HONEYMOON

2/08/2017

Koska meillä menee häihin aika paljon rahaa, eikä niitä varten ehditty säästää yhtään, emme ainakaan vielä ole voineet suunnitella mitään häämatkaa. Eikä meillä oikeastaan olisi edes aikaa nyt lähteä. Sensijaan lähdettiin kahdestaan mökille Tammisaareen.

Lähdimme matkaan ihan extempore tunnin varoitusajalla, eikä edes ajateltu tätä minään häämatkana. Ennen kun pääsimme tänne. En ole kaivannut yhtään minnekään paratiisirannalle tai etenkään turistirysään, on ollut ihana vaan olla keskellä rauhallista luontoa. Syödä hyvin, saunoa, uida, kerätä mustikoita, kuljeskella samanlaisissa tuulitakeissa, käydä melomaasa, juoda viiniä ja nukkua hyvin. Paras häämatka.


11 Responses to “HONEYMOON”

 1. Anna sanoo:

  Ja kuvata kaikki matkalta instagramiin. Olisiko joskus aika hieman vähentää somettamista?

  • Heidi sanoo:

   Tuota…onko siel Instassa siis 24/7 livekuvaa? Eihän nämä tilannekuvat ole kuin pieniä hetkiä kuitenkin ja kovin näyttää ainakin omaan silmään siltä, että kaikissa kuvissa nautitaan. Mä oon vähän kateellinen niille jotka jaksavat nähdä vaivan ja kuvata muistoja, itse oon mahottoman laiska sen suhteen. Ja vielä Mintulle, oon sun blogia lukenu iät ajat, mutta en oo juuri kommenttia laittanut. Nyt pakko laittaa, että on ollu ihan supersiistiä seurata tätä teidän rakkaustarinaa, onnea ihan hirveästi!!

   • Ss sanoo:

    Kyllä sieltä instasta tuli storiesin kautta melkein 24/7 livekuvaa jokaisesta hetkestä. Häviävät sieltä vuorokauden kuluessa, eli muistoista ei niinkään voisi edes puhua. Minttu, oletko ajatellut pitää taukoa puhelimesta ja vain nauttia ilman häiriötekijöitä sun uudesta parisuhteesta ja tulevista häistä? Sanon tämän siis kaikella rakkaudella. 🙂

    • Minttu MAMI GO GO sanoo:

     Kaikella rakkaudella nimierkki Ss, tuo 24/7 livekuvaheitto on melkoisen yliliioiteltua. Kuvasin kahden vuorokauden yhteensä alle 10 minuttia videota. Nämä tallensin kahdessa osassa itselleni ja miehelleni juurikin ihaniksi muistoiksi joita katsella myöhemminkin. Ei, en ole ajatellut pitäväni tai tarvitsevani taukoa puhelimen käytöstä, nautin sen satunniasesta käytöstä huolimatta täysillä elämästäni 🙂

   • Minttu MAMI GO GO sanoo:

    Kiitos Heidi, tosi ihana kuulla ! <3

 2. PiPa sanoo:

  Anna , älä katso, älä kommentoi, mistä et tykkää, niin yksinkertaista se on:))
  Onnea teille:))

 3. Caritainen sanoo:

  Onnea tuoreelle avioparille, olipas ihania kuulumisia täällä

  Anna, toisille some on ammatti / työ. Ei tartte lukea, jos ärsyttää. Ja varsinkin ne kateelliset kommentit voi jättää kirjoittamatta.

 4. mimmu sanoo:

  Moi!! Älyttömästi onnea, olet/olette sen ansainneet 🙂 Blogisi on yksi lemppareistani, pitäisi vaan jaksaa kommentoida useimmin 🙂 Mielenkiinnosta kyselen, että onko teillä aikomusta muuttaa miehesi kanssa yhteen vai miten meinaatte asumisjärjestelyt hoitaa? 🙂

  • Minttu MAMI GO GO sanoo:

   Moi!! Kiitos tosi paljon! Asumisjärjestelyiden kanssa ei pidetä kiirettä, eiköhän kaikki sitten mene myös omalla painollaan 🙂

Kommentoi