FLOW HAIR

17/08/2015

FLOWLOOKS20FLOWLOOKS6FLOWLOOKS11FLOWLOOKS1FLOWLOOKS7FLOWLOOKS22FLOWLOOKS3FLOWLOOKS4FLOWLOOKS5FLOWLOOKS9FLOWLOOKS10FLOWLOOKS12FLOWLOOKS13FLOWLOOKS14FLOWLOOKS15FLOWLOOKS16FLOWLOOKS17FLOWLOOKS18FLOWLOOKS19FLOWLOOKS21FLOWLOOKS23FLOWLOOKS24FLOWLOOKS25FLOWLOOKS26

No moi pitkästä aikaa. Arvanette ehkä viikonlopun yli kestäneen blogihiljaisuuden syyn Kyllä, eli Flow. Takana on mahtavat kolme päivää – ei edes väsytä kauheasti! Tässä päivän aikana olen plärännyt läpi viikonlopun aikana ottamiani kolme tuhatta kuvaa! Flow-postauksia on tulossa siis varmasti lisää vielä pitkin viikkoa.

Olen ollut pitkään jo vähän kriisissä tukkani kanssa. Vuoden verran olen minäkin haaveillut ah niin trendikkäästä hattaratukasta. Ongelmani kuitenkin on, ettei vaalea tukka sovi mulle sitten yhtään. Tuossa kesän alussa aloin haaveilemaan myös ihan keltaisesta tukasta, ja Flowssa ihmisiä katsellessani huomasinkin että niin moni muukin. Keltainen on just nyt varmaan trendikkäin hiusväri mitä voi olla. Shokkivärin lisäksi olen myös miettinyt oman värin kasvattamista. Siinä vaan kestäisi ihan ikuisuus. Uumailen nimittäin myös perus vaaleanruskean (maantien harmaan) paluuta. Ja eipä tarvitsisi murehtia juurikasvuista.

Kävin kuitenkin perjantaina laittamassa myös oman Flow tukan kuntoon. Vaalennettiin aika reippaasti latvoja, mutta pidettiin tyvi tummana. Vaalean päälle sekoiteltiin persikkainen oranssi vaalenpunaisesta ja oranssista colourmaskista. Tykkään kovasti, vaikka vaaleaan tukkaan totutteluun meni hetki. Tumma tyvi kuitenkin helpottaa ja hiukset ylös nostamalla saa vaaleaa vähän piiloon, jos haluaa.

Koska tämä tukka-asia on ollut pitkään pinnalla, kiinnitän nyt paljon huomiota myös muiden hiuksiin. Koska en ole ollut ihan varma mitä haluan, olen yrittänyt ammentaa jotain inspistä sitten muista. Tästä uudesta persikkaoranssista kyllä tykkään, ja nyt saa hetkeksi omat hiuspulmat jäädä. Olen muuten viime aikoina jättänyt hiukset useasti suoristamatta! Ihme on siis tapahtunut. En ole oikein ikinä pitänyt taipuisasta ja pörröisestä tukastani. Käytän silottavia tuotteita ja tosiaan suoristan sen joka päivä. Mutta nyt selkeästi olen päässyt tästä tavasta – ei aina tarvitse olla niin sliipattu!

Kuvia Flowssa tuli tosiaan otettua paljon ja tässä osa bongaamistani mageista hiuksista, jotka on ehdottomasti jaettava kanssanne. Mitäs tykkäätte? Ja minkä ennustatte olevan seuraava hiustrendi näiden hattaratukkien ja shokkivärien jälkeen? Itse ajattelen että se voisi juurikin olla ne luonnolliset omat värit.

Seuraa blogiani Blogilistalla, Bloglovinissa ja Facebookissa.
Löydät minut myös Instagramista, Twitteristä ja Pinterestistä.

3 Responses to “FLOW HAIR”

  1. HANNA sanoo:

    Shokkivärit on kivoja mutta oma on paras! 🙂

  2. riina sanoo:

    Mulla tulee juurikin tällä viikolla 1v täyteen ilman hiusten värjäystä. Omaa väriä on siis jo tosi hyvin, kun lisäksi edellisen vuoden ajan hiuksiin oltiin laitettu vaan ”oma väri” + vaaleita raitoja helpottamaan omaan väriin kasvattamista. Eli periaatteessa tätä projektia on ollu menossa n. 2 vuotta. Jos haluisin lyhyet Hiukset, niin projekti ois valmis mut tykkään tästä piiiiiiitkästä polkasta. Hiukset näyttää mahtavalta! En todella ois uskonut et multa löytyy kärsivällisyyttä tähän mut tavallaan kun on +10 vuotta ollut värjäyskierteessä, tuntuu tää naturaali meno tosi fressiltä. Omaan silmään hattaratukat näyttää nykyään jo a) vanhalta vitsiltä ja b) usein kamalalta kun ylläpito on laiminlyöty.

    Joo kepee romaani tuli mut TL ; DR: ei hattaroille ja kuselle, kyllä omalle värille!

  3. Minna sanoo:

    Mulla taitaa olla letti sit suorastaan trendien aalloilla, kun on oma maantienväri tyvessä ja latvat vetäisin ihanalla turkoosinsinisellä :–) Sininen tukka tuntuu just nyt parhaalta idealta ikinä, vaikka hiukset olivatkin pitkään ihan oman väriset ja sellaisenaankin aika kivat.

Kommentoi