OIKEESTI MÄ EN JAKSA

21/07/2015

imageimageimageimageimageimageimage

Mä en jaksa miehiä. Poikia. Deittailua. En jaksa Tinderiä enkä sitä kaikkea turhanpäivästä säätämistä. En jaksa sitä ettei viitsitä sanoa suoraan tai todellakaan sitä, että annetaan tahalteen olettaa jotain ihan muuta. En jaksa tätä koko somessa säätämistä, odotuttamista tai viesteihin vastaamatta jättämistä. En jaksa yöllisiä panoehdotuksia tai ainakaan sitä, että niitä tulee ihan vääriltä ihmisiltä. En jaksa sitä miten nopeasti ihmisiin kyllästytään. Enkä kyllä jaksa myöskään liian vakavia ihmisiä. Enkä sitä että kaikki parisuhteeseen tai tapailuun liittyvät asiat on nykyään niin hirveän vaikeita. En jaksa turhaa chättäilyä ja ajan hukkaamista. Tai sitä että kokoajan pitää olla niin kauheen cool. En myöskään jaksa sitä, että ihastun aina ihan vääriin tyyppeihin. Enkä mä jaksa sitä, ettei mun eteisen komerossa pysy naulakko seinällä. En myöskään jaksa ylöspäin hilautuvia shortseja. Enkä varsinkaan jaksa menkkoja.

Seuraa blogiani Blogilistalla, Bloglovinissa ja Facebookissa.
Löydät minut myös Instagramista, Twitteristä ja Pinterestistä.

33 Responses to “OIKEESTI MÄ EN JAKSA”

 1. Meriam sanoo:

  AMEN.

 2. Hienosti sanottu 🙂 vaikka tuntuu varmasti kurjalta

 3. Martina sanoo:

  Ah, voin NIIN samaistua sun tekstiin..!!!

 4. Anna sanoo:

  Hell yeah!

 5. <3 :D

  Justiinsa näin. Muistan tuon vaiheen, se oli persevaihe. Tsemppiä sinne ja suklaata senkin eestä!

  <3 Hannele
  http://www.rakkaudellahannele.fi

 6. Eevi sanoo:

  Niinpä!

 7. Saana sanoo:

  I so know. Tsemii!

 8. Hanna sanoo:

  En kestä oot ihana!! Nimimerkillä 20v blogin vakkarilukija

 9. Ansku sanoo:

  Tsemppiä 🙂

 10. K sanoo:

  Tuo viimenen kappale on ihan kuin justiinsa meikäläisen aivoista temmattu. Miks kaiken pitää olla niin vaikeeta? 😀

 11. nora sanoo:

  Ihana postaus jotenkiin taas 🙂 rakastan tätä sun blogia!!

 12. ulla sanoo:

  Hyvä sääntö on, et jos tunnet hetkenkään tarvetta esittää coolimpaa, ni dumppaa se jätkä 😀 Huoh, saan kauhunväristyksiä, ku vaan mietinkin menneitä kuutta sinkkuvuotta. Onneks ei enää tarvii 🙂 Tsemppiä! Ja toisaalta välistä ne yölliset panoehdotukset tulee just hyviltä tyypeiltä ja oikeeseen aikaan 🙂

 13. Inkeri sanoo:

  Tinder on aika huonopaikka, jos haetaan vakavampaa suhdetta.. Ensinnäkin ne tyypit lähettelee muillekin ah niin ihania flirttiviestejä ja kehuja. Toiseksi he saattavat saman aikaisesti käydä tindertreffeillä useamman kanssa heti seuraavalla viikolla. Kolmanneksi sieltä juuri pääasiallisesti haetaan yhden yön seuraa/fuck buddy/fwb. Neljänneksi koko sovellus keskittyy ulkonäköön ja pinnallisuuteen eli varmasti erittäin moni potentiaalinen meneekin sinne vasemmalle. Kurjaa kuultavaa enivei ja tsemppiä! Kokemuksella sen kumppanin löytää, kun sitä vähiten odottaa ja etenkin kun ei sitä hakemalla hae. 😉

  • tiina sanoo:

   Joo, mulla ei ole MITÄÄN kokemusta Tinderistä, mutta mielikuvissani se on paikka, josta ei tosiaan helposti löydy muuta kuin säätöä. 😀 Ja meininki on lisäksi ilmeisen pinnallista. Kannattaa pitää ihan taukoa miehistä, jos ne ovat noin ongelmaksi. Niin minäkin aikoinani tein, kun kyllästyin baarielämään ja säätämiseen. En kaivannut sitä seurusteluakaan, joskin sitten muutamaa vuotta myöhemmin törmäsin vahingossa kivaan mieheen. 🙂

   • quiero sanoo:

    Minä löysin Tinderistä niin vakavan suhteen, että piti pistää poikki puolen vuoden jälkeen koska en itse halunnut lapsia. Tuttavapiirissäni on myös kundeja jotka etsivät sieltä tyttöystävää eivätkä panoseuraa. Eli kyllä sieltä joukosta löytyy helmiäkin.

    Itselläni alkoi myös tässä kesällä nyppimään koko miessukupuoli ja deittailu sen verran, että päätin pistää sen tauolle ja käyttää energiani muuhun, niin kuin uuteen harrastukseen ja kavereihin. Se unelmien mies tulee vastaan jos on tullakseen, mutta en väkipakolla en etsi. Suosittelen lämpimästi kokeilemaan pientä taukoa!

 14. Maija sanoo:

  Suosittelen että alat jaksamaan tai sitten vaan lopetat miesten tapailun 🙂 säästyypähän kaikkien aikaa

 15. manjo sanoo:

  Sattuipa sopivasti tämä teksti!! Just yhden miehen (…sadannen, ja taas!) takia kyyneleet silmissä kotiin.. avasin koneen ja ajattelin piristää blogien lueskelulla vähän tätäkin päivää, jonka vastakkaisen sukupuolen edustaja pilasi. Mäkään en jaksa mitään nuista edellämainituista.. en sitten ollenkaan. Lohduttaa edes vähän että jollain muullakin tällasia fiiliksiä.

 16. Laura sanoo:

  Vahva sama. Ihanan kamala tinder. Tsemppiä!

 17. Emmi sanoo:

  Feel u sister, feel u! <3
  Sä sanoit sen mitä mä tällä hetkellä tunnen koskien miehiä, poikia, deittailua ja parisuhdeasioita.
  En jaksa.
  Ja ennen kaikkea, miks koko ajan pitää olla niin helvetin cool!? Miks ei vois vaan kertoa mitä tuntee ja ajattelee, eikä pelata näitä god damn pelejä kokoajan?
  Kaveri laittoi tän linkin kun itsellä just sellainen 'mitä helvettiä-olo' yhden penkin alle menneen deittailujutun jälkeen. Luin tän, ja thank god mä en oo ainut joka ei aina jaksa ymmärtää näitä kuvioita!
  Siis kiitos tästä postauksesta. Vertaistuki on paras tuki.

  Niin ja tsemppiä naulakon, shortsien ja menkkojen kanssa. ei niitäkään jaksa.

 18. kalaemmi sanoo:

  HAHA AIVAN! Voinyhelvetti. Mäki vihaan. Lisään listaan vielä sen, että edellisiä suhteita ei oo käsitelty loppuun, super palkitseva tilanne.
  Ps. Mun eteisen naulakko kans roikkuu puolittain seinällä enää. Kolmas kerta vuoden sisään. Juuh…

 19. Nippe sanoo:

  Moi! Erittäin ajankohtainen kirjoitus!! Itsellä 2 piiitkää avoliittoa takana ja lapsiakin. En juuri edes haaveile deittailusta. Somea en edes yritä. Jos baarissa jonkun on tavannut, ovat joko varattuja tai liian nuoria. Aina. Tai tylsiä. Oma seura parempi kun surkea seuralainen. Onnea meille kaikille silti tästä eteenpäin!!! Forever.

 20. nenne sanoo:

  Minuaki ovat yrittaneet vai varatut, huoh. masentaa aivan kun taman kesan aikana 5 varattua yrittanyt, eiko aviiitolla ole enaaaa mitaan merkitysta. ja olen llut juhlimssa sen 2 iltaa. Masentavaa mutta totta.

 21. Inga sanoo:

  Mäkin samaistun vahvasti tuntemuksiisi deittailun suhteen. Miksi kaikki on niin h**vetin vaikeaa?! Miksi kaikki, joihin ihastuu, ovat niitä urpoja, joiden kanssa saa olla koko ajan varpaillaan, ettei vahingossa oleta mitään liikaa? Miksi sinne tinderiin on pakko kerta toisensa jälkeen mennä, vaikka väsyttää jo valmiiksi?

  Tsemppiä sulle! Oot melkoisen cooli nainen (hyvällä tavalla cooli, ei semmosella urpojen, epäkypsien miesten tavalla), jolla on tosi suloiset lapset. Tykkään blogistasi kovasti!:)

 22. Leona sanoo:

  Naisille vaan ei sovi yhdenillan jutut ja fuckbuddyt samalla tavalla, kun miehille. Kun mies hyväilee naista, naisella kehittyy oksitosiinihormonia, mikä saa hänet kiintymään mieheen. Mies ei taas kiinny samalla tavoin naiseen vaan on jo tod.näk saalistamassa toisaalla. Joten hyvät siskot älkää antako miesten koskea itseenne ellei hän vaikuta sitoutuvalta :).

  • tiina sanoo:

   Sopii kyllä, mutta allekirjoitan tuon, että nainen saattaa kiintyä, vaikka se ei kuulu pelin henkeen.

   Yhden illan juttujen kanssa itselläni ainakin fiilikset, että ”aikansa kutakin”.

 23. Hni sanoo:

  Tuttu tunne! Ihan liian tuttu! Paskamiehet! Ja ärsyttää tuokin parisuhteessa olevien”kyllä se oikea tulee vastaan kun vähiten odotat”- tyyppinen neuvonta! Sori vaan, ei paljon lohduta kun taas kerran lyöt päätä seinään jonkun kundin takia, jota nyt ei sitten kuitenkaan huvittanutkaan tapailla paria viikkoa kauempaa. Tai paljastui muuten vaan urpoksi. Kiitos hyvästä blogista ja anteeksi avautuminen 😀

 24. Jenni sanoo:

  Tämä teksti kyllä niin osu ja uppos!

 25. karo sanoo:

  tiedän, todellakin niin tiedän.

  oispa ranuja.

 26. kaija sanoo:

  Hei, pääkaupunkiseudulla (ja muissa isommissa kaupungeissa) on tutkitusti ”miesten markkinat”. On paljon enemmän sinkkunaisia kun miehiä. Muualla taas toisinpäin. Eli nokka kohti Suomen periferiaa. 😉

 27. huoh sanoo:

  Huh. Tämäpä teksti osui juuri oikealle päivälle. Mä en vaa yhtään diggaile yhdenillan jutuista. En osaa ottaa asioita rennosti.

 28. WORD! ja korotan sillä Haloo Helsingin Kuussa tuulee biisillä .

  ”Ei pitäis liikaa yrittää, et saisin jonkun itsestäni pitämään. Tiedän mitä oon ja mitä teen, Ja jos sä sen näät et pysty ohi menemään”

  Niinku vittu oikeesti 😀

 29. Sanna sanoo:

  Niiiiin totta! Minäkään en jaksa. Oon 40 v ja meillä se vasta hankalaa onkin… En kiinnostu setämiehistä, nuoremmat hakee hetken huumaa, oman ikäiset eronneita, karanneita, varattuja :/ Hankalaa. Ja tuo kyllästumisosio upposi kyllä, osunu kohdalle.
  Jos en omana ittenäni riitä ni oon mieluummi yksin. Nih.

 30. Miea sanoo:

  Moi!!
  Voin niin samaistuu tähän tekstiin!! Lohduttavaa kuulla että en oo yksin, olin jo aatellu et oon outo miestenvihaaja vaan tinderin poistin ajat sitten, ei tosiaankaan ollut mun juttu. Aattelin pitää ”taukoa miehistä”, mutta sitten heti kuuluu ”mikset enää viestittele?” Ei tekis ees mieli vastata kun nää miehet tuntuu olevan vaan pyllyn perässä.. Ja oonkin sanonut sen kyllä suoraakin.

  Kiitos, jotenkin oli piristävää että en oo yksin tän asian kanssa. Nyt nautin omasta hyvästä seurasta, kyllä se oikee joskus tulee vastaan

Kommentoi