TÄÄLLÄHÄN ALKAA NÄYTTÄÄ IHAN KODILTA

17/01/2018

Tavallaan. Puolet laatikoista on edelleen purkamatta, mutta puolet kuitenkin jo purettu! Meillä on hienoiten järjestelty kellari mitä olen ikinä nähnyt ja osa näistäkin laatikoista vielä matkalla suoraan sinne. Tärkeintä on kuitenkin että tämä tuntuu ihan kodilta. Jopa kaaoksenkin keskellä tuntuu hyvältä. Kodin lisäksi uusi naapurusto ihastuttaa päivä päivältä enemmän, kun pikkukaduilta löytyy toinen toistaan ihanempia kahviloita ja ekohoitoloita.

Hommaa siis edelleen riittää, mutta tehdään mitä pystytään töiden ja muiden lomassa – hyvällä mallilla kuitenkin jo ollaan. Vai onko muilla näyttänyt jo ihan valmiilta koti reilun viikko muuton jälkeen? (Sanokaa pliis että ei).


3 Responses to “TÄÄLLÄHÄN ALKAA NÄYTTÄÄ IHAN KODILTA”

 1. Maitoviiksi sanoo:

  Mukava, että uusi koti vaikuttaa mieluisalta. Muuton jälkeen ainakin meillä menee pitkään, että kaikki tavarat olisi paikoillaan ja laatikot purettuina. Mutta isoäidilläni kuulemma oli aina samassa vuorokaudessa jo muuttopäivänä kaikki valmiina.. jaksaa tämän jokaisen muuton yhteydessä minulle jakaa, joten jaan tämän sinullekin. Tsemppiä loppu-urakkaan! 🙂

 2. katja sanoo:

  Hei, mistä lasten kerrossänky on?

 3. Zanne sanoo:

  Eipä meilläkään viime muuton jälkeen ollut tavarat paikoillaan pitkään aikaan. Ensinäkin vanhan kodin, joka tietty oli ihan eri muodoltaan, kaikki huonekalut eivät sopineet uuteen kotiin. Ja johtuen myös siitä että kaikki ei mennyt kun Strömsössä (million se nyt meniskään??!?) ja muuttopäivään mennessä ei ollut komerot asennettuna. Eli ei ollut paikkaa minne laittaa tavarat. Näin oltiin varmaan 2 viikkoa laatikoiden keskellä. Ai niin, ja pesualtaat ja hanatkin vaihdettiin vasta muutosta seuraavana päivänä.

  Kaikkea sattuu ja tapahtuu, näitä voi sitten muistella jo tässä vaiheessa naureskellen! Mukavaa laatikoiden purkua vielä!

Kommentoi