HEMMOTTELUA PITKILLE VAPAILLE

28/11/2018


Postaus on toteutettu kaupallisessa yhteistyössä Lifen kanssa
Postaus sisältää arvonnan!

Kaupallinen yhteistyö Lifen kanssa

On taas se aika vuodesta, kun moni miettii kuumeisesti, että mitä lahjaksi lapsen opettajalle tai päiväkodin aikuisille. Itse olen löytänyt hyvän kaavan jo vuosia sitten ja mielelläni ottaisin samanlaisen lahjan vastaan itsekin. Nimittäin mikä olisikaan ihanempaa saada pitkille vapaille, raskaan kouluvuoden jälkeen, kun hemmottelupaketti! Karsastan itse kaikkea turhaa krääsää ja siksi myös tykkään antaa muille hyödyllisiä käyttötavaroita.

Kävin viime viikolla Lifen myymälässä ja siellä asiantuntevan myyjän avustuksella kokosin jouluiset hemmottelupaketit lasten opettajille. Lifen laajasta tuotevalikoimasta saatiin koottua tosi kivat lahjat niin sporttiselle mies-opelle kun teatterikerhon ohjaajallekin.  Oli muuten kiva oikein ajan kanssa tutkia liikkeessä ja kysellä tuotteista vielä tarkemmin. Myyjillä kun on tuotetuntemuksen ja tiedon lisäksi myös niin omat kun muidenkin asiakkaiden kokemukset tuotteista. 

Itse kokosin hemmottelupaketteihin syötäviä terveellisiä herkkuja sekä vähän luonnonmukaista kosmetiikkaa. Opet saavat joulun vapailla herkutella laadukkaalla MokkaMestareiden joulukahvilla, iChocin ja Vivanin erilaisilla raakasuklailla sekä Foodinin pähkinöillä ja marjoilla. Aika varmoja juttuja silloinkin, kun ei kovin hyvin tunne lahjan saajaa.

Näiden lisäksi mukaan laitoin itsellenikin hyvin tutuksi tulleesta Body & Soul- luonnonkosmetiikkasarjasta ihoa hoitavat mantelisen käsisaippuan sekä käsivoiteen, aprikoosilla maustetun huulivoiteen sekä väsynneet jalat elvyttävän jalkavoiteen. Ajattelin opettajien arvostavan etenkin tuota käsivoidetta, sillä koulussa käsiä tulee varmasti pestyä kymmeniä kertoja päivässä. Muistan ainakin itse omista kouluvuosistani sen, että meidän opella oli aina käsivoidepurkki pöydällään.

Hauska lisä pakettiin oli Lifen myyjän suosittelemat Unisukat! Hän kertoi pehmeistä merinovillasukista olleen apua monen asiakkaan uniongelmiin. Ja joululoma onkin opettajilla varmasti isoksi osaksi pyhitetty juurikin lepäämiselle ja voimien keräämiselle. Sehän on ihan klassikko pujahtaa uusissa villasukissa peiton alle kirjan ja suklaalevyn kanssa.

Lahjoja hankkiessa mielestäni on hyvä aina miettiä, että mitä minä itse tykkäisin saada. Itse en juurikaan perusta ylimääräisestä tavarasta, siksi en mielelläni anna etenkään puolitutulle, tuntematta kovin hyvin vaikkapa hänen sisustustyyliään, mitään tuikkukippuja tai vastaavaa. Kauniisti paketoidut syötävät, juotavat ja hyvinvointiin liittyvät käyttötuotteet tuskin jäävät kaapin perälle pölyyntymään. Hätätilanteessa niitä voi antaa edelleen eteenpäin, siinäkään ei mielestäni ole tällaisen lahjan kanssa mitään pahaa.

En tällä kertaa pystynyt ottamaan poikia mukaan myymälään, mutta kotona he hyvillä mielin hyväksyivät valntani ja yhdessä sitten mietittiin, että kuka ope tykkäisi mistäkin joulukahvin- ja suklaan mausta. Oltiin jopa niin tehokkaita, että saatiin ne jo myös valmiiksi pakettiin.

Lifestä löytyy siis paljon ihania hyvinvointiin liittyviä joululahjoja, kuten luomu- ja vegaanisia joulusuklaita, juomia ja muita herkkuja sekä tietysti laajasti hyvinvointiin ja kauneuteen liittyviä tuotteita. Paljon hyviä ja hyvää tekeviä joululahjavinkkejä löytyy Lifen Joulukuvastosta, itseasiassa vielä paljon laajemmin mitä Lifen verkkokaupan valikoimasta. Kannataa siis ehdottomasti mennä tutkailemaan tuotteita ihan kivijalkamyymälään osaavien myyjien avustuksella.

Koska monella varmasti on joulun lahjahankinnat vielä edessä, olisi tosi kiva kuulla omia suosikkejanne! Mitä hyvinvointijuttuja olisi kiva saada tai antaa vaikkapa juuri opettajalle tai päiväkotiin? Kaikkien kommentoijien kesken arvon kolme kappaletta Lifen Body & Soul tuotteista koottua, 50 euron arvoista hemmottelupakettia! Arvonta päättyy 5.12.2018.


124 Responses to “HEMMOTTELUA PITKILLE VAPAILLE”

 1. Muhkis sanoo:

  Itse annan tänä vuonna opeille yms. omaan taskuunsa pakkautuvat tyylikkäästä ohuesta kankaasta tehdyt kassit (Finlayson, Marimekko). Kertakäyttöisten kassien tilalle, varsinkin kun niistä tullut maksullisia.

 2. Saana sanoo:

  Olisi kiva saada vaikkapa jotain ihanaa vartalo- tai kasvoöljyä 🙂

 3. Miude sanoo:

  Minä haluaisin antaa lahjaksi jalkojen- ja käsienhoitotuotteita, ne sopivat monille. Tykkään myös itsekin saada niitä lahjaksi, kuluvat kyllä!

  • Kukka sanoo:

   Tosi kivoja paketteja olet keksinyt! Varmasti opet ovat innoissaan!

   Itse tykkään antaa ja saada hyvinvointiin aineettomia lahjoja (onkohan oikea sana?), kuten lahjakortteja ja elokuvalippuja. Toinen hyvä vaihtoehto on kaikki käyttötavara, esim. suklaa, kahvi ja tee. Ja joku ihana kasvoöljy olisi itse myös kiva saada 🙂

 4. JadeJ sanoo:

  Ne unisukat kuulostaa hyvältä, samoin terveellisemmät herkut ja makukahvi. Myös jotain tosi C-vitamiinipitoista talveen..

 5. Jenni sanoo:

  Täytyykin katsoa olisko Lifessä myynnissä jotain terveysshotti-juomaa, se olis musta kiva lahja päiväkodin aikuisille. Kylkeen just vaikka suklaata. Itselle toivoisin unisukkia ja kuumavesipulloa!

 6. Jasmina sanoo:

  Kaikki kulutustavara on parasta annettavaksi ihmisille joita ei niin hyvin tunne 🙂 Mä ottaisin mielelläni herkkuja, erikoiskahvia ja vaikka jotain hyvää käsirasvaa! Ja noi unisukat!

 7. Riina sanoo:

  Onpa kivoja ideoita näin vähälahjaisen suvun linjaan!

 8. ookoo sanoo:

  Kaikki syötävät herkut olisi tervetulleita lahjoja.

 9. Kaikki (terveeelliset) herkut olisivat kivoja.

 10. Marik sanoo:

  Ihania lahjoja olet keksinyt :).

  Mie olen myös kasaamassa omalle vähävaraisellle äidilleni lahjaksi lahjakoria, johon tukee kaikkea hyvinvointiin liittyvää. Siis sellaisia vähän arvokkaampia maitohappobakteereita, omega3-pillereitä ja kosmetiikkaa, johon hänellä ei ole oikein itsellään varaa. Tästä sinun postauksesta sainkin pari ideaa lisää. Etenkin nuo unisukat kiehtoo! Toivottavasti löydän sellaiset vielä jostain.

 11. Sari P sanoo:

  Herkut, vartalonhoitotuotteet ja hemmottelunaamiot olisivat tervetulleita 🙂

 12. Rose sanoo:

  Herkut ovat aina varma valinta – niitä tykkään niin saada itse kuin antaakin. Kahvi, tee ja suklaa ovat omia suosikkejani. 🙂

 13. Pallukka sanoo:

  Laadukkaat vartalovoit ja pesuaineet tulevat varmasti käyttöön, niin hoitotädeillä kuin itsellänikin.

 14. Kate sanoo:

  Tarvitsisin itse ainakin kipeästi juuri nyt hyvää huulirasvaa. Yksi hyvä käyttötavaralahja on mun mielestä myös pyykkietikka. Joku suht mieto tuoksu tuntemattomammalle. Ja noista postauksen jutuista pisti mullekin silmään unisukat.

 15. Minna sanoo:

  Mukavia lahjoja olet valinnut, vaikkakin hintavia.

 16. Emmi sanoo:

  Itse rakastaisin erilaisia käsivoiteita ja öljyjä. Lahjapakettiin sujauttaisin kahvia, käsivoiteen ja jotain terveellistä syötävää.

 17. Suvi sanoo:

  Itse opettajana en niin ole lahjojen perään ja oppilaillekin sanon, että itse tehty kortti on kiva. Toki kuitenkin otan kaikki lahjat kauniisti kiittäen vastaan, mutta yhtä suuren kiitoksen saavat kortin tekijät ja ihan vain hyvää joulua toivottavat. Lahjoja kuitenkin yleensä jonkin verran joka joulu ja kevät tulee ja on tosiaan mukavampi, jos ne ovat kulutustavaraa, sillä harvoin ne oppilaiden valitsemat taulut tai muut sisustusjutut istuvat omaan kotiin. Nuo sinun kokoamasi paketit ottaisin kaikki ilolla vastaan:)

 18. Päivi sanoo:

  Kahvia tai teetä ja joku pieni herkku kauniissa paketissa.

 19. SariO sanoo:

  Nuo unisukat vaikuttavat ihanilta. Sellaiset voisin ottaa itse ja antaa myös lasten opettajille.

 20. Peikonlehti sanoo:

  Kivoja lahjaideoita! Opettajia on kiva muistaa lukukauden päätyttyä, sen verran tärkeätä työtä tekevät!

 21. Virveli sanoo:

  Kaikki kulutettavat tuotteet ovat kivoja lahjoiksi: syötävä, juotava ja vaikkapa käsirasva. Lahjan saajakin tykkää, kun ei tule ylimääräistä tavaraa kotiin. -Jos olen ostanut jotain muuta, niin ostoskoriin on tullut esim käytännöllinen astiapyyhe opettajalle.

 22. Johanna sanoo:

  Niska-hartiahieronta tulisi varmasti monelle tarpeeseen. Myös lahjakortti esimerkiksi Rivieraan tai Maximiin herkkulippuineen voisi toimia tuntemattomillekin.

 23. Tepa sanoo:

  Opettajana arvostan toki kaikki lahjoja mutta juuri tavara on sellaista, jota en niin toivoisi. Halaus ja hyvän joulun toivotus käy oikein hyvin ja saa hyvälle mielelle. Kaikki nuo sinun valitsemat lahjat ottaisin suurella kiitollisuudella vastaan, aivan ihania lahjoja. Taidankin poimia tästä ideat oman lapsen päiväkodin hoitajille ja lto:lle.

 24. Kaija sanoo:

  käsi-ja jalkavoiteet on ihania lahjoja, samoin erikoiset saippuat . Käyttötuotteet on parhaimpia pieniä lahjoja.

 25. PiaK sanoo:

  Pientä hyvää herkkuhetkiin ja joulukahvia.

 26. mummo sanoo:

  Moi .itse päiväkodin ( TÄTINÄ ) 😉 olisi kiva saada suklaata ja makukahvi ..joulun pyhiä olisi kiva nauttia lämpöiset sukat jalassa ja muistella lasten touhuja kiirettömästi ..

 27. Eltsi sanoo:

  Kahvit ja teet toimivat aina. Lisäksi lahjakortti esimerkiksi hierontaan ilahduttaa varmasti ketä tahansa 🙂

 28. Hiisukas sanoo:

  Käsi- ja vartalovoiteet ilahduttavat aina. Myös lahjakortit esim. hierontaan tai vaikka jalkahoitoon ovat kivoja.

 29. Annika sanoo:

  Jotain tuoksutonta luonnonkosmetikkaa. Esim jotain käsirasvaa. Myös raakasuklaita voisin antaa lahjaksi ihan luvattoman paljon!

 30. Sini sanoo:

  Annan yleensä mielellään jotain syötävää tai juotavaa herkkua, vaikkapa raakasuklaa voisi olla kiva 🍫

 31. Jo sanoo:

  Lahjakortit (esim. kahvilaan & kakkubuffaan yms.) on hyväksi todettu!

 32. Hanna sanoo:

  Ihania ideoita! Itse oon ollu tosi huono keksimään mitään ja joskus annettu esim joulukukka ja suklaata. Mieluusti antais vaikka just villasukat, itsetehdyt olis toki vielä astetta persoonallisemmat!

 33. Ansku sanoo:

  Suklaat veisivät kyllä voiton!

 34. Outi sanoo:

  Juuri tuollaiset käytettävät ja pois kuluvat lahjat ovat omia suosikkejani, sekä lahjan antajana että saajana! Myös lahjakortit opeille ovat olleet mieleisiä 🙂

 35. Julie sanoo:

  Syötävät lahjat, itsetehdyt kranssit ja kukkaset ainakin meilläpäin mieluisia! 🙂

 36. Iina sanoo:

  Käsi- ja kuorintavoide olisivat kivoja lahjoja 🙂

 37. Ella sanoo:

  Tulevana opettajana olisi ihana saada käsi- ja jalkavoiteita tai muita ihonhoitojuttuja,teetä tai suklaata,tai vaikka joulukukan. 🙂

 38. iiris sanoo:

  Kahvi ja sitten kaikki kuorintavoidejutskat olis epäilemättä mun suosikkeja!

 39. Anile sanoo:

  Itsetehdyt villasukat ja suklaata, nämä olisi ainakin itselle mieluisat. Ei mitään turhaa krääsää .

 40. Ninni sanoo:

  Tykkäisin itse kahvista ja suklaasta. Olisi mukavaa kahvitauolla nautiskella tällaisesta joululahjasta.

 41. Ennis sanoo:

  Kaikki ihonhoitojutut on ihania, kunhan on luonnonkosmetiikkaa ♡ herkkulahjoja on kiva ja helppo antaa ja mielelläni itsekin sellaisia vastaanotan.

 42. HennaEmilia sanoo:

  Ihania ideoita! Sellaisia mitä mielellään antaisi muille ja itsekin saisi 🙂 Meillä on opettajille ja päiväkodin hoitajille käsintehdyt heijastimet ja lisäksi ostan varmasti juuri raakasuklaata tms.

 43. Saima sanoo:

  Olen aina suklaan kannalla, se parantaa kaiken ja on myös lahja joka ei jätä saajalle ylimääräistä materiaa!

 44. Laura V sanoo:

  Opettajia ei ole muistettavaksi, mutta hyvinvointilahjojen aatelia on ihonhoitotuotteet, kynttilät ja suklaa.

 45. Jenni sanoo:

  Päiväkodin hoitajille olen ostanut yleensä aineettomia lahjoja, mutta pientä hemmottelua. Yleensä se on ollut brunssi- tai aamiaislahjakortti johonkin ihanaan kahvilaan. Hoitajien palkat ovat niin surkeat siihen äärimmäisen arvokkaaseen työhön nähden, joten mielelläni antaisin heille kuun taivaalta, mutta omat tulotkaan ei näin äitiyslomalla päätä huimaa… Jotkut herkkupaketit olisivat myös hyvä lahjaidea, kun niistä ei herkuttelun jälkeen jää materiaa nurkkiin pölyyntymään. Omalle 5-vuotiaalle olen kahtena edellisenä jouluna ostanut raakasuklaanvalmistuspaketin lahjaksi ja sitten olemme yhdessä tehneet suklaita hänen toiveiden mukaan. (Ruoka-aineallergioiden vuoksi hän ei voi syödä juuri mitään kaupan joulusuklaita.) <3

 46. Pia sanoo:

  Hyvä käsivoide on sellainen mistä itse aina tykkään ja suklaakin toimii aina!

 47. Satu sanoo:

  Omatekemät jutut ovat sympaattisia, kuten mehiläisvahasta tehty kynttilä tai saippua erilaisista luonnonmukaisista raaka-aineista. Myös pienet herkut ja kahvi käy koska niille on aina käyttöä eikä tule pettymyksiä koska niitä haluaa saada kuka tahansa. Kosmetiikasta en ole niinkään varma koska valikoin omani huolella mutta joku sesonkiin kuuluva tehovoide kuiville käsille sopii varmasti kenelle tahansa.

 48. Pihla sanoo:

  Wau, ihanaa, vitsit noi suklaat o kyllä niin hyviä !

 49. jenny sanoo:

  Hemmottelevat kosmetiikkatuotteet olisivat ihanat! Lisäksi kylkeen suklaata ja joulukahvia niin hemmotteluhetki olisi taattu 🙂

 50. Niksu sanoo:

  Kaikki voiteet ja suihkusaippuat hyviä, myös pikku herkut.

 51. Margaretha sanoo:

  Pyykkietikka on minulla käytössä ja se on ihan huipputuote. Jos on miesopettaja voisi antaa vaikkapa unisukat lahjaksi.

 52. Sanni sanoo:

  Ihania lahjoja oot löytänyt! Omasta mielestä luonnonkosmetiikkaa ja vegaanista suklaata olisi ihana sekä saada, että antaa lahjaksi.

 53. Anni sanoo:

  Jotain ihanaa rentouttavaa olis kiva. Vois nauttia vaikka illalla kynttilän valossa kuumaa teetä ja hyvää terveellistä naposteltavaa. Miksei ihana joku hyväntuoksuinen vartalotuotekin. Arjen keskelle pieni yksinkertainen ilon tuoja.

 54. Johanna sanoo:

  Herkut aina varma valinta (hyvä tee, raakasuklaa..) samoin käsi- ja jalkarasvat, vartalokuorinnat ja – rasvat.

 55. Awi sanoo:

  Raakakaakaota, joogasukat, Frantsilan eteeristä ruusuöljyä, Weledan ruusu suihkugeeliä.

 56. Apple sanoo:

  Noi sun kokoamat paketit kuulosti oikein kivoilta. Ruokalahjat ja muut ns. käyttötuotteet on aina kivoja, kun monella sitä krääsää on ihan riittävästi. Ja aina parempi, jos lahjaherkut on edes hiukan terveellisempiä ja persoonallisempia kuin perus suklaarasiat 🙂

 57. Merika sanoo:

  Superfoodeja ja luonnonkosmetiikkaa!

 58. Lily sanoo:

  Opettajille herkkuja, teetä tai jotain pientä itsetehtyä. I

 59. Veera sanoo:

  Olisi ihana saada vaikka kasvonaamioita ja jotain pientä herkkua siihen kylkeen, niin voisi sitten itseään niillä hemmotella kun arki tuntuu raskaalta!

 60. RiinaP sanoo:

  Luonnonkosmetiikkaa ja pientä herkuteltavaa! 🙂

 61. Helena sanoo:

  Pähkinät ja marjat olisivat hyviä. Voiteet myös olisivat hyödyllisiä.

 62. Sennu sanoo:

  Täytyykin piipahtaa Lifen myymälässä 🙂 Itse ilahtuisin kosmetiikasta, ainakin tuoksuvat käsi- ja vartalovoiteet sekä suihkusaippuat ovat varma valinta. Ja onhan pakettiin aina kiva sujauttaa jotain pientä makeaakin 🙂

 63. Ee sanoo:

  Oih ihania juttuja! Sellaisia ainakin itselle uppoavia on herkut, pyyhkeet, hemmottelutuotteet kuten naamiot, kuorinnat ym. Ja ylipäätään kaikki rasvat, pesuaineet jne. 🙂

 64. Aino sanoo:

  Olisi kiva saada (ja antaa myös) sellaisia tuotteita, joita ei ihan jokapäiväisessä arjessa käytä kuten vaikka luksus kahvi tai raakasuklaa. Tai pieni luonnonkosmetiikka paketti jossa voisi olla esimerkiksi huulirasva, vartalovoide – ja kuorinta <3

 65. Meri sanoo:

  Hyviä ideoita! Itse myös karsastan turhaa tavaraa joten suosin käytettäviä lahjoja, eli syömistä, juomista, rasvoja ym. Näitä voisi olla laadukkaat kahvit, oliiviöljy, suklaa, pähkinät, ihonhoito rasvat, suihkusaippuaa tms. Myös liput johonkin palveluun (hieronta tms.), ravintola tai kahvila lahjakortti, tai liput elämykseen on kivoja! Just ostettiin tuttava lapsille joululahjaliput hoploppiin, kun tietää että leluja ne saa tarpeeksi muutenkin.

 66. ANNIKA sanoo:

  Kaikki käsi- ja jalkarasvat ovat ihania lahjoja! Samoin makukahvit ja teet, niille on aina käyttöä. Ne ovat varmasti myös hyviä lahjoja kenelle tahansa ihmisille! Minusta parhaat lahjat tulevat aina käyttöön. On turhaa ostaa jotain sisustuskrääsää tai vaatetta toiselle ihmiselle, jonka makua ei tunne tarpeeksi hyvin!

 67. Nina sanoo:

  Ihania lahjaideoita!

 68. Saara sanoo:

  Kaikki syötävät luksusjutut on ihania, mitä itse ei raaski ostaa. Näytti hyvältä kaikki nuo jutut, kelpaisi kyllä!

 69. Mira sanoo:

  Kaikki juuri hemmotteluun ja rennosti otamiseen liittyvät lahjat on ihan parhaita. Joulun välipäivinä kun saa olla muutaman päivän töistä vapailla voisi esimerkiksi hoitaa ja antaa aikaa perheen lisäksi myös itselleen. Hoitaa ja hemmotella itseään herkuilla, ihanalla kosmetiikalla ja lämpöisillä pehmeillä vaatteilla ❤️

 70. ja sanoo:

  Haluaisin kaikkea sun postauksesta löytyvää!
  Sanotaan vaikka trendikäs pyykkietikka, ja kaikki ihanat jouluisat kahvit.

 71. JennaO sanoo:

  Tykkään ihanantuoksuisista suihkusaippuoista ja sellaisia toivon aina joululahjaksi! )

 72. AnnaMm sanoo:

  Ihania ideoita. Erikoiskahveja olisi kiva saada.

 73. Miia sanoo:

  Tee ja vartalonhoitotuotteet tulee ekana mieleen 🙂

 74. Jasmis sanoo:

  Terveelliset herkut kauniisti paketoituna! 🙂

 75. Milli sanoo:

  Laadukasta suklaata ja kahveja.

 76. Hanna sanoo:

  Lahjaksi kiva antaa juuri jotain erikoiskahvia tai teetä. Itselleni voisin ostaa jotain luonnonkosmetiikkajuttuja.

 77. Anna sanoo:

  Käsintehty suklaa tai muu spesiaalimpi herkku on ihana sekä antaa että vastaanottaa.

 78. K sanoo:

  Itse olisin ainakin päiväkodin työntekijänä ottanut tuollaisen lahjan ilolla vastaan! Eli osu ja upposi teidän lahjat minun vastaukseksi 🙂

 79. Linda sanoo:

  Miniensiapulaukku oli kiva lahja!

 80. Vilma sanoo:

  Me ollaan nyt kahtena vuotena annettu päikyntädeille toisenlainen lahja, eli lahjoitettu heidän lahjarahansa kirkon ulkomaanavun kautta hyväntekeväisyyteen 🙂 Ovat tykänneet ihan hirveästi. Nää hemmottelupaketit olis kuitenkin kiva muistaminen lapsen kummeille 😊

 81. Silja sanoo:

  Meillä on nyt eka syksy päivökodissa päättymässä, joten kuuntelen vinkkejä korvat höröllä. Luultavasti päädyn herkkulahjoihin.

 82. Sara sanoo:

  Päiväkodin tädin mieltä lämmittää kahvi, kaakao, erikoissuklaa, skumppa, käsirasva yms. jotain minkä voi kuluttaa. Paras lahja on kuitenkin sydämestä tullut kiitos!

 83. Johanna sanoo:

  Herkkuja, kiitos! Ja voi olla jotain oudompiakin, joita ei itse tulisi ostettua.

 84. Salla sanoo:

  Päiväkodissa työskentelevänä, rasvat ja muut hoitotuotteet olisi parasta!

 85. Riikka sanoo:

  Ooh, ihania vinkkejä! Tykkään antaa ja saada hyvinvointilahjoja hyötykäyttöön. ETenkin luonnonkosmetiikka, tee ja terveelliset herkut tekee hyvää 🙂

 86. Jenna sanoo:

  Parhaat lahjat melko tuntemattomalle ovat juuri jotkin herkut, voiteet,kynttilät ym. Unisukat kuulostivat myös mahtavalle idealle!

 87. Katriina sanoo:

  Luomulaatuiset pienet herkut ja nuo unisukat ovat kyllä ihana idea!

 88. eerika sanoo:

  Olisi ihanaa saada joku ihana kosteusvoide/rasva pakkasille, ja sen lisäksi esimerkiksi joulukahvia ja oi, mulperi-marjoja!

 89. pöllö sanoo:

  Annan yleensä aina opettajille yms. jotain syömistä. Jos ei satu itse tykkäämään, voi antaa muiden syödä.

 90. Anna sanoo:

  Kulutustavaraa, kuten makukahvia, teetä, laadukasta suklaata ja jokin voide. Unisukat ihana idea!!

 91. Pilvi sanoo:

  Tykkään myös antaa jonkun herkkupaketin kiitokseksi kuluneesta vuodesta. Kauniisiin kääreisiin pakattuja laadukkaita juttuja, kuten jouluista kahvia tai teetä, suklaata, pähkinöitä, pikkuleipiä, hilloja/tahnoja, hedelmiä tms. Ja kiva olisi mukana myös jotain hemmottelua iholle laittaa mukaan. Melkeimpä yhtä tärkeä on kaunis pakkaus annettavan sisällön kanssa ♡

 92. Jenna sanoo:

  Itse tehtyä pehmeää toffeeta ja ruispipareita 😎 hyvä idea myös nuo sukat!

 93. Katri sanoo:

  Annan mieluiten elämyslahoja läheisille, yhdessä vietettyä aikaa elokuvan, brunssiin, taidenäyttelyn tai vaikka sienireissun parissa. Myös herkut – hyvä suklaa, kahvi, tee, herkkukori ovat mieluisia antaa ja saada. Tuo Lifen raakasuklaa on aivan parasta!

 94. Iina sanoo:

  Itse haluaisin kovasti saada käsienhoitotuottekta, kun kädet kuivuvat aina pahasti talvella.

 95. Joliel sanoo:

  Pidän paljon elämyslahjakorteista: leffalipuista, museokortista, keikkalipuista, hierontalahjakortista jne, mutta arvostan myös muita hemmottelulahjoja. Ihaninta olisi saada paketista uudet villasukat ja pehmoinen kylpytakki! Myös kirjat ja levyt ovat lemppareitani.

 96. jessika sanoo:

  meillä ei ole tavattu antaa opettajille mitään. JOtain ihanaa vartaloöljyä olisi kiva saada

 97. Suvi K sanoo:

  Jotain kosmetiikkaa olisi kiva saada itse.

 98. Mansu sanoo:

  Pieneksi muistamiseksi on kiva antaa joulukahvia tai -teetä sekä herkullisia raakasuklaita 🙂

 99. Liisa sanoo:

  Joku hyvä käsirasva tulisi itselle tarpeeseen.
  Ihana idea nuo unisukat!

 100. Emmaliinanen sanoo:

  Haluaisin jotain ihanan tuoksuista käsivoidetta!

 101. Tuija sanoo:

  Hyväntuoksuinen kosmetiikka olisi ainakin omaan mieleeni 🙂 Täytyykin muistaa Life joululahjoja miettiessä!

 102. Anna sanoo:

  Tosi ihania lahjoja olet opeille keksinyt! : )
  Itse suosin myös pieniä herkkulahjoja – ne katoavat nopeasti suuhun eikä nurkkiin jää pyörimään ylimääräistä tavaraa.

 103. Heidi sanoo:

  Itse pidän kosmetiikkalahjoista. Syötävät lahjat ovat minusta kivoja antaa muille lahjaksi, erityisesti jos toisen mieltymyksistä ei ihan tiedä 🙂

 104. Jensku sanoo:

  Itse annan aina jotain helposti tuhottavaa, eli suklaata, kahvia ja uskallanpa antaa lasten perhepäivähoitajalle viiniäkin 🙂

 105. AnnaH sanoo:

  Palasaippua tai -shampoo olisi minusta hyvä ja ekologinen lahja😊

 106. Milla K sanoo:

  Käsi- ja vartalonhoitotuotteet sekä suklaa ja muut herkut ovat aina kivoja 🙂

 107. Niina sanoo:

  Olisi ihana saada esimerkiksi erikoisempia herkkuja, joita ei itsellä tule ostettua. Lahjaksi on kiva antaa käsivoidetta tai muuta kaikkien tarvitsemaan kulutustavaraa 🙂

 108. Anna sanoo:

  hyvinvointipaketti on ihana idea, ja mukaan voi hyvin sujauttaa myös jotain pientä herkkua – vaikka tummaa suklaata 🙂

 109. Jade sanoo:

  Suklaa ja kahvi toimii useimmille.

 110. Donja sanoo:

  Itse toivoisin kynsien kuntoon vaikuttavia aineita, etanaseerumia ja palasaippuaa. Vitamiinit sopisivat lahjoiksi.

 111. Ansku sanoo:

  Käsi ja jalkahoitotuotteet kelpaisivat monelle

 112. Sissi sanoo:

  Itse työskentelen lastentarhanopettajana ja ilahtuisin, jos saisin asiakasperheiltä vaikkapa käsi-, jalka- tai huulivoiteen pienen makean herkun lisäksi 🙂

 113. Jenna sanoo:

  Kaikki syötävä ja juotava, niin itselle kuin lahjaksi. 🙂

 114. annu sanoo:

  Laadukas tee, raakasuklaa ja vitamiinit on hyviä lahjoja!

 115. Mirva sanoo:

  Lahjakortit kahvilaan sekä lapsille ryhmään leluja 👍👍👍

 116. Maria sanoo:

  Minä muistaisin opettajia varmaan ihan vain itse tehdyllä kortilla ja jollain pienellä luonnollisella hyvällä siihen lisäksi 🙂

 117. nonaem sanoo:

  Ekologisia kodin tarvikkeita, laadukasta suklaata ja kosmetiikkaa mielellään antaa lahjaksi 🙂

 118. J sanoo:

  Lahjapakettien käärisin muutaman eri makuisen luomusuklaalevyn ”maisteluhengessä”. Näillä ei ole taipumusta jäädä kaappien tukkeeksi tai täytteeksi! 🙂

 119. Susanna sanoo:

  Kiitos tästä vinkistä! Juuri pähkäilin että mitähän tänä vuonna keksisi lasten opettajille joulumuistamiseksi; minähän menenkin oikopäätä paikallisen Lifen myymälään tekemään lahjaostokset! Tosi hyvä idea! Käsivoidetta ja jotain hyvää kahvia varmaan tulee ostettua, ja toki semmoisia olisi kiva itsekin saada lahjaksi :).

 120. Hanna sanoo:

  Kaikki, mistä ei jää kuoria kummepaa hävitettävää eli ei esim.mitään kynttilähärpäkkeitä. Eli just syötävät jutut tai (leikko)kukkaset. Ne voi aina lahjoittaa eteenpäinkin, jos itselle ei maistu tai ei halua.
  Niin ja oikeasti opet eivät tarvitse yhtään mitään lahjoja. He tekevät työtään siinä missä kuka tahansa muukin. Harrastusryhmien vetäjät voivat olla hieman eri asia. He ovat yleensä vapaaehtoisia, ilman palkkaa tärkeää työtä tekeviä, ja silloin pieni muistaminen on paikallaan…

 121. Eve sanoo:

  Laadukasta suklaata ja teetä.

 122. Eeva sanoo:

  Suklaata, kahvia, pähkinöitä..

 123. Hanna Koooo sanoo:

  Raakasuklaata olen minä antanut. 🙂

Kommentoi