YKSI IHANIMMISTA REISSUISTA

27/08/2016

Processed with VSCO with f2 presetProcessed with VSCO with f2 presetProcessed with VSCO with f2 presetProcessed with VSCO with f2 presetProcessed with VSCO with f2 presetProcessed with VSCO with f2 presetProcessed with VSCO with f2 presetProcessed with VSCO with f2 presetProcessed with VSCO with f2 presetProcessed with VSCO with f2 presetProcessed with VSCO with f2 presetProcessed with VSCO with f2 presetProcessed with VSCO with f2 presetProcessed with VSCO with f2 presetProcessed with VSCO with f2 presetProcessed with VSCO with f2 presetProcessed with VSCO with f2 presetProcessed with VSCO with f2 presetProcessed with VSCO with f2 presetProcessed with VSCO with f2 presetProcessed with VSCO with f2 presetProcessed with VSCO with f2 presetProcessed with VSCO with f2 presetProcessed with VSCO with f2 presetProcessed with VSCO with f2 presetProcessed with VSCO with f2 presetProcessed with VSCO with f2 presetProcessed with VSCO with c1 preset

Upea ja ikimuistoinen Kroatian reissu on nyt takana päin. Kuvattavaa olisi ollut ihan hirveästi, mutta jostain syystä sain otettua kameran mukaan vain yhtenä päivänä. Kännykällä tuli toki sitten räpsittyä enemmän ja snäpättyäkin ihan kauheasti.

Lähtöä edeltävänä päivänä sain vielä kunnon kierroksen vanhassa kaupungissa ja läheisellä hautausmaalla sekä venesatamassa. Kerrankin oli se kamera mukana. Tutustuin itseasiassa jo ensimmäisenä päivänä paikalliseen poikaan, joka kierräti minua mielettömissä paikoissa, sellaisissa mihin en olisi itse ikinä löytänyt. Oli huikeaa ja aika koskettavaakin kuulla tarinoita kaupungista. Kuten että ”tässä oli ennen talo, mutta pommitukset tuhosivat sen täysin”. Paikallisen kanssa pääsi myös sellaisiin paikkoihin, joihin turisteilla ei olisi asiaa tai niihin joutuisi muuten maksamaan.

Yllä siis muutama kuva Splitistä, suosittelen ihan superlämpimästi sinne sekä lähisaarille matkustamista! Itseasiassa suunnittelemme tuolla tapaamani Norjalaisen tytön kanssa jo uutta matkaa ensi kesäksi. Jos teitä kiinnostaa, voisin vielä laittaa ainakin muutaman ravintolavinkin?

Seuraa blogiani Blogilistalla, Bloglovinissa ja Facebookissa.
Löydät minut myös Instagramista, Twitteristä ja Pinterestistä.

6 Responses to “YKSI IHANIMMISTA REISSUISTA”

 1. Riina sanoo:

  Voi että näitä sinun kuvia. KIITOS 🙂 Kernaasti laita ravintola- ja miksei muitakin vinkkejä!

 2. Juliaihminen sanoo:

  Ah, ihana Kroatia! Ihania kuvia! Laita ihmeessä vielä raflavinkkejä. Nimittäin vaikka olen käynyt Kroatiassa jo kolme kertaa, tiedän, että palaan sinne aina vain uudestaan <3

  • Minttu MAMI GO GO sanoo:

   Minäkin vähän veikkaan, että tästä tuli uusi vakiokohde 🙂

 3. Rosa sanoo:

  Moikka!
  Hei oon lähdössä parin viikon päästä Splitiin vähän yllättäenkin tai päätin itseasiassa tänään lähteä ja varasin lennot 🙂 Olis siis huikeeta saada vinkkejä ravintoloista, kahviloista, muista menomestoista ja kauniist paikoista!

  Sun reissus näytti superhuikeelta 🙂

  Rosa

Kommentoi