PESULASSA

28/01/2017

Processed with VSCO with f2 presetProcessed with VSCO with f2 presetProcessed with VSCO with f2 presetProcessed with VSCO with f2 presetProcessed with VSCO with f2 presetProcessed with VSCO with f2 presetProcessed with VSCO with f2 presetProcessed with VSCO with hb1 presetProcessed with VSCO with f2 presetProcessed with VSCO with f2 presetProcessed with VSCO with f2 presetProcessed with VSCO with f2 presetProcessed with VSCO with f2 preset

En oikein tiedä mitä ajattelin kun päätin vihdoin muutaman vuoden pähkäilyn jälkeen värjäämään hiukset vihreiksi. Ajattelin myös samalla kasvattaa takaisin pitkät hiukset. Joku siinä ei kuitenkaan vaan tuntunut hyvältä, ja kävinkin sitten eilen vähän päivittämässä tukkaani. Heti kun vihreä väri oltiin saatu pois ja pituudesta kymmenisen senttiä pois, tunnistin taas itseni peilistä. Kyllä tuo polkka on vaan niin mun juttu.

Kävin myös ehkä elämäni kolmatta kertaa kampaajalla muualla kun äitini luona. Se on joka kertaa yhtä jännittävää. Mutta koska somefeedini täyttynyt viime syksystä saakka ystävieni uusista hiuksista Kampaamo Pesulan Johanneksen käsittelyn jälkeen, alkoi minun tehdä mieli testata. Naureskelimmekin, että Johanneksesta on kovaa vauhtia tulossa koko Helsinkin blogiskenen oma hiusstylisti.

Ihanan valoisa Kampaamo Pesula 2 löytyy Töölöstä, Museokadulta. Kaunis mustavalkonen ruutulattia ja kivasti esillä olevat pastelliset Kevin Murphyn tuotteet kruunavat sisutuksen. Te kyllä tiedätte, että tykkään tosi paljon juuri tuollaisesta vaaleasta, avarasta ja simppelistä tilasta. Tietysti kampaajalla käydessä kyse on hiuksista, mutta ihanaa kun koko kokonaisuus on asikkkaille tarjottavista kahveista siustukseen saakka mietitty.

Johannekselle päädyin varaaman lopulta ajan, sillä seurasin ensin instagramista hänen toinen toistaan hienommin värjättyjä hiuksia. Johannes kertoikin että tykkää niiden tekemisestä todella paljon, ja se näkyy.

Oli lähes ihme, että saatiin tummanvihreä suoraväri pois hiuksistani. Halusin myös vaalentaa vähän tyveä ja lopputuloksena toiveena oli lämmin kuparinen ruskea. Hiuskista tuli ihan mielettömän ihanat, esittelen niitä vielä vähän parempien kuvien kanssa myöhemmin. Olaplex-hoidon myötä hiukset pysyivät hyvinä reippaasta vaalentamisesta huolimatta.

Aikoja Pesula 2:seen, museokadun toimipisteeseen, pääsee helpoiten varaamaan nettisivuilta tai Timma-aplikaation kautta. Johanneksen töitä pääsee katselemaan toki myös siltä instasta.

Kuinka usein te muuten yleensä käytte kampaajalla? Värjäilettekö myös itse hiuksia tai vaihdatteko useinkin väriä?

Seuraa blogiani Blogilistalla, Bloglovinissa ja Facebookissa.
Löydät minut myös Instagramista, Twitteristä ja Pinterestistä.

6 Responses to “PESULASSA”

 1. Destemone sanoo:

  Voi kun olisikin rahaa kampaajalle. Nyt kun olen työttömänä niin ei vaan voi :/

 2. HANNA sanoo:

  Siskolla on parturi-kampaajan koulutus ja vaikkei alan töissä olekaan, saa hän aina leikata mun hiukset. Värjäystä en oo harrastanut enää moneen vuoteen nykyään luonnonkosmetiikkaa käyttävänä, viimeisin oli muutama vuosi takaperin punaoranssi hennaus, joka oli kyllä ihana mutta en mä vaan jaksa värjäillä tyvikasvua.. Joskus, jos on rahoissa, olis kyllä kiva mennä leikkauttamaan ihan liikkeeseen, se on kuitenkin aina sellainen hemmotteluhetki!

 3. MäSäMutsi sanoo:

  Normaalisti värjään kampaajalla 3-4xv. Mutta nyt raskausaikana en ole uskaltanut. Aikasemmin olen värjäillyt myös raskaana ollesss, joten en tiedä miksi en ole nyt. Nyt vaan odotan koska tää lapsi syntyy ja pääsen laittamaan jotain uutta eloa hiuksiin. Kotivärejä en ole enää muutamaan vuoteen käyttänyt lainkaan, muutaman epäonnistuneen värjäyksen jälkeen.

 4. Himmu sanoo:

  Ihana tukka Minttu!

 5. Maria sanoo:

  Ihan paras paikka. Oon käyny Mikolla jo pitkään ja Pesulassa saa huippu palvelua ja osaamista.

Kommentoi