BOXI KAUNEUTTA

15/01/2017

Processed with VSCO with f2 presetProcessed with VSCO with f2 presetProcessed with VSCO with f2 presetProcessed with VSCO with f2 presetOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Olen jo pitkään ollut LivBoxin tilaaja ja ilokseni minua pyydettiin yhteistyöhön sen tiimoilta. Eli siis uudistuneen Bette Boxin kanssa! Kuukausittain kotiin saapuva kauneuspaketti siis vaihtoi nimeään ja ilmettään. Idea on kuitenkin edelleen sama. Ja mahtava idea se onkin! Eli tilaajana joka kuukausi postilokeroon ilmestyy boxi, joka sisältää vaihtelevasti erilaisia kauneustuotteita.

Jokainen boksi sisältää aina 4-6 kauneustuotetta. Trendejä, uutuuksia ja klassikoita. Tuotteita on niin hiuksille, vartalolle, kasvoille sekä lisäksi toki meikkejä, kynsituotteita tai tuoksuja.

Itse olen ollut tilaaja siitä syystä, että reilulla kympillä saa joka kuukausi testattavaksi paljon uusia juttuja. Itseäni ainakin useasti on harmittanut, jos olen ostanut vaikka ison purkin kasvovoidetta joka ei sitten olekkaan ollut mieluinen. Parasta tässä kuitenkin on se, että saa kivasti vinkkejä uusista hyvistä tuotteista. Esimerkiksi sain joskus aikoinaan boksista testattavaksi hiuksille juurikohottajan. En ikimaailmassa olisi ajatellut sellaisen sopivan hiuksilleni, mutta boxin ansiosta löysin uuden luottotuotteen, enkä tajua miten olen ikinä osannut elää ilman!

Tammikuun boxissa oli itseasiassa taas kohottajaa kaksin kappalein. Ne ovat kuitenkin hieman erilaisia ja boxin mukana tulevan tuotekortin vinkin mukaan testasin niitä molempia nyt samaan aikaan. Tuo EVO tyvikohottaja tuoksuu muuten aivan järkyttävän ihanalta. Merkkinä se on minulle aivan uusi, mutta juuri tämän ansiosta aion testata tulevaisuudessa merkin muitakin tuotteita.

Hiustuotteiden lisäksi boxista löytyy Lumenen tehokosteusvoide, Maybellinen uutuusripsiväri sekä myöskin uutuusposkipuna Manna Kadarilta. Tässä kuussa Bette Boxissa olevista tuotteista siis suurin osa on täysikokoisia tuotteita.

Vanhana LivBoxin tilaajana tykkään kyllä tästä Bette Boxista jo nyt enemmän. Pakkaus on kivan luonnollinen ja raikas. Tuotteet ovat olleet tosi kiinnostavia ja jokainen on päässyt käyttöön. On ilo avata noin nätti paketti!

Teitäkin varmaan kiinnostaisi testata näitä tuotteita? Arvasin! Sain teille arvottavaksi yhteensä kuusi kappaletta (6) näitä tammikuun boxeja. Arvontaan voi osallistua tilaamalla alta Bette Boxin uutiskirjeen! Käykääpäs siis tilaamassa se, niin olette mukana arvonnassa.

Lisäksi jos boxin tilaaminen kiinnostaa, niin siihenkin minulla olisi teille nyt alekoodi. Koodilla helmibette2 saatte helmikuun boksin 13,90€ hintaan (norm. 16,90€). Koska ”olet Bette Boxin arvoinen joka kuukausi” 😀

Tässä siis uutiskirjeen ja arvontaan osallistuminen:

LIFIE yhteistyö Bette Box

Seuraa blogiani Blogilistalla, Bloglovinissa ja Facebookissa.
Löydät minut myös Instagramista, Twitteristä ja Pinterestistä.

10 Responses to “BOXI KAUNEUTTA”

 1. hanna sanoo:

  Hei, kiva arvonta!
  Kiinnostuin noista tyvikohottajista. Minkä merkkistä juurikohottajaa käytät siis itse?
  En ole ikinä testannut ja mietin, onko se nestemäistä / suihkutettavaa?
  Laitetaanko kuiviin vai kosteisiin hiuksiin?
  Voisin itsekin testata.
  Leppoisaa sunnuntaita, H.

  • Minttu MAMI GO GO sanoo:

   Hei, kiva kuulla, minustakin! 🙂
   Aiemmin olen käyttänyt NBatisten xxxl volyme tyvokohottajaa, joka on siis kuivashamppoon tyyllinen suihke. Se suihkutetaan ja hierotaan kevyesti kuiviin hiuksiin.
   Tässä boxissa sitten taas on tuo Tressemmen nostattava muotovaahto sekö Evon suihke, jotka molemmat laitetaan jo pyyhekuiviin hiuksiin 🙂
   Kivaa viikkoa!

 2. Todella raikkaan ja tyylikkään näköinen tämä uusi betteboxi! Ja ainakin tammikuun tuotteet näyttää houkuttelevilta!

 3. HANNA sanoo:

  Toinen juttu on sitten että tarviiko sitä joka kuukausi noin montaa uutta kosmetiikkatuotetta.. Mä en ainakaan 😀 Tossa ei taida olla myöskään mitään luonnonkosmetiikkaa mukana?

  • Minttu MAMI GO GO sanoo:

   No se on kyllä ihan hyvä kysymys myös! Toisaalta, kun osa näistä tuotteista on yleensä normaalia pienempiä, niin pääsee ainakin testamaan ilman että ostaisi sitten isoa purkkia joka jäisikin käyttämättä 🙂
   Tammikuun boxissa ei tainnut olla luonnonkosmetiikkaa, eläintestivapaata kylläkin, mutta tosiaan joka boxissa on aina eri juttuja ja myös luonnonkosmetiikkaa 🙂

 4. destemone sanoo:

  Uutiskirje tilattu ja mukana arvonnassa! Tää vaikuttaa kivalta ja helpolta jutulta! 🙂

 5. Tuija sanoo:

  Mukana arvonnassa 🙂

 6. Heidi sanoo:

  Mukana ollaan arvonnassa 🙂

Kommentoi