukalla suorittamaan. Ihan aluksi meistä jokainen askarteli omiin kenkiimme sopiviksi uudet Scoll GelActiv Everyday pohjalliset, jotta rasilta toinen kulkeminen sujuisi mahdollisimman mukavasti. Pohjalliset tekivät omista ihan tavallisista tennareistani ihan supermukavat, sillä pohjallisten kaksi erityyppistä geelipintaa vaimentavat pienimmätkin iskut ja tärähdykset. Jalat eivät tuntuneet yhtään väsyneiltä rastien jälkeen, vaikka reilun 3870 askeleen voisi kuvitella toisin.

Ihan aluksi nimittäin kävimme ottamassa alkudrinkit A21 coctail loungessa, sen jälkeen kipaisimme alkupaloille mainioon The Cockiin. Alkuruoan jälkeen törmäsimme Kasarmintorilla hahmoon nimeltä Rööperin Roope, joka piti sellaisen turistikierroksen ympäri punavuorta, että myös Tena olisi tässä vaiheessa ollut oiva yhteistyökumppani. Pääruoan nautimme intiimissä Hello Darlingissa, jonka jälkeen seuraamme liittyi myös mies ja kitara. Ihan vaatimaimattomasti kuljimme letkassa keskiviikkoiltana pitkin Helsingin katuja, laulaen kävelyyn ja kenkiin liittyviä biisejä. Mitä muuten on yllätävän paljon. Laulutuokio huipentui Ruttopustossa kuorossa vedettyyn Tinakenkätyttöön. Tästä kipaisimme vielä Kiilaan jälkkäreille. Tähän mennessä askeleita oli kertynyt 3870. Oma iltani ei tosin päättynyt vielä tähän, kipinkapin vielä kotiin ja koiran kanssa lenkille. Eikä tuntunut missään.

Illan aikana juteltiin (ja naurettiin) paljon, joten jutunaiheet vaihtuivat jatkuvasti lennossa. Kantavana teemana oli kuitenkin hyvinvointi, josta jutunjuurta riitti. Palaan ehdottomasti vielä tarkemmin tähän ja minkälaisia pointteja illan aikana aiheesta tuli esiin. Videon muodossa nimittäin…;-D

Miltäs tällainen suunnistus ja rastien suorittaminen kuulostaa? Ajateltiin että tästähän voisi kaveriporukalla tehdä ihan tavan, niin hauskaa oli. Noita pohjallisia kun en muutenkaan aijo tämän jälkeen ottaa ikinä pois, lähden mielelläni suunnistamaan vaikka joka viikko. Lisää illan fiiliksiä voitte käydä kurkkimassa Emilian, Marian ja Sannin blogeista sekä instagramista #scholldinnerdetour.

Seuraa blogiani Blogilistalla, Bloglovinissa ja Facebookissa.
Löydät minut myös Instagramista, Twitteristä ja Pinterestistä.

10 Responses to “3870 ASKELTA”

 1. Jenni sanoo:

  Ei liity asiaan mitenkään, mutta onko sulla tietoa mistä toi Peetan ihana takki on? 😀

  • Minttu MAMI GO GO sanoo:

   Moi! Mun miesestä se on Monkista! Mutta voin vielä varmistaa :–)

   • Jenni sanoo:

    Kiitti! Löysin sen Monkin sivuilta, tietenkin sieltä! Kumpa joku päivä Tampereellakin olis Monki niin ei missais kaikkia herkkuja 🙁

    • Minttu MAMI GO GO sanoo:

     Noniin jes, hyvä että löytyi 🙂 Onneksi Monkilla on sentään nettikauppa 🙂

 2. Sanni sanoo:

  ”Sellaiset jutut, kun ei oikeastaan tiedä juurikaan mitä tuleman pitää, ovat aina niitä parhaimpia.”

  No nimenomaan 😀

  Todellakin hauskin ja yllätyksellisin ilta mitä olen kokenut vuosiin, kaikkea ne keksiikin 🙂

  Kiitokset vielä mahtavan hauskasta seurasta, jännityksellä odotellaan videota… ^_^

  • Minttu MAMI GO GO sanoo:

   Voi kiitokset samoin, oli kyllä tosi kivaa ja ainiin apua se viedo 😀 😀 😀

 3. herttax sanoo:

  Toinenkin takkikyselijä: mistä sun takki on? en löydä mistään tommosia kivoja pilotteja 🙁

  • Minttu MAMI GO GO sanoo:

   Ai hei toi mun bomberi on myös Monkista, tosin ainakin vuoden takaa jo.. 🙂

 4. Johanna sanoo:

  Kuulostaapa huippuhauskalta illalta!
  Oliko Paola yksin kotona kun olit ulkona? Kysyn vaan sen takia että kiinnostaa miten yksinolo sujuu. Tuhoaako paljon asioita tai vinkuuko?

  • Minttu MAMI GO GO sanoo:

   Sitä se kyllä oli!
   Ja joo, Pao on ollut nyt jotain kertoja sellaiset noin 4 tuntia yksin, ja pari kertaa sitten 5-6 tuntia, ja tosi hyvin on mennyt! Siinä on onneksi asia jota ei tarvitse sen koommiin stressata. Pääosin taitaa vaan nukkua aina sen ajan 🙂

Kommentoi