MÄ ♥ MASU

20/02/2017

Processed with VSCO with f2 presetProcessed with VSCO with f2 presetProcessed with VSCO with f2 presetProcessed with VSCO with f2 presetProcessed with VSCO with f2 preset

Yritin eilen ottaa uudesta huulipunasta kuvaa kännykän sarjakuvauksella. Joukossa oli paljon ihan hassuja ja epäonnistuneita kuvia, kun aina oli tukka just huonosti tai tyhmä ilme tai jotain muuta. Mutta tiedättekös mitä eroa olisi ollut jos olisin ottanut nämä kuvat vaikka kymmenen vuotta sitten? No, kymmenen vuotta sitten olisin ollut totaalisen järkyttynyt pulleasta ja pursuilevasta vatsastani ja poistanut kaikki kuvat äkkiä. Nyt vaan ihastelin että, aaaah miten söpö masu, ja latasin epäonnistuneimmat otokset tänne blogiin. Koska juuri ne kuvastavat minua parhaiten. Vähän hassu, vähän tärähtänyt, tukka sekaisin, naurattava virne naamalla. Just hyvä.

Matka itseinhoisesta ihmisestä itsestään tykkääväksi on ollut pitkä ja notkahduksiakin on tullut, mutta ai että olen iloinen, että tunnen itsestäni nykyään näin. On paljon kivempaa aamulla hymyillä peilikuvalleen kun puristella epätoivoisena vatsamakkaraa ja irvitsellä itselleen. Enpä olisi kymmenen vuotta sitten (ja kymmenen kiloa laihempana) uskonut, että menisin noissa housuissa ja selän paljastavassa napapaidassa baariin. Mutta minäpä menin. Nuo vuosia sitten kaapin perälle unohtuneet housut (tai legginssit ne kai on) ovat olleet sen viikonlopun jälkeen ihan lempparit. Koska mun masu näyttää tosi söpöltä niissä. Ja olen huomannut, että mitä rohkeammin uskallan pukeutua, sitä itsevaremmaksi olo muuttuu ja sitä enemmän tykkään kokoajan myös itsestäni. Aika mahtava fiilis.


12 Responses to “MÄ ♥ MASU”

 1. Heidi Pii sanoo:

  Ihanat kuvat, ihanat housut ja ihana masu! 🙂 Mä oon ihmeekseni huomannut saman ilmiön, joskin eri ”ongelmakohdassa”: Mulle ei sitten ikinä kasvanut rintoja ja olin siitä ahdistunut tietenkin koko teini-iän ja vielä pitkälle aikuisuuteen. Nyt oon päivittänyt rintsikkavarastoni ja vaihtanut kaikki push-upit vielä entisestään litistäviin toppeihin. Koska jollei ole rintoja, niin sitten ei vaan ole. Ja on siistiä ja trendikästä olla just sellainen, kuin on. 😀 (Okei, en ihan kaikkia push-uppeja heittänyt pois. Koska toki joskus yhä asennan rinnat asusteeksi vaatteille, jotka niitä kaipaa. ;D)

 2. Heidi sanoo:

  Voi ihana! Just tätä postausta kaipasinkin mun elämään tällä hetkellä, tänä päivänä.. Liian usein sitä unohtaa rakastaa itseään juuri sellaisena kuin on. Kiitos tästä ♥

 3. Ihana positiivinen postaus! <3

  Hienoja kuvia ja tuo asenne, wau!. Mä olen kanssa huomannut miten olen nykyään paljon paljon tyytyväisempi omaan kroppaani ja itsetuntokin pal parempi. Olen "ihanne päivistäni" n.25kg lihavampi, ryppyisempi ja vanhempi, mutta silti kaikkein tyytyväisin omaan itseeni. Ennen vähän kaikki tuntui vain itsessään harmittavan. En tiedä onko se elämän tuoma asenne, iän tuoma viisaus vai mikä, mutta pääasia, että paremmin menee 🙂

 4. Mymmeli sanoo:

  Kiitos, juuri tämän postauksen lukemisen tarvitsin tähän päivään, kun itsensä rakastaminen on unohtunut liian pitkäksi aikaa. Blogisi perusteella olet ihana nainen, kiitos että jatkat avata maailmaasi ja kirjoittaa meille.

 5. Hanna sanoo:

  Ihana Minttu Olet kyllä äärettömän kaunis, ja olet ollut mulle yksi esikuva itsensä hyväksymisen suhteen.

  • Hanna sanoo:

   Höh, hymiöt jäi näkyvistä. Kuvittele siihen yksi sydänsilmäemoji.

 6. Pauliina sanoo:

  Sinä olet upea!

 7. Hentsu sanoo:

  Onko kukaan sanonut sinulle koskaan aiemmin, että sinussa on tosi paljon samaa näköä näyttelijä Seline Hizlin kanssa, kaunottaria molemmat 🙂

 8. Jenni sanoo:

  Ihana sinä, ihana masu!

  Ihan tähän postaukseen liittymättä haluaisin kysyä sun pikkutatuoinneista. Millä neulalla ja musteella teit ne? Itseäni kiinnostaisi myös kokeilla, mutta ohjeita löysin vähän huonosti.

 9. Meri sanoo:

  Just näin! <3

  Vatsan ankarat

 10. Outi sanoo:

  Miten ihana tyyli ja kaunis hymy! Toivon, että sinun rohkaisemana uskallan käyttää ensi kesänä omia masua korostavia hameitani. Joka tapauksessa, iso kiitos näistä itsetuntoa kohottavista päivityksistä. <3

Kommentoi