KYSYMYKSIÄ JA VASTAUKSIA

17/07/2015

imageimageimageimageimageimageimage

Havahduin tuossa hiljattain siihen että, olen blogannut nyt yli 4,5 vuotta, enkä ikinä ole tehnyt perinteistä kysymyspostausta. Tiedättähen, sellaista missä lulijat saavat kysyä minulta melkeimpä mitä vaan ja minä sitten vastaan. Muutaman kerran sellaista on kyselty, mutta omalta osalta juttu on vain jäänyt harkintavaiheeseen. Joten olisikohan vihdoin sellaisen aika?

Laitakaa tähän siis kysymyksiä, joihin kiperästi kaipaatte vastauksia tai olette muuten vaan uteliaita. Kysymyksi minuun liittyen siis, mutta voin yrittää toki vastailla johonkin elämääkin suurempiin avaruuskysymyksiin jos sellaisia tulee. Voisin ottaa tavoitteeksi kerätä kysymyksiä vaikka noin viikon ajan ja riippuen tuleeko niitä yhtään vai tuleeko niitä tuhat, niin vastailla sitten yhden tai useamman postauksen verran niihin.

Vaihtoehtoisesti teiltäkin haluttaisiin kysyä pari kysymystä. Nimittäin Indiedaysilla on meneillään nyt lukijatutkimus, jonka tarkoituksena on vähän selvittää teidän mielenkiinnon kohteita sekä suhtautumista blogien kaupallisiin yhteistöihin. Tämän pohjalta teillekkin osataan tarjota vastaisuudessa kiinnostavaa sisältöä.

Jos lukijatutkimus ei popsahda suoraan uuteen ikkunaan, pääset sinne myös klikkaamalla suoraan TÄNNE. Vastaamalla kyselyyn osallistut samalla arvontaan, jossa palkintoina jaetaan kolme 100 euron arvoista lahjakorttia sekä 30 kpl kauneustuotepakettia. Kaikki tutkimukseen annetut tiedot käsitellään anonyymisti, eikä niitä käytetä markkinointiin tai luovuteta kolmansille osapuolille ilman vastaajan suostumusta. Yhteystietotoja käytetään ainoastaan mahdollisen palkinnon toimittamiseen.

Antakaahan siis palaa, kysykää kaikkea mahdollista maan ja taivaan väliltä ja olisi tosi hienoa jos kävisitte myös omat vastauksenne jättämässä lukijatutkimukseen.

Ihanaa viikonloppua! Omani jatkuu saaristohengessä, mutta tänään vähän erilaisissa tunnelmissa… Ehkä instasta ainakin myöhemmin selviää että millaisissa 😉

Seuraa blogiani Blogilistalla, Bloglovinissa ja Facebookissa.
Löydät minut myös Instagramista, Twitteristä ja Pinterestistä.

7 Responses to “KYSYMYKSIÄ JA VASTAUKSIA”

 1. ulla sanoo:

  Esiintyvätkö sun poikasi oikeilla nimillä blogissaan vai onko käytössä ns. bloginimet? Ootko tehnyt joskus postausta menneistä tyyleistäsi (yritin joskus etsiä blogista nuoruuden kuviasi, mutten löytäny)? Mitä hommia olet tehnyt ennen blogia ja äitiytymistä?

 2. Tuija sanoo:

  Olisi kiva kuulla haaveistasi, myös työrintamalla. 🙂
  Sitten ihan perus jutut, muistoja lapsuudestasi, lapsistasi esim. vauva-ajalta jne.

 3. Mimosa_ sanoo:

  Olisi ihana kuulla vastauksia videolla.
  Haaveiletko saavasi vielä joskus lisää lapsia? oliko eronne pitkään pohdittu päätös, kadutko päätöstä koskaan? Mikä inspiroi sinua?

 4. Piia sanoo:

  Mua kiinnostaa että miten tutustuit muihin ystäviisi jotka bloggaavat? Olet varmaan sen jo jossain kertonutkin mutta oon ns uusi lukija ja tutustunut sun blogiin vasta syksyllä 🙂

 5. nippe sanoo:

  1 suurin haaveesi?

 6. riina sanoo:

  Mikä on sun koulutustausta? Onko sulla aikeissa opiskella vielä jotain vai onko koulut nyt käyty?!

 7. elli sanoo:

  Olisi kiinnostavaa kuulla, miksi olet päätynyt kertomaan itsestäsi ja lapsistasi niin paljon blogissa. Kasvot, nimet, kotiosoite, päiväkoti, reissut, jnejne – kaikki on julkista. Monet asiantuntijat niin viestinnän kuin lasten kehityksen ja turvallisuuden aloilta varoittelevat koko elämän tuomisesta nettiin. Mitä ajattelet tästä? Varmaankin olet pohtinut asiaa paljon – miten olet päätynyt näinkin avoimelle linjalle?

  Asiantuntijanäkemyksiä mm. näiden linkkien takana:
  http://www.hs.fi/kotimaa/a1404352899926
  http://yle.fi/uutiset/vanhemmat_raportoivat_lastensa_asiat_verkossa__lastensuojelun_keskusliitto_huolissaan/7204605
  http://eioototta.fi/lapsiblogit-lukkojen-taakse/
  http://blogi.lapsiasia.fi/2014/10/some-julkisuus-vai-lapsen-etu_22.html

Kommentoi