Bugaboo Donkey

13/07/2011

Ja mahdoton vaikeus saada ne Suomeen.

Kuten moni lukija tietää, olen ihastunut bugaboo-brandiin ja haaveissa on uudet bugaboo donkeyt. Ensimmäiset kuvat uusista innovatiivisista mono-twin-duo rattaista julkistettiin jo kauan ennen kun olin edes raskaana (viime syksynä muistaakseni) ja siitä asti ne ovat olleet haaveissa.

Myyntiin nämä tulivat tämän vuoden huhtikuussa Hollantiin, Engalantiin, Espanjaan ja Jenkkeihin.
Jo ennen ilmestymistään ne voittivat jotain palkintoja (uuu).

Suomen markkinoille donkeytä saa vielä odotella. Ensin niiden piti tulla elo-syyskuussa, sitten sitä siirettiin lokakuulle ja nyt pahoin pelkään että ne tulevat vasta vuodenvaihteessa, kuten esim Australiassa on ilmoitettu.

Bugaboo on tarkkana, ettei rattaita saa ostettua muihin maihin nettikaupoista. Vaihtoehtonamme on siis toivoa että nämä tosiaan tulisivat myyntiin meille viimeistään lokakuussa. Tai sitten keksiä joku joka voisi ne meille käydä ostamassa ja lähettää, ilman että se menisi liian säädöksi tai kalliiksi. Puuh.

Miksi me sitten halutaan ne? No katsokaa vaikka tämä video:

Rattaita voi siis käyttää yhdellä lapsella (mono) sivukorin kanssa, kaksosilla (twin) tai kahdella eri ikäisellä lapsella (duo). Siinä on lähes kaikki samat ominaisuudet kuin bugaboo cameleoneissa sekä useita eri värivaihtoehtoja.

  • Edessä 10″ ja takana 12″ renkaat
  • Mitat kokoontaitettuna 87 x 60 x 40 cm
  • Maksimi leveys avattuna mono 60cm & duo 74cm
  • Paino mono 13kg & duo 15km
  • Tavarakorin vetävyys 35 l
  • Painoraja 17kg / istuin

 Monona (keskimmäinen kuva) donkeyt ovat siis yhtä leveät kuin cameleonit (viimeinen kuva), duona 14 cm leveämmät eli 74cm (ensimmäinen kuva).
Huolenaiheita minulla kuitenkin on näitä kohtaan.. Suurin on istuimen leveys. Se on donkeyssä muutaman sentin kapeampi kuin cameleoneissa. Mahtuuko niihin talvella istumaan mukavasti paksussa haalarissa ja lämpöpussissa? Lisäksi on tuo leveys. Vaikka se ei kovin paljoa leveämpi ole verrattaessa vaikka perinteisiin ”hyökkäysvaunuihin” ei näillä esim mahdu vanhanmalliseen ratikkaan ja tiukkaa tekee myös lähi-Alepassamme. Kuinka paljon leveät rattaat tulevat haittaamaan normaalia arkeamme? 
Päällekkäin olevien rattaiden (kuten Phil&Teds) kanssa ei tietenkään olisi näitä ongelmia, mutta jostain syystä sellaiset eivät vaan yhtään miellytä minua. En pidä siitä että toinen lapsi on alhaalla, ei näe eteen eikä taakse, eivätkä sisarukset pysty olemaan vuorovaikutuksessa toisensa kanssa. Koen myös itselleni epämukavaksi nostella lasta alaistuimeen. Myöskään peräkkäin olevat (kuten iCandy tai City Select) eivät mielestäni toimi kahdella eri-ikäisellä lapsella, ainakaan aluksi kopan kanssa.
Joten donkeyt siis meille, kunhan ne jotain kautta saataisiin!
Mitä itse tykkäät näistä? Oletko nähnyt livenä?
Minttu

20 Responses to “Bugaboo Donkey”

  1. Miau sanoo:

    Täällä noita on alkanut näkymään. Ihan näppärät tuplavaunuiksi !

  2. Anonymous sanoo:

    Olin ennen sitä mieltä, että bugaboot olis ihan hyisika! Mutta pääni kääntyi ja oon ihan valmis hommaan meillekin tuollaiset, mikäli joskus kakkoskaveri meille tulee. <3 🙂

  3. mami go go sanoo:

    Mäkin olin muutama vuosi sitten samaa mieltä. Tai musta ne oli vaan tosi omituiset, kuin ulkoavaruudesta pudonneet. Enään en voisi kuvitellakaan ihanempia ja parempia! 😀

  4. Erica sanoo:

    toi video oli kyllä ihanan kauhee, varsinkin se isä läppärin kanssa-kohta. Mutta noi vaunut olis kyllä mahtavat! Kuka uhrautuu lähtemään ostoksille englantiin ja tuo Alppilaan kahdet Donkeyt!

  5. Leena sanoo:

    heippa,
    Täällä taas pähkäillään rattaiden/vaunuostosten kanssa. Meille on kolmas tulossa. Kohta siis 4,5v, 2v ja vastasyntynyt. Nyt on ollut käytössä Phil&Teds Vibet. Ne on olleet kätevät. Luulin aiemmin, että ”alakerran” paikka olisi ankeampi, mutta ei ole haitannut lapsia ollenkaan. Viben ongelma on se, että eturengas tekee tepposia. En tiedä, mikä siinä oikein on. Samoin rungon liitoskohdat löystyneet, joten huonolla tuurilla lapsi jättää sormensa sinne väliin. Vastasyntyneen kanssa ei silloin vielä niitä käytetty, mutta niissä herkästi vauva on aavistuksen huonossa asennossa (pää alempana, jalat yläviistoon). Nyt olen siis googlannut näitä Bugaboon uutuuksia.
    Osaatteko kertoa niistä lisää? Kaunis muotoilu niissä ainakin. Ja ymmärsinkö siis oikein, että jos vauva vaunukopassa ja taapero päättääkin kävellä niin ovat leveydeltään sama, mitä ne cameleonit?

    Se muuten vielä Viben leveydestä, että niissähän renkaat aikaa leveästi. Eli niillä ei mahdu vanhoihin ratikoihin. Kokeiltu on 🙂

    Onko Bugaboot helpot ja kevyet kasata? Entä ne renkaat, kulkeeko kätevästi lumisilla teillä (siis muuallakin kuin ihan kaupunkioloissa)?

    Kiitos jo etukäteen!

  6. Ruusu sanoo:

    erica ja minttu, tervetuloa shoppailemaan londoniin 13. syyskuuta eteenpäin!

  7. mami go go sanoo:

    Erica, eiks ookki! Ja just tollei me onnellisina sit käydään iltasin rannalla kävelyllä. Iihanaa.

    Ruusu, kiitos kutsusta 🙂 Juuri luin sähköpostin eräästä englantilaisesta lastentarvikeliikkeestä, jotka lupasivat lähettää rattaat suomeen! Jihaa.

    Leena, tutullani on ollut kolmet eri Phil&Tedsit. Juuri noiden Vibejen kanssa oli myös etupyörän kanssa ongelmia, meni hassusti vinoon. Jokaisessa kolmessa mallissa on käsittääkseni hänellä ollut jotain pientä vikaa.

    En hirveästi enempää osaa Donkeysta kertoa. Mitä vain olen netistä bugaboon ja jälleenmyyjien sivuilta sekä FBsta ja keskustelupalstoilta lukenut.

    Mutta tosiaan, monona, eli yhdellä lapsella sivukorin kanssa Donkeyt ovat saman levyiset kuin Cameleonit, 60cm.

    Kasaaminen näyttää ainakin videolla helpolta. Donkeyssä ei tarvitse erikseen irroittaa istuinosaa, kuten cameleoneissa, mikä on mielestäni hyvä. Ainakin cameleonit ovat TODELLA kevyet ja helppo laittaa kasaan. Donkeyt ovat muutaman kilon painavammat.

    Donkeyllä ei ole (vielä?) omaa kuljetusboxia, mutta lukemani mukaan ainakin johonkin Stokken boksiin menevät.

    Etupyöriä ei mielestäni pysty vaihtamaan ”lumipyöriin”, kuten cameleoneissa. Mutta donkeyn etupyörät ovatkin aika suuret (10″) ja ne voi lukita, jolloin niillä on helpompi kulkea vaikeassa maastossa, kuten lumessa tai rannalla.

    En tiedä tarvitseeko 4,5v vielä seisomalautaa, mutta sellaisen näihin saa vielä kiinni. Eli pystyy kolmea lasta kuljettamaan (jos vaan jaksaa työntää).

    Toivottavasti näistä oli jotain hyötyä ! 🙂 Kysy ihmeessä lisää, vastaan jos osaan!

    Nyt alan pähkäilemään uskallanko tilata ko. vaunut sieltä engantilaisesta kaupasta, joilla kestää vastata kolme päivää sähköpostiin..

    -Minttu

  8. Anonymous sanoo:

    Nämä pitis meillekin saada, ja ennemmin parempi ko mitä Suomen markkinoilla on tarjolla, jos kerran vielä lokakuultakin viivästyy. En ole kyllä soitellut Vaunuaittaan, että miksi eivät saa Donkeytä ajoissa markkinoille -tiedätkö Minttu tästä? Mun sisko matkustaa Hollantiin parin päivän päästä ja voisi sieltä ostaa ja tuoda tänne, mutta ovat sen verran hintavat ja mallina uudet, että pelkään noissa olevan jotain häikkää ja sitä silmällä pitäen en tiedä miten nuo takuukorjaukset tms. hoituisivat. Meillä on ne uudet Bee+ ja pitäisi taas viedä takas huoltoon (ovat käyneet jo kerran ja ikää rattailla 2kk) ko eivät vaan meinaa toimia millään… Hintaero ulkomailta tilattunahan ei ainakaan noissa Bee+:ssa olisi ollut mitenkään iso, joten onneksi ostettiin Suomesta ko on pitänyt huollattaa.

    -Niina

  9. Leena sanoo:

    kiitos vastauksista!
    täällä tosiaan pähkäilen, mikä kannattaa.
    nyt vielä tajusin, että vauvahan syntyy keskellä kylmintä talvea, joten missään vibe-virityksissä en todellakaan halua vauvaa kuskata. ja lapsia, kun on jo 2 ennestään niin arjen on pakko toimia. ei pysty vetätymään mihinkään talvihorrokseen sisätiloihin.

    minkä niminen se nettikauppa englannissa oli? me tilattiin aikoinaan babybayonlinesta ja toimi todella hyvin. tsekkasin, että siellä niitä ainakin oli saatavilla. hintaa ei lukenut. mutta viben kohdalla oli niitä edullisimpia.

    meillä oli enne vibeja x-adventuren tuplarattaat. ne taisi olla juuri sen 74cm leveät ja tuntui kyllä leveiltä. niissä tosin muotoilukin oli sellainen, että olivat oikeat ”hiacet”. tuntui kuin kuorma-autolla olisi kulkenut. että sikäli bugaboon muotoilu huomattavasti keveämpi.

    lisää keskustelua jään oottelemaan! 🙂

  10. mami go go sanoo:

    Niina, Vaunuaitasta keväällä lupailivat dokeytä myyntiin ensin elokuulle. Myöhemmin ilmoittivat että tämä viivästyy ja menee lokakuulle. Viimeisin tieto heiltä minulla on, että donkeyn lanseeraus tapahtuu pohjoismaissa tod. näk syys/lokakuussa. Minulla on ollut vaunuaitasta ja punavuoren peikosta donkeyt varattuna keväästä saakka. Peikosta eivät osaa oiken sanoa mitään ilmestymisestä. Ja bugaboon FB sivulta siis luin tuosta Australian viivästymisestä 2011/2012 vaihteeseen. Syitä en tiedä.

    Tuo takuuhuolto-asia on kyllä käynyt myös mielessä. Olen yrittänyt etsiä kirjoituksia keskustelupalstoilta ja FBstä mahdollisista vioista, mutta tähän mennessä ei ole mitään ilmennyt. Donkeyssä on 3 vuoden takuu. Pienemmät korjaukset saa ulkomailta ostaessa hoidettua niin että he lähettävät varaosat, mutta jos vaunuja täytyy lähetellä edestakaisin menee homma aika hankalaksi. Toki bugaboolta voi sellaisessa tilanteessa tiedustella huollon suorittamista suomalaisella jälleenmyyjällä.

    Leena, mun mielestä kotiäidin paras varuste on toimivat ja omiin tarpeisiin sopivat rattaat. Siinä ei ole mitään järkeä että mm. välttelee liikkumista kun se on huonon menopelin takia tuskaa ja stressaavaa.

    Tiedän että joskus tulee tilanteita joilloin kiroan tuota 74 cm leveyttä, mutta kun tuplien kohdalla on jossain suunnassa vain tehtävä kompromissi. Ihan täydellisiä kun ei ole.

    Olen lähetellyt tarjouspyyntöjä / kyselyitä oikeastaan kaikkiin bugaboon sivuilta löytiville jälleenmyyjille englantiin ja hollantiin. Useammat noudattavat ohjeistusta, eivätkä lähetä suomeen. Mutta muutamasta ovat luvanneet lähettää. Edullisin hinta on edelleen ensimmäisestä kaupasta josta sain hinnan lähetyksineen, yhteensä 1400e (postitus 95e). Ja tämä siis Peppermint.co.uk. Muutamasta paikasta odottelen vielä vastausta.

    Nyt vain on tullut uusi pulma.. Kannataako ulkomailta nyt tilata jos donkeyn lanseeraus ei suomessa myöhästykkään. Donkeyn hinnat kun ovat kaikkialla samat (tai ainakin pitäisi olla), vain alv ratkaisee tässä. Vänhänkö harmittaa jos suomesta ostaminen tulisikin saman hintaiseksi tai halvemmaksi! Varsinkin jos jotain vikaa ilmenee..

    Nooh, pähkäillään edelleen..

  11. Anonymous sanoo:

    Nyt bongasin tällaisen vaihtoehdon näille Donkeyille, jos eivät tosiaan saa Suomeen ensi kuun loppuun mennessä myyntiin… Olis se nimittäin hyvä päästä hypistelemään vähän lähemmin ennen noin hintavaa hankintaa niitä Bugiksia. http://matkarattaat.org/matkarattaat-esittely/monilapsisen-perheen-unelma-baby-jogger-city-select-sisarusratas/ Mut en nyt näistäkään anut selvitettyä, et onko jossain päin pk-seutua liikkeessä, et voisi vähän testailla ja kokeilla. Tutuilla on kylläkin ykkösiä, mut eniten itsellä kiinnostaa, et saisiko tuohon jotain pehmeää koppaa järkevästi, ko se kova vauvakoppa näyttää niin hassulta ainakin kaikissa sivuprofiileissa! Ja laahaako esikoisen jalat maata, jos se istuu nokka eteenpäin tuossa alatasolla. Mut nämä olisi siis vain 65cm leveät ja siksi aika varteenotettavat tuon muunneltavuuden lisäksi. Ja käyvät MAxicosin kanssa yksiin, meille ko sellainen kaukalo on kotiutumassa.

    Vaunuaittaan laitoin minäkin tiedustelua ajankohdasta milloin rattaat saavat, ja hieman myös lisäkysymystä sade- ja hyttyssuojasta sekä kaukaloadaptereista, ko jos ne pitis vielä lisänä kaikki hankkia niin nostanevat Duo-setin hintaa jälleen isosti. Itse en kyllä yhtään pidä Bugiksen omaa sadesuojaa käytännöllisenä, että josko tässä Donkeyssa olisi siihenkin kehitetty jokin fiksumpi malli/t.

    Kunhan vastaavat, niin kerronpa täällä lisää.

    -Niina

  12. mami go go sanoo:

    Niina, yllä jo kirjoitin että ainakaan meidän käyttöön nuo city selectit ei oikein toimi. Pariin ootteeseen olen niitä nähnyt ja ne vaikuttaa oikein näppäriltä esim taaperoikäisten kaksosten kanssa, mutta vauvan ja isomman lapsen kanssa ei.. :/ Ja etupyörätkin on vähän liian pienet talvea ajatellen.
    Toiset kapeat tuplat olisivat nämä mountain buggyt http://mountainbuggy.com/en/buggies/double/duet näissä taas miinuksena, ettei istuimia saa kuin kasvot menosuuntaan.
    On tää vaikeeta 😀 Mutta kyllä mä nyt olen päätynyt donkeyhin vaikka leveys vielä koituu ongelmaksi. Täydellisiä tuplaia kun ei näytä olevan olemassa.

    Mäkin odottelen TAAS vaunuaitasta vastausta s-postiin…Lähinnä olen kysellyt että voisivatko he varmistaa bugaboolta lanseeraus aikaa ja hintaa. Hollannissa nämä ovat kaikkialla 1339e. Englannissa pari kymppiä halvemmat, mutta postitus molemmista maista liikkeestä riippuen 90-140e. Odottelen nyt vielä elokuun ajan tarkempia hintatietoja, jos en niitä saa tilaan vaunut yht 1400e ja toivon ettei ne suomessa tule ainakaan montaa kymppiä halvemmaksi..

    Donkeyhin kuuluu sade ja hyttyssuojat mukaan. Ja ovat siis samanlaiset kuin cameleoneissa. Adapterit ostetaan erikseen.

    Ilmoittele kun kuulet vaunuaitasta jotain 🙂

  13. Anonymous sanoo:

    Käväsin tänään Larussa muissa asioissa ja piipahdin myös tiedustelemassa Donkeystä. Eivät tienneet vieläkään, että milloin tulisivat Suomeen, mutta joskus syksyllä ja lokakuussa ehkä. Hinnan arvioivat asettuvan välille 1400-1600€, että eipä se ulkomailta tilaaminen ainakaan tän perusteella pitis kalliimpaa olla.

    Ootko muuten löytänyt jonkun sopivan sadesuojan tuon Bugaboon oman tilalle? Se on niin järkyttävän epäkäytännöllinen, että jos ovat samat ko Cameleonissa niin jotain fiksumpaa pitis löytää tilalle…

    Kyllä nyt pähkäilyttää, että uskaltaako sitä ostaa muualta vai ei. Mietin jo, josko tilaisi vain Babycocoonin matkiksiin ja koittaisi pärjätä niillä vähän aikaa jos eivät saa Suomeen lokakuullekaan myyntiin.

    -Niina

  14. mami go go sanoo:

    Niina, täälläkin pähkäillään. Kohta varmaan ostan vaan ne P&T kun kaikilla muillakin on. Sitten ainakin mahtuisi jokapaikkaan. Mutta äh, kun haluan donkeyt.

    Kiva että sait hinta-arvion, mulla alkaa jo mennä hermo vaunuaitan naismyyjään. Kiertelee ja kaartelee, ei vastaa viesteihin / kysymyksiin vaikka kuinka monta kertaa kysyisi samasta asiasta..

    Tuon saamasi hinnan perusteella olisi ihan järkevä tilata ne sieltä englannista. Uskon (toivon) että mahdolliset takuu-asiat hoituvat sähköpostin ja kuvien välityksellä ihan ok.

    Bugaboon oman sadesuojan lisäksi olen käyttänyt Brion perussuojaa. Se on helppo, näppärä, menee pieneen tilaan eikä huurustu, mutta on vaan niin ruma iso muodoton musta säkki..
    Pari kertaa kun bugiksien oman sadesuojan on repinyt ja pingottanut paikoilleen, on se venynyt ja menee aika helposti jo paikoilleen. Tilaa se vaan vie hirveästi ja huurustuu helposti.. Ja donkeyssa käsittääkseni samanlaiset suojat.

  15. mami go go sanoo:

    Kävin taas katselemassa P&T sekä city selectejä. Ei ei ei, ei meille. Löysin tällasen blogin jossa äiti Manhattanilta kehuu donkeyt lähes maasta taivaisiin. Tämän jutun http://www.mommasgonecity.com/2011/05/stroller-obsession-bugaboo-donkey/#comment-5089 (ja kuvien!) jälkeen en enään epäröi, vaan meille tulee donkeyt englannista. Tilaan ne tämän viikon loppuun mennessä! :DD

  16. Anonymous sanoo:

    Hi there,

    I’m the proud owner of a Bugaboo Donkey in duo mode snce early July. I have to say that it is everything they promised and even more:) Haven’t had any problems wth it so far.
    My sources tell me that it will be launched in Finland only after the winter, to see how it performs.
    Hopufully you’ll get your hands on one as they are the best!

    Good luck!

  17. Anonymous sanoo:

    Hui! Nyt tilasin ja maksoin britteihin juurikin tuon Peppermintin kautta Duo Donkeyn, organizerin ja bee+ adapterit turvakaukaloon. Nyt sit vain odotellaan, että paketti olisi kuukauden sisään perillä… Mulle kyllä vastasivat aina samana päivänä, joten toivon että toimivat yhtä ripeästi myös lähetyksen kanssa kun siirto on näkyvissä ja koko setti heillä lähetettävissä. Jos siis et ole vielä uskaltautunut tilailemaan ja mietit mustaa koppa- & istuinosaa, niin heillä ei ole tätä varastossa ja tilauksen myötä saavat sitä noin 10 päivän sisällä vasta itselleen. Koko setti tuli nyt kustantamaan sen 1400 euroa, mutta laitoin itsekin kyselyä muualle eikä juurikaan vastailtu myöntyväisesti ulkomaantoimituksiin. Ja sisältyyhän tuohon hintaan toki ne matkiksen adapterit ja se organisaatiopussi.

    Jännityksellä odotellaan siis.

    -Niina

  18. Anonymous sanoo:

    hei..
    Ruotsissa on jo myynnissä bugaboo donkeyt..

  19. Mä käsitin ettei ruotsista vielä saa ostettua. Muutamassa kaupassa kylläkin jo rattaat esittelyssä ja koeajossa. Bugaboolta ja ruotsin myyjiltä tämä tieto, mutta voin toki olla väärässä. Ruotsin hintaa en tiedä, mutta euroon nähden kruunun kurssi on kai nyt korkealla ja saattaa tulla kalliiksi ostaa sieltä nyt. Marraskuu on ilmeisesti nyt SE kuu kun tulevat myyntiin ainakin tänne.

    Niinalta olisi kiva kuulla kokemuksia. Rattaat ovat jo varmaan tulleet? Saitteko tuon kaiken kuljetuksieen 1400e vai sitten lähetys päälle? Meille tuolta Peppermintistä antoivat pelkän duo ratasosan ja kuljetuksen yhteishinnaksi n 1410e.
    Me tilattiinkin nyt viimehetkellä omamme Hollantilaisesta kaupasta… Mitään hajua ei ko. kaupasta ole, nettisuvutkin hollanniksi mutta otetaan nyt riski. He nimittäin toimittavat rattaat meille jo ensi viikon alussa, englannista olisi mennyt ainakin se 4 vkoa. Ja laskettuun aikaan nyt siis 3 vko..

    Jänittelään siis TAAS täällä 🙂

  20. Anonymous sanoo:

    Kävin ihan tarkistamassa, päivän kurssi sattui ilmeisesti olemaan suosiollinen, koska koko tilaus tuli kustantamaan tuon 1420 €, ja tähän siis sisältyi myös adapterit ja tuo organisaattori (millainen turhake!) sekä toimitus, eli rattaille itsessään jäi noin 1200 €.

    Pääasiallisessa käytössä ovat nyt olleet tosiaan jo useamman viikon siinä mono-tilassa, ko kuopus odotuttaa (edelleen…) itseään, ja olen kyllä tykännyt pääasiassa. Ne isot kääntyvät etupyörät tekee työntämisestä tosi helppoa ja voi ihan huoletta ohjailla myös bussiin ja pois yhdellä kädellä ainakin tällä leveydellä, vaikka painolastina olisi siinä korissa ostoksia. En juurikaan ole sitä alakoria käyttänyt, vaan säilyttänyt kaikkia kamoja siinä sivukorissa, jonka alkuun akattelin olevan ihan urpo, mutta loppupeleissä onkin osoittautunut aika näppäräksi. Mieskin tuumasi, että miksiköhän kaikissa ei ole tällaista, hän ko pitkänä kaverina ei juurikaan ole tykännyt tavarakoreista tai siitä et hoitolaukku lyö jaloille työntäessä. Ja on se näin paksukaisena oikeasti kivempi, ettei ole tarvinnut kyyristellä 🙂

    Miinuksena mainittakoon, että sivukori tarttisi jonkinlaisen sadesuojan, koska ei sitä oikein voi ottaa poiskaan, tai kaikki vesi valuisi alas. Ja se, että vaikka kasattiin oikein päin kankaat (tarkistettu), niin makuuasennossa jos kasvot on nenä menosuuntaan ei voi kallistaa alimpaan asentoon, vaan pitää jättää puoli-istuvaan, koska muutoin menee liian alas ja veri päähän. Onkohan Cameleoneissa tätä samaa, meillä ko ei ole niistä kokemusta lainkaan?

    Ja talvipussia sovitin myös, eikä mielestäni ainakaan ihan nappiin osu tuon meidän olemassaolevan kanssa, joka ei siis ole bugiksen mallistoa. Jää jotenkin ryttyyn (?) liikaa istujan alle. Muutenkin olen yleensä talvella välillä ollut pussin kanssa ja välillä ilman, niin koska tuossa ne 5pistevyöt on sen verran työläät ”nauhoittaa” takaisin lukkoihin, niin pussia jossa ei ole velcrotarralla aukeavia vyöreikiä ei varmasti tule otettua pois kun sen kertaaleen paikoilleen laittaa.

    Mutta on ne anyway aika päheet 🙂 Kiva kuulla sinultakin, että miten tykkäät näistä erityisesti noihin Cameleoneihin verrattuna, jos nyt ennätät käyttää ja haluat kokeilla monossa ennen tuplatarvetta.

    -Niina

Kommentoi