KAUNISTA ARKEA

26/03/2017

Sain joskus monta vuotta sitten blogiini kommentin, jossa sanottiin että saan jopa tiskikasan näyttämään kauniilta. Olen aina nähnyt kauneutta ihan arkisissa asioissa ja minua on kiinnostanut erityisesti rehelliset ja elämänmakuiset kuvat. Muistan joskus ylä-aste ikäisenä hamstranneeni Kiasman myymälästä kasan postikortteja, joihin oltiin kuvattu teinien sotkuisia huoneita. Niissä oli vain jotain niin kiehtovan aitoa. Kaaos niissä kuvissa oli kaunista. Tuon kommentin jälkeen tajusin, että ehkä minunkin kuvistani voi astia sitä aitoa tunnelmaa. Sillä juuri sitä minä tykkään eniten kuvata, kaunista arkea aidoimmillaan.

Olen visuaalinen ihminen, ajattelen usein kuvina ja väreinä ja tykkään katsella kaikkea kaunista. Myös sisustuslehti-tyylisiä harmoonisia, harkittuja ja huolitetuja kuvia. Niistä lavastetuista kuvista ja tilanteista kuitenkin jää usein olo, että jotain jäi puuttumaan. Pieni epätäydellisyys ja kuvista välittyvä eletty elämä kiinnostavat ainakin itseäni enemmän.

Kuvien kautta voi kertoa hienosti myös erilaisia tarinoita. Siksi minulla onkin blogipostauksissa ensin kaikki kuvat ja sitten vasta teksti. En halua rikkoa juurikaan sitä kuvien tarinaa kirjoittamalla niiden väliin. Haluan myös aina ottaa itse kaikki kuvat blogiini, ja ihan satunnaisia tuotekuvia luukuunottamatta olenkin aina tehnyt niin.

Minusta tuntuu tosi kivalta aina kun joku kehuu kuviani. Arjen taltioiminen on yksi lempijutuistani ja on hienoa että muut näkevät kuvissa saman tunnelman kun minä itse. Edelleen olen siti tosi nöyränä kuvieni suhteen ja aidosti yllätyn aina kun kehuja saan.

Saan taas kunnian olla ehdolla hienossa porukassa vuoden visuaalisimmaksi blogiksi. Inspiration Blog Awardseissa on tänä vuonna seitsemän eri kategoriaa, joissa yhdessä olen mukana kisaamassa. Ihanaa siis jos kävisitte napsauttamassa äänenne minulle Visuaalisin-kategoriassa. Samalla voitte halutessanne osallistua gaala-lippujen arvontaan ja päästä mukaan juhlimaan. Kiitos, halit ja pusut jo etukäteen!


6 Responses to “KAUNISTA ARKEA”

 1. Eija sanoo:

  Hei,upeita kuvia ja kiva blogi! Mikä on tuo valkoinen metallinen säilytyshässäkkä, joka on mustien nappuloiden vieressä, ja tuossa toisessakin String-hyllyssä?

  • Minttu MAMI GO GO sanoo:

   Hei, voi kiitos!! 🙂 Noi metallijutut on vuosia sitten jostain Turun askartelukaupasta ostettu 🙂

 2. Mia K. sanoo:

  Wau, mitä kuvia ♡♡
  Harvoin törmää näin upeisiin väreihin, ja valoihin! Kiitos!

  Ihanaa maaliskuun loppua ja kauneinta kevättä ♡

  http://www.miakuusisto.fi

  • Minttu MAMI GO GO sanoo:

   Voi että, kiitos paljon ! <3 ! Samoin ihanaa kevättä!

 3. Ellie sanoo:

  Kun avasit hieman taustaa kuviesi takaa, taisin myös ite ymmärtää miksi blogiisi aina palaan. No niinden kauniiden, mutta arkea näyttävien kuvien takia. Voit siis olla ylpeä niistä!

  Toisekseen poikiesi tyyli on ylivoimaisen valloittava! Jos minulla olisi poika (miks ei tyttökin) olisin jo ajat sitten solminut kanssasi diilin, jossa lupaan ostaa kaikki poikien pieneksi menneet vaatteet. 😉

  • Minttu MAMI GO GO sanoo:

   Hei vitsit miten ihana kuulla, kiitos paljon!! <3 !

Kommentoi