ELÄMÄSTÄ PUUTTUU JOTAIN

18/08/2015

imageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimage

Pitkään on tuntunut, että se jokin puuttuu. Onhan tässä tultu oltua ilman jo aika pitkään. Kaipaan sitä että on joku jolle jutella. Joku jonka viereen käpertyä iltaisin sohvalla ja jonka päätä rapsuttaa. En halua tehdä yksin asioita vaan jakaa arkeni toisen kanssa. Käydä yhdessä lenkillä ja kävelyllä. Herätä aamulla toisen lämpöön. Haluan jonkun jolle kertoa kaikki muerheeni. Joka ymmärtää ja tukee, on aina läsnä. Jonkun joka innostuu hassuista ideoistani ja lähtee spontaniisti niihin mukaan. Olisi ihanaa tehdä kaikkea kivaa kahdestaan ja koko perheen kesken. Haluan vierelleni luotettavan kumppanin. Viimeaikoina olenkin nähnyt sellaisia pareja paljon. Nuoria ja vanhoja. Ja tuntenut kateutta. Tiedän että sellainen olisi itsellekkin mahdollista löytää. Mutta kriteerit täyttäviä on vaan niin vähän. Enkä minäkään välttämättä kaikille kelpaa. Vielä en ole kuitenkaan juurikaan tehnyt asialle mitään, mutta olen miettinyt tätä asiaa kovasti. Tiedän että se oikea on tuolla jossain. MÄ HALUAN KOIRAN !!!!!!!!!!!!

Seuraa blogiani Blogilistalla, Bloglovinissa ja Facebookissa.
Löydät minut myös Instagramista, Twitteristä ja Pinterestistä.

12 Responses to “ELÄMÄSTÄ PUUTTUU JOTAIN”

 1. Laura K. sanoo:

  Olipa loistavat kuvat! Niissä jokaisessa todentotta oli koiranmenevä kolo. 😀

 2. Maria sanoo:

  Ja lapsiltakin puuttuu isä. 🙁

  • Minttu MAMI GO GO sanoo:

   Ai sinun lapsilta vai? Sehän on ikävää, mutta elämässä toki tulee vastaan tilanteita jolloin kaikki ei mene perinteisen kaavan mukaan.
   Omilla lapsillani on onneksi rakastava ja huolehtiva isä, jonka luona lapseni puoliksi asuvat. Tuossa yhdessä kuvassa hän on meillä juuri käymässä ja lukee pojille :—-)

  • mymmeli sanoo:

   No tästä kommentista huomaa ettet Maria ole lukenut Mintun blogia juuri ollenkaan! Ihania kuvia Minttu ja toivotaan, että saatte karvaisen ystävän pian!<3

 3. Jo_ sanoo:

  Ahahha, ihana postaus, sai hymyn huulille!

 4. kata sanoo:

  Oih! Ja kotia kaipaavia koiruuksia on tosi paljon, varmasti löytyisi teidänkin perheeseen sopiva kunhan vain varmistelet että koira tulee lasten kanssa toimeen. Itse olen ihan vannoutunut rescue- ja kotia vaihtavien koirien puolestapuhuja, kodittomia ja laiminlyötyjä koiria on ihan liikaa!

  • Minttu MAMI GO GO sanoo:

   Niin on! Meillä oli joskus nuoruudessa espanjasta pelastettu koira ja niitäkin olen mietinyt – pitää vaan tosiaan niissä tapauksissa varmistaa että koira ei ole liian arka ja sopii lapsiperheeseen 🙂

 5. Aikku sanoo:

  Moikka Minttu!
  Millaista koiraa etsit eli toisin sanoen mitkä kriteerejä koiran pitäisi täyttää? (Iso/pieni, aktiivinen/rauhallisempi, hiljainen/haukkuherkkä yms) Olisi kiva auttaa kun tietäisi vähän 🙂

  • Minttu MAMI GO GO sanoo:

   Moi!
   Kaikista eniten tahtoisin ehkä ruskean portugalinvesikoiran, mutta niitä on tosi vähän saatavilla. Myös englanninspringlerispanieleita olen katsellut.
   Mutta toiveena olisi siis keskikoinen/suurehko seurallinen ja iloinen koira. Saa olla aktiivinen, mutta sellainen joka viihtyisi hyvin myös ihan seurakoirana. Eikä vaatisi harrastuksia viittä kertaa viikossa. Luonnetta saisi olla, muttei kuitenkaan ihan liian omapäinen 😀 Vesikoirat kiinnostavat siinäkin meielessä, ettei karvaa olisi kokoajan asunto täynnä 🙂

Kommentoi