VÄRIKKÄÄT JÄÄTELÖKESTIT

30/05/2016

Processed with VSCO with f2 presetProcessed with VSCO with f2 presetProcessed with VSCO with f2 presetProcessed with VSCO with f2 presetProcessed with VSCO with f2 presetProcessed with VSCO with f2 presetProcessed with VSCO with f2 presetProcessed with VSCO with f2 presetProcessed with VSCO with f2 presetProcessed with VSCO with f2 presetProcessed with VSCO with f2 presetProcessed with VSCO with f2 presetProcessed with VSCO with f2 presetProcessed with VSCO with f2 presetProcessed with VSCO with f2 presetProcessed with VSCO with f2 presetProcessed with VSCO with f2 presetProcessed with VSCO with f2 presetProcessed with VSCO with f2 presetProcessed with VSCO with f2 preset

Rakastan KoKo-astioita ja rakastan jäätelöä, joten siinä oli oiva syy järjestää jätskikutsut Arabian ja Indedaysin yhteistyön innoittamana. Värikkäitä ja erikokoisia KoKoja on tosi hauska  yhdistellä ja niistä saa niin harmonisen kuin vaikkapa näinkin leikkisän kattauksen helposti aikaan. Värikkäiden astioiden kaveriksi sopi mainiosti herkulliset Jymy luomu-jäätelöt.

KoKo-sarjan graafisen minimalistiset osat tarjoavat yhdistelyn vapautta houkuttelevin värein ja modernein muodoin. Jo aiemminkin ihastelemani uutuusvärit sahrami, niitty ja vaalea pinkki löytyvät nyt myös noista xs-kokoista kulhoista. Jotka sopivat oikein mainosti vaikkapa jätskinmaistiaisiin. Kaikki, niin uudet kuin vanhat, värit ja koot sopivat ihanasti yhteen. Välillä voi tosiaan kattaa vaikka vain yhdellä värillä ja sitten taas toisella kertaa räväyttää kaikki eri sävyt pöytään yhdellä kertaa. Ei yhtään hullumpi niinkään, eihän? 

Aivan ihania jäätelöreseptejä sekä KoKo-teoksia löytyy KoKon kilpailusivuilta, jossa kannattaa käydä myös inspiraation hakemisen lisäksi osallistumassa kilpailuun. Kisan palkintona on nimittäin huikea, 500 euron arvosta valitsemiaan KoKo-sarjan astioita! TÄSTÄ siis sinne!

Mikä on muuten teidän suosikkiväri KoKoista? Entäs oletteko maistaneet jo Jyrki Sukulan Jymy-jäätelöitä? Oma suosikkini on ehdottomasti laku, voisin elää sillä koko tulevan kesän!

Seuraa blogiani Blogilistalla, Bloglovinissa ja Facebookissa.
Löydät minut myös Instagramista, Twitteristä ja Pinterestistä.

4 Responses to “VÄRIKKÄÄT JÄÄTELÖKESTIT”

  1. Olena sanoo:

    Awesome pastel palette, looks tasty 😉

  2. Ihaniahan ne on nuo Koko astiat ja kivan pastellin värisiä.
    Osallistuppas kastehelmi arvontaan mun blogissani.
    Oikein hyvää alkanutta viikkoa.

  3. mummo sanoo:

    kyllä oli pirteä astiat ja kokonaisuus ihana raikas niinkuin jäätelökin 🙂

  4. tiitu sanoo:

    ihania kippoja ! Nyt iski jätskihimo 😀

Kommentoi