PIKA MOI

12/06/2015

imageimageimageimageimage
Hei, halusin vain äkkiä tulla sanomaan KIITOS kaikista edelliseen ikävään postaukseen tulleista kommenteistanne. Olen myös tapani vastaisesti käynyt pariin otteeseen lukemassa keksusteluja aiheesta vauvapalstalla. Täytyy sanoa että keskustelu siellä on ollut yllätävän asiallista.

Ymmärrän että kirjoitukseni ei ole kiva juttu nykyisille Bellallaisille ja vilpittömästi pahoittelen teidän puolestanne. On todella ikävä että te sivulliset olette joutuneet tosi ikävään tilanteeseen ja täysin viattomina kärsimään muunmuassa bokoteista. Tämä ei missään nimessä ollut tarkoitukseni, ymmärrätte varmasti. En vain halunnut enää vaieta vääryyksistä, joita itseni lisäksi kaverini ovat joutuneet kokemaan. Vaikka tilanne on hyvin harmillinen, on ollut hienoa saada viestejä myös muilta entisisltä bloggaajilta ja työntekijäiltä jotka ovat saaneet kokea saman. He ovat hyvin kiitollisia siitä että kissa on vihdoin nostettu pöydälle, sillä monikaan heistä ei sitä esimerkiksi koston tai kavereiden menettämisen pelon uhalla uskalla asiasta julkisesti puhua.

Saa nähdä mihin tilanne etenee, vai eteneekö mihinkään. Ainakaan tähän mennessä kukaan ei ole ottanut minuun yheyttä, vaikka niin ollaankin tiedoitettu. Edeleenkään en ole saanut ainuttakaan anteeksipyyntöä – vaikka se on oikeastaan ainut mitä olen halunnut. Minua ei kiinnosta tehdä rikos -tai muita ilmoituksia, eikä edes energiani sellaiseen riittäisi. Omasta puolestani mennyt on mennyttä, mutta kuten aiemmin kirjoitin, kun kuulin että meninki jatkuu edelleen samana en vain voinut antaa asian olla. En voi hyväksyä epäoikeudenmukaisuutta tai kiusaamista, ja tiedän että joudun tässä vähän kärsimään puolustaessani ihmistä/ihmisiä jota en ole edes ikinä tavannut tai edes netin välityksellä jutellut. Ehkä sekin puhuu puolestaan. Jokainen toki saa muodostaa oman mielipiteensä tapahtumista, mitään konkreettisia todisteita kiusaamisestaa ei muutamaa viestiä lukuunottama kun minulla ole. Ja niitä en aio julkisesti mihinkään laittaa.

En edelleenkään suosittele bloggaajien boikotoimista, moni heistä sanoo olevansa täysin tietämätön moisesta käytöksestä. Täytyy myös muistaa että tämän tapahtuneen vaikutukset voivat näkyä vasta kuukausien päästä. Jos joku bloggaaja on tämän kohun jälkeen päättänyt lähteä portaalistaan se ei käy päivässä tai parissa. Edelleen haluan myös puolustaa portaalibloggaamista, pahimmassa tapauksessa se voi tosiaan olla poikeuksien polkemista ja myrkyllistä ilmapiiriä, mutta parhaimmasta juuri tätä mitä saan itse nyt kokea. Yhteisällisyyttä, tukea, turvaa, ystävyyttä, ja ymmärrystä sekä taloudellista varmuutta sekä näkyvyyttä blogilleni.

Haluan edelleenkin pitää blogini postitiivisena paikkana, niin itselleni kun lukijoillekkin – joten tätä asiaa en välttämättä tule täällä käsittelemään ellei siihen uudestaan aihetta tule. Tähän ja edelliseen postaukseen voi toki kommentoida tai kysyä jos jokin juttu askarruttaa – vastaan toki. Nyt kuitenkin vaihdan viikonlouksi vapaalle. Blogi hiljeene pariksi päiväksi kun me lähdemme tyttöjen kanssa festariviikonlopun viettoon.

Seuraa blogiani Blogilistalla, Bloglovinissa ja Facebookissa.
Löydät minut myös Instagramista, Twitteristä ja Pinterestistä.

Kommentoi