UUSIOPERHELARPPAUSTA

15/06/2017

Terveisiä Hangosta! Tultiin tänne eilen illalla muutaman päivän kesälomareissulle lastemme kanssa. Auto oli niin täynnä ettei takakontti meinannut mennä kiinni ollenkaan, eka pysähdys tehtiin jo parin sadan metrin jälkeen ja toki yksi lapsista myös oksensi päällensä autossa. Tästä huolimatta kaikki ovat kokoajan olleet tosi iloisella mielellä ja meillä on ollut tosi ihanaa yhdessä. Ollaan toki vietetty aikaa porukalla aiemminkin, mutta tämä on eka reissumme yhdessä. On tosi huojentavaa miten kaikki tulevat toimeen keskenään, tykkäävät toisistaan, eikä kenenkään tarvitse jännittää toistensa seurassa. En voisi olla onnellisempi.

Me jatkamme vielä muutaman päivän lomailua täällä, kivoja Hanko-vinkkejä saa jakaa, vaikka ollaankin ihan pro-oppaiden seurassa. Palailen parempien reissukuvien kanssa myöhemmin!


One Response to “UUSIOPERHELARPPAUSTA”

  1. Maitoviiksi sanoo:

    Itse suosittelisin bellevuen rannan lisäksi menemään makasiiniravintoloihin syömään. Rivin viimeisenä on joku aasialaistyylinen (mutten muista sen nimeä), annokset olivat todella kauniit ja herkulliset viime kesän reissullamme. Ruokaa, josta esteetikon silmä todella nautti. Mukavaa hankoilua!

Kommentoi