AKIKUVA 8/54

24/02/2019

Tällä viikolla koululaiset ovat viettäneet hiihtolmaa. Tämä vuosi oli myös pitkästä aikaa sellainen, että pojat viettivät loman isänsä luona. Meillä kun viikot ovat sattumalta menneet aina toisin päin. Sain kuitenkin osani minäkin lomalaisista, kun alkuviikolla vietin heidän kanssaan kaksi päivää Heurekan tiedelerillä. Kerron siitä myöhemmin lisää! Tässä kuvassa ollaan juuri planetaariossa leiriläisten yksitysnäytöksessä.

Ensimmäisenä päivänä leirillä mukana oli myös Myy sekä äitini, toisena päivinä olimme vain kolmistaan. Vaikka pojat eivät ole osoittaneet minkäänlaista mustasukkaisuutta uutta pikkusiskoaan kohtaan, on heille varmasti tärkeää tehdä asioita myös pienemmällä porukalla – kuten ennenvanhaan. Ja onhan se toki erilaista kun useat asiat tehdään nykyisin vauvan ehtojen mukaisesti, vaikka ei nyt hänen kanssaan tarvitse paljoakaan vanhasta poiketa. Mutta kyllä paljon huomiota menee hänelle, myös pojilta.

Siksi planetaariossa käynti, leffasta jutteleminen munkkien äärellä, sekä rauhallinen junamatka tuntui varmasti tärkeältä meille kaikille.


Kommentoi