TUULITURKEISSA

4/03/2015

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Viime viikon VIMMAn pop up kaupasta lähti mukaan muunmuassa nämä ihanat Tuuliturkit. Minni Havaksen suunnittelemaa kuosia löytyy nyt mustavalkoisen lisäksi punaisena ja sinisenä.

Uudessa olkkarissa on muuten nyt huippukivaa juosta. Eilen saan viimisen, eli neljännen, kerroksen maalia lattiaan. Ensi viikolla on makkarin vuoro ja sitten vielä keittiö. On tuo vaan niin kivan näköinen että ei ole työ mennyt hukkaan. Mietin että jos sitä huomenna uskaltaisi jo kalusteet nostaa olkkariin varovasti. Kiinnostaisiko kuulla enemmän tuosta laminaatinmaalausprojektista?

Seuraa blogiani Blogilistalla, Bloglovinissa ja Facebookissa.
Löydät minut myös Instagramista, Twitteristä ja Pinterestistä.

18 Responses to “TUULITURKEISSA”

 1. piitu sanoo:

  Todellakin kiinnostais! En ole ajatellutkaan, että laminaattia voisi maalata..

  • Minttu MAMI GO GO sanoo:

   Jes, juttua tulossa viimeistään alkuviikosta siis 😀 !

 2. Sirpa sanoo:

  Todellakin kiinnostaisi, meillä edessä sama urakka kun päästään muuttamaan. 🙂

 3. Kirsi sanoo:

  Hienolta näyttää. Onko Betoluxia? Me ollaan maalattu sillä halpa kolmisauvainen parketti, ja näyttää ihan valkoiselta lautalattialta. Olet kyllä sissi kun maalaat itse. Kiitos muuten vinkistä, ostin suosituksesi perusteella Olympuksen Om-D EM kympin ja oon tosi fiiliksissä! Paitsi että saa parempia kuvia (tosin en osaa vielä oikein käyttää), niin edesauttaa sosiaalisissa kontakteissa. Komea ruotsalainen isukki tuli Sea Lifessa ihailemaan kameraa ja kysymään onko kyseessä analoginen peli. Ei sillä että olisi uusi isukki hakusessa mutta ei siitä haittaakaan ollut;)

  • Minttu MAMI GO GO sanoo:

   Joo, Betolux akvaa! Jännä että laminaattikin näyttää nyt maalatulta lankkulattialta 😀 kaiken työn arvoista!

   JA SIIS VITSIT MITEN MAHTAVAA! Se on kyllä ihana kamera ja mäkin haluan että ruotsalaiset isukit lähestyy, täytyy varmaan mennä joku pvä sea lifeen kuvailemaan 😀 😀 😀

 4. NOPPA sanoo:

  Olen kuulolla! Rohkea veto, kuinkahan kauan tosiaan kestää kuivua? Vanhassa asunnossamme oli lautalattia petsattu ennen muuttoamme ja siellä kärysi ja pitkään! Tuliko hajuhaittoja?

  • Minttu MAMI GO GO sanoo:

   Jes, kerron tarkemmin siis ensi viikon aikana jos en vkloppuna ehdi. Maalasin vesipohjaisella akvalla, joten hajutkaan ei haittaa. Kävelykuivahan tuo on jo parin tunnin päästä 🙂

 5. neito sanoo:

  Millä maalilla maalasit? Miten maali kestää laminaati pinnassa? Lueskelin yhdestä toisestakin blogista aiheesta, silloin kun oli juuri maalannut lattian. Remontti ja sisustus asiat kiinnostavat paljonkin! 🙂

  • Minttu MAMI GO GO sanoo:

   Pohjaan laitoin Otexia ja sitten betolux akvalla, toivottavasti pysyy hyvin! Toistaiseksi ainakin tuntuu ettei helpolla kyllä maali lähde irtoilemaan.

 6. hanna sanoo:

  Kiinnostaa! Luulin ettei laminaattia voi maalata! Eikö se oo liukas pinta?

  • Minttu MAMI GO GO sanoo:

   Näin minäkin ennen luulin, mutta otexia pohjaan niin voi melkeempä maalata mitä vaan!

 7. Padidi sanoo:

  Hei lisäksi jos saa semmoisen koko kustannusarvion vaikka per neliö. Täytyy itsekin pohtia. Onko tosiaan kestävä? Miten pidetään huolta? Pestään?

  • Minttu MAMI GO GO sanoo:

   jes, hyviä pointteja, koitan saada kaikki koottua suureen laminaatin maalaus postaukseen 😀

 8. Tintti sanoo:

  Me maalattiin pari vuotta sitten parketti ennen kuin muutettiin tähän nykyiseen kotiin. Betoluxilla vedettiin ja muuten ollaan oltu tyytyväisiä paitsi, oltiin tiukalla aikataululla liikenteessä ja kun maalissa muistaakseni sanottiin että kalustekuiva 3-4 viikossa niin me tyhmät maalattiin ensin yläkerta ja viimeisenä alakerta joka ei sitten tietenkään ehtinyt kuivua ennen muuttoa kuin reilun viikon. Jo muuton jälkeen lattiassa oli rumia kohtia joista maali kulunut. Alakerta on muutenkin kovemmalla kulutuksella ja kulumaa on paljon etenkin verrattuna yläkertaan. Voi toki johtua siitä että täällä myös liikutaan enemmän mutta luulen myös sillä kuivumisajalla olleen vaikutusta. Yläkerta kun sai kuivua rauhassa monta viikkoa.

  En toki tiedä millä maalilla olet nyt maalannut ja käyttäytyykönlaminaatti hieman eri lailla mutta jos vaan malttaa niin kannattaa odottaa vielä edes muutama päivä ennen kuin siirtää kalusteet paikoilleen.

  • Minttu MAMI GO GO sanoo:

   Kiitos vinkistä! Maalasin tosiaan nyt alkuun eteisen ja olkkarin, ja molemmissa ollaan (etenkin eteisessä ihan pakosta) kuljettu nyt monta päivää. Maali on ainakin pysynyt hyvänä ja tänään ajattelin olkkariin kalusteet kantaa. Ne ei kuitenkaan kovin painavia ole, eikä niitä tule sitten sillätavalla enää liikuteltua. Mutta varmaan just keittiön kanssa kannattaa minunkin odottaa vähän kauemmin, kun on sitten tuolia yms kulutusta.
   Maalasin betolux akvalla ja lopullinen kuvuus pitäisi kahdessa viikossa olla, nyt vikasta maalikerroksesta siis 4 päivää…

 9. K sanoo:

  Kiinnostaa kuulla! Meillä on sellaiset yökköällöt 2000-luvun punertavankellertävät halpislaminaattilattiat… Yök! Mutta mietityttää itteänikin tuo kestävyys? Meille on tulossa koira ja lattioiden kulutus lisääntyy sen myötä. Ja hintahan nyt on olennainen asia, sillä mikäli uusi laminaatti tulee edullisemmaksi tai n. saman hintaiseksi, kallistuisin itse ainakin kestävyyden kannalta silloin uuteen laminaattiin… Innolla ja jännityksellä jään odottamaan juttuasi!;)

 10. Katri sanoo:

  Voi eikä miten ihanat paidat ♡.♡ sun pojat on nii suloset ja kuvat tosi kauniita ja raikkaita! Tsemppiä urakassa:)

Kommentoi