BEAUTIFUL BODY HAASTE

29/07/2013

Näin muutama viikko sitten kuvia A Beautiful Body Projectista. Projekti lähti käyntiin kun valokuvaaja Jade Beall saatumalta näki ravintolassa ollessaan pöytien välistä pujahtavan naisen raskauasarpisen vatsan. Hän ymmärsi että muillakin, ihan tavallisilla ihmisillä voi olla raskauden runtelema vartalo ja lehdissä näkyvät kauneusihnateet eivät ole kovin realistisia. Hän itse oli kovin epävarma omasta raskauden jälkeisestä vartalostaan ja masentunutkin asiasta. Hän otti itsestään muutaman kuvan ja laittoi ne nettisivulleen. Pian niin monelta samassa tilanteessa olevalta naiselta oli tullut yheydenottoja kuvata myös heitä, että kuvista ja näiden naisten tarinoista ollaan nyt tekemässä kirja.

Beautiful Body Pjoject on mielestäni moneltakin kantilta katsottuna hyvin upea juttu. Kirjaan on kuvattu erilaisia naisia, jotka kaikki kertovat jonkun tarinan. Nämä kuvat ja tarinat ovat hyvin koskettavia. Ja kauniita. Niistä heijastuu se, että jos ihminen tuntee olonsa hyväksi näyttää hän myös ulospäin säteileveän kauniilta. Ja sillä asialla ei ole mitään tekemistä raskusarpien, kilojen tai roikkuvien rintojen kanssa. Nämä kuvat myös rikkovat hienosti photoshoppattuja kauneusihnteita.

Kuvat tuovat jonkinlaista toivoa myös muille, raskauden jälkeistä vartaloaan häpeäville naisille. On jollain tapaa hyvin lohduttavaa nähdä muiden synnyttäneiden naisten vartaloita. Huomata että minä en ole yksin teepussieni tai roikkuvan vatsanahan kanssa.

Kuvia saisi katsoa myös muutkin kuin synnyttäneet naiset. Tulevat äidit sekä tietysti myös miehet. Jospa pikkuhiljaa kauneusihanteita saisi näin muokattua terveempään, luonnollisempaan ja hyväksytympään suuntaan. Vähintäänkin aluksi niin että erikokoiset ja näköiset tuntisivat itsensä hyviksi ja kauniiksi ”virheistä” huolimatta – olivat ne sitten iän, elämän, sairauden tai raskauden mukanaan tuomia tai aina osana vartaloa olleita. Tässä olisi myös hyvä roolimalli omille lapsillemme.

Siitä syystä heitänkin nyt teillle kaikille upeille blogisiskoille aika vaativan haasteen Beautiful Body Book henkeen.
Olisi todella hienoa jos moni lähtisi mukaan ketomaan oman pienen tarinansa. Kuvan kanssa.

Minä aloitan.

abeutifulbodyprjojecthaasteminttu

Tässä olen minä kahden lapsen jälkeen. Tänä aamuna. Molemmissa raskauksissa lihoinkolmekymmentä kiloa. Ensimmäisen raskauden loppupuolella ilmestyivät arvet. Kaupanpäälle sain vielä sektioarven jonka myötä koko vatsani muoto muuttui. Toisen raskauden jälkeen vatsa ei ikinä palautunut entiseen malliinsa. Arpia on muuallakkin, mutta vatsassa eniten. Häpesin vatsaani pitkään ja huomasin kyllä ihmisten, toisten naisten, kauhistuneet katseet uimahallin pesuhuoneeessa.

Olen ollut pitkään kovin epävarma vartalostani. Olen aina ollut kurvikas, mutta valitettavasti nuorena kuvittelin sen tarkoittavan sitä että olen lihava. Olen laihduttanut ensimmäisen kerran neljännellä luokalla.
Kuitenkin vaikka raskaus ja imetys on muuttanut vartaloani hirvittävän paljon, olen pikkuhiljaa alkanut hyväksyä itseni paremmin. Kurveista, arvista, selluliitista ja makkaroista huolimatta. Ja se tuntuu aika hemmetin hyvältä. Olen ollut julkisesti bikineissä ja käyttänyt lyhyitä hameita paljassäärin – se on jotain mitä vaikka viime kesänä en olisi kehdannut tehdä. Olen ollut varma itsestäni, tässä minä nyt olen ja minä näytän tältä. Joku toinen näyttää erilaiselta, se on hieno juttu eikä tee minusta yhtään sen huonompaa.

Olkaa rohkeita ja lähtekää mukaan, leviteteään tätä juttua yhdessä ja ollaan ylpeitä itsestämme juuri sellaisina kun olemme!

Beautiful Body haaste on siis heitetty. Ihana jos linkittäisitte omat tarinanne myös minulle, mielellään jakaisin ne myös blogini facebook sivujen kautta. Mukaan saa liittyä myös ilman blogia, silloin tarinat voitte lähettää suoraan minulle Facebookkiin tai sähköpostilla.

Beautiful Body Projectin koskettava video löytyy täältä (katsokaa tämä!!) ja nettisivut täältä.


492 Responses to “BEAUTIFUL BODY HAASTE”

 1. Krisse sanoo:

  Olet niin kaunis!

  Ja tähän haasteeseen tarttuminen kyllä kiinnostaisi. Pohdin riittääkö rohkeus.

  • Voi kiitos!!! Lähde ehdottomasti mukaan!! 🙂
   ps. Ihana kun löysin sun blogin tämän kommentin myötä uudestaan, jostain syystä se oli kadonnut varmaan blogin muuton aikana listoilta 🙂

  • Mari sanoo:

   Kaunis olet <3
   Itse taistelen samojen tuntemusten kanssa kuin varmasti jokaikinen monta lasta synnyttänyt. Itselläni on 4 lasta, vanhin 5vuotias ja nuorin täyttää lauantaina vuoden. Kroppa siis kärsinyt ja pahasti jatkuvasta lihomisesta ja laihtumisesta…
   Sitä en taas tiedä riittäisikö rohkeus itse lähteä mukaan, kun häpeän vartaloani niin paljon 🙁

  • peppi sanoo:

   Ihania kuvia. Lisää värikuvia, pliis. Tehkää sellainen yhteinen MILF kalenteri, jota voi sitten vaikka myydä ja rahat hyväntekeväisyyteen masennuksesta kärsiviä varten. Ehkäpä noi kuvat parantaa.

 2. Kiki sanoo:

  Olet kaunis!

  Ja kiitos haasteesta! 🙂

 3. Hieno haaste! Teen tämän mahdollisimman pian 🙂

 4. Ida365 sanoo:

  Sinä olet superkaunis, ihanaa että sinusta on alkanut tuntua paremmalta omassa vartalossa. On niin surullista että moni häpeilee omaa vartaloaan niin paljon ja niin kauan ja niin nuoresta pitäen. Huih, tämä oli superkoskettava postaus!

 5. Eedith sanoo:

  Wau!

 6. nyytinen sanoo:

  olet ihana. tekisi mieli itkeä. 🙂 toivottavasti osaan jonain päivänä seurata esimerkkiäsi!

 7. Hienoa Minttu! Kaunis olet ja ihailtaa, että olet oppinut olemaan sinut kehosi kanssa. Alkukesästä katselin ihan kyynelissä tuota projektin videota. Huippuhyvä idea! Ehdottamasti kiinnostaa osallistua, mutta pieni kynnys on… Toivottavasti mahdollisimman moni on rohkeampi eikä ala empiä niinkuin minä. 🙂

 8. Jaanh sanoo:

  Vau, todella rohkeaa ja ihailtavaa! Mun on myönnettävä etten pysty tähän, vielä. Mutta joskus varmasti, se on tavoite. Olen kroppani kanssa vielä matkalla, syömishäiriön, lihomisten, laihtumisten, ensimmäisen raskauden ja nyt toisen raskauden (rv39) siivittämällä matkalla. Seuraava projekti on oppia arvostamaan kroppaani, joka on sentäs kestänyt ton kaiken. 🙂

  • Kiitos! Hienoa jos joskus päätät olevasi valmis lähtemän mukaan, eihän tässä mitään aikarajaa ole! <3 ! Olet sissi ja kroppasi myös! Ihanaa loppuodotusta!

 9. Ada sanoo:

  Olet niin kaunis!

  Tämä oli upea haaste ja olisi hieno lähteä mukaan! Jospa se rohkeuskin riittäisi 🙂

 10. Minttu! Sä olet upea <3 !

 11. Petra / Viilankantolupa sanoo:

  Kaunis ja viisas – sekä kirjoitus että nainen sen takana.

 12. Marika sanoo:

  Hienoa Minttu! Olet rohkea ja todella kaunis nainen! Hienoa, että olet sinut itsesi kanssa 🙂 Toivottavasti moni lähtee mukaan!

 13. Kehrä sanoo:

  Olet rohkea, upea nainen! 🙂

  Kiitos haasteesta! En ole varma riittääkö itselläni rohkeus tarttua siihen….

 14. Miima sanoo:

  Mahtava haaste! Olet tosi kaunis ja niin rohkea! Mä vielä harkitsen, riittääkö uskallus 😀

 15. Iida sanoo:

  Hei ihan mielettömän rohkee veto! (Y)

 16. Olet rohkea NAINEN <3 Tienraivaaja ja esikuva meille muille äideille. Heitetään roskiin katalogien tietokoneella muokatut kauneuihanteet!

 17. Annarilla sanoo:

  Mahtava Minttu! Tosi hieno veto!

 18. Milla sanoo:

  Oot niin rohkea ja todella kaunis kahden lapsen äiti. <3

  Täytyy harkita josko sitä itekin uskaltaisitähän haasteeseen lähteä mukaan. 🙂

 19. heini sanoo:

  Äly hyvä juttu! Uskaltaisinkohan itsekin, ehkäpä parin päivän päästä kun muutto on ohi…

 20. Tiinakaisa sanoo:

  Olet niin kaunis nainen ja tämä ihailtavaa rohkeutta <3 Täytyy vielä harkita uskallanko napata haasteen vastaan, hih.

 21. Nanna sanoo:

  Olet kyllä ihailtavan rohkea ja kaunis nainen! Itse en moiseen ainakaan tällä hetkellä pystyisi sillä yllättäen tässä raskaudessa olen taas saanut käsitellä teini-iän syömishäiriötä. Vielä oma mahani tuntuu ihanalle, mutta toista on varmasti lapsen synnyttyä. Toivottavasti kuitenkin mahdollisimman moni uskaltautuu haasteeseen mukaan!

  • Kiitos paljon! Raskausmaha on ihana, toivottavasti se tuntuisi siltä myös rakauden jälkeen, onhan se tehnyt suurenmoisen työn ja anstaitsee kaiken ylistyksen 🙂 !

 22. Tanja sanoo:

  Voi Minttu ku oot niin upea ja kaunis!
  Oiskohan minustaki tuohon…Ei taida olla mutta ehkä teenki sen just siksi! 😀

 23. Ihana, kaunis ja rohkea! Koskettava postaus. Itse olen vielä tukevasti raskaana (40+5), joten vielä ei ole näyttää roikkuvaa vatsaa ja riippuvia ajokoirankorva tissejä..

 24. Heidi sanoo:

  Olet kaunis! Ja rohkea! 🙂 Oma mahani on aika samannäköinen kolmen lapsen ja kahden sektion jäljiltä.

 25. Valeäiti sanoo:

  Way, olet upea. En tiedä uskallanko itse, pakko sitä on vakavasti harkita.

 26. Valeäiti sanoo:

  Way = wau 😉 ja ps. Mietin juuri eräästä kuvastasi että sulla on kyllä tosi kauniit sääret. Olinpa ryhmä, kun en ääneen kehunut 🙂

 27. Anrinko sanoo:

  Olet TODELLA upea!!! Hienoa kun heitit tämän haasteen tällä tavalla. Tämä Jaden alkuun laittama projekti tulee varmasti kiertämään maailman ympäri ja muuttamaan kauneusihanteita terveeseen, normaaliin suuntaan. Se on UPEA asia!!!
  Mä saatan lähettää sulle kuvan….

 28. ambra sanoo:

  Mahtavaa!! Olet niin kaunis. Aina yhtä inhimillistä, että kauniillakin ihmisillä voi olla ulkonäköhuolia. Oma laskettu aika on kuukauden päästä, jännä nähdä miltä kroppa sitten näyttää… Toivon etten olisi ankara itselleni, onhan ihan mieletöntä että oma keho pystyy kasvattamaan oikean pienen ihmisen. <3

  • Niinpä, se on sellainen ihme mihin suotituksiin kroppa kykenee ja siti sitä kohtaan ollaan usein niin kovin ankaria! Ihanaa loppuodotusta <3 !

 29. Tuuli sanoo:

  Vau, hyvä Minttu!! Mulla menee ihan kylmät väreet, tämä oli niin hieno juttu. Olet rohkea!

 30. Go Minttu!

  Olet upea! <3

 31. Marjuli sanoo:

  Upea Minttu! Löysin nelisen vuotta sitten A shape of a mother -sivut, jotka ovat kertomasi henkilön perustamat. Ahmin kuvat ja tarinat muuttuneista äitien vartaloista. Ja tuntui niin hyvältä nähdä, että monelle muullekin kävi raskaudessa kuten minulle: vartalo muuttui paljon arpien ja löysän mahanahkan vuoksi.

  Mulla on paljolti saman näköinen maha kuin sinulla, mutta keskellä, häpyluusta napaan asti menee syvä kolmesti tehty sektioarpi. Arpi on tehty kireäksi, se on syvemmällä kuin muu iho. Mahassani on siis kaksi toisistaan erillään olevaan puoliskoa, kumpikin erilainen. Hassu, mutta rakas mahani, jonka ansiosta olen saanut kolme huippuihanaa lasta.

  Mahtavaa kun kirjoitit aiheesta ja laitoit kauniin kuvasi. Olen pitkään ihmetellyt sitä, miksi koskaan missään ei näy kuvia äitien vartaloista synnytysten jälkeen. Raskausmahoista on jatkuvasti kuvia, mutta mitään ei hiiskuta siitä, miltä se maha näyttää kun se ”tyhjenee”. Tällaiselta äidit oikeasti näyttävät, kauniilta 🙂

 32. Sanni sanoo:

  Täytyy kyllä sanoa, että olet upean näköinen nainen ja vielä hienompaa on se, että uskallat näyttää sen!! Oma rohkeuteni ei taida tähän haasteeseen riittää, vai riittäisiköhän…? Toivottavasti mahdollisimman moni ottaa osaa tähän haasteeseen, sillä tuntuu, että blogeissa kroppaansa esittelevät vain ne äidit, jotka ovat palautuneet synnytyksestä ennätysnopeasti takaisin hoikiksi. Totuushan on kuitenkin se, että aika monelle jää raskausarpia, kiloja ja löysää nahkaa. Sitä häpeillään, vaikka näin ei pitäisi olla. Olet upea nainen!

 33. Sanna sanoo:

  En yleensä hirveästi kommentoi, mutta nyt on pakko kirjoittaa, että aloin itkeä, kuin luin tämän jutun.

  Minulla on myös vartalostani samanlaiset kokemukset. Olen aina ollut kurvikas ja ennen lasta häpesin sitä. En ole kehdannut syödä ystävien nähden, vaikka oikeasti painoindeksini on aina ollut normaali. Imetys ja raskaus muuttivat vartaloani ja nyt minulla on myös sectiohaava sekä rinnat pienenivät paljon imetyksen lopettamisen jälkeen. Seluuliittiäkin löytyy paljon, mutta olen myös huomannut, etten jaksa välittää siitä kuin ennen.

  KIITOS tästä postauksesta!

 34. Hieno ele ja haaste! Katsotaan uskallanko itse lähteä mukaan, sitten pitäisi melkeinpä tissit läväyttää tiskiin 😉

 35. sini sanoo:

  Minä lähden mukaan. Olen jo blogissani kuvannut vatsaa omassa postauksessakin mutta nyt teen sen kaksikertaisella tarmolla! Toivottavasti moni muukin lähtee.
  Oot kyl uskomattoman nätti ja rohkee!

 36. Maija sanoo:

  En koskaan kommentoi. Nyt oli pakko. Upeaa rohkeutta ja kauneutta! 🙂

 37. Isa sanoo:

  Mahtava rohkea idea. Toteutan tämän huomenna omassa blogissani.

 38. Haasteeseen vastataan vielä tänään! Minttu olet ihana ja roheka nainen, itsellä kova paikka julkaista itseni kaikkien nähtäväksi mutta TEEN SEN :DDDD

  Susta on aina näkynyt, että olet sinut itsesi kanssa…itse olen vasta matkalla sinne…

  Pus <3 <3

 39. ulrikah sanoo:

  Olet upea, kaunis nainen!! <3

 40. Vau, miten rohkea veto ja upea nainen! 🙂 Iso peukku pystyyn ja hatunnosto! On tosi lohdullista, että muillakaan ei ole välttämättä lasten saamisen jälkeen pyykkilautavatsa ja arveton iho.
  Mietin, riittääkö itsellä kantti paljastaa maha kaikille. 🙂 Mulla kun on kamala lapsuudesta jäänyt umpilisäkkeenpoistoarpikin.

 41. Maribel sanoo:

  Olet upea! Hieno haaste, toivottavasti mahdollisimman moni tarttuu siihen.

 42. Laura sanoo:

  Voi Minttu! Tämä on rohkeaa jos mikä! Ihailen sua.

  Voisin ihan kampanjan vuoksi lähteä mukaan, mutta mulla kroppa on palautunut lähes entiselleen lapsen saannin jälkeen, eikä arpia tms. ole. Joten vatsan ”paljastamisessa” ei olisi mitään erityistä. Vaikken ole todellakaan täydellisessä kunnossa, saisin todennäköisesti silti kommenttia ”että no helppohan sun on”.

  Mutta upea juttu tämä on! Ja toivottavasti saa Suomessakin keskustelua aikaiseksi.

  • Kiitos Laura!

   Ja mukaan ehdottomasti! Tämä on ihan kaikille, kakiken näköisille ja kokoisille! Olisi tosi hienoa jos tarttuisit myös haasteeseen! 🙂 <3 !

 43. Juuli sanoo:

  Vau Minttu, rohkea, hieno, esimerkillinen ja upea juttu! Ja kaunis, koskettava kuva <3!

  Ihana kuulla, että hyväksyt vartalosi ja se kyllä näkyy. Olen ihaillut tämänkesäisiä omakuviasi postauksissa, olet oikeasti ihana näky :).

  Hienoa, että heitit haasteen ilmoille, mulla ei taida riittää rohkeus tähän.

  • Voi kiitos Juuli, miten ihanasti sanottu <3 !!

   Todella mahtavaa jos rohkenet lähteä haasteeseen mukaan, voin sanoa että sen jälkeinen vapautunut fiilis on upea!

 44. Rillirousku sanoo:

  Kiitos Minttu! Tätä tarvin just tänään ja just tähän hetkeen <3

 45. Aniina sanoo:

  Kaunis kuva ja rohkea veto! Itselläni on jäänyt monet rantareissut väliin, kun en ole kehdannut rantsuun lähteä, mutta niinhän se ei pitäisi olla. Toivottavasti saisin jostain saman rohkeuden kuin mitä sulla on! 🙂

  • Kiitos! Juuri näin, ei sen niin pitäisi olla. Monelle se vaan valitettavasti on – mutta toivottavasti tällä haastella saamme asian muutumaan!

 46. Upee sinä! Pikkusen houkuttelis lähteä mukaan… olimpa yhtä rohkea!

 47. janna sanoo:

  En yleensä kommentoi blogiisi, vaikka olenkin aktiivinen lukijasi.

  Nyt on kuitenkin pakko sanoa, että olipa hieno postaus ja tärkeä aihe! Olet rohkea ja kaunis.

 48. LOVE sanoo:

  WAUUU!! ROHKEAA!!!

  You go mami :)!

 49. marjo pekkala sanoo:

  Mä oon aina sanonu et arpinen vatsani on ”rakkauden reppu” 🙂

 50. Satu sanoo:

  Vau Minttu, oot rohkea nainen! Täytyy myöntää, että itsestä ei taida tähän olla, vaikka ihan pikkuisen ehkä kiinnostaisikin. Toisen lapsen syntymän jälkeen en oo kehdannut olla bikineissä muualla kuin omalla takapihalla ja sinne ei oikeastaan kukaan näe. Vasta ihan pikkuhiljaa alan pitämään vartalostani. Oon vihannut sitä kuutos luokalta asti. Enkä ole edes lihava, mutta en kai koskaan omasta mielestä sopivakaan…

  Hienoa, että sä tunnet olosi kotoisaksi vartalossasi. Se taitaa meille naisille olla tosi vaikeaa. 🙂

 51. Piia sanoo:

  Kyllä oli todella rohkea teko. En tiedä olenko itse yhtä rohkea, ehkäpä 🙂 . Voisin kuvata leikkausarpien ja kahden raskauden runteleman selän.

 52. Wau, en voi lakata katsomasta upeaa kuvaasi 🙂 voisn kanssa yrittää tarttua haasteessen, vaikka se pelottaakin vaatekossa 46 ja kahden raskauden jälkeen..

 53. ONIA sanoo:

  Vau Minttu, vauvauvau! Kiitos haasteesta, osallistun ehdottomasti.

 54. Jonna sanoo:

  Uskallankohan? Katotaan.

  Sä oot kaunis.

 55. Tess sanoo:

  Hyvä Minttu, oot rohkea! 🙂 Fakta on,että paljon muuttuu naisen keho raskauksien ja imetysten myötä. Ja sehän on maailman normaaleinta. Tai ainakin pitäisi olla.. ja ainakin oli ennen..

 56. Elisa sanoo:

  Upeaa Minttu!

  Haaste vastaanotettu. Loppuviikosta olen taas kameran luona, joten silloin pitää täräyttää.

  Jos joku ihminen sanoo olevansa sinut oman vartalonsa kanssa, se on minusta upeinta. Sivuseikka on se, minkälainen se kroppa on.

 57. IMAGE sanoo:

  Kiitos upeasta postauksesta. <3
  Ja voin todellakin sanoa, että olet aivan mielettömän kaunis ja luonnollinen.

 58. Piia sanoo:

  Ihan mieletöntä. Olet rohkea ja kaunis nainen. Itse olen pohdiskellut kahden tytön äitinä ja naisena ulkonäköön liittyviä asioita paljonkin ja itku silmässä jokunen aikaa sitten katselin tuon videon. Aiheeseen liittyen juttuja löytyy myös minun postauksistani pintaa syvemmälle ja KokoNainen . 🙂

 59. kaisa k sanoo:

  Wau wau wau! Ihana nähdä tää kuva koska itselläni on tasantarkkaan samanlainen vartalo! Ottakaa muutkin haaste vastaan, upeeta mimmit!

 60. Riikka sanoo:

  Hienoa Minttu ja terkut pojille!

 61. Anni sanoo:

  Hei Minttu! Olen jo pitkään lukenut blogiasi, mutta en ole koskaan aikaisemmin kommentoinut. Nyt oli pakko.
  Olet kaunis, rohkea nainen ja upeaa että olet pääsemässä sinuiksi vartalosi kanssa!
  Odotan ensimmäistä lastani rv 35 + ja nyt on mahaan alkanut tulla raskausarpia. On ollut vaikea hyväksyä oman vartalon muutoksia raskauden aikana, mutta olen yrittänyt ajatella, että kaikki nämä muutokset tuovat minulle sen suuresti toivotun pienen ihmeen ja onnen. Toivon, että voin tulevaisuudessa ylpeästi kantaa vartaloani ja arpiani ja olla yhtä rohkea kuin sinä.
  Aurinkoisia kesäpäiviä toivottaa Anni

  • Hei! Ihanaa, kiitos että kommentoit!

   Ihanasti ajattelet, ja juuri noin pitääkin 🙂 Aivan ihanaa loppuodotusta ja osallistu ihmeessä haasteeseen jos siltä yhtään tuntuu 🙂

 62. Hanna sanoo:

  Voi Minttu, ihana postaus & rohkea nainen!!

 63. Piia sanoo:

  Minttu, löysin sivusi juuri tämän postauksen kautta. Hieno aihe ja kauniit kuvat sinusta! Liikutuin sekä tekstistä ja kuvista. Pidän itsekin aihetta tärkeänä omaa kehoani paljonkin hävenneenä ja juuri toista lastani viimeisillään odottavana. Rintani ovat antaneet periksi jo aikaa sitten :).

  Katsoin Beautiful Body Project -videon ja koin tulleeni hieman petetyksi. Minua häiritsee – aika paljonkin koska yleensä olen laiska kommentoimaan mitään – tuossa projektissa se, että valokuvat ovat niin siloiteltuja. Se, että ne on kuvattu tai käsitelty mustavalkoisiksi, tekee niistä heti teennäisemmän olosia. Myös useat värikuvista on jälkikäsitelty vähän epätodellisen värisiksi. En ymmärrä mikseivät arvet, suonikohjut ja ihon epätasaisuudet saisi näkyä yhtä lailla väreissä. Se olisi luonnollista, sellaista mitä me kaikki näemme peilissä, uimahallissa, rannalla, kesäkadulla. Mustavalkoisina kuvista tulee heti vähän mainosmaisia, mielestäni se on yhtä lailla naisten vartaloiden ylimääräistä ja tarpeetonta estetisointia/etäännyttämistä.

  Valokuvaaja Minna Havukainen on kuvannut hienon valokuvasarjan Syntymiä juuri synnyttäneistä naisista. Valitettavasti en löytänyt hänen sivujaan tähän linkattavaksi. Google näyttää joitakin kuvia hänen sarjastaan.

  Ja vielä kerran: hieno postaus sinulta! Toivottavasti saat paljon kuvavastauksia (myös väreissä ;))!

  • Hei Piia! Kiitos paljon kauniista sanoistasi! On tosi upeaa miten niin moni kokee tämän tärkeäksi!

   Itse ajattelin mustavalkoisuuden niin että kuvien yhteninen visuaalinen ilme säilyy. Ja mustavalkoiisuus saattaa myös korostaa varjoja ja valoja. Mutta ymmärän myös pointtisi! Haasteen vastaanottajien joukossa löytyy myös kauniita värikuvia 🙂

   Olen joskus nähnyt noita Minnan kuvia ja tykkäsin kovasti. Niissä oli juuri se tunnelma ja sairaalan steriilin hajun ja maidosta läpimärät yöpaidat pystyi melkein haistamaan niistä :))

   Ihanaa loppuodotusta ja osallistu ihmeessä itsekkin nyt haasteeseen jos siltä yhtään tuntuu 😉

 64. Krista sanoo:

  Upeaa, tämä oli rohkeista rohkein teko!

  Olet kaunis, vilpittömästi ja sydämellä ♥

  Haaste vastaanotettu:

  http://ruuhkavuosissa.blogspot.fi/

 65. m sanoo:

  Ehkä niinä hetkinä, kun itsetunto on matalalla kannattaa muistaa ne sanat joilla sua on tämän postauksen jälkeen kuvailtu. KAUNIS, ROHKEA, UPEA.
  Niitä sanoja kannattaa kantaa sydämessään aina mukana.

  • No niinpä! Olen aivan häkeltyneensä, iho kananlihalla ja kyneleet silmissä lukenut näitä kommentteja <3 Siis aivan mieletöntä!! 🙂

 66. ulmai sanoo:

  Upeaa!
  Tartun haasteeseen 🙂

 67. Norsis sanoo:

  Mä tässä jo katselin mahaani peilistä ja totesin että oon niin lihonnut ettei tosta mahasta tiedä yhtään onko siellä ollut koskaan vauva vai ei. Tai no, ehkä 2 kk etuajassa synnyttäminenkin liittyy siihen että mahani ei kovin suureksi kasvanut, läskimaha vain vähän muuttui piukeammaksi. Enpä siis tiedä mitä tässä esittelisi, eniten on kärsinyt mun perse koska ennen kävin jumpassa usein ja oli muutenkin jees, nyt makaan sohvalla ja se on vain kaksi tyhjää pakarapussia jotka roikkuvat ilman mitään ylimääräistä lihasta :/

  Sä olet kyllä tosi kaunis ja olet aivan äärimmäisen tärkeällä asialla! Nää on just näitä mistä ei koskaan edes puhuta, että miten käy synnytyksen jälkeen. Kuvitella että ite en tiennyt esim jälkivuodosta käytännössä mitään ennen kuin synnytin! Kiva ylläri oli. Voin kuvitella että todella todella monelle tulee yllärinä se millaiseksi vatsa jää.

  • Voi mikä kuvaus! Mä en taas keksisi sinusta sanottavaksi kun sellaisia: olet tosu upea ja ihanan itsevarman oloinen nainen! Hienoa jos lähtisit haasteeseen mukaan.

   Toivon todella että tästä haasteesta on hyötyä ja apua muille <3 Asioista pitää voida puhua ja näyttää, kaikilta kanteilta.

 68. Maria sanoo:

  Upeaa Minttu! Olet kaunis ja rohkea nainen! Kiitos tästä haasteesta. Otin osaa ja tässä linkki http://masustamaailmaan.blogspot.fi/2013/07/a-beautiful-body-haaste.html

 69. Eevi sanoo:

  Vaude! Mahtava nainen ja upea vartalo! Niin olet kaunis ulkoa- ja sisältäpäin! 🙂

 70. AnnaSt sanoo:

  Jestas että olet upea! Ensinnäkin, olet todella rohkea, laittaessasi kuvan ja toisekseen, vartalosi on ihan mielettömän kaunis, ihana, upea nainen! 🙂

 71. Heidi Pii sanoo:

  Kiitos haastajalle! Beautiful body -juttu teki muhun vaikutuksen, mutta enpä arvannut, että pääsisin (tai uskaltaisin) itse mukaan. Mutta täällä olen, iik!

  Ja sinä se olet kaunis nainen! 🙂

 72. Peaceful sanoo:

  Kannattaa ottaa mallia vanhemmista naisista, esimerkiksi juuri vaikka siellä lähi-uimahallissa. Kukaan ei häpeä itseään, vaikka vähän vatsa, rinnat tai peppu roikkuu, eikä normaali ihminen noteeraa heitä mitenkään ”kauhean-näköisiksi”. He ovat saaneet lapsia, kolhiutuneet elämässä monin eri tavoin, hyväksyneet itsensä (osa ehkä vasta vanhemmalla iällä, ei tiedä). Mutta heistä huokuu sellainen arvokkuus, että teini-ikäisetkään eivät heistä supise selän takana. Enkä usko heidän ikinä katsovan meitä normaaleja, vähän nuorempia äitejä raskausarpineen ja kiloineen mitenkään arvostelevasti. Monesti olen saanut parhaat juttukaverit, neuvot ja pitkäksi aikaa hyvän mielen uimahallin saunassa, siellä omien pienten lasten ja niiden vähintään 40 vuotta vanhempien äitien, mummojen ja isomummojen kanssa. Se on niin totta, että itsensä hyväksyminen saa muutkin hyväksymään sinut mukisematta!

 73. […] pisti aamulla blogiinsa haasteen, mistä en voinut kieltäytyä. A beautiful body projectista inspiraationsa saaneessa haasteessa […]

 74. Kati sanoo:

  Ihan mahtava juttu! Ihan mahtava haaste! Itse en pysty katselemaan itsestäni kuvia edes vaatteet päällä… saatika ilman, joten ajatus haasteen vastaanottamisesta -niin houkuttava kuin se onkin -ei tunnu itselleni mahdolliselta millään muotoa.

  Mutta sitä olet kaunis! Oikean naisen näköinen 🙂

 75. yhden äiti sanoo:

  vau upea olet. ei ne arvet rumenna, vaikka ikäviä ovatkin. itse en kovin paljoa saanut, vain muutaman reisiin ja rintoihin.

 76. Noel sanoo:

  Voi ihana minttu <3 Uskomattoman rohkea veto!

 77. Salla sanoo:

  Respect. Rohkea teko.

 78. Sini sanoo:

  Kaunis Minttu <3

 79. Merikuu sanoo:

  Upeaa Minttu! Nostan todella hattua!
  Mä en ole yhtä rohkea ja siksi ihailen sua suuresti!
  Ja sitäpaitsi sä olet kaunis, ihan oikeasti 🙂

 80. Lotta sanoo:

  Vautsi! Olet upea 🙂 Mä tulen kanssa mukaan! Nappaan illalla kuvan ja huomenissa toivottavasti ehdin naputtelemaan jutun.

  http://www.estetiiba.blogspot.com

 81. Ainosofia sanoo:

  En voi olla kommentoimatta.

  AIVAN USKOMATTOMAN UPEAA!

  Olet edelläkävijä tässä. Upea nuori kaunis nainen olet. Todella!
  Itse olen jo iäkkäämpi ja jätän haasteen vastaanottamatta… vaikkakin olen itse sinut oman kroppani kanssa. Niistä raskausarvista huolimatta <3
  Ne kulkevat elämän mukana vaikkakin ns. haalistuvat aikanaan…
  Hattua sinulle nostan – ja korkealle!!!!

 82. Sanna sanoo:

  Uskomattoman rohkeaa 🙂

 83. Ah, olet mielestäni tosi kaunis, enemmissä tai vähemmissä vaatteissa!

  Otan ehdottomasti haasteen vastaan, siinä on niin hieno idea. Ennen raskautta-alusvaatekuvahan minusta on ollutkin blogissa, 2 kiloa nykyistä kevyempänä (eli 78-kiloisena) ja ilman sektioarpea ja raskausarpia.
  Voisi siis ottaa päivitetyn kuvan. Tarinoineen päivineen,

 84. Juu..EI. sanoo:

  Tuota…

  Ei ne raskausarvet/elastisuutensa menettänyt vatsanahka vaan se lihavuus. Ei siinä ole pääosan mielestä mitään viehättävää, eikä se valtaosin ja varsinkaan pidemmällä tähtäimellä ole tervettä.

  Laiskuus & ylitarpeen syöminen & riskit terveydelle vs. laihtuminen, energisempi olo ja suurempi todennäköisyys pysyä terveenä ja näin ollen olla täysipäiväisesti lapsesi elämässä.

  • Negatiivisuuskaan ei ole tervettä.

  • neeaKo sanoo:

   Vaikka ei ole raskauksista tai sen arvista kokemusta, se ei tarkoita että on lihavuutta vaikka omistaa niitä! Ja miksi kaikkien pitäisi laihduttaa, miksei voi olla semmoinen kuin on itsellä hyvä olla… vaikka olisikin laiska ja syö, ei tarkoita ettei olisi terve..

   Mutta mamigogolle paljon propseja tästä postauksesta! Kaunista.

 85. outi sanoo:

  Upea kuva upeasta, rohkeasta naisesta!

 86. Ullis/Minityyli sanoo:

  Wow Minttu! Tosi kaunis ja rohkea postaus 🙂

 87. Kaisa sanoo:

  Voi upea Minttu, onpa mahtava haaste! Olet todella kaunis.

 88. […] Miksi tein elämäni rohkeimman vedon, löydät syyn täältä. […]

 89. http://hunajaista.bellablogit.fi/2013/07/29/a-beautiful-body-haaste/

  Tein sen. Olen ylpeä itsestäni. Itken ja nauran täällä yhtäaikaa.

 90. Mukana minäkin. Vaikka toi koneella otettu kuva ei ihan taiteellisuudessa yllä tälle tasolle, koska tää on oikeasti kaunis ja herkkä kuva susta!

  http://periaatteennainen.blogspot.fi/2013/07/kylla-ma-susta-tykkaan.html

 91. Äitititi sanoo:

  Tärkeä aihe, hieno postaus. Kiitos!

 92. Lähiömutsi sanoo:

  Sä olet upea, kaunis ja rohkea nainen! Ja kiitos haasteesta. Mulla on aikaa pohtia viikonloppun asti, onko mussa tarpeeksi munaa tähän, sillä ehdin vasta silloin ottaa kuvan päivänvalossa. Huh. Vaikka olen enemmän sinut kroppani kanssa kokonaisuutena nyt äidiksi tulemisen jälkeen, vatsa on edelleen erittäin heikko kohta.

 93. Onnen omenia sanoo:

  Sinä rohkea, rohkea nainen. Hienoa! Kiitos.

 94. ggg sanoo:

  En halua lapsia enää KOSKAAN tän kuvan jälkeen

 95. Sanapari kaunis ja rohkea sai juuri uuden merkityksen. Upea ja ihailtava veto!

 96. […] Niin se oma keho. Olen 173 cm ja 64kg. Maha repesi aika pahoin raskaudessa tai raskauksissa ja ylimääräistä nahkaa löytyy… Ja löytyy.. Tissit muistuttavat enemmän patalappuja tai ei ihan mutta melkein:) pidän keskivartaloa kamalana ja itku meinasi päästä Chance liikkeen sovituskopissa kun sovitin bikiinejä. Oman kehon ihanteeni olisi langanlaiha, että ei olisi mitään ylimääräistä pursuaisi mistään. Vatsa olisi tasainen ja peppu pyöreä. Minusta minulla on kaunis decoltee alue ja en inhoa naamaani vaikka sieraimet tuntuvat suurilta ja minulla on vako silmien välissä jos kurtistan kulmia pitkään. Pidän myös jaloistani. Mahan haluaisin leikkauttaa ja ehkä rinnat. Oppisinko rakastamaan itseäni joskus sellaisena kuin olen? Ehkä ja luotan siihen.. Kaunein nainen on sellainen jolla on terve itseluottamus. Mietin uskaltaisinkohan osallistua tälläiseen kampanjaan http://mamigogo.bellablogit.fi/2013/07/29/a-beautiful-body-haaste/ […]

 97. Pauliina sanoo:

  Kiitos Minttu. Tämän haasteen myötä olen taas askeleen lähempänä oman itseni hyväksymistä. Täältä löytyy osallistumiseni haasteeseen:

  http://rouvaeriksson.blogspot.fi/2013/07/a-beautiful-body-haaste.html

 98. sanna matilda sanoo:

  WAU. Arvostan! Olisinpa itsekin yhtä rohkea.

 99. Petra sanoo:

  Vau, upea ja kaunis nainen olet! Lähdin mukaan haasteeseen, tässä http://pimpamblogi.blogspot.fi/2013/07/a-beautiful-body-haaste.html

 100. ONIA sanoo:

  Paljastin kehoni ja vähän muutakin. Tekipä muuten hyvää! 🙂
  http://intoilijana.blogspot.fi/2013/07/kaunis-kehoni.html

  Katsotaan sitten kommenteista, kaduttaako huomenna… 😀

 101. suvi sanoo:

  <3

 102. Julia sanoo:

  Oot kyllä tosi kaunis ! Ja tota kuvaa katsoessa ei kyllä varmasti kenellekkään tule mieleen ne raskausarvet sun muut, vaan sun kauneus; niin sisäinen kuin ulkoinenkin. Ja tietysti rohkeus !
  Ihana haaste, ja nyt täytyyki kyllä miettiä jos itelläkin riittäisi rohkeus tähän samaan !

 103. miiu sanoo:

  Rakas ystäväni olet upea, itsevarma ja säteilevä <3

 104. Jonna sanoo:

  http://suloista.blogspot.fi/2013/07/a-beautiful-body-haaste.html

  Mie kans!

  Oot Minttu kaunis ja ihanan rohkea! Niinkuin moni muukin on sanonut 🙂

 105. Jessica sanoo:

  Hirveä rohkea olet ja kaunis vartalo sinulle 🙂 Minä en omaa vartaloani halua kyllä julkisesti näyttää – ikävä kyllä.

  Oma masuni herätti jo raskausaikana puhetta. Syönkö mitään kun masu on niin pieni, millainen kääpiö siellä majailee yms. Tyttö syntyi hieman yli kolmi kiloisena ja 51cm pitkänä eli vaikka mahani oli säälittävän pieni oikeastaan sen pystyi vasta viimeisillä viikoilla tunnistamaan raskausmasuksi, mutta ei neiti ollut mitenkään pikkuinen. Nuo kommentit sattui todella ja onkin yksi vahva tekijä miksi meidän lapsi luku jäi siihen yhteen. Sairaalasta kotiuduin kutakuinkin samannäköisenä kun sinne meniin, mutta viikon jälkeen masu hävisi kun itsestään ja olinkin tyytyväinen.. hymy kuitenkin hyvin pian hyytyi – kaksi viikkoa synnytyksestä olin 12.4kiloa normaalipainon alirajan alapuolella siitä on hieman vaikea repiä huumoria… Pikku hiljaa olen alkanut saamaan itseni kutakuinkin katseen kestävään kuntoon, mutta kuvia mitä on otettu synnytyksen jälkeen en pysty katsomaan enkä tänä päivänäkään mielusti mene kameran alle. Olen aina ollut alipainoinen enkä kestä kuulla sanakaan omasta painostani tai vartalostani – en ole sinut itseni kanssa. Olen rinnaton ja täysin lapsen vartaloinen, vähemmän naisellinen :/

  • Maria sanoo:

   Ihana lukea että joku muukin kärsii myös tästä toisesta puolesta. Minultakin synnytys ja imetys vei kaikki viimeisetkin muodot. Kukaan ei varmasti uskoisi ilman sektioarpea että olen saanut lapsen. Nyt kun kaksi vuotta on kulunut, olen aika rankalla lihotuskuurilla saanut itseni normaalin rajoihin, niin että edes tuntuu terveeltä..
   Kuitenkin, ehkäpä juuri sinun tarinasi rohkaisee minua osallistumaan, kunhan saan kuvattua. Palaan lähipäivinä 🙂
   Ja Minttu! Olet upea ja kaunis Nainen♡
   Eksyin tänne ihan toista kautta, mutta vakilukijaksi jään ihan varmasti!

   • Maria! Niinpä, näitä tarinoita kun löytyy ihan kaikenlaisilta ja näköisiltä naisilta. Olisi tosi huippua ja ottaisit myös haasteen vastaan! 🙂
    Kiitos todella paljon ja jatka toki ihmeessä lukemista, jos tämän haasteen jälkeen keksin enään mitään järkevää sanottavaa tänne 😀

    • Redrose sanoo:

     Aivan upeaa ja kaunista =) ihana juttu ja ihanasti ihmeset innostunut, itse vielä mietin =) Ihana nainen olet

  • Kiitos Jessica! Muiden ikävä kommentointi tuntuu pahalta, johtui se sitten liikakiloista ja hoikasta kropasta! Luulen että ihmisistä tuntuu että hoikemille ihmisille saa vielä enemmän huomautella ja kauhistella. Ja vielä raskaana ollessa on todella herkkä kaikille tuollaiselle.. välillä tuntuu että onko se maha ikinä oikean kokoinen muiden kommenttien takia..

   ihanaa loppukesää ja tulevaa syksyä, toivottavasti sinäkin pääsisit pian näkemään itsesi paremmassa valossa <3

 106. /// Laura /// sanoo:

  Tää tulee leviämään blogeissa hurjaa vauhtia.
  Nyt jo niin paljon puhetta ja vastaanotetuja haasteita. Huikeeta!

  Upea aloitus ja kaunis nainen 🙂

 107. Piia sanoo:

  Nyt se on jollakin tasolla tehty, kiitos Minttu, olet ihana!!

  http://haivahduksia.blogspot.fi/2013/07/a-beautiful-body-haaste.html

 108. […] MAMI GO GO:n haaste sai minut ajattelemaan kroppaani toisella tavalla. Haaste on simppeli: kehosi, virheineen kaikkineen, esille, heti. A Beautiful Body -projektista lähtenyt lumipalloilmiö on tavoittanut jo mielettömän määrän uskaliaita naisia, ja toivottavasti tavoittaa jatkossakin. […]

 109. Demi A. sanoo:

  Mielettömän upea haaste, vastaanotettu lämmöllä ja pienellä, ohimenevällä ahdistuksella:
  http://blogit.kaksplus.fi/kiljuvapikkunalka/tassa-ma-seison/

 110. Petite sanoo:

  Upea haaste! Vaikken äiti olekaan, voisi tämä olla hyvä ”tavallisille” naisillekin. Ei kaikki meistä ole virheettömiä. Itsellä samat arvet kiertävät vatsaa, ilman lapsiakin. 🙂

  • Siis aivan ehdottomasti kyllä! Tähän saa osallistua tottakai myös ilman raskauksia! Kuten jo tarnoista huomaa, monella on ollut ongelmia itsensä ja ulkonäkönsä kanssa jo paljon ennen kun tulivat raskaaksi. On iän, elämän, sairauden tai aina osana vartaloa olleita, omasta mielestä, ”virheitä”.

 111. Elina sanoo:

  Hei! Sattumalta bongasin haasteesi facebookissa kaverin postaamana. Kiinnostaisi kyllä osallistua, mutta en tiedä riittäkö rohkeus…Pitää tätä tuumia muutama päivä. Ihana juttu, että tällainen haaste on! Alkaa kyllästyttämään nuo langanlaihat mallit ja muut ihanteet…Go Girl! 🙂

 112. Mä myönnän että tuijottelen aika useinkin ihmisiä. Esim juuri uimahallissa. Se johtuu siitä, että kun olen yksin, aika usein vaivun omien ajatusten maailmaan ja sivullinen voi kuvitella tuijottavani häntä, mutta tosiasia on, että olen miljoonien mailien päässä. Meillä on vain 1 lapsi, poika, mieheni on alusta asti ottanut poikamme miesten puolella ja mä olen naisten puolella ajatuksieni kanssa ihan yksin.
  En myönnä, että olisin sinua tuijotellut, mutta jos olen, se et ole sinä vaan minun hölmö tapani ja pyydän anteeksi huonoa tapaani. Se on huono, tiedän itsekin.
  Ja oikeesti Minttu, sä kirjoittelet tänne omalla kuvalla varustettuna. Jos sua joku tuijottaa, se johtuu siitä että olet blogijulkkis ja ihmiset saavat jotain mitä kirjoittaa kalentereihin ” olin tänään puistossa ja mä näin Mintun. Me katsottiin toisiamme ainakin 5 sekunttia ja sitten se sano mun lapselleni onpa sulla kaunis paita. ” Julkisuuden kirous on tullut eikä vatsan komistukset.
  Sun vatsa on sitä paitsi tosi makee. Tietenkin !

  • Hei, pakko heti kommentoida että ihana kun saat aina käydä yksin saunassa rauhassa! 😀 Kyllä minäkin varmasti vapuisin omiin ajatuksiin.
   Tämä kuvaamani uimahallituijotus juttu on siis tapahtunut aikaa ennen blogia, joten siitä ei ole ollut kyse, vaan tuoreesta todella pahoin repeilleestä, vielä silloin puna-lilasta, vatsasta sektio arpeneen. Ja parista naisesta ja heidän kuoluikäisestä lapsesta(?), jotka eivät ilmeisesti sellaista ennen nähnyt.
   Kiitos, pakko sitä on pitää mageena, mitä muutakaan 🙂 !

 113. Nikka sanoo:

  Olet kaunis! Ja rohkea. Tuollaista heittäytymistä ei voi kuin ihailla.

  Ja tämä todella haastaa miettimään, että miksi sitä ei koskaan ole itseensä tyytyväinen. En uskaltaudu tarttumaan haasteeseen, mutta ajatusmaailmaani tartun ja sitä ravistelen uusiksi. Tämän jälkeen olen askeleen lähempänä kuitenkin. Kiitos!

  • Kiitos sinulle!
   ja tosiaan ihana kuulla, että vaikka haasteeseen ei hulua lähteä mukaan ovat nämä ajatuksia joita jää silti miettimään ja niiden kautta toivottavasti löytää jotain hyvää 🙂

 114. Sharkone sanoo:

  Kiitos sinulle siitä, että laitoit tämän hienon asian liikkelle! Asian tarpeellisuudesta kertoo se, kuinka rohkena vetona asiaa pidetään – eihän oman kuvansa esittämiseen pitäisi tarvita rohkeutta vaan ylpeyttä. Valitettavasti nämä nykypäivän kauneusihanteet eivät sitä suo sitä iloa meille tavallisille naisille. Joka tapauksessa, sinä näytät upealta! Lapsesi on tosi onnekas, sillä hänen äidillään on poikkeuslaatuista rohkeutta ja asennetta! Ja niillähän tässä maailmassa oikeasti on merkitystä – ei erilaisiin elämäntilanteisiin sopeutuvaksi ja muutenkin alati muuttuvaksi tehdyllä ulkokuorella.

  • Kirjoitit todella ihanasti, kaikki on niin totta! On tosi hienoa jos tämän haasteen myötä itsestään epävarmat saisivat rohkeutta ja tuntisivat itsensä arvokkaiksi ja sitä myötä ylpeiksi ! Kiitos sinulle!

 115. Heini sanoo:

  Olet kaunis!
  Luin kerran jostain, joka kutakuinkin meni näin:
  vaikka vartalo muuttuisikin synnytyksen jälkeen, niin kuka kuitenkaan haluaisin palata aikaan ennen synnytystä 🙂

 116. Sari sanoo:

  Mä täällä kyynel silmässä olen lukenut näitä juttuja jo aika monessa blogissa. Hitsit kun olet rohkea! Itse en tuohon asti ole todellakaan vielä päässyt, vaikka jo matkalla sinne olenkin. Yritän kovasti tykätä itsestäni ja vartalostani. Nyt olen jo siinä asti että aina ei tarvitse pukeutua telttaan, vaan joskus jopa jotain muutakin laitan päälle…instagramissa julkaisinkin kuvan, jossa olen tiukassa mekossa,jo se oli tosi pelottavaa! Että tähän en taida kuitenkaan uskaltaa (vaikka varmaankin tekisi ihan hyvää…) olet upea!

  • Minäkin, on niin liikuttavaa miten monia tämä aihe koskettaa! Ihan huippua miten myöskin niin moni on ottanut haasteen vastaan! Mieti sinäkin vielä, se tuntuu oikeasti tosi hyvältä! 🙂
   Kiitos!

 117. Mimosa sanoo:

  Wau! Älyttömän rohkea ja hieno veto!

 118. Nella sanoo:

  Mieletöntä rohkeutta, big up! <3

 119. Maiu sanoo:

  Tosi kaunis kuva ja upean rohkeaa Minttu! Ihan mieletön kohu tästä tulikin, rohkeita äitejä piisaa 🙂

 120. Titti sanoo:

  Haaste vastaanotettu ja toteutettu!

  http://lallallaablogi.blogspot.fi/

 121. Marjut sanoo:

  Minttu, olet upea..!! Ja kiitos tästä, sain itsekin rohkeutta ottaa haasteen vastaan
  http://marjutpohtii.blogspot.fi/2013/07/a-beautiful-body-haaste.html

 122. Teea sanoo:

  Aivan huikea juttu! :’) Rohkeita, ihania ja ennen kaikkea kauniita naisia kaikki <3

 123. Katja sanoo:

  Niin paljon kauniita kehoja! Osallistuin myös omassa blogissani tähän haasteeseen 🙂

  http://prettiestarehappiest.blogspot.fi/2013/07/a-beautiful-body.html

 124. […] äitikin pääsi näin kuvieni kautta ohimennen osallistumaan  A beautiful body-haasteeseen 😉 Siinä on seitsemän lapsen synnyttänyt äiti kuvaamassa pienimpiä lapsiaan sekä tätä […]

 125. Mielikaunis sanoo:

  Hieno idea ja mainio toteutus! Minäkin rohkenin, lopputulos löytyy blogistani. Kahden lapsen ja vuosikausien oman kropan dissaamisen jälkeen voisi olla korkea aika alkaa tykätä itsestään.

  http://mielikaunis.blogspot.fi/2013/07/a-beautiful-body-haaste.html

 126. Jonna sanoo:

  http://rouvamutsiyrittaa.blogspot.fi/2013/07/taa-oli-koti-yhdeksan-kuukautta.html

  Uskaltauduin minäkin! Kiitos, Minttu, rohkeudestas aloittaa tämä haaste <3

 127. tarkkasilmä sanoo:

  Mukaan tullaan, kunhan saan tekstin kuntoon! (vauva kitisee atm :D)

 128. Mirva sanoo:

  Jostain eksyin sinun blogiisi ja otin haasteen vastaan: http://omniatempushabent-kaikellaonaikansa.blogspot.fi/2013/07/a-beautiful-body-haaste.html
  🙂

 129. Mun kaunis kehoni on nyt julkisessa levityksessä 🙂

 130. Henna sanoo:

  Todella hyvä juttu tämä haaste. Minäkin olen mukana! 🙂

 131. Krista Lomas sanoo:

  Uskalsin!!!! 🙂

 132. siilis sanoo:

  Tehty 🙂

 133. Johanna sanoo:

  Todella kaunis teksti, ja kaunis kuva kauniista naisesta. <3 Minä olin itse miettinyt postausta samasta aiheesta, kuvan kera myös. Olen vielä kerännyt rohkeutta, mutta ehkä myös uskallan tehdä tämän esimerkkisi ja haasteen innoittamana! Kiitos rohkeudestasi, Minttu!:)

 134. Madde sanoo:

  Uskaltauduin mukaan. 🙂 Upea haaste ja upea Minttu!!

  http://mursumakuuhuoneessa.blogspot.fi/2013/07/a-beautiful-body.html

 135. Rea sanoo:

  vau mikä vastausten ja kuvien määrä , ihan upeeta !!! http://maminaarteet.blogspot.fi/ täällä mun stoori ja kuva!

  Ihanaa kesää lukijoille ja sinulle Minttu!

 136. Zirk sanoo:

  Mahtava haaste ja ilahduttavan monet ovat siihen tarttuneet, niin minäkin: http://hupulaiset.blogspot.fi/2013/07/a-beautiful-body-haaste.html

  Olet hyvä roolimalli Minttu!

 137. Mun avautuminen asiasta:
  http://villasukatraitapaita.blogspot.fi/2013/07/kaunis-sellaisenaan-not.html

  Mutt hieno juttu tämä haaste, ja huippua, että näin moni on uskaltautunut mukaan!

 138. cariina sanoo:

  http://pinkbabyava.blogspot.fi/2013/07/beautiful-body-haaste.html

  Tää oli ihan mahtava haaste, en ois ikinä uskonut tekeväni mitään tälläistä! 🙂 Kiitos!

 139. Piia sanoo:

  I did it! Ihan vaan luodakseni terveempää kehonkuvaa tyttäriänikin ajatellen. <3 Kiitos haasteesta! 🙂

  http://hento0te.blogspot.fi/2013/07/beautiful-body-haaste.html

 140. sandella sanoo:

  Kiitos tästä! Sait lastin putoamaan harteiltani 🙂
  Olet esimerkilläsi saanut varmasti paljon hyvää aikaan!

 141. Pia sanoo:

  Hieno juttu Minttu!
  Me ei, ikävä kyllä, olla vielä kilojeni kanssa tehty sinunkauppoja. Minusta ei ole tällä hetkellä ole lähtemään tähän haasteeseen mukaan, mutta ehkä vielä joskus. 🙂
  Raskauden jälkeisiä merkkejä eli käärmeennahkaihoani ja pullottavaa napatyrääni en häpeä, näiden kilojeni kanssa en vaan ole oppinut elämään. Mutta siis eiväthän ne raskaudesta johdu, itse olen kiloni kerännyt. 🙂
  Ihailen sinun itseluottamustasi, oikein säteilet kaikissa kuvissa. Mun matka on vielä vähän kesken, mutta edistystä parempaan suuntaan on jo tapahtunut, paljonkin. 🙂

 142. tiliaa sanoo:

  Aivan huippu juttu! Fiilistelinkin jo noita kuvia aiemmin, mutta enpä olisi uskonut, että itsekin moiseen mukaan lähtisin :)!

  Kaunis olet ja rohkea! Ja aivan mahtavaa, että keksit haastaa mukaan koko Suomen blogiäitikansan !

  Omani löytyy täältä: http://kideblogi.fi/lupalaittautua/2013/07/30/a-beautiful-body-haaste/

 143. kikka sanoo:

  ihanaihana! upea nainen! Ihanaa rohkeutta. Nostan hattua 🙂

  itse tein myös 🙂
  http://kixi-w.blogspot.fi/2013/07/a-beautiful-body-haaste.html

 144. Elma sanoo:

  Ihan mahtava juttu! Itsekin katselin ihastellen tuota videota jokin aika sitten. Kohtaan itse työssäni ihan liikaa epävarmoja ja omaa ulkonäköään inhoavia nuoria naisia. Toivon niin kovin, että asenteet voisivat muuttua ja luonnollisuus muuttuisi taas arvostetuksi!

  Itsekin halusin antaa asialle näkyvyyttä omassa blogissani: http://syliavoinna.blogspot.fi/2013/07/kaunis-aiti-kaunis-nainen.html

 145. Liisa sanoo:

  Vau, kaunista! Naisten normaaleja elämää kokeneita vartaloita näkee ”julkisesti” niin harvoin, joten esim. uimahallissa onkin musta aina yhtä ihana nähdä naisia, joiden kehot kertovat tuhansia tarinoita. Itseltäni imetys on todella vienyt kilot ja nykyään rinnat ovat pienet tyhjät pussit. Mutta se, että olen kantanut itsessäni uuden elämän maailmaan ja ruokkinut rinnoillani on musta edelleen mysteeri ja mieletön saavutus – ja saa minusta näkyäkin! Ollaan ylpeitä me upeat mamat!

 146. Miltsu sanoo:

  Huikea haaste! On ollut hieno huomata miten moni on tähän lähtenyt mukaan.

  Minä laitan mietintämyssyn päähän uskallanko lähteä, katsotaan miten käy 🙂

 147. Hetty sanoo:

  Mahtavaa huomata kuinka moni on jo ottanut haasteen vastaan, kauniita naisia kaikki. Minäkin päätin ottaa osaa, sort of…

 148. Ira sanoo:

  Todella hienoa, että niin moni on lähtenyt tähän mukaan. Mä rohkenin myös 🙂

 149. Henna Hay sanoo:

  Olet rohkea nainen, Minttu! Kiitos tästä, koin jonkinlaisen vapautumisen <3 ja valaistumisen! Ihan mieletöntä, kuinka monen ihmisen olet saanut haasteeseen mukaan. Se jos jokin jo kertoo, kuinka rohkeita me naiset olemme!

  Sinun herkistävä teksti, kuva ja koko haaste sai minut pohtimaan toden teolla. Et arvaakaan, kuinka hyvä fiilis mulle tuli tämän myötä! Olet upea nainen ja äiti :–) Aurinkoisia päiviä sinulle ja perheellesi, rohkeutta ja rakkautta <3

  Rohkaistuin ja otin haasteen vastaan!
  http://hennahay.blogspot.fi/2013/07/a-beautiful-body.html

 150. murmelii sanoo:

  http://murmelin-matkassa.blogspot.fi/2013/07/a-beautiful-body-not.html

  Täällä tää nyt on, lyhyesti ja kuvan kera.

 151. Merikuu sanoo:

  Osallistuin. Tiukkaa teki ja kauhistuttaa mutta asia on niin hyvä 🙂
  Täällä minä, viisi lasta synnyttäneenä http://www.merikuu.blogspot.com

 152. minena sanoo:

  Ihana haaste, ihanan itsevarma ja kaunis kuva! <3

  Mieleni tekisi tarttua tähän haasteeseen, itselläni kun on kohta yhdeksänkuinen neiti! Katsotaan, löytyykö minusta tällaista rohkeutta! Vaikka kaikki 27 raskauskiloa ja muutama päälle katosi, ei se vartalo ole enää entisensä ja tosinaan sitä tuntee olonsa kovin epävarmaksi omassa nahassaan. Tosinaan taas muistaa olla ylpeä siitä, mikä sen nahan on muokannut ja on itselleen armollinen.

  Vielä kerran, IHANA!

 153. […] Mami go go-Mintun, nakumammoihin voi törmätä jo varmaan jokatoisesta mammablogista, kuin nyt myös tääläkin. […]

 154. R sanoo:

  Kiitos Minttu! Niin voimaannuttavaa. Minäkin taisin itkeä muutamaa juttua lukiessani, niin läheltä liippasivat. Sinä olet rohkea. Tätä varten blogeja kannattaa pitää.

  Yritin ehdottaa eräälle miespuoliselle tutulleni eräiden tämän perusteella tehtyjen julkaisujen lukemista. Hän kommentoi, ettei halua, että se näyttää ikävälle. Minä totesin, että hän voisi ymmärtää naisia ehkä paremmin sen jälkeen ja mitä jokainen nainen kokee omasta kropastaan ja pään sisällä ja ehkä se on ikävää mutta tällähän sitä yritetään korjata.
  Se on kumminkin todellisuus.

  Nyt vaan toivon, että muutkin bloggaajat, kuin pelkät äidit, voisivat lähteä tähän mukaan. Että tällainen minä olen ja ikävuodet ja elämäntilanteet, vaikka kyseessä ei olisikaan raskaus, muuttavat kroppaa ja se on ihan okei ja itseään kannattaa rakastaa.

 155. Papyli sanoo:

  Hieno haaste ja kaunis kuva!

  En kyllä itse tiedä vielä pystynkö haasteeseen osallistumaan, sen verran pohjamudissa vielä raskauden jälkeisestä kehosta. Mutta katsotaan..

 156. Nea sanoo:

  http://elamapienenpojanaitina.blogspot.fi/2013/07/a-beautiful-body-haaste.html

  Ehdottomasti mukana! Olet upea! Olisin liittynyt lukijaksikin heti uutena sellaisena mutta en tajunnut vielä mistä pääsisi :)Ihastuin blogiisi!

 157. Bikke sanoo:

  No kyllä mä tähän lähden!! Synttäri postaus tulee saamaan uuden rohkean käänteen!!!!!!
  Olenhan puukon veljesten käsittelemä ;))
  Blogissani muuten meneillään Lexinton arvontaa ;))

 158. Anu sanoo:

  Ihana Minttu ja ihana kuva. Uskaltauduin minäkin.

  http://niunau.blogs.fi/2013/07/30/taessae-olen-minae-16277695/

 159. Iina sanoo:

  Olet kertakaikkiaan upea ja tämä haaste on paras mitä koskaan on blogimaailmassa ollut. Kiitos <3 kideblogi.fi/butimahumannotasandwich/2013/07/30/a-beautiful-body/ tässä olen minä!

 160. Kerrassaan ihailtavaa. Mhh, mielenkiinto heräsi vaikka en ole sinut kehoni kanssa 😀 Mutta tämä voisi olla apuna hyväksymisessä.

 161. Pöpö sanoo:

  Kiitos.
  En osaa mitään muuta kirjoittaa kyynelten läpi.

  Tulevaisuudessa kannan etureppuani hieman ylpeämmin kuin vielä hetki sitten. Kiitos.

 162. Annina sanoo:

  Mauahtavaa! Olet upea!

  Tämän kesän alussa olimme rannalla ja koin valaistuksen. Se on aivan sama, oletko arpinen tai arverton, lihava taikka laiha. Tärkeintä on se, miten vartalosi kannat. Jos kannat sitä selkä suorassa, lauka tanassa, olet UPEA! Jos häpeilet, et säteile, eikä kukaan huomaa upeuttasi.
  Tämä on erittäin hyvä haaste. Lähtisin mukaan, jos minulla olisi sopiva blogi. 🙂

 163. Elina sanoo:

  Viime yön imetyksellä löysin sinut ja monta muutakin kaunista naista.
  Tänään naputtelin amatööritekstin minäkin – kunpa osaisin kuvata ja käyttää kuvia.

  http://maitoalaiturilla.blogspot.fi/

 164. AnnaH sanoo:

  Kiitos ihanat ja rohkeat naiset! Tämä on tärkeä aihe. Itse olen elänyt syömishäiriöisen äidin kasvattamana ja saanut jo lapsena kuulla hänen suustaan olevani läski. Vaikka oikeasti olen tainnut olla aina aika normaalipainoinen. Sen olen tajunnut vasta aikuisena. Yksi parhaista ystävistäni sairastui lukiossa anoreksiaan ja luulen, että hänen sairautensa toisaalta pelasti minut sairastumiselta.

  En ole koskaan ollut tyytyväinen vartalooni, mutta äitiyden jälkeen olen oppinut hyväksymään itseni ja jopa pitämään joitain kohtia vartalossani kauniina. Ensimmäinen raskaus ja imetys kohtelivat minua hyvin ja oikeastaan menetin vain kuppikoon rinnoistani. Odotan nyt toista lasta ja hassua huomata, että oikeastaan nautin tästä pyöreämmästäkin olomuodosta.

  Olen pohtinut kovasti omaa äitisuhdettani ja naisihanteita, jotta en siirtäisi lapsilleni näitä äidiltäni ”periytyneitä” vääristyneitä ajatusmalleja syömisestä ja naisihanteista. Nämä kuvat ja tarinat auttavat todella oikaisemaan vääristyneitä ajatuksia paremmin kuin äitini laitattamat silikonit. Olen siis erittäin kiitollinen teille kaikki rohkeat ja aidot naiset, jotka olette lähteneet tukemaan tätä keskustelua kuvienne ja tarinoidenne kera.

 165. […] kutsun osallistua A Beautiful Body Project -haasteeseen. Hmm. No, […]

 166. […] Minttu heitti haasteen bloggaaville; kuvata keho raskauden jälkeen, sellaisena kuin se on. Siitä, ja inspiraationlähteenä toimineesta Jane Beallin A Beautiful Body-projektista voit lukea lisää täältä. […]

 167. […] pari päivää sitten sähköpostiini viestin Mami Go Go:n Mintun esittelemästä A Beatiful Body -haasteesta, jossa äitibloggaajia innostettiin paljastamaan totuus äitimäisistä mahoistaan, kaikessa […]

 168. Maria Nordin sanoo:

  http://blogit.kaksplus.fi/kotitalouskriisi/
  Vastasin haasteeseen, tai sitten kierolla tavallani kiersin sen. Hmm! Ja kiitos omasta, hienosta kirjoituksestasi.
  Terveisiä
  Maria

 169. Karoliina sanoo:

  olet kerrassaan AIVAN upea!!!!! <3 <3 <3 niin kaunis ja ihana 🙂

  Mäkin uskaltauduin mukaan, iik! http://pelkurinpaivakirja.blogspot.fi/2013/07/a-beautiful-body-haaste.html

 170. poikkeama sanoo:

  Kiitos mahtavasta bloggausideasta ja itsesi likoon laittamisesta!

  Kaunista. Tässä minun bloggaukseni ja kuvani, jos haluat ne jakaa. 🙂

  http://unelmiajamurheita.blogspot.fi/2013/07/a-beautiful-body.html

 171. […] huomanneet blogeissa pyörivän A beautiful body -haasteen? Törmäsin tähän eilen bloggerin kautta yhdessä blogissa ja nyt lueskelin Iltalehden […]

 172. Uskomatonta naiskauneutta! Joku käytti sanaa voimaannuttava. Se on juuri oikea! Tämä haaste on mahtava.
  Hassua, miten sitä silti itse jahkailee… ehkä löydän rohkeuden vielä. sulattelen hetken 🙂

 173. Lindusius sanoo:

  Tack för utmaningen! Omakuva linkin takana. http://lyckansost.blogspot.fi/2013/07/body.html?m=1

 174. Elli76 sanoo:

  Upeita naisia. Minulla ei ollut rohkeutta julkaista kuvia pallovatsa-kropastani, mutta tein postauksen kirjallisessa muodossa: http://kahdestakolmeksi.blogspot.fi/2013/07/a-beautiful-body.html

 175. E sanoo:

  Ihana haaste! Uskaltauduin itsekin lopulta mukaan http://kahdenperhe.blogspot.fi/2013/07/a-beautiful-body-haaste.html

 176. MeiränMaja sanoo:

  Haasteesen tartuttu!

  http://meiranmaja.blogspot.fi/2013/07/pehmeampi-minaa-beautiful-body-haaste.html

  Hieno ja rohkea aloitus Minttu, olet upea!

 177. Iida sanoo:

  Olet kaunis nainen! 🙂 Kiitos upeasta haasteesta! Päätin heittäytyä uskaltaa ottaa sen vastaan. 🙂 Tässä vastaukseni: http://pientapiristysta.blogspot.fi/2013/07/a-beatiful-body-haaste.html

 178. Ninni sanoo:

  Wau, törmäsin tähän facebookin kautta! Aivan loistava haaste ja juttu! Olen itsekin sitä mieltä että ei ne kilot eikä arvet, vaan se miten itsensä kantaa. Jos se toisia häiritsee, niin se on heidän ongelmansa. Itsevarma ja elämää nähnyt nainen on upea, ihanaja kaunis, kuten juuri sinä! Hieno kuva ja upea nainen! Jaan tämän facebookissa ja toivon että etenkin epävarmat tytöt lukevat ja ihastelevat kuvia ja rohkeita OIKEITA naisia!

 179. Satu sanoo:

  Tärkeitä kuvia; ja keskustelu kauneusihanteista on minusta tarpeellista. Mä en kestänyt mun omia post-synnytyksen aikaisia, vauhtia hidastavia vatsamakkaroita. En ois kehdannut näyttää niitä kenellekään, kun itseänikin ällötti. Oma maha vituttaa itseä, mutta muiden vartalonmudoilla ei ole itselle mitään väliä. Tietenkään. Ja sehän on tärkeintä että hyväksyy itsensä eikä arvota muita senttimetrimittareilla. Että sikäli tämä haaste on ollut varsin hyvä juttu, vaikka itse passasinkin 😀

 180. Siru sanoo:

  Ihana ja kaunis sinä; siis tämä on jotain sanoinkuvaamattoman kaunista <3 Kyyneleet silmissä minäkin luen muiden kommentteja ja sinun tekstiäsi; tämä on juuri sitä, mitä tarvitsen oman vartaloni hyväksymiseen eli kohta keski-ikäisen kahden lapsen äidin vatsamakkarat, selluliitit ja muut roikkuvat kohdat 🙂
  Kiitos sinulle ihanasta blogistasi ja kaikkea hyvää sinulle <3

 181. Henriikka sanoo:

  Haaste otettu vastaan! Kiitos tästä 🙂
  Tän ansiosta mulla alkoi heti asenne omaa vartaloa kohtaan muuttua!

  http://stonegraybutterfly.blogspot.fi/2013/07/a-beautiful-body.html

 182. Emmi sanoo:

  Osallistuttu 😉 ihana haaste <3

 183. Kissis sanoo:

  En edelleenkään ymmärrä, miksi raskaus on syy älyttömään lihomiseen. Tottakai kroppa muuttuu raskauden ”takia”, mutta kyllä ne liikakilot tulevat ihan sen ansiosta, mitä suuhunsa pistää. Erityisesti raskauden aikana syömisiään tulisi tarkkailla. Ja jep, en (edelleenkään) tiedä mistään mitään, kun en ole koskaan ollut raskaana.

  Hieno haaste kuitenkin ja upeita naisia ja kuvia. Jokainen vartalo on kaunis ja arvokas sellaisenaan, oli sitten synnyttänyt tai ei.

 184. Mekin halusimme osallistua tähän haasteeseen! https://www.facebook.com/Mammalaaksontarinoita

  t. Mammalaakson Elli ja Minna

 185. Sanni sanoo:

  Kiitos Minttu siitä, että uskaltauduit heittämään tämän upean haasteen ilmoille! En meinannut itse uskaltaa, mutta niin monet julkaisivat kuvia itsestään, että päätin minäkin rohkaistua!!

  http://ihmeellinenelamaa.blogspot.fi/2013/07/a-beautiful-body.html

 186. […] sitten huomasin MAMI GO GO:n Mintun päättäneen rantauttaa idean myös Suomeen. Minttu haastoi täällä muutkin blogiäidit näyttämään vartalonsa, jotka ovat edelleen kauniita raskauden jättämien […]

 187. ÄitiVaimo sanoo:

  Pari unetonta yötä ja valtavan määrän jossittelua se otti mutta vihdoin viimein sain kerättyä riittävästi rohkeutta lähteä mukaan tähän mahtavaan haasteeseen. Kiitos Minttu! ♥

  http://sinunminunmeidan.blogspot.fi/2013/07/liian-kaunis-hapeemaan.html

 188. Tiitikka sanoo:

  ai kauhia, mihin sitä ryhtyykään! Uskalsin! Kuvat on otettu eilen, kun synnytyksestä oli jopa huikeat 10 päivää.

  http://tallapuolella.blogspot.fi/2013/07/temppelini-beautiful-body-haaste.html

 189. […] ja kurveineen. Kuvat saivat kyynelehtimään vaikken oikein ymmärtänytkään miksi. Vasta kun Mami go go-blogin Minttu sitten toissa päivänä heitti ilmoille haasteen, johonka puoli Suomen blogimaailmasta on muutaman […]

 190. Äitilandia sanoo:

  Upeaa!

  Luonnollinen on kaunista <3

  Minäkin tartuin haasteeseen, kiitos ajatusten herättelemisestä!

  http://kideblogi.fi/aitilandia/2013/07/31/a-beautiful-body-haaste/

 191. ac sanoo:

  KIITOS tästä haasteesta! ♥ Tämä on antanut niin monelle jo niin paljon. http://mooondelsson.blogspot.fi/2013/07/a-beautiful-body-haaste.html

 192. Stiina muikku sanoo:

  Aivan ihailtavaa ja ihanaa mitä olet tehnyt. Itselläni ei riittänyt rohkeus moiseen. Itselläni on ollut samoja ajatuksia ja tuntemuksi kehostani nyt ja raskauden aikana. Aikomus oli lähettää kuvia ja kirjoittaa lehteen arvistani&kropasta sillä lehtikuvien&mainosten perusteella tulee mielestäni vääristynyt kuva. Ikäväkseni minulle vielä neuvolassa ja raskauden loppu vaiheessa lääkärikin kauhisteli arpiani, mikä tuntui todella pahalta ja epä ammattimaiselta. Pieneen paikkakuntaan muutettuani onneksi sain ihanan uuden neuvolatädin joka sanoi ihanasti että arvet ovat äitien taistelu jälkiä ja muisto maailman ihanimmasta asiasta. Kiitos tästä hyvästä mielestä jonka toit minulle, kiitos ihanasta blogosta, kiitos upeista valokuvista,kiitos!!

 193. Jonna sanoo:

  Ihana haaste ja ihana sinä!! 🙂 Kiitos Minttu! Tämän haasteen ansiosta kannan oman roikkuvatsani edes hitusen enemmän paremmalla mielellä. 🙂

 194. Petra sanoo:

  Hei!

  Todella upeaa ja hienoa! 🙂

  Mites jos tästä sais vaikka sellasen buumin facebookkiin että rohkeat naiset laittaisivat profiilikuvakseen nämä masut? 🙂

  Mun tarvii kyl sanoa, et vaikka mulla on lapsi niin tästä en saanut mitään muita arpia kuin sen minkä päällä istun, mutta oon kyllä ihan heti mukana ajatuksessa! 🙂 Nämä arvet ovat kaikki arvokkaita ja kauniita. <3

 195. Nina sanoo:

  Tämä on parasta ja upeinta, mitä olen nähnyt pitkään aikaan. Jaoin postauksesi Facebookissa imetystukiryhmälleni. Kiitos esimerkistäsi, olet upea esikuva jokaikiselle nuorelle äidille!

 196. […] on upea. Mami Go Go –blogin Minttu aloitti tästä inspiroituneena rohkean ja mielenkiintoisen haasteen bloggaavien äitien keskuudessa. Katso Indiedays Inspiration -bloggaajien uskaliaat vastaukset […]

 197. Meriam sanoo:

  Kiitos rohkeasta ensiaskeleesta <3 Me naiset tarvitsimme tätä! Parin unettoman yön jälkeen, mäkin päätin lähteä mukaan!

  http://memi-ihanablogi.blogspot.fi/2013/07/a-beautiful-body-mina.html

 198. Tia sanoo:

  Minäkin uskallauduin mukaan haasteeseen!

  http://tiasday.blogspot.fi/2013/07/a-beautiful-body-haaste.html

 199. Tia sanoo:

  Minäkin uskaltauduin mukaan haasteeseen! 🙂

  http://tiasday.blogspot.fi/2013/07/a-beautiful-body-haaste.html

 200. Mervi Mahakas sanoo:

  Tässähän minä, uskaltauduin muiden siskojen innoittamana! Itken ja nauran täällä yhtäaikaa kakku kädessäni!

  http://1.bp.blogspot.com/-3J7uk-yK11k/UYs3MmOaIAI/AAAAAAAAiIE/lzY1uH1ty3s/s400/america-this-is-why-you-are-fat.jpg

 201. Katja sanoo:

  Kyllä tässä on muutamaan otteeseen kyyneleet noussut silmäkulmiin, kun oon niin liikuttuneena lukenut monen tähän hienoon haasteeseen osaa ottaneen kirjoituksen. Mahtava haaste ja kauniit äidit!

 202. PikkuMy sanoo:

  Mikä haaste! Olen lukenut niin monta haasteeseen liittynyttä juttua ja mietin että tää voisi tehdä minullekin hyvää??? Voisi auttaa hyväksymään totuudeen ja lopettamasta sen piilottelun ja muokkauksen… Mietin vielä. Kiitos tästä, juttujen lukeminen antaa kyllä jo PALJON!

 203. Mia sanoo:

  Haaste vastaanotettu! Pähkäilin kokopäivän osallistunko ja viimein sen tein! Kiitos SINUN ! <3 Mahtavaa!!

  http://lovenea.blogspot.fi/2013/07/mita-naat-se-totta-on-kaikki-on.html

 204. Tiina sanoo:

  Ihan mahtavaa! Tuli niin superhyvä fiili rohkeudestasi, tätä tarvitaan!
  Löysin tänne iS:n jutun kautta, jonne myös oli kommentoin. Omat lapset ovat jo isoja, mutta fiilistelen tässä joukossa kuitenkin!
  Ihanat somelaiset naiset, go, go! Tanssikaa tämän tahdissa ja muistakaa että kaikki naiset on kauniita! http://www.youtube.com/watch?v=A_uXcxKoqYQ&list=FL_s2fyW-aJTAxCBVYM-yaoQ

  T. Kaksosten äiti

 205. Ihania kuvia ja tarinoita <3 Olette rohkeita siskot!
  Itsekin meinaan tähän osallistua, ja kysyikin jo kuvaajaa itselleni. Nyt sitä ei voi perua! Lupaus on lupaus!
  Itselläni on jo jälkikasvu täysi-ikäistä mutta arvet eivät ole kadonneet.
  Samoin sairaus ja sen mukana tuoma lääkitys vaikuttaa kroppaan ja varsinkin minäkuvaan reilusti, joten siksi koen, että on hyväksi osallistua tähän haasteeseen.
  Eli katsotaan mitä saan aikaiseksi!

 206. Mia sanoo:

  Halusin jakaa sanomaa ja linkitin hasteesi omassa blogissani, osallistuin vaikkakin hieman eri tavalla. Olen jo aikaisemmin ihaillut itsevarmuuttasi ja sitä että tunnut hyväksyvän itsesi juuri sellaisena kuin olet, toivottavasti pysyt aina tuollaisena koska motivoit samalla myös meitä muita naisia!

 207. ihailija sanoo:

  Sä olet ihana ! Löysin tän sun mahtavan blogin tänään iltalehden jutusta ja oon koko päivän viettäny selaillen sun blogia, lukenut sun juttuja hymy suulla. Sulla on ihana tapa kirjoittaa tätä blogia ja tää on jotain niin käsittämätöntä että mulla menee varmaan tää seuraava yökin tutkaillessa. Sä oot onnellinen äiti ja ylpeä sun lapsista, ja sen huomaa ! On ihana huomata kuinka monet äidit on lähtenyt sun haasteeseen mukaan ja ylpeydellä kantavat sitä kroppaa jossa ovat ihanat lapsensa maailmaan tuoneet. Ja sitä rohkeuden määrää mikä sulta löytyi tämä haasteen laittaessasi valloilleen. Mä en voi kuin ihailla sun rohkeutta olla äiti ja bloggaaja. Sä olet mahtava, älä koskaan muutu !

 208. Kiitos Minttu, tää herätti ajatuksia. Ja laitoin mä oman mahanikin näkyville: http://leluteekki.wordpress.com/2013/07/31/kaunis-ruumis/

 209. Aijai sanoo:

  Mun oli lähdettävä mukaan haasteeseen. Oot paras ♡

 210. Kaisa sanoo:

  Päätin myös osallistua omalla kahden pojan äidin tarinallani..

  http://kaplanaslan.blogspot.fi/

 211. Anna sanoo:

  Mahtava haaste ja sä olet todella kaunis! Mä laitoin myös oman korteni kekoon, kas näin:

  http://www.lily.fi/blogit/anna-karin/beautiful-body

 212. Anette sanoo:

  KAUNIS, UPEA, ROHKEA!!

  Itsekin uskalsin mukaan..

  http://operaatioaiti.blogspot.fi/2013/08/a-beautiful-body.html

 213. […] sujuvien montenegrolaisten nettiyhteyksien ääreen, niin mäkään en jäänyt täysin osattomaksi Mamigogn Mintun liikkeelle laittamsta mahvillityksestä. Credo on siis, että tältä näytän mahoineni ja olen kaunis […]

 214. Kuka siellä? sanoo:

  Olet ehkä saattanut kuulla tämän jo, mutta mahdottoman rohkea ja kaunis olet! 🙂 Hieno haaste, HIENO!

  Ylpeänä ilmoitan, että lähdimme mekin mukaan, sankoin joukoin…

  http://kukasiella.blogspot.fi/2013/08/our-beautiful-bodies.html

 215. Jenkan tahti sanoo:

  Onnittelut Minttu, olet saanut aikaan ilmiön! Hieno haaste ja kaikki tarinat todella hienoja.

  En uskalla osallistua itse, mutta tein kuitenkin pienen tekstin, jossa pohdin tätä ilmiötä: http://jennitamminen1.vapaavuoro.uusisuomi.fi/vapaa-aika/145980-a-beautiful-body-haaste-ja-naisen-luonto

 216. Heidi sanoo:

  Minäkin päätin uskaltaa tähä mukaan, tässäpä olisi: http://hevosvoimiapieniaunelmia.blogspot.fi/2013/08/a-beautiful-body-haaste.html

  🙂

 217. Riimi sanoo:

  Minä en ole äiti, enkä pidä äitiysblogia. Enkä esitellyt koko kroppaanikaan, syistä, jotka mainitsen tekstissäni. Mutta kirjoitin aiheesta silti ja laitoin näytille pari omasta mielestäni ruminta kohtaani. 🙂 Hienon ilmiön olet saanut aikaan!

  http://terveisiaelamasta.blogspot.fi/2013/07/kehollisia-kokemuksia.html

 218. Terhi sanoo:

  Tämän haasteen otin ehdottomasti vastaan!
  Hienoa Minttu ja kaikki kauniit naiset! <3

 219. Niinuli sanoo:

  Heippa! Sinä upea ihana nainen, kiitos kun oot tehny tämän jutun. Katsellessani muiden naisten masukuvia, oon tajunnut että monella muulla samanlainen masu kun mulla, täynnä arpia elämisestä. En oo vielä raskaana ollut, mutta ylipainon takia on masussa napaan asti ulottuvat raskausarvet. Rannalle ei tällä masalla uskalla mennä, mutta kaikista upeinta on kun on oma mies joka pitää kauniina. Ehkä uskallan tehdä tämän haasteen ainakin kotona ja jos joku kaunis päivä pistän sen myös tänne. Kiitos myös kaikille muille naisille, ootte kaikki uskomattoman rohkeita <3

 220. Jenna Juliet sanoo:

  Aivan upeaa! Loistava postaus♥

 221. Sansu sanoo:

  Hih..Minäkin uskalsin. Vaikken olekaan synnyttänyt, niin halusin julkaista tarinani.
  Kiitos tästä ihanasta ja kannustavasta postauksesta!

 222. Laura sanoo:

  http://nauravanappi.blogspot.fi/2013/08/a-beautiful-body.html

  Uskaltauduin mukaan hetken mietittyäni. Hieno haaste ja mahtavaa, kuinka paljon ihmisiä tähän on lähtenyt mukaan!

 223. Ida-Mari sanoo:

  Minäkin osallistuin. En kyllä kuvalla, enkä hyväksymällä itseäni tällaisena. Kirjoitin silti.

  http://nytonmunvuoro.blogspot.fi/2013/08/aitiydesta-itsensa-hyvaksymisesta-ja.html

 224. Johku sanoo:

  Uskaltauduin mukaan haasteeseen 🙂 http://kesavauva2013.blogspot.fi/2013/08/mina-olen-taydellinen-mina.html?m=1

  Aivan huippu ! Tämmöisiä lisää !

 225. Tiina sanoo:

  Minäkin uskaltauduin pitkän pohdinnan jälkeen.

  http://16092011.blogspot.fi/2013/08/a-beautiful-body.html

 226. HD-miäs sanoo:

  Melekoosia tarinoita.. Mä uutisvirrasta sain irean kattella tätä plokia. Oli pitkää ja pätkää. Oli isoa ja piäntä. Oli vihittyä ja sinkkua. Mutta kaikki oli upeita ja ittestänsä ylypeitä naisia, oli Äitejä! No oli siällä joku sellaanen jolla ei ollu eres mukulaa, mut oli silti laittanu kuvansa. Rohkiaa! Sitä mä ihimettelin ku ei miesten kommenttia löytyny.. ehkä me oomma sellaasia ettei me niin piittaa kommentoira.. Mullaki(38v) on 3 mukulaa saman, upean naisen(35v) kans, joka on mun silimis erelleen meleko pakkaus. Hyvin samanlaisia vartaloota näky täälläki, johon koetut raskauret jätti jäläkensä. On arpia, on kiloja jossain mihinä niitä ei ennen ollu ja jostain niitä lähti iliman lupaa. Mun miälestä jos naisen roppa ei miestä miellytä raskauren jäläkeen, on miähes vikaa. Ittehän se on osaltaan sen aiheuttanu. 😉 jos ymmärrätte mitä tarkootan. Se on selevää että naisen omis silimis se peilikuva näyttää erilaiselta ku ennen, mut pitää muistaa että sillä saatiin maailimaan se rakkauren hetelmä! Siinon jo tarpeeks syytä kattoa ittiänsä uusin silimin ja olla ylypiä. Mikään ei oo niin kaunis ku suomalainen, tavallinen itteensä tyytyväine nainen! Ps. Mun seuraava rojekti on saara tuan emännän kuva tänne. 😀 Siinä voiki olla tekemistä. niin ja näyttäkää naiset ukoillenne näitä kuvia ja juttuja. Ne on hianoja!

 227. […] – bloggen startade upp detta, efter att hon hade kommit i kontakt med några bilder från A beautiful body project. Projektet skulle gå ut på att visa världen hur förlossningskroppar såg ut efter själva […]

 228. Sanja sanoo:

  Kauan mietin mutta uskalsin sitten kuitenkin:
  http://minityyppi.blogspot.fi/2013/08/what-beautiful-body.html

  Olet upea <3

 229. Jokivaris sanoo:

  Vähäpukeiset naiset kiinnostavat aina, joten klikkailin innoissani haasteeseen vastanneiden linkkejä 🙂

  Vastaan tuli upean näköisiä naisia, joskin ikävän moni löysi itsestään jotain negatiivista sanottavaa ilman, että siihen olisi mitään syytä. Keho muuttuu elämän mukana, mutta kehossaan kannattaa aina pyrkiä viihtymään, elämäntilanteesta huolimatta.

  Se, että pitää itsestään sellaisena kuin nyt on, ei sulje pois sitä, etteikö itseään voisi kehittää ja parantaa. Mutta itsensä rakastaminen aidosti ja ehdoitta helpottaa elämää niin hemmetisti, että se on todellakin tavoittelemisen arvoista.

  Mahtava haaste ja hienoja vastauksia!

 230. Ellu sanoo:

  Hieno juttu!! Itse olen yrittänyt jankuttaa tuon massu-ongelman kanssa kamppailevalle siskolleni ja ystävälleni, että jumaliste naiset, toletta teheny maailmaan hienot mukelot, toinen jopa kaks!! Se totta hitossa saa näkyä, eikä se ole edes mikkään kauhia näky! Ei vain oikeen taho mennä sinne kaaleen..kaippas ne aattelee, että kuhan sanon vaan.. noh, nyt sanoo niin moni muukin, että son PAKKO uskoa <3
  Itte en ole lastentekoon alakanu, kehonkuva on silti meleko maassa.. nämä vauvvamassut ei itteeni omassa neuroosissani paljon helepota, noista täytyy olla ylypiä, niilä on tehty elämää 🙂 Tuntuisi vähän itsekkäältä laittaa itte mitään omasta löllöstä tällaiseen haasteeseen, mutta toivottavasti joku joskus laittaa aivan puhtaasti yleisen kroppakuva-haasteen liikkeelle, se vois helepottaa vielläki usiampaa naista 🙂 Hienoa työtä tämä ja kauniita naisia ja massuja, turhaa niitä häpeemään <3

 231. Catta sanoo:

  Tässä minun tarinani, toisella kotimaisella. 🙂

  http://catten.ratata.fi/blogg/article-48992-321555-a-beautiful-body

 232. Suski sanoo:

  Ihan mahtava haaste Minttu! Mukaan lähdetty 🙂 http://pienipiiri.blogspot.fi/2013/08/bjuuuuutiful.html

 233. Tuulia sanoo:

  Mäkin päätin osallistua, kiitos Minttu haasteesta, olet ihailtavan rohkea nainen!
  http://kiiltokuvamaailmani.blogspot.fi/2013/08/smile-though-your-heart-is-aching.html

 234. tansku sanoo:

  Uskaltauduin itsekin mukaan, tässä mun juttu :

  http://naperoidenvallassa.blogspot.fi/2013/08/a-beautiful-body-haaste.html

  Ja lisää tälläsii ! aivan huippuhomma ! 🙂

 235. Nenne sanoo:

  Kiitos kun panit alulle tämän hienon haasteen. Koin valaistuksen oman kroppani kanssa työstettyäni ajatuksiani itseni hyväksymisen suhteen.

  http://annakunkuivaanpoissunkyyneleet.blogspot.fi/2013/07/a-beautiful-body-vain-mina-ja-kehoni.html?m=1

 236. Nina sanoo:

  Ihanaa Minttu, sä oot kyllä tosi rohkea! Oon seurannut tätä nyt Facebookissa, täällä ja uutisissa. 🙂 Mä päätin myös lähteä mukaan! Katotaan jos nähtäisiin perjantaina Helsingin yössä, kun me Sadun kanssa lähdetään ulos ja se olikin tainnut jo sun kanssa puhua. 🙂

  http://matkalla-aitiyteen.blogspot.fi/2013/08/a-beautiful-body-haaste.html

 237. Minshui sanoo:

  Aivan mahtava postaus (ihan kuin ei olisi tullut selväksi). Itse pohtinut jo pitkään miksi asia ei juurikaan ole noussut tapetille.

  Mutta kiitos tästä. Tuo haaste oli itselle jopa terapeuttista. 🙂
  Täälläkin osallistuttu: http://www.lily.fi/blogit/baby-bubble/beautiful-body-haaste

 238. Mami-79 sanoo:

  Minäkin osallistun tähän haasteeseen. uskallan minäkin, vielä vähän aikaa pidin itseäni rumana ja inhottavan näköisenä naisena.
  mutta nyt on silmäni auenneet ja näen itseni aivan uusin silmin. 🙂

 239. sanna sanoo:

  Voi kuinka kaunis oot!!! Jos rohkenis, ni tekusin tämän itekki…joutuu harkita….. 🙂

 240. Sallamari sanoo:

  Aivan ihana postaus. Oli pakko lähteä haasteeseen mukaan omassa blogissa.
  Kiitos tästä!

 241. Heli sanoo:

  Halusin kertoa tarinan. Se ei ehkä ole se koskettavin, rajuin tai kaunein. Mutta se on minun 🙂

  makkarasukka.blogspot.fi/2013/08/abb-aatteita.html

 242. […] Go Go -blogin Minttu pisti ilmoille julkisuuteen asti levinneen haasteen, jossa kannustetaan äitejä olemaan ylpeitä omista vartaloistaan. Kaikki ovat varmasti tästä […]

 243. J. Takiainen sanoo:

  Pakkohan tähän oli jotain sanoa. Itse en leikkiin ryhtynyt, mutta paljon pohdintaa ja ajatuksia kyllä haaste sai aikaan.

  http://taikinainen.blogspot.fi/2013/08/vartalokapinaa.html

 244. Satu sanoo:

  Jänistin kuvan suhteen, mutta täältä löytyy tarinani: http://korutontotuus.blogspot.fi/2013/08/a-beautiful-body.html

 245. Emma sanoo:

  Aivan upeaa Minttu! Rohkea nainen!

  Muutaman päivän harkittuani, lähdin itsekin mukaan 🙂

  http://taavalssi.blogspot.fi/2013/08/beautiful-body-haaste.html

 246. Ulpu sanoo:

  Ite osallistuin hieman erinlailla haasteeseen mukaan, sillä omasta synnytyksestä on vain 1,5 viikkoa aikaa ja purin hieman ajatuksia, niin raskaudesta, synnytyksestä kuin tästäkin hetkestä. 🙂

  http://wouldbethelastday.blogspot.fi/2013/08/pienen-pieni-ihme.html

 247. Iiris sanoo:

  Tulin mukaan haasteeseen. Blogini aihepiiri on hieman eri, mutta sivuaa oman kropan rakastamista ihan koko ajan! Olipa raikasta kirjoittaa jostain ihan muusta <3

 248. […] Minusta on valtavan hienoa, että äidit ovat lähteneet mukaan Mintun “A beautiful body” -haasteeseen. Koska itse en halua kuviani blogissa viljellä (muutamia otoksia […]

 249. Heidi sanoo:

  Kommentoin vielä tässä samalla myöhässä tätä haastetta, kun en aiemmin ole ehtinyt. Olen noita juttuja lukenut ja ne ovat avanneet tosi paljon uusia ajatusuria päästäni! Yhä tuntuu, että ehkä en halua omaa kuvaani lähettää, enkä tiedä, toisiko se nyt kellekään tuon ison osallistujamäärän jälkeen kovasti lisäarvoakaan, kun ei ole selvästi enää mitään lisättävää asiaan. Mutta on kiva kommentoida joihinkin koskettaviin tarinoihin.

  Olet kaunis ihminen ulkoisesti, mutta tämäkin kirjoitus kuvineen osoittaa, että olet sitä myös sisäisesti. Tuohon ulkoiseen sanoisin vielä, että olen kyllä useammin kuin kerran tuijottanut, että miten voikin vartalo olla noin kohdillaan! En edes muista, olenko kellään nähnyt niin kauniin naisellista vartaloa kuin sinulla.

 250. Vivian sanoo:

  Muutama päivä meni, ennen kuin rohkaistuin osallistumaan haasteeseen, mutta tässäpä tämä; http://moonshapedlittlebox.blogspot.fi/2013/08/a-beautiful-body-haaste.html.

  Kiitos ihanasta haasteesta, tämä on varmasti avartanut monen ihmisen silmiä oman vartalonsa suhteen ja muutenkin! 🙂

 251. Linda sanoo:

  Sarjakuvabloggari ilmoittautuu mukaan – vähän viipeellä mutta eniveis. http://saukkorauta.wordpress.com/2013/08/03/komia-kroppa-ja-pimia-paa-a-beautiful-body-haaste/

 252. Paula / Naiset Kameran Takana - blogi sanoo:

  Haasteeseen vastattu, omannäköisesti ja pukeisesti mutta kuitenkin 🙂 Hienoa työtä, jatka samaan malliin!
  http://www.city.fi/tyyli/blogit/2470/beautiful+body-haaste+paulan+vastaus/124130

 253. Bianca** sanoo:

  Sä oot cool 🙂

 254. Hanna sanoo:

  Pitkän harkinnan ja tseppaamisen jälkeen uskaltauduin ! 🙂

  http://thingsbyhanna.blogspot.fi/2013/08/my-beautiful-body.html

 255. Kiitos tästä haasteesta! Sainpas minäkin vihdoin lähdettyä mukaan! 🙂

 256. LauraR. sanoo:

  Hieno ilmiö tästä tuli. Itselläni tuli juuri oikeaan saumaan, kun olin jo valmiiksi miettinyt, että nyt olisi pikkuhiljaa taas aika alkaa rakastamaan omaa kehoaan, vaikka sitä eteenpäin muokkaisikin.

  http://vajavaista.blogspot.fi/2013/08/a-beautiful-body.html

 257. Apollo sanoo:

  Saako myös ei-raskaana-olleet/synnyttämättömät liittyä tähän projektiin?

 258. MM sanoo:

  Olet kaunis, olet rohkea!
  Minä lähden mukaan myöhässä: http://www.lily.fi/blogit/matkalla-aidiksi/myohassa-mukaan-kauniiden-kroppien-haasteeseen

 259. Teaza sanoo:

  Löysin tämän sun postauksen ihan muuta kautta, vuosi sitten lueskelin ahkerastikkin sun blogiasi. Sitten syntyi kolmas viikari tähän perheeseen ja blogien seurailut jäivät. Viikko sitten istuttiin kumpulan maauimalan lastenaltaalla vierekkäisillä vilteillä ja heti sinut tunnistin. Olet upea nainen! Ja niin pitäisi kaikkien muidenkin naisten ajatella katsoessaan peiliin <3

 260. Ilmiö on ihana, mutta sen lieveilmiöt eivät :/ Esimerkiksi hoikkien naisten haukkuminen. On ihmeellistä puolustaa kaikenpainoisia äitejä, mutta samalla haukkua hoikkia ja hyvässä kunnossa olevia ”epätodellisiksi”. Miksi aina pitää alentaa vastapuolta oman itsetunnon kohottamiseksi?

  Tässä linkki blogiini ja kirjoitukseen aiheesta: http://pinthefuckups.blogspot.fi/2013/08/talta-nayttaa-synnyttanyt-nainen.html

  • Ikävä että olette saaneet sellaisen käsityksen. Kuten OMISSA teksteissäni (en iltalehden blogipostauksen pohjalta tekemien omien päätelmien) olen kirjoittanut että tämän haasteen tarkoitus on se että JOKAINEN nainen voisi hyväksyä itsensä paremmin. Oli sitten minkä mallinen ja kokoinen tahansa, arvilla tai ilman. Minä nyt vain satun olemaan tämän näköinen.
   Jotkut palautuvat neljännenkin lapsen jälkeen synnytyksestä nopeasti, joidenkin iho, vatsapeitteet, vatsalihakset repeytyvät ja venyvät pahasti jo ekassa, eivätkä välttämättä palaudu kuin vasta kirurgin veitsen alla.
   Mutta iltalehti oli kyllä oikeassa, on epätotta laittaa kaikki naiset vain yhteen muottiin. Me kaikki kun olemme niin erilaisia, eri muotista, mutta silti aivan yhtä upeita kaikki. Eikö?

 261. Anna sanoo:

  Ylpeänä mukana tässä haasteessa. Kaunis kuva ja upea haaste tämän blogin tekijällä.
  Vastaukseni haasteeseen: http://noidankirjeloota.blogspot.com

 262. Anna sanoo:

  Mahtavia naisia kaikki tähän kuvansa laittaneet. Niin kauniita ja upeita. Tässä on oma kuvani teksteineen : http://noidankirjeloota.blogspot.com Lämpimästi tervetuloa katsomaan.

 263. Annika sanoo:

  KIITOS! Istun tässä 31-vuotiaana (!) kyyneleet silmissä ja katson sinun ja monen muun upean naisen vartaloita. Itselläni on kaksi lasta ja kaksi raskautta takana. Vartaloni ei todellakaan ole mallin mitoissa ja ei ole koskaan ollut. Mutta tämä avasi todellakin silmäni. Kiitos! <3

 264. […] lähti jokin aika sitten leviämään haaste( http://mamigogo.bellablogit.fi/2013/07/29/a-beautiful-body-haaste/) synnyttäneille äideille,jossa kehotettiin rohkeasti kaikenlaisia äitejä näyttämään […]

 265. Lilleri sanoo:

  Kiitos hienosta haasteesta! Lähdin viimein mukaan omalla tavallani, täältä löytyy: http://www.lily.fi/blogit/tuttitango/beautiful-body-kasvaa

  Iloista elokuuta sinulle!

 266. Suvi sanoo:

  Tämä on aivan mahtava idea ja ihana huomata, että niin moni on lähtenyt mukaan. Sattumalta otin kuvan itsestäni jossa näkyy mahani ja päätin sitten myös vastata haasteeseen omassa blogissani http://suvilandia.blogspot.fi/2013/08/beautiful-body-haaste.html

 267. […] viikkoa sitten pistin aluilleen A beautiful Body haasteen. Inspirpoduin Jade Beallin kauniista ja totuudenmukaisista kuvista. Tiesin kyllä että meitä on […]

 268. Elli-Jasmiini sanoo:

  Wau… huhhuh. Nyt se on tehty. Done. Toivon, niin toivon, että jollekin tämä on hyvä juttu. Joku saa tästä voimaa ja rohkeutta olla onnellinen…

  http://elli-jasmiini.blogspot.fi/

  Siinä se… minun tilitys.

 269. Paskaarakkaudella.blogspot.com sanoo:

  Tässä varovainen lisäni projektiin 🙂
  http://paskaarakkaudella.blogspot.fi/2013/08/a-beautiful-body-haaste.html

 270. MerjaHannele sanoo:

  Hienoa Minna! Upea kuva sinusta! Minun raskauksistani on jo 20 vuotta aikaa ,joten en ota tähän haasteeseen osaa. IHan harmittaa, että silloin en ollut tyytyväinen omaan kroppaani! Tunnistan kuvastasi oman vartalotyyppini – hyvin naisellisen muodokkaana, ihanana katsoa ja koskea. Lapset tykkäsi ”leipoa” vatsamakkaraani, eivät nähneet minua lihavana tai sen kummempana kuin muitakaan äitejä. Olin ”mukavan pehmeä”. Pidä lippu korkealla ja samoin kaikki te ihanat naiset, jotka otatte osaa tähän projektiin! Upeita naisia, upeita kuvia, ihanaa lukea tarinoitanne! <3

 271. […] lukijamäärä kasvaa kokoajan ja erityisesti elokuisen A Beautiful Body haasteen jälkeen on uusia lukijoita tullut paljon mukaan. Ehkä olisi siis aika taas kertoa vähän siitä […]

 272. qq sanoo:

  Ei Hitto :DD

 273. […] aluilleni pistämäni A Beautiful Body haaste aiheutti paljon keskustelua sekä sai mediahuomiota. Ja sitä se tekee edelleenkin, […]

 274. Kyllä voi olla kaunis raskaanakin.

 275. […] A Beautiful Body Haaste on valittu vuoden 2013 kiinnostavammakksi kauneusjutuksi! Miten hienoa! Jatkoa tulossa ensi vuonna, […]

 276. […] A Beautiful Body Haaste on valittu vuoden 2013 kiinnostavammakksi kauneusjutuksi! Miten hienoa! Jatkoa tulossa ensi vuonna, […]

 277. […] ylpeyttä. Ei häpeillä elämän tuomia merkkejä, päinvastoin! Ne kaikki jotka näkivät kuvani A Beautiful Body haasteen tiimoilta, tietävät että oma nahkani on kokenut paljon etenkin kahden raskauden myötä. Jo oma […]

 278. […] vie vain minuutin, on toiselle suuri mahdollisuus ja kunnia! Siksi kävin itsekin äänestämässä Mami Go Go -Minttua upeasta A beautiful body -haasteesta, The Good Morningin Kaisaa, jonka blogi on mielestäni […]

 279. […] satoja liikuttavia viestejä, tarinoita ja kuvia sähköpostiin ja Facebookkiin. Beautiful Body Haaste siis avasi laajaa ja hyvää keskustelua sekä ravisteli tiukkoja kauneusihanteita. Ja keskustelu […]

 280. […] kommenttia Tweet Mami go go-blogin Minttu sen aloitti. Puolessatoissa vuorokaudessa monet ja taas niin monet muut bloggaajaäidit ovat […]

 281. Sara sanoo:

  Mahtava kuva! Ole ylpeä itsestäsi. Itsellä myös lapsia 4. Kroppa on kestäny paljon. Jokaisella raskaus kerralla + 30 kg. Hätäsektioita,alatie synnytyksiä,raskausarpia ym ym. Mutta olen oppinut ajattelemaan että jokainen jälki tai arpi vartalossani on muisto jostain ihanasta. Hätäsektion arpi on ainut mitä jäi esikoislapsesta joka menehtyi synnytyksen jälkeen. Enkä ikimaailmassa antaisi ottaa sitä pois.

 282. […] Beautiful Body Haaste voitti eilen Vuoden Blogiteko palkinnon, siitä myöhemmin lisää! Kiitos kaikille […]

 283. […] Beautiful Body haaste palkittiin lauantain Indiedays blogawardseissa Vuoden Blogiteoksi. Suuret kiitokset kaikille äänestäneille! Oli todella hienoa voittaa tämä palkinto, sillä se ei ollut osoitettu vain minulle vaan kaikille haasteeseen mukaan lähteneille. Kiitos siis kaikille teille naisille jotka ette suostu taipumaan median luomiin kauneusihanteisiin, vaan haluatte tuntea olonne hyväksi omina itsenänne. BB haaste vaikutti postitiivisesti kymmeniin tuhansiin naisiin (ja tiedän että parin mieheenkin), ja se elää edelleenkin. Joten, vaikka itse sanonkin, palkinto osui kyllä oikeaan osoitteeseen. Kiitos vielä ❤❤❤❤ […]

 284. heidi sanoo:

  Näin tämän vasta nyt ko olit julkassu tästä blogissasi, ko voitit sen vuoden teon! Mie en ole alkanu seurata ko vasta nyt joku kuukausi aikaa tätä sinun blogia, ja pakko sanoa että ihastuin heti! Ihastuin siihen, kuinka sie olet tosi itsevarman olonen ja tosi kaunis ja ihanan positiivinen! Minusta joka ikisen pitäs ottaa sinusta mallia, jopa itteni! Sinun kaltasia pitäs löytyä enemmän. 🙂 Mie toivon että joku päivä mieki voisin hyväksyä sen, että mulla ei ole mikkään ”fitness”-vartalo ja niinkö toiset tosi hoikat ja kauniit tytöt… On tosi mahtavaa, että sie olet tehny tämän postauksen! Itele tuli jotenki parempi olo. 🙂

 285. […] hyväksyttäviä! Parhaiten sen todistaa Bellalaisen viime kesänä aloittama huikea ja palkittu a beautiful body haaste. Ihastelin useamman ihmisten rohkeutta, kun itse olin vasta raskauden alkumetreillä. Uskon, että […]

 286. […] Kannanpa omankin korteni kekoon ja vastaan Mintun heittämään haasteeseen. […]

Kommentoi