Hassu kumitutti

29/02/2012

Big Small Companyltä tulleessa paketissa oli tällainen ihana ja hassu yllätys. Natursutten luonnonkumitutti. Vastaavanlaisia tutteja olen joskus nähnyt ja ihmetellyt. Ne ovat hassuja,vauvan koko nenän peittäviä ja raskaan näköisiä.

Tutti tuli kauniissa pahvirasiassa. Yllätyksekseni tutti oli myös todella kevyt ja pehmoinen. Melko hassu silti. Mutta ihana. Elvis pyöritteli tuttia käsissään ja kummastuneena sylkäisi sen monta kertaa pois suusta. Tämä kappale on kokoa M, eli tarkoitettu puolivuotaiaasta vuoden ikäiselle. Siis himpun liian suuri vielä. Mutta kas kummaa. Selällään ollessa vauva nappasi tutin suuhunsa ja simahti alta aikayksikön. Loistavaa tutti, hyvä.

Kerrotaanpas vielä muutama fakta tästä hassusta tutista. Natursutten tutit valmistetaan täysin kestävän kehityksen luonnonkumista. Ei siis muoveja, kemikaaleja tai mitään muutakaan epäilyttävää. Ne valetaan yhdestä osasta, joten tutissa ei ole saumoja tai koloja joihin bakteerit pääsisivät pesimään. Tutteja löytyy eri kokoisia ja mallisia. Tuttiosaa voi myös leikata vielä pienemmäksi, esimerkiksi keskosvauvalle sopivaksi.

Mitäs te tykkäätte näistä ja löytyykö joltain?

Muistakaahan, tänään vielä viimeistä päivää Vipanoiden tarjous ja illalla pärähtää arvonta! Kivaa päivää kaikki!

Minttu


8 Responses to “Hassu kumitutti”

 1. Marjuli sanoo:

  Onpas hassu kumilutti tosiaan! Olen itsekin näitä joskus katsellut. Maistuiskohan meidän tyypille, joka ei suostu tuttia enää syömään kuin nukahtaessaan… ihanat tuttikuvat!

 2. Mä ostin vaavia odottamaan Stockalta melkein samanmoisen, mutta se on enemmän muotoiltu sellaiseksi ’tavistutin’ näköiseksi tuosta päältä ja on pienempikin, kun vastasyntyneiden kokoa.

 3. Johanna sanoo:

  Meillä oli Aaronilla aina noita, muodostuivat ihan pojan ”tavaramerkiksi”. Normitutit näyttivät ihan rumilta ja kepoisilta kun silmä tottui noihin möntteihin. Tutti herätti tosi paljon huomiota ja melkein päivittäin joku kysyi siitä jotain kun kuljettiin kaupungilla. Tykkäsin ulkonäön lisäksi siitä, että jos vauva nukahti tutti suussaan niin ei painanut ikäviä jälkiä naamaan, varmaan miellyttävämpiä vauvankin mielestä.

 4. Nna sanoo:

  meillä on yksi tuollainen tutti, mutta se on lähinnä puruleluna: vaikka se on isompaa kokoa, imuosa on tosi lyhyt eikä ole oikein missään vaiheessa pysynyt kunnolla suussa. hauska se on kuitenkin.

 5. Hilkka sanoo:

  Heippa vain. Tuttiasiaan minulla ei ole oikeastaan sanottavaa, kun kumpikaan meidän lapsista ei ole iknä tottunut tuttia syömään (vaikka vähän yrittänytkin olen). Tahtoisin vain sanoa, että vastikään löysin kivan blogisi; tykkään. Ja vielä, että ihanat lakanat tuossa kuvassa!

 6. Meri sanoo:

  Mä hankin joskus hörhöyspäissäni, kun odotin A:a tuollaisen, jota se ei tietenkään syönyt, niin kuin ei muitakaan, huoh. Pitäsköhän mun hankkia uusi E:lle?

 7. Ida-Antonia sanoo:

  Aika hassun hauskan näköinen vempele ;)

 8. Anu sanoo:

  Hitsi, kun haluaisin noi lakanat :) Tutti on kyllä veikeä..

Kommentoi