Vauvasi kuvassa – kuvausopas

28/02/2012

Verkkokirjakauppa Docendosta oltiin yhteydessä ja kysyttiin tahtoisinko arvostella juuri ilmestyneen Vauvasi kuvassa nimisen kuvausoppaan. No toki. Olinhan juuri saanut uuden kameran ja aikaisemmin päivitellyt kuinka mahdotonta noita lapsia on kuvata.

Kuvausoppaan vanhemmille on kirjoittanut kirjailija ja itseoppinut ammattivalokuvaaja Me Ra Koh. Kirjassa on paljon vinkkejä ja teknistä tietoa parempien ja persoonallisen kuvien saamiseksi niin pokkarilla kuin järkkärilläkin. Kirjassa on 40 ”valokuvareseptiä”, jossa jokaisessa kerrotaan millä kameran asetuksilla kuva on otettu ja mitä ennakkovalmisteluja sen eteen on tehty. Oppaassa neuvotaan alusta alkaen sommitteluun, valoon… kaikkeen.

Kirja on suunnattu vanhemmille joilla ei vielä ole paljoakaan kokemusta valokuvaamisesta, mutta myös kokenut kuvaaja saa monipuolisista ja kekseliäistä vinkeistä uutta näkökulmaa lasten kuvaamiseen.

Suosittelen tätä kirjaa kaikille lasten valokuvauksesta kiinnostuneille ja sitä harrastaville sekä järjestelmäkameran ostamista suunniteleville. Tämä kirja on myös tosi kiva lahja lapsiperheen vanhemmille, ensimmäistä lastaan odottavalle tai vaikka isovanhemmille.

130 sivuisen kirjan voi tilata Docendo-nettikaupasta, 24eur.
Huomenna pystyyn myös arvonta jossa onnekas saa tämän kirjan omakseen!

Ja tervetuloa uusille lukijoille!! Jee! 


Minttu


3 Responses to “Vauvasi kuvassa – kuvausopas”

  1. essi sanoo:

    WAU! Tuo kirja on kyllä pakko kotiuttaa meillekkin! Saisi itselleenkin vähän vinkkejä ja jos vaikka saisi tuon miehenkin lukemaan ja oppimaan! :—) Kiitos vinkistä!

  2. Anonymous sanoo:

    Kiitos vinkistä! Tuohan oli pakko tilata heti, tosin nappasin omani adlibriksestä, jossa hinta 17,40 ja siellähän on ilmaiset postikulut.

  3. […] mutta niinhän sitä sanotaan että tekemällä oppii. Myös lukemalla blogin kauuta saadun Vauvasi kuvassa -kuvausopas kirjasen, aloin hahmottamaan enemmän aukon kokoa, valotusiakaa ja […]

Kommentoi