VÄHÄN ERILAISEMPI JOULUKALENTERI

17/11/2019

Olen järjestänyt useampana vuotena blogissa joulukaneterin, jossa olen esitellyt joka päivä jonkun pienen, tai välillä vähän isommankin, kotimaisen yrityksen ja arponut heiltä jonkin ihanan tuotteen tai palvelun.

Nämä joulukalnterit ovat olleet todella tykättyjä ja olen ollut siitä hyvin iloinen, sillä olenhan valinnut mukaan tarkkaan ja harkiten mielestäni kivoja ja hyviä tekijöitä.

Tänä vuonna haluan kuitenkin tehä jotain vähän toisenlaista. Jakaa tavaran sijasta tarinoita.

Tänä vuonna joulukalenterin luukuista ei siis paljastu tavaraa, vaan halusin antaa vuorostaan teille, hyvät lukijat mahdollisuuden vaikuttaa sen sisältöön.

Toivonkin nyt teiltä toiveita aiheista, josta tahtoisitte kuulla lisää. Ne voivat olla mitä vaan lapsuuden muistoistani, mielipiteitäni teitä kiinnostavasta aiheesta, lempikosmetiikkatuotteistani tai kenties jostain paljon syvällisemmästä tai kiperämmästä aiheesta – antaa tulla!

En kuitenkaan halua toimia pelkästään itse pääosassa, vaan tahtoisin kuulla myös teitä.

Onko sinulla aihe, ajatus, näkökulma, kokemus jonka haluaisit jakaa? Julkaisen toiveaiheiden lisäksi joulukalenterissa nimittäin myös vieraskynäpostauksia.

Kuten toiveaiheidenkin suhteen, myöskään viereaskynäkirjoitusten ei tarvitse liittyä jouluun.

Tietysti jos sieltä löytyisi vaikkapa vähävarainen perhe, joka on saanut taloudellista apua joulun aikaan esim lasten lahjojen muodossa – nyt olisi hyvä ajankohta kertoa tästä ja saada tätäkin kautta lisää tietoisuutta asialle ja lisää lahjoittajia.

Vieraskynäkirjoitukset voivat kuitenkin liittyä ihan arkisiin asioihin ja niiden kautta voidaan tärkeiden ja koskettavien aiheiden lisäksi jakaa ihan vain hyvää mieltä tai oivalluksia.

Tuntuuko sinusta siis että tahtoisit ottaa osaa? Kommentoi, laita viestiä, sähköpostia mitä vaan! Tehdään yhdessä vähän erilainen blogijoulukaneteri!


2 Responses to “VÄHÄN ERILAISEMPI JOULUKALENTERI”

 1. Vilma sanoo:

  Hei. Sulla on ihana blogi, tykkään sen hengestä.
  Joulukalenteri idea on loistava, ja mä täs kovana kirppismuijana mietin, että olis kiva kuulla /jakaa yleisesti ja nyt Jouluun liittyen etenkin kierrätyslahja vinkkejä ja ajatuksia.

  Mulla on kolme lasta, vanhin käyttää vaatteista noin 130/140 kokoa ja niin usein törmää ajatukseen, ettei sen kokoiselle enää löydä kirppikseltä vaatteita, mutta mä kyllä löydän, edelleen lähes kaiken, niin kuin meille muillekin.

  Mitä Jouluun ja sen ihanuuteen ja lahjoihin tulee, niin oon monta vuotta ostanut lahjoja käytettynä, panostanut elämyksiin ja yhteiseen aikaan (muillekin kuin omille lapsille),
  Oon tänä syksynä alkanut hyvissä ajoin ostelee kirppikseltä lahjoja, jos on sattunut kivoja vastaan ja miettinyt ystäville ja heidän lapsille leffareissua ja lastenhoitoa lahjaksi. Paketit voi sujauttaa vanhaan paperipussiin ja muihin mitä keräilen talteen.

  Kaikessa epämääräisyydessä tämä kommentti oli tarkoitus herätellä siis kirppismenoa myös Jouluun, sen valmisteluun, lahjoihin ja perinteisiin.

  Ihanaa Marraskuuta!

  • Minttu MAMI GO GO sanoo:

   Moi! Hei ihana kuulla, kiitos!
   Kierrätys tuntuvat yleistyvän vuosi vuodelta, mikä on tosi hienoa! Meilläkin annettiin viime vuonna lapsille vain yhdet lahjat ja keksimmäinen sai toivomansa kännykän – käytettynä.

   Etenkin jos tulee muutenkin kierreltyä kirppiksiä, niin lahjojakin on varmasti helpompi ostaa ja löytää. Itse taas etsin lähinnä aina tarvitsemani nettikirppisten kautta, mutta toki sieltäkin voi tulla vastaan josta tietää heti, kenelle se sopisi lahjaksi.

   Elämys ja muut aineettomat lahjat ovat taas itselleni helpompia miettiä.

   Tosi kiinnostava aihe siis, kiitos tästä! 🙂

Kommentoi