Löysä mutsi

15/07/2011

Sadepäivät on vähän ankeita, ainakin jos ei ole mitään ohjelmaa. Kotonaolon voisi silloin käyttää hyödyksi vaikka siivoamalla ja pyykkiä pesemällä. Nyt olisi hyvin aikaa keskeneräisille ompelutöille ja vauvakirjalle. Lapsen kanssa voisi keksiä jotain hauskaa, rakentaa temppuradan tai majan.

Mutta ei. Lapsi herää kahdeksalta ja itellä ei vaan silmät pysy auki. Digiboxilta lastenohjelmia pyörimään ja vieressä torkkumista kymmeneen saakka. Puoli yhdeltätoista lapsi saa aamupalaa. Puoli kaksitoista raahaudun ylös sohvalta vaihtamaan yöpaidan pois. Sitä ennen katsotaan telkkarista jotain ankeaa koiranäyttely-ohjelmaa. Nyt odottelen päikkäreitä. Onneksi jääkaapissa on ruokaa valmiina.

Minttu


2 Responses to “Löysä mutsi”

  1. Noora sanoo:

    Iha loistavaa! Toi vika kuva kiteyttää varsin hyvin omatkin aatokset…

  2. Joni sanoo:

    vika kuva rules 🙂

Kommentoi