HEMMOTTELUA PITKILLE VAPAILLE

28/11/2018


Postaus on toteutettu kaupallisessa yhteistyössä Lifen kanssa
Postaus sisältää arvonnan!

Kaupallinen yhteistyö Lifen kanssa

On taas se aika vuodesta, kun moni miettii kuumeisesti, että mitä lahjaksi lapsen opettajalle tai päiväkodin aikuisille. Itse olen löytänyt hyvän kaavan jo vuosia sitten ja mielelläni ottaisin samanlaisen lahjan vastaan itsekin. Nimittäin mikä olisikaan ihanempaa saada pitkille vapaille, raskaan kouluvuoden jälkeen, kun hemmottelupaketti! Karsastan itse kaikkea turhaa krääsää ja siksi myös tykkään antaa muille hyödyllisiä käyttötavaroita.

Kävin viime viikolla Lifen myymälässä ja siellä asiantuntevan myyjän avustuksella kokosin jouluiset hemmottelupaketit lasten opettajille. Lifen laajasta tuotevalikoimasta saatiin koottua tosi kivat lahjat niin sporttiselle mies-opelle kun teatterikerhon ohjaajallekin.  Oli muuten kiva oikein ajan kanssa tutkia liikkeessä ja kysellä tuotteista vielä tarkemmin. Myyjillä kun on tuotetuntemuksen ja tiedon lisäksi myös niin omat kun muidenkin asiakkaiden kokemukset tuotteista. 

Itse kokosin hemmottelupaketteihin syötäviä terveellisiä herkkuja sekä vähän luonnonmukaista kosmetiikkaa. Opet saavat joulun vapailla herkutella laadukkaalla MokkaMestareiden joulukahvilla, iChocin ja Vivanin erilaisilla raakasuklailla sekä Foodinin pähkinöillä ja marjoilla. Aika varmoja juttuja silloinkin, kun ei kovin hyvin tunne lahjan saajaa.

Näiden lisäksi mukaan laitoin itsellenikin hyvin tutuksi tulleesta Body & Soul- luonnonkosmetiikkasarjasta ihoa hoitavat mantelisen käsisaippuan sekä käsivoiteen, aprikoosilla maustetun huulivoiteen sekä väsynneet jalat elvyttävän jalkavoiteen. Ajattelin opettajien arvostavan etenkin tuota käsivoidetta, sillä koulussa käsiä tulee varmasti pestyä kymmeniä kertoja päivässä. Muistan ainakin itse omista kouluvuosistani sen, että meidän opella oli aina käsivoidepurkki pöydällään.

Hauska lisä pakettiin oli Lifen myyjän suosittelemat Unisukat! Hän kertoi pehmeistä merinovillasukista olleen apua monen asiakkaan uniongelmiin. Ja joululoma onkin opettajilla varmasti isoksi osaksi pyhitetty juurikin lepäämiselle ja voimien keräämiselle. Sehän on ihan klassikko pujahtaa uusissa villasukissa peiton alle kirjan ja suklaalevyn kanssa.

Lahjoja hankkiessa mielestäni on hyvä aina miettiä, että mitä minä itse tykkäisin saada. Itse en juurikaan perusta ylimääräisestä tavarasta, siksi en mielelläni anna etenkään puolitutulle, tuntematta kovin hyvin vaikkapa hänen sisustustyyliään, mitään tuikkukippuja tai vastaavaa. Kauniisti paketoidut syötävät, juotavat ja hyvinvointiin liittyvät käyttötuotteet tuskin jäävät kaapin perälle pölyyntymään. Hätätilanteessa niitä voi antaa edelleen eteenpäin, siinäkään ei mielestäni ole tällaisen lahjan kanssa mitään pahaa.

En tällä kertaa pystynyt ottamaan poikia mukaan myymälään, mutta kotona he hyvillä mielin hyväksyivät valntani ja yhdessä sitten mietittiin, että kuka ope tykkäisi mistäkin joulukahvin- ja suklaan mausta. Oltiin jopa niin tehokkaita, että saatiin ne jo myös valmiiksi pakettiin.

Lifestä löytyy siis paljon ihania hyvinvointiin liittyviä joululahjoja, kuten luomu- ja vegaanisia joulusuklaita, juomia ja muita herkkuja sekä tietysti laajasti hyvinvointiin ja kauneuteen liittyviä tuotteita. Paljon hyviä ja hyvää tekeviä joululahjavinkkejä löytyy Lifen Joulukuvastosta, itseasiassa vielä paljon laajemmin mitä Lifen verkkokaupan valikoimasta. Kannataa siis ehdottomasti mennä tutkailemaan tuotteita ihan kivijalkamyymälään osaavien myyjien avustuksella.

Koska monella varmasti on joulun lahjahankinnat vielä edessä, olisi tosi kiva kuulla omia suosikkejanne! Mitä hyvinvointijuttuja olisi kiva saada tai antaa vaikkapa juuri opettajalle tai päiväkotiin? Kaikkien kommentoijien kesken arvon kolme kappaletta Lifen Body & Soul tuotteista koottua, 50 euron arvoista hemmottelupakettia! Arvonta päättyy 5.12.2018.


124 Responses to “HEMMOTTELUA PITKILLE VAPAILLE”

 1. Avatar Muhkis sanoo:

  Itse annan tänä vuonna opeille yms. omaan taskuunsa pakkautuvat tyylikkäästä ohuesta kankaasta tehdyt kassit (Finlayson, Marimekko). Kertakäyttöisten kassien tilalle, varsinkin kun niistä tullut maksullisia.

 2. Avatar Saana sanoo:

  Olisi kiva saada vaikkapa jotain ihanaa vartalo- tai kasvoöljyä :)

 3. Avatar Miude sanoo:

  Minä haluaisin antaa lahjaksi jalkojen- ja käsienhoitotuotteita, ne sopivat monille. Tykkään myös itsekin saada niitä lahjaksi, kuluvat kyllä!

  • Avatar Kukka sanoo:

   Tosi kivoja paketteja olet keksinyt! Varmasti opet ovat innoissaan!

   Itse tykkään antaa ja saada hyvinvointiin aineettomia lahjoja (onkohan oikea sana?), kuten lahjakortteja ja elokuvalippuja. Toinen hyvä vaihtoehto on kaikki käyttötavara, esim. suklaa, kahvi ja tee. Ja joku ihana kasvoöljy olisi itse myös kiva saada :)

 4. Avatar JadeJ sanoo:

  Ne unisukat kuulostaa hyvältä, samoin terveellisemmät herkut ja makukahvi. Myös jotain tosi C-vitamiinipitoista talveen..

 5. Avatar Jenni sanoo:

  Täytyykin katsoa olisko Lifessä myynnissä jotain terveysshotti-juomaa, se olis musta kiva lahja päiväkodin aikuisille. Kylkeen just vaikka suklaata. Itselle toivoisin unisukkia ja kuumavesipulloa!

 6. Avatar Jasmina sanoo:

  Kaikki kulutustavara on parasta annettavaksi ihmisille joita ei niin hyvin tunne :) Mä ottaisin mielelläni herkkuja, erikoiskahvia ja vaikka jotain hyvää käsirasvaa! Ja noi unisukat!

 7. Avatar Riina sanoo:

  Onpa kivoja ideoita näin vähälahjaisen suvun linjaan!

 8. Avatar ookoo sanoo:

  Kaikki syötävät herkut olisi tervetulleita lahjoja.

 9. Kaikki (terveeelliset) herkut olisivat kivoja.

 10. Avatar Marik sanoo:

  Ihania lahjoja olet keksinyt :).

  Mie olen myös kasaamassa omalle vähävaraisellle äidilleni lahjaksi lahjakoria, johon tukee kaikkea hyvinvointiin liittyvää. Siis sellaisia vähän arvokkaampia maitohappobakteereita, omega3-pillereitä ja kosmetiikkaa, johon hänellä ei ole oikein itsellään varaa. Tästä sinun postauksesta sainkin pari ideaa lisää. Etenkin nuo unisukat kiehtoo! Toivottavasti löydän sellaiset vielä jostain.

 11. Avatar Sari P sanoo:

  Herkut, vartalonhoitotuotteet ja hemmottelunaamiot olisivat tervetulleita :)

 12. Avatar Rose sanoo:

  Herkut ovat aina varma valinta – niitä tykkään niin saada itse kuin antaakin. Kahvi, tee ja suklaa ovat omia suosikkejani. :)

 13. Avatar Pallukka sanoo:

  Laadukkaat vartalovoit ja pesuaineet tulevat varmasti käyttöön, niin hoitotädeillä kuin itsellänikin.

 14. Avatar Kate sanoo:

  Tarvitsisin itse ainakin kipeästi juuri nyt hyvää huulirasvaa. Yksi hyvä käyttötavaralahja on mun mielestä myös pyykkietikka. Joku suht mieto tuoksu tuntemattomammalle. Ja noista postauksen jutuista pisti mullekin silmään unisukat.

 15. Avatar Minna sanoo:

  Mukavia lahjoja olet valinnut, vaikkakin hintavia.

 16. Avatar Emmi sanoo:

  Itse rakastaisin erilaisia käsivoiteita ja öljyjä. Lahjapakettiin sujauttaisin kahvia, käsivoiteen ja jotain terveellistä syötävää.

 17. Avatar Suvi sanoo:

  Itse opettajana en niin ole lahjojen perään ja oppilaillekin sanon, että itse tehty kortti on kiva. Toki kuitenkin otan kaikki lahjat kauniisti kiittäen vastaan, mutta yhtä suuren kiitoksen saavat kortin tekijät ja ihan vain hyvää joulua toivottavat. Lahjoja kuitenkin yleensä jonkin verran joka joulu ja kevät tulee ja on tosiaan mukavampi, jos ne ovat kulutustavaraa, sillä harvoin ne oppilaiden valitsemat taulut tai muut sisustusjutut istuvat omaan kotiin. Nuo sinun kokoamasi paketit ottaisin kaikki ilolla vastaan:)

 18. Avatar Päivi sanoo:

  Kahvia tai teetä ja joku pieni herkku kauniissa paketissa.

 19. Avatar SariO sanoo:

  Nuo unisukat vaikuttavat ihanilta. Sellaiset voisin ottaa itse ja antaa myös lasten opettajille.

 20. Avatar Peikonlehti sanoo:

  Kivoja lahjaideoita! Opettajia on kiva muistaa lukukauden päätyttyä, sen verran tärkeätä työtä tekevät!

 21. Avatar Virveli sanoo:

  Kaikki kulutettavat tuotteet ovat kivoja lahjoiksi: syötävä, juotava ja vaikkapa käsirasva. Lahjan saajakin tykkää, kun ei tule ylimääräistä tavaraa kotiin. -Jos olen ostanut jotain muuta, niin ostoskoriin on tullut esim käytännöllinen astiapyyhe opettajalle.

 22. Avatar Johanna sanoo:

  Niska-hartiahieronta tulisi varmasti monelle tarpeeseen. Myös lahjakortti esimerkiksi Rivieraan tai Maximiin herkkulippuineen voisi toimia tuntemattomillekin.

 23. Avatar Tepa sanoo:

  Opettajana arvostan toki kaikki lahjoja mutta juuri tavara on sellaista, jota en niin toivoisi. Halaus ja hyvän joulun toivotus käy oikein hyvin ja saa hyvälle mielelle. Kaikki nuo sinun valitsemat lahjat ottaisin suurella kiitollisuudella vastaan, aivan ihania lahjoja. Taidankin poimia tästä ideat oman lapsen päiväkodin hoitajille ja lto:lle.

 24. Avatar Kaija sanoo:

  käsi-ja jalkavoiteet on ihania lahjoja, samoin erikoiset saippuat . Käyttötuotteet on parhaimpia pieniä lahjoja.

 25. Avatar PiaK sanoo:

  Pientä hyvää herkkuhetkiin ja joulukahvia.

 26. Avatar mummo sanoo:

  Moi .itse päiväkodin ( TÄTINÄ ) ;) olisi kiva saada suklaata ja makukahvi ..joulun pyhiä olisi kiva nauttia lämpöiset sukat jalassa ja muistella lasten touhuja kiirettömästi ..

 27. Avatar Eltsi sanoo:

  Kahvit ja teet toimivat aina. Lisäksi lahjakortti esimerkiksi hierontaan ilahduttaa varmasti ketä tahansa :)

 28. Avatar Hiisukas sanoo:

  Käsi- ja vartalovoiteet ilahduttavat aina. Myös lahjakortit esim. hierontaan tai vaikka jalkahoitoon ovat kivoja.

 29. Avatar Annika sanoo:

  Jotain tuoksutonta luonnonkosmetikkaa. Esim jotain käsirasvaa. Myös raakasuklaita voisin antaa lahjaksi ihan luvattoman paljon!

 30. Avatar Sini sanoo:

  Annan yleensä mielellään jotain syötävää tai juotavaa herkkua, vaikkapa raakasuklaa voisi olla kiva 🍫

 31. Avatar Jo sanoo:

  Lahjakortit (esim. kahvilaan & kakkubuffaan yms.) on hyväksi todettu!

 32. Avatar Hanna sanoo:

  Ihania ideoita! Itse oon ollu tosi huono keksimään mitään ja joskus annettu esim joulukukka ja suklaata. Mieluusti antais vaikka just villasukat, itsetehdyt olis toki vielä astetta persoonallisemmat!

 33. Avatar Ansku sanoo:

  Suklaat veisivät kyllä voiton!

 34. Avatar Outi sanoo:

  Juuri tuollaiset käytettävät ja pois kuluvat lahjat ovat omia suosikkejani, sekä lahjan antajana että saajana! Myös lahjakortit opeille ovat olleet mieleisiä :)

 35. Avatar Julie sanoo:

  Syötävät lahjat, itsetehdyt kranssit ja kukkaset ainakin meilläpäin mieluisia! :-)

 36. Avatar Iina sanoo:

  Käsi- ja kuorintavoide olisivat kivoja lahjoja :)

 37. Avatar Ella sanoo:

  Tulevana opettajana olisi ihana saada käsi- ja jalkavoiteita tai muita ihonhoitojuttuja,teetä tai suklaata,tai vaikka joulukukan. :)

 38. Avatar iiris sanoo:

  Kahvi ja sitten kaikki kuorintavoidejutskat olis epäilemättä mun suosikkeja!

 39. Avatar Anile sanoo:

  Itsetehdyt villasukat ja suklaata, nämä olisi ainakin itselle mieluisat. Ei mitään turhaa krääsää .

 40. Avatar Ninni sanoo:

  Tykkäisin itse kahvista ja suklaasta. Olisi mukavaa kahvitauolla nautiskella tällaisesta joululahjasta.

 41. Avatar Ennis sanoo:

  Kaikki ihonhoitojutut on ihania, kunhan on luonnonkosmetiikkaa ♡ herkkulahjoja on kiva ja helppo antaa ja mielelläni itsekin sellaisia vastaanotan.

 42. Avatar HennaEmilia sanoo:

  Ihania ideoita! Sellaisia mitä mielellään antaisi muille ja itsekin saisi :) Meillä on opettajille ja päiväkodin hoitajille käsintehdyt heijastimet ja lisäksi ostan varmasti juuri raakasuklaata tms.

 43. Avatar Saima sanoo:

  Olen aina suklaan kannalla, se parantaa kaiken ja on myös lahja joka ei jätä saajalle ylimääräistä materiaa!

 44. Avatar Laura V sanoo:

  Opettajia ei ole muistettavaksi, mutta hyvinvointilahjojen aatelia on ihonhoitotuotteet, kynttilät ja suklaa.

 45. Avatar Jenni sanoo:

  Päiväkodin hoitajille olen ostanut yleensä aineettomia lahjoja, mutta pientä hemmottelua. Yleensä se on ollut brunssi- tai aamiaislahjakortti johonkin ihanaan kahvilaan. Hoitajien palkat ovat niin surkeat siihen äärimmäisen arvokkaaseen työhön nähden, joten mielelläni antaisin heille kuun taivaalta, mutta omat tulotkaan ei näin äitiyslomalla päätä huimaa… Jotkut herkkupaketit olisivat myös hyvä lahjaidea, kun niistä ei herkuttelun jälkeen jää materiaa nurkkiin pölyyntymään. Omalle 5-vuotiaalle olen kahtena edellisenä jouluna ostanut raakasuklaanvalmistuspaketin lahjaksi ja sitten olemme yhdessä tehneet suklaita hänen toiveiden mukaan. (Ruoka-aineallergioiden vuoksi hän ei voi syödä juuri mitään kaupan joulusuklaita.) <3

 46. Avatar Pia sanoo:

  Hyvä käsivoide on sellainen mistä itse aina tykkään ja suklaakin toimii aina!

 47. Avatar Satu sanoo:

  Omatekemät jutut ovat sympaattisia, kuten mehiläisvahasta tehty kynttilä tai saippua erilaisista luonnonmukaisista raaka-aineista. Myös pienet herkut ja kahvi käy koska niille on aina käyttöä eikä tule pettymyksiä koska niitä haluaa saada kuka tahansa. Kosmetiikasta en ole niinkään varma koska valikoin omani huolella mutta joku sesonkiin kuuluva tehovoide kuiville käsille sopii varmasti kenelle tahansa.

 48. Avatar Pihla sanoo:

  Wau, ihanaa, vitsit noi suklaat o kyllä niin hyviä !

 49. Avatar jenny sanoo:

  Hemmottelevat kosmetiikkatuotteet olisivat ihanat! Lisäksi kylkeen suklaata ja joulukahvia niin hemmotteluhetki olisi taattu :-)

 50. Avatar Niksu sanoo:

  Kaikki voiteet ja suihkusaippuat hyviä, myös pikku herkut.

 51. Avatar Margaretha sanoo:

  Pyykkietikka on minulla käytössä ja se on ihan huipputuote. Jos on miesopettaja voisi antaa vaikkapa unisukat lahjaksi.

 52. Avatar Sanni sanoo:

  Ihania lahjoja oot löytänyt! Omasta mielestä luonnonkosmetiikkaa ja vegaanista suklaata olisi ihana sekä saada, että antaa lahjaksi.

 53. Avatar Anni sanoo:

  Jotain ihanaa rentouttavaa olis kiva. Vois nauttia vaikka illalla kynttilän valossa kuumaa teetä ja hyvää terveellistä naposteltavaa. Miksei ihana joku hyväntuoksuinen vartalotuotekin. Arjen keskelle pieni yksinkertainen ilon tuoja.

 54. Avatar Johanna sanoo:

  Herkut aina varma valinta (hyvä tee, raakasuklaa..) samoin käsi- ja jalkarasvat, vartalokuorinnat ja – rasvat.

 55. Avatar Awi sanoo:

  Raakakaakaota, joogasukat, Frantsilan eteeristä ruusuöljyä, Weledan ruusu suihkugeeliä.

 56. Avatar Apple sanoo:

  Noi sun kokoamat paketit kuulosti oikein kivoilta. Ruokalahjat ja muut ns. käyttötuotteet on aina kivoja, kun monella sitä krääsää on ihan riittävästi. Ja aina parempi, jos lahjaherkut on edes hiukan terveellisempiä ja persoonallisempia kuin perus suklaarasiat :)

 57. Avatar Merika sanoo:

  Superfoodeja ja luonnonkosmetiikkaa!

 58. Avatar Lily sanoo:

  Opettajille herkkuja, teetä tai jotain pientä itsetehtyä. I

 59. Avatar Veera sanoo:

  Olisi ihana saada vaikka kasvonaamioita ja jotain pientä herkkua siihen kylkeen, niin voisi sitten itseään niillä hemmotella kun arki tuntuu raskaalta!

 60. Avatar RiinaP sanoo:

  Luonnonkosmetiikkaa ja pientä herkuteltavaa! :)

 61. Avatar Helena sanoo:

  Pähkinät ja marjat olisivat hyviä. Voiteet myös olisivat hyödyllisiä.

 62. Avatar Sennu sanoo:

  Täytyykin piipahtaa Lifen myymälässä :) Itse ilahtuisin kosmetiikasta, ainakin tuoksuvat käsi- ja vartalovoiteet sekä suihkusaippuat ovat varma valinta. Ja onhan pakettiin aina kiva sujauttaa jotain pientä makeaakin :)

 63. Avatar Ee sanoo:

  Oih ihania juttuja! Sellaisia ainakin itselle uppoavia on herkut, pyyhkeet, hemmottelutuotteet kuten naamiot, kuorinnat ym. Ja ylipäätään kaikki rasvat, pesuaineet jne. :)

 64. Avatar Aino sanoo:

  Olisi kiva saada (ja antaa myös) sellaisia tuotteita, joita ei ihan jokapäiväisessä arjessa käytä kuten vaikka luksus kahvi tai raakasuklaa. Tai pieni luonnonkosmetiikka paketti jossa voisi olla esimerkiksi huulirasva, vartalovoide – ja kuorinta <3

 65. Avatar Meri sanoo:

  Hyviä ideoita! Itse myös karsastan turhaa tavaraa joten suosin käytettäviä lahjoja, eli syömistä, juomista, rasvoja ym. Näitä voisi olla laadukkaat kahvit, oliiviöljy, suklaa, pähkinät, ihonhoito rasvat, suihkusaippuaa tms. Myös liput johonkin palveluun (hieronta tms.), ravintola tai kahvila lahjakortti, tai liput elämykseen on kivoja! Just ostettiin tuttava lapsille joululahjaliput hoploppiin, kun tietää että leluja ne saa tarpeeksi muutenkin.

 66. Avatar ANNIKA sanoo:

  Kaikki käsi- ja jalkarasvat ovat ihania lahjoja! Samoin makukahvit ja teet, niille on aina käyttöä. Ne ovat varmasti myös hyviä lahjoja kenelle tahansa ihmisille! Minusta parhaat lahjat tulevat aina käyttöön. On turhaa ostaa jotain sisustuskrääsää tai vaatetta toiselle ihmiselle, jonka makua ei tunne tarpeeksi hyvin!

 67. Avatar Nina sanoo:

  Ihania lahjaideoita!

 68. Avatar Saara sanoo:

  Kaikki syötävät luksusjutut on ihania, mitä itse ei raaski ostaa. Näytti hyvältä kaikki nuo jutut, kelpaisi kyllä!

 69. Avatar Mira sanoo:

  Kaikki juuri hemmotteluun ja rennosti otamiseen liittyvät lahjat on ihan parhaita. Joulun välipäivinä kun saa olla muutaman päivän töistä vapailla voisi esimerkiksi hoitaa ja antaa aikaa perheen lisäksi myös itselleen. Hoitaa ja hemmotella itseään herkuilla, ihanalla kosmetiikalla ja lämpöisillä pehmeillä vaatteilla ❤️

 70. Avatar ja sanoo:

  Haluaisin kaikkea sun postauksesta löytyvää!
  Sanotaan vaikka trendikäs pyykkietikka, ja kaikki ihanat jouluisat kahvit.

 71. Avatar JennaO sanoo:

  Tykkään ihanantuoksuisista suihkusaippuoista ja sellaisia toivon aina joululahjaksi! )

 72. Avatar AnnaMm sanoo:

  Ihania ideoita. Erikoiskahveja olisi kiva saada.

 73. Avatar Miia sanoo:

  Tee ja vartalonhoitotuotteet tulee ekana mieleen :)

 74. Avatar Jasmis sanoo:

  Terveelliset herkut kauniisti paketoituna! :)

 75. Avatar Milli sanoo:

  Laadukasta suklaata ja kahveja.

 76. Avatar Hanna sanoo:

  Lahjaksi kiva antaa juuri jotain erikoiskahvia tai teetä. Itselleni voisin ostaa jotain luonnonkosmetiikkajuttuja.

 77. Avatar Anna sanoo:

  Käsintehty suklaa tai muu spesiaalimpi herkku on ihana sekä antaa että vastaanottaa.

 78. Avatar K sanoo:

  Itse olisin ainakin päiväkodin työntekijänä ottanut tuollaisen lahjan ilolla vastaan! Eli osu ja upposi teidän lahjat minun vastaukseksi :)

 79. Avatar Linda sanoo:

  Miniensiapulaukku oli kiva lahja!

 80. Avatar Vilma sanoo:

  Me ollaan nyt kahtena vuotena annettu päikyntädeille toisenlainen lahja, eli lahjoitettu heidän lahjarahansa kirkon ulkomaanavun kautta hyväntekeväisyyteen :) Ovat tykänneet ihan hirveästi. Nää hemmottelupaketit olis kuitenkin kiva muistaminen lapsen kummeille 😊

 81. Avatar Silja sanoo:

  Meillä on nyt eka syksy päivökodissa päättymässä, joten kuuntelen vinkkejä korvat höröllä. Luultavasti päädyn herkkulahjoihin.

 82. Avatar Sara sanoo:

  Päiväkodin tädin mieltä lämmittää kahvi, kaakao, erikoissuklaa, skumppa, käsirasva yms. jotain minkä voi kuluttaa. Paras lahja on kuitenkin sydämestä tullut kiitos!

 83. Avatar Johanna sanoo:

  Herkkuja, kiitos! Ja voi olla jotain oudompiakin, joita ei itse tulisi ostettua.

 84. Avatar Salla sanoo:

  Päiväkodissa työskentelevänä, rasvat ja muut hoitotuotteet olisi parasta!

 85. Avatar Riikka sanoo:

  Ooh, ihania vinkkejä! Tykkään antaa ja saada hyvinvointilahjoja hyötykäyttöön. ETenkin luonnonkosmetiikka, tee ja terveelliset herkut tekee hyvää :)

 86. Avatar Jenna sanoo:

  Parhaat lahjat melko tuntemattomalle ovat juuri jotkin herkut, voiteet,kynttilät ym. Unisukat kuulostivat myös mahtavalle idealle!

 87. Avatar Katriina sanoo:

  Luomulaatuiset pienet herkut ja nuo unisukat ovat kyllä ihana idea!

 88. Avatar eerika sanoo:

  Olisi ihanaa saada joku ihana kosteusvoide/rasva pakkasille, ja sen lisäksi esimerkiksi joulukahvia ja oi, mulperi-marjoja!

 89. Avatar pöllö sanoo:

  Annan yleensä aina opettajille yms. jotain syömistä. Jos ei satu itse tykkäämään, voi antaa muiden syödä.

 90. Avatar Anna sanoo:

  Kulutustavaraa, kuten makukahvia, teetä, laadukasta suklaata ja jokin voide. Unisukat ihana idea!!

 91. Avatar Pilvi sanoo:

  Tykkään myös antaa jonkun herkkupaketin kiitokseksi kuluneesta vuodesta. Kauniisiin kääreisiin pakattuja laadukkaita juttuja, kuten jouluista kahvia tai teetä, suklaata, pähkinöitä, pikkuleipiä, hilloja/tahnoja, hedelmiä tms. Ja kiva olisi mukana myös jotain hemmottelua iholle laittaa mukaan. Melkeimpä yhtä tärkeä on kaunis pakkaus annettavan sisällön kanssa ♡

 92. Avatar Jenna sanoo:

  Itse tehtyä pehmeää toffeeta ja ruispipareita 😎 hyvä idea myös nuo sukat!

 93. Avatar Katri sanoo:

  Annan mieluiten elämyslahoja läheisille, yhdessä vietettyä aikaa elokuvan, brunssiin, taidenäyttelyn tai vaikka sienireissun parissa. Myös herkut – hyvä suklaa, kahvi, tee, herkkukori ovat mieluisia antaa ja saada. Tuo Lifen raakasuklaa on aivan parasta!

 94. Avatar Iina sanoo:

  Itse haluaisin kovasti saada käsienhoitotuottekta, kun kädet kuivuvat aina pahasti talvella.

 95. Avatar Joliel sanoo:

  Pidän paljon elämyslahjakorteista: leffalipuista, museokortista, keikkalipuista, hierontalahjakortista jne, mutta arvostan myös muita hemmottelulahjoja. Ihaninta olisi saada paketista uudet villasukat ja pehmoinen kylpytakki! Myös kirjat ja levyt ovat lemppareitani.

 96. Avatar jessika sanoo:

  meillä ei ole tavattu antaa opettajille mitään. JOtain ihanaa vartaloöljyä olisi kiva saada

 97. Avatar Suvi K sanoo:

  Jotain kosmetiikkaa olisi kiva saada itse.

 98. Avatar Mansu sanoo:

  Pieneksi muistamiseksi on kiva antaa joulukahvia tai -teetä sekä herkullisia raakasuklaita :)

 99. Avatar Liisa sanoo:

  Joku hyvä käsirasva tulisi itselle tarpeeseen.
  Ihana idea nuo unisukat!

 100. Avatar Emmaliinanen sanoo:

  Haluaisin jotain ihanan tuoksuista käsivoidetta!

 101. Avatar Tuija sanoo:

  Hyväntuoksuinen kosmetiikka olisi ainakin omaan mieleeni :) Täytyykin muistaa Life joululahjoja miettiessä!

 102. Avatar Anna sanoo:

  Tosi ihania lahjoja olet opeille keksinyt! : )
  Itse suosin myös pieniä herkkulahjoja – ne katoavat nopeasti suuhun eikä nurkkiin jää pyörimään ylimääräistä tavaraa.

 103. Avatar Heidi sanoo:

  Itse pidän kosmetiikkalahjoista. Syötävät lahjat ovat minusta kivoja antaa muille lahjaksi, erityisesti jos toisen mieltymyksistä ei ihan tiedä :)

 104. Avatar Jensku sanoo:

  Itse annan aina jotain helposti tuhottavaa, eli suklaata, kahvia ja uskallanpa antaa lasten perhepäivähoitajalle viiniäkin :)

 105. Avatar AnnaH sanoo:

  Palasaippua tai -shampoo olisi minusta hyvä ja ekologinen lahja😊

 106. Avatar Milla K sanoo:

  Käsi- ja vartalonhoitotuotteet sekä suklaa ja muut herkut ovat aina kivoja :)

 107. Avatar Niina sanoo:

  Olisi ihana saada esimerkiksi erikoisempia herkkuja, joita ei itsellä tule ostettua. Lahjaksi on kiva antaa käsivoidetta tai muuta kaikkien tarvitsemaan kulutustavaraa :)

 108. Avatar Anna sanoo:

  hyvinvointipaketti on ihana idea, ja mukaan voi hyvin sujauttaa myös jotain pientä herkkua – vaikka tummaa suklaata :-)

 109. Avatar Jade sanoo:

  Suklaa ja kahvi toimii useimmille.

 110. Avatar Donja sanoo:

  Itse toivoisin kynsien kuntoon vaikuttavia aineita, etanaseerumia ja palasaippuaa. Vitamiinit sopisivat lahjoiksi.

 111. Avatar Ansku sanoo:

  Käsi ja jalkahoitotuotteet kelpaisivat monelle

 112. Avatar Sissi sanoo:

  Itse työskentelen lastentarhanopettajana ja ilahtuisin, jos saisin asiakasperheiltä vaikkapa käsi-, jalka- tai huulivoiteen pienen makean herkun lisäksi :)

 113. Avatar Jenna sanoo:

  Kaikki syötävä ja juotava, niin itselle kuin lahjaksi. :)

 114. Avatar annu sanoo:

  Laadukas tee, raakasuklaa ja vitamiinit on hyviä lahjoja!

 115. Avatar Mirva sanoo:

  Lahjakortit kahvilaan sekä lapsille ryhmään leluja 👍👍👍

 116. Avatar Maria sanoo:

  Minä muistaisin opettajia varmaan ihan vain itse tehdyllä kortilla ja jollain pienellä luonnollisella hyvällä siihen lisäksi :)

 117. Avatar nonaem sanoo:

  Ekologisia kodin tarvikkeita, laadukasta suklaata ja kosmetiikkaa mielellään antaa lahjaksi :)

 118. Avatar J sanoo:

  Lahjapakettien käärisin muutaman eri makuisen luomusuklaalevyn ”maisteluhengessä”. Näillä ei ole taipumusta jäädä kaappien tukkeeksi tai täytteeksi! :)

 119. Avatar Susanna sanoo:

  Kiitos tästä vinkistä! Juuri pähkäilin että mitähän tänä vuonna keksisi lasten opettajille joulumuistamiseksi; minähän menenkin oikopäätä paikallisen Lifen myymälään tekemään lahjaostokset! Tosi hyvä idea! Käsivoidetta ja jotain hyvää kahvia varmaan tulee ostettua, ja toki semmoisia olisi kiva itsekin saada lahjaksi :).

 120. Avatar Hanna sanoo:

  Kaikki, mistä ei jää kuoria kummepaa hävitettävää eli ei esim.mitään kynttilähärpäkkeitä. Eli just syötävät jutut tai (leikko)kukkaset. Ne voi aina lahjoittaa eteenpäinkin, jos itselle ei maistu tai ei halua.
  Niin ja oikeasti opet eivät tarvitse yhtään mitään lahjoja. He tekevät työtään siinä missä kuka tahansa muukin. Harrastusryhmien vetäjät voivat olla hieman eri asia. He ovat yleensä vapaaehtoisia, ilman palkkaa tärkeää työtä tekeviä, ja silloin pieni muistaminen on paikallaan…

 121. Avatar Eve sanoo:

  Laadukasta suklaata ja teetä.

 122. Avatar Eeva sanoo:

  Suklaata, kahvia, pähkinöitä..

 123. Avatar Hanna Koooo sanoo:

  Raakasuklaata olen minä antanut. :)