FLOW TYYLIT

19/08/2015

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Edellisessä Flow-postauksessa vilahtelikin hiusten lisäksi toinen toistaan makeempia tyylejä ja yksityiskohtia, tässä vielä kuitenkin muutama lisää! Yleisesti oma huonio kiinnittyi siihen, ettei ihan hurjan näyttäviä ja totaalisen kreisejä asuja ollut yhtään niin paljoa mitä edellisvuosina. Sen sijaan jo jonkin aikaa pinnalla ollut Nu Lad-tyyli näkyi. Tai siis niin paljon kun se näkyä voi. Maailman taloustilanne vaikuttaa selkeästi myös muodin kehittymiseen. Veikkaisinkin nu lad suuntauksen muokkautuvan vieläkin entistä taviksempaan suuntaan. Kolmiraitaverkkarit vaihtuvat kahteen raitaan, t-paidat kulahtaneisiin mainospaitoihin, jalkineet kirpparilta ostettuihin vaelluskenkiin ja laukku Siwan muovipussiin. Saas nähdä!

Omaa silmää mielyttää hurjasti omasta nuoruudesta muistuttavat 90 -ja 2000-luvun alun tutut trendit. Alaspäin levenevät pitsihousut, napapaidat, nutturasaparot ja letit, ylhäälle kaulalle tulevat nimikorut, poskiglitteri – niin kauheita ja samalla niiiiin ihania!

Flowsta tuli otettua ihan hirveästi kuvia ja varmaan on pakko tehdä ainakin yksi fiilistelypostaus vielä itse festareista. Se oli tänäkin vuonna vaan niin u p e a. Mutta siitä enemmän sitten!

Huomenna Taiteiden Yönä kannattaa muuten suunnata Bottalle Waste Side Story-muotinäytökseen! Siellä esitelläään 40 eri suunnittelijan näkemys Pure Wasten vaatteista ja yksi näistä suunnittelijoista olen minä! Muokkasin valitsemistani vaatteista oman näköisen kokonaisuuden hyödyntämällä valokuvaprinttausta. Voin jo etukäteen sanoa, että näytöksessä tullaan näkemään huikaisevan hienoja asuja. Kannattaa siis tulla, pääsy on vapaa! TÄÄLTÄ lisää!

Seuraa blogiani Blogilistalla, Bloglovinissa ja Facebookissa.
Löydät minut myös Instagramista, Twitteristä ja Pinterestistä.

8 Responses to “FLOW TYYLIT”

 1. Minna sanoo:

  Hih… kaikella rakkaudella, mutta onhan tuo nykymuoti aika kauhia 😉 Osan noista kauheuksista oon jossain muotoa itekkin kotiuttanut, mutta osa menee ja tullee menemään yli sietokyvyn. Täytyy kyllä sekin sanoa, ettei täällä maalla yhtälailla tuo ysärivillitys vielä näy. Ylisuuret bleiserit olkatoppauksilla on ehkä kauheinta mitä olla voi… kai siihenki silmä tottus. 🙂

 2. Minerva sanoo:

  Minä en vaan millään ymmärrä tuota pilottitakkimuotia. 80-luvun lapsena ja 90-luvun teininä minulle pilottitakki oli selvä rasismin symboli. Sitä kantoivat ne, jotka kannattivat äärioikeiston ajattelua. Nyt vihapuheen korottaessa taas ääntään olen kauhuissani, että samaan aikaan muodissa on tuo hirvitys ja vihan symboli. Mielestäni, olitpa kuinka muotitietoinen tahansa, historia on tunnettava.

  Mutta muuten hihittelen ysärimuodille kyllä.

  Ja Minttu, sinun blogiasi rakastan. Kiitos!

  • Minttu MAMI GO GO sanoo:

   Ysärimuoti on just jees 😀
   Ja kiitos kovasti! 🙂

 3. neito sanoo:

  Mä luulen, että tuo tyyli taitaa olla se mitä Flow -festivaalin kohderyhmä suosii. 🙂

  Eikä tuo taida olla koko totuus ”nykymuodista” , vaan yksi suuntaus muodista.

  Tuo tyyli on kyllä aika kaukan omasta, ja omaan makuun ”aika karsee”. 😉

  Mut onneksi jokaiselle löytyy varmasti oma tyylinsä. 🙂

  • Minttu MAMI GO GO sanoo:

   No juu, tuskin ihan massamuodiksi tulee. tai mistä sitä tietää ;-D Ehei, mutta joo, enemmän se taitaa olla sellainen ”hisptereiden” tyylisuuntaus.

 4. Hanna sanoo:

  Miten sä löydätkin kaikki hienoimmat asut ja kuvattavat tyypit ;)? Toi v***u asu on kyllä huippu. Luulisin, että itse tehty. Oikein vaivaa nähty!

  • Minttu MAMI GO GO sanoo:

   Hahah, no siellä oli kyllä mistä valita! Harmi ettei kaikkia mageita mitenkään vaan voinut kuvata, saatika tänne tukottaa. Tuo vittu asu oli kyllä hieno 😀 Itse tosiaan tehty!

Kommentoi