SININEN

17/04/2013

sininengugguu 704gugguu 700bugaboo

Ostin hiljattain kaverilta cameleoneihin uuden sinisen kuomun. On hassua miten mieli muuttuu, vielä muutama vuosi sitten en tykännyt sinisestä väristä yhtään. Mielestäni juuri tämä samainen sininen väri oli silloin bugaboon rumin. Nyt sähkönsininen alkaa valtaamaan yhä enemmän tilaa myös omassa vaatekaapissani.

Entisen oranssin ja vihreän fleecekuomun jälkeen tämä sininen tuntuu todella raikkaalta, donkeyssäkin meillä on mustat kangasosat. Bugiksissa tykkään myös siitä, että rattaiden ilmettä voi vaihdella helposti erivärisillä kuomuilla, lämpöpusseilla ja istuinosilla. Uutena nämä vaihdettavat kangasosat maksavat maltaita, mutta aika hyvin niitä löytyy nettikirppareilta tai kavereilta kyselemällä. Kaava näissä kuomuissa on hyvin yksinkertainen, joten vähänkin näppäräsorminen ompelisi mieluisesta kankasta ihan uniikit kuomut.

Päätin muuten että otan sittenkin reissuun mukaan vain nämä yhden lapsen rattaat seisomalaudalla, lisäksi matkassa kulkee taapero Tula -kantoreppu. Toivottakaa onnea!!!


7 Responses to “SININEN”

 1. Bianca** sanoo:

  Onnea 😀

 2. MeiränMaja sanoo:

  Hyvin se reissu noilla varusteilla menee! Minä tyydyn kateellisena kuolailemaan kaikkien bugaboo postauksien perään. Malttaisipa itsekin investoida :/

 3. KataMeri sanoo:

  Ihanaa lomaa Minttu, kyllä sä pärjäät, ei se ole rattaiden valinnasta kiinni 🙂 oot terästä! Kaikkea hyvää toivottelen sulle uuden elämän alkuun.

 4. Meeri sanoo:

  Onpas pirtsakka tuo sininen kuomu, ei ollenkaan pahan näköinen. Meille tulee 99% varmuudella Bugikset seuraavalle tulokkaalle ja aika tylsästi luultavasti koko mustana, mutta näissä on kyllä tämä loistava puoli, että Bugiksia voi kätevästi muokata kuitenkin suht halvalla pelkkiä kankaita vaihtamalla, esim. emmaljungissa ei oikein onnistu, pitäisi vaihtaa koko vaunut.

  Nyt vasta huomasin lukea tuon teidän muuton syyn, todella harmillista ja tsemppiä sinulle kovasti! Tunnut kyllä blogin perusteella niin leijonaemolle, että pärjäät varmasti, onneksi teillä on kiva loma edessä, niin saa ajatukset muualle arkisista asioista.
  Oikein mukavaa lomaa teille!

 5. Annimari sanoo:

  On kyllä hieno! Itsekin olen just haaveillut uudesta kuomusta, kun meillä on yksiväriset ruskeat.. Joku luonnonvalkoinen olisi aika herkku 😉

  Silloin kun ostin bugaboot tälle 3-vuotiaalle pojalle niin haaveilin, että jos seuraava lapsi olisi tyttö niin näihin saisi vaaleanpunaiset kankaat ruskeiden pariksi – ai että, se vasta herkku olisi ollutkin! Mutta kolmas poikahan sieltä tuli, joten se haave sai jäädä – prinsessamekoista puhumattakaan 😉

 6. Juuli sanoo:

  Ihanaa reissua ja onnea :)!

 7. fullcortex sanoo:

  Nice blog…!

Kommentoi