KEHUKAMPANJA – NYT SAA KEHUA!

28/03/2017

Olen aiemminkin kehoittanut kehumaan aina kun siltä vähänkin tuntuu. Kehujen antaminen ei vaadi paljoa, mutta sillä voi olla suuri merkitys niiden saajalle. Samalla siitä saa itselleenkin kivan mielen. Kaupallisen yhteistyön merkeissä Dove haastoikin joukon bloggaajia kehukampanjaan, ja tottakai minä halusin lähteä siihen myös mukaan!

Erilaisuus ja se, että ihminen uskaltaa rohkeasti olla oma itsensä on asia jota arvostan suuresti. Oma ystäväpiirinikin koostuu hyvin monenlaisista persoonista. Myös Dove on pitkään käyttänyt mainonnassaan erinäköisiä naisia. Se on hienoa, sillä erilaisuus on rikkaus ja me kaikki olemme upeita juurikin siksi, että olemme niin uniikkeja. Dovelta on tulossa pian uusi tuotesarja, joka jatkaa tätä Real Beauty-filosofiaa.

Mutta nyt niihin kehuihin! Kehuttavia bloggajia olisi oikeastaan niin paljon kun blogejakin, joten kilometripostausta välttääkseni oli minun valittava vain kolme ihmistä. Päätinkin valita tähän muutaman bloggaajan jota en en niin hirveän montaa kertaa ole edes tavannut, mutta pikaiset kohtaamiset ovat jättäneet erittäin positiivisen fiiliksen. Jatkakaa te ihmeessä myös kehuhaastetta!

BEAUTY OF LIFE / SAMIRA

Tiedättekö kun joku ihminen pystyy pelkällä olemuksellaan ja hymyllään valaisemaan koko huoneen, Samira on juuri sellainen! Aurinkoinen, positiivinen ja aito, niillä sanoilla kuvailisin ensikohtaamisestamme jäänyttä fiilistä. Koska olen itse vähän ujo, on tosi kiva että minulle tullaan juttelemaan ja moikkaamaan. Uusia ihmisiä tavatessa tunnelma saattaa olla joskus vähän jännittynyt, mutta ei tässä tapauksessa! Sama positiivinen ja aurikoinen tunnelma välittyy myös Samiran kauniista blogista.

ASIKAINE / MAIJU

Muistan kun tapasin Maijun ensi kertaa muutama vuosi sitten Tampereella. Punaisessa Pikku Myy-kampauksessaan ja pikkuisessa vauvamahassaan teki hän heti vaikutuksen suloisuudellaan. Hurtti huumori paljasti pian, että tässä on oikeasti tosi mahtava tyyppi kyseessä. Arvostan ihmisissä juurikin sellaista aitoutta, jota Maijussa on. Sitä että uskaltaa olla juuri sellainen kun on ja rehellisesti sanoa mitä ajattelee.

GO 4 IT VOL. 2 / MINTTU

Ruotsissa asuva Minttu on tästä porukasta minulle ehkä se tutuin. Tässä on taas kyseessä sellainen ilopilleri, ettei ole toista. Ystävällistä ja iloista, oikeastaan pirskahtelevaa, Minttua on aina ihana nähdä. Meinasin pudota tuolilta, kun hiljattain kuulin ajatukseni Mintun iästä heittäneen noin viidellätoista vuodella! Voisinkon sanoa tämän elämään ihanan postitiivisesti suhtautuvan energiapakkauksen olevan itselleni eräänlainen esikuva.

Tämän kehuhaasteen tarkoituksena on levittää hyvää mieltä niin meidän bloggaajien kuin teidän lukijoidenkin keskuudessa. Haastankin nyt teidät kaikki kehumaan kommenteissa teille jotakin tärkeää henkilöä tai bloggajaa, kuten vaikkapa avuliasta naapuria tai päivää piristää lähikahvilan pitäjää. Leviteään yhdessä hyvää mieltä!:-)


7 Responses to “KEHUKAMPANJA – NYT SAA KEHUA!”

 1. M sanoo:

  Menee ohi aiheen, mutta milloin lupaamasi pikkulettipostaus oikein tulee?

  • Minttu MAMI GO GO sanoo:

   Vähän menee tässä juu ohi aiheen 🙂 En muista varmasti luvanneeni sellaista, vaikka sanoinkin aiheen olevan hyvä. Mietin kyllä asiaa, mutta en koe että minulla on tarpeeksi tietämystä kirjoittaa kultuurisesta omimisesta. En ole kokenut sitä, enkä vitivalkoisena suomalaisena voi ikinä kunnolla tietää miltä se tuntuu. Enhän edes ennen kahta päivääni pikkulettipäisenä ollut kuullutkaan koko käsitteestä. Nyt kuitenkin ymmärrän että joku on voinut loukkaantua kyseisestä hiustyylistäni, eikä mikään blogikirjoitus muuta asiaa. Voin vain pahoitella ajattelemattomuuttani. Aiheesta on kesän jälkeen kirjoiteltu enemmänkin myös suomeksi, esimerkiksi Koko Hubaralla on hyviä pointteja ja keskustelunaloitus blogissaan. 🙂

 2. Faijahommia sanoo:

  Mahtava idea Dovelta! Näitä tarvitaan lisää, sillä maailmaan mahtuu enemmän positiivisuutta 🙂

  https://faijahommia.fi/

 3. Ääk!! Kiitos Minttu <3

 4. Voi kunpa ihmiset ymmärtäisivät, ettei se ole itseltä pois jos sanoo hyvää toisesta. Aivan liian paljon kyräilyä ja kateellisuutta ja erityisesti vielä naisten kesken. Jos me naiset nostaisimme toisiamme, sitä voisi tapahtua vaikka miten upeita asioita – meille kaikille 🙂 Hieno kamppis!

 5. Minttu sanoo:

  Ooooo – kiitos ihana Minttu!! On ollut kyllä aina ihana tavata sua! Olet niin aito ja lämmin, ihanan rennolla tavalla persoonallinen ja upea! <3 <3 <3

 6. Asikaine sanoo:

  Emmää kestä! Ihana Minttu, tulipa tästä niin hyvä mieli. Kiitos!!

  Ja itte oot ihana <3

Kommentoi