SILMÄPUSSIT POIS KOTIKONSTEIN

3/10/2016

Processed with VSCO with hb1 presetProcessed with VSCO with hb1 presetProcessed with VSCO with hb1 presetProcessed with VSCO with hb1 presetProcessed with VSCO with hb1 presetProcessed with VSCO with hb1 presetProcessed with VSCO with hb1 presetProcessed with VSCO with hb1 preset

Luin eilen illalla Beauty Of Life-blogista kiinnostavan kananmuna-aiheisen kauneusvinkin. Siinä kehoitetaan luottamaan kananmunan voimaan.

Kuukausi sitten myös naamani taisi kuulla, että kolmenkympin rajapyykki lähestyy, ja siitä saakka kasvoni ovat olleet aamuisin enemmän tai vähemmän turvoksissa. Silmäpusseista tuli aamuinen vakiovaruste yhdessä yössä.

Tällä yksinkertaisella kananmunavinkillä kuitenkin luvattiin aamupöhötyksen katoavan kasvoilta, joten pakkohan sitä oli heti tänään testata. Rikoin jääkappikylmän munan ja erottelin siitä valkuaisen käyttöön.

Valkuainen levitetään kasvoille ja annetaan kuivua noin vartin verran. Tänä aikana valkuainen kovettuu ja ihoa alkaa kiristämään. Pesun jälkeen turvotus on poissa!

Tähän kikkaan luottaa kuulemma moni ja kyllä minäkin aion jatkossa tätä käyttää. Turvotuksen laskemista enemmän minua ihastutti tästä tunne joka iholle jäi. En muista milloin viimeksi iho olisi tuntunut niin ihanan silkkiseltä ja pehmoiselta.

Kiitokset siis tästä vinkistä! Vannooko joku muukin täällä kananmunan voimaan myös ihonhoidossa?

Seuraa blogiani Blogilistalla, Bloglovinissa ja Facebookissa.
Löydät minut myös Instagramista, Twitteristä ja Pinterestistä.

8 Responses to “SILMÄPUSSIT POIS KOTIKONSTEIN”

 1. emma sanoo:

  Kyllä! Itsekkin olen käyttänyt kananmunaa kasvijen hoidossa ja iholle jäävä tunne on kyllä ihana!

 2. Iina / MouMou sanoo:

  Tätä on pakko kokeilla! 😀

 3. Heyy, kiva et inspiroiduit ja muna toimii aina ;)!!

  Kivaa viikkoa.

 4. mari sanoo:

  Siis kanan ”kuukautisia” raakana naamaan? Öh ei kiitos. Oon tykännyt susta ja sun jutuista ennen mutta tää nyt oli aika ällöttävää 🙁

  • Minttu MAMI GO GO sanoo:

   Itselläni luomumunat kuuluvat myös ruokavalioon, raakana ja kypsennettynä, joten pystyn niitä myös kauneudenhoidossa käyttämään 🙂 Ymmärrän että vaikkapa vegaanille ajatus ei taas tunnu hyvältä.

Kommentoi