KESÄN EKAT FESTARIT

15/06/2015

imageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimage

Viime viikonloppuna vietetiin kavereiden kesken kesän ekoja festareita. Uuden uutukainen Sideways järkättiin nyt ekaa kertaa ja festarialueena toimi Helsingin Teurastamo. Ihan uusien tapahtumien kanssa saa usein vähän jännittää, että mitehkän kaikki siellä toimii, mutta tässä tapauksessa kaikki toimi oikein hienosti. Ensinnäkin tuo Teurastamon alue on kiva ja tunnelmallinen ja selvästi oikein mainio myös vähän isommille festareillekkin. Tapahtuma oli loppuunmyyty, mutta silti kokoajan oli mukavan väljää eikä mitään ihmisryntäyksiä tai ruuhkia ollut. Toki vessaan sai välillä jonottaa, mutta se nyt olikin odotettavaissa. Perinteisten keikkojen lisäksi tarjolla oli myös puheohjelmaa, bingoa, pelihalli, taidenäyttely ja pingistä. Ja se ruoka! Festareiden ruokatarjonta oli huippua (ja hyvää). Niin hyvää ettei yhtäkään kuvaa ruoista näköjään olla maltettu ottaa.

Musatarjonta oli luonnollisesti myös hyvä ja kiinnostava. Ja sopivan monipuolinen. Kyllähän me keikkoja käytiin katsomassa, mutta tällä kertaa ei juostu kello toisessa ja ohjelma toisessa kädessä lavalta lavalle, vaan fiilisteltiin enempi kavereiden kanssa vaan mahtavaa säätä ja toistemme seuraa. Oli kiva törmätä lisäksi vielä niin moneen tuttuun!

Oikein ihana festarikesän aloitus siis. Viikonloppu meni ohi taas aivan liian nopeasti. Onneksi näitä reissuja tulee vielä kesän mittaan. Ja toivottavasti Sidewaysiä järkätään myös jatkossa, sillä 5/5.

Seuraa blogiani Blogilistalla, Bloglovinissa ja Facebookissa.
Löydät minut myös Instagramista, Twitteristä ja Pinterestistä.

5 Responses to “KESÄN EKAT FESTARIT”

 1. Riina sanoo:

  Oli kyllä hirmu kivat festarit. Toki varmaan toi lauantainen ”kesän hienoin päivä” autto asiaa. Multa palo päänahka.

  Parasta oli päiväkirjaklubi ja toi absolutin drinkkibaari. 10 euroa, enkä kadu mitään:D

  • Minttu MAMI GO GO sanoo:

   Juu, vesisateessa ei ehkä olisi ihan niiiin ihanaa – mutta kivaa silti. Paperi T kruunas kyllä noi teedrinksut 😀

 2. HANNA sanoo:

  Tosi upeita kuvia! Millä kuvaat? Tällä kertaa jäi itellä Sideways välistä Azealia Banksin perumisen takia (ja monen kaverin perumisen takia) mutta ens vuonna aijon kyllä mennä! 🙂

 3. H_ sanoo:

  Minäkin kiinnitin huomiota noihin valokuviin, UPEITA.

Kommentoi