TALVI TÄLLAINEN

13/01/2020

Ymmärrän miksi monet kaipaavat lunta, ilman sitä on kovin pimeää ja muutenkin talvi ilman lunta tuntuu luonnottomalta. Itselleni riittäisi kuitenkin hyvin muutama pakkasaste, aurinkoinen kirpeä ilma ja kaikkea kaunistava jäähuurre. Kuten viikonloppuna oli.

Lapset kuitenkin kaipaavat pulkkamäkeen ja lumiukkojen tekoon, laskettelemaankin olisi kuulemma kiva päästä. Ymmärrän. Itse katselen haaveillen äkkilöhtöjä aurinkoon. Tajusin, että minulle on oikeastaan melkein ihan sama mikä vuodenaika on, onko lunta vai ei, kunhan paistaa aurinko.


One Response to “TALVI TÄLLAINEN”

  1. Mimi sanoo:

    Aivan ihania kuvia ja tuo kuura! ❄😍

    Itse asun Oulussa; täällä oli 2 viikkoa upeat hanget jouluna jotka on nyt historiaa sateiden myötä 😂 Vihreisiin nurmikkokenttiinkin tottuu kyllä ja kaikesta löytää kauneutta ❤ Pääasia ettei masennu vaan ulkoilee lasten kanssa ja löytää kivoja ulkoilureittejä. Nuo maisemat sun kuvissa on kyllä upeita 😊👍

Kommentoi