POLKKATUKKA MIELESSÄIN – VAI SITTENKIN PITKÄT?

16/08/2017

Tiedättekös, tekisi mieli leikata ihan lyhyt polkka! Oikeastaan vain siksi että hiukseni ovat katkeilleet tosi paljon, mutta oikeastaan näitä vanhoja kuvia katsellessa myös sen takia että olisihan se hauskaa vaihtelua. Muutama päivä sitten tosin hääkampausta tehdessämme testailin samalla myös hiuslisäkkeitä ja näytti sellainen oiken pitkä blondi tukkakin aika houkuttelevalta…

Minulla ei ole ikinä ollut mitään lisätukkaa, mutta muutaman kerran sellaista olen kyllä miettinyt. Ajattelinkin että jos nyt leikkaisin ja saisin omaa tukkaani vähän parempaan kuntoon, niin pitäisikö sellaisia testata?

Olen aina ajatellut erilaisten lisäkkeiden tuntuvan inhottavilta ja näkyvän rumasti, mutta onko asia näin? Olisi mielenkiintoista kuulla kokemuksia erilaisista lisätukista puolin ja toisin!

Samalla muuten kun etsin vanhoja kuvia minusta lyhyessä polkassa, löysin postauksen jossa on erilaisia tyylejä blogiurani ajalta – ohhoh! Tosi hassua miten tuo tumma ja punainen tukka tuntuu yhtäkkiä niin vieraalta, vaikka olen lähes koko elämäni ollut sellaisella tukalla.


9 Responses to “POLKKATUKKA MIELESSÄIN – VAI SITTENKIN PITKÄT?”

 1. Miuliu sanoo:

  Sulle sopii molemmat hyvin 🙂

  (arvaatko, mikä varasti huomioni noissa vanhoissa kuvissa? Punainen huulipuna! Näyttää sulla niin kertakaikkisen hyvältä, olet kuin Lumikki. Se viimeistelee ja tasapainottaa sun kasvot ihan uskomattomalla tavalla)

 2. Tami sanoo:

  Polkka!!! 🙂

 3. BT sanoo:

  Olet aivan pökerryttävän kuvauksellinen ja kaunis! Ja tyylisi on vaan parantunut koko ajan.

 4. iida sanoo:

  Kannattaa kokeilla pidennyksiä, ennenkuin leikkaat ihan polkan! Lyhyeen polkkaan on hankalampi saada pidennystä uppoamaan. Kannattaa kokeilla teippipidennystä, ei häiritse päässä, kestää n 6-8 vk ja saa otettua itsekkin päästä irti jos ei tykkääkkään (toki siihen vaaditaan se 6 viikkoa ainakin tai sitten poistoaine). Sinettipidennykset on kans hyvät, mutta alkuksi kyllä sinuna testasin teippejä!
  Sinulle kyllä passaa tosi hyvin polkka, joten et kyllä yhtään metsään mene vaikka sen suorilla leikkauttaisitkin 🙂

 5. Riina sanoo:

  Aina se lisätukka paljastuu lisätukaksi, vaikka olis miten ja kuinka hyvin tehty.

  Polkka on nätti! Etkö kannata monissa muissakin asioissa luonnollisuutta….? 🙂

 6. Anile sanoo:

  Polkkatukassa näytät todella kauniilta 🙂 Sopii sinun kasvonpiirteisiisi !

 7. Elina sanoo:

  Minun mielestäni tuollainen enintään hartioita hipova lyhyehkö tukka sopii sinulle parhaiten 🙂 Voisithan siis vähitellen kasvatella ja leikellä sen mukaan, että latvat pysyvät hyväkuntoisina.

 8. Emilia sanoo:

  Olkapäille ulottuva sopii sinulle kyllä super hyvin 🙂
  Jos lisätukkaa haluat kokeilla niin ehdottomasti Mago-pidennykset! Kaikista luonnollisin ja paras vaihtoehto omalle tukalle. Omat hiukset pysyvät todella hyväkuntoisina ja huoltoväli voi olla jopa 4kk. Eikä tunnu päässä tönköltä kuten vaikka teipit.

Kommentoi