VOITA LEGACY-KAHVINKEITIN!

23/05/2016

Processed with VSCO with f2 presetProcessed with VSCO with f2 presetProcessed with VSCO with f2 presetProcessed with VSCO with f2 presetProcessed with VSCO with f2 presetProcessed with VSCO with f2 presetProcessed with VSCO with f2 presetProcessed with VSCO with f2 presetProcessed with VSCO with f2 presetProcessed with VSCO with f2 presetProcessed with VSCO with f2 presetOLYMPUS DIGITAL CAMERAProcessed with VSCO with f2 presetProcessed with VSCO with f2 preset

Meillä aamut eivät ala aalla vaan koolla. Eli kahvilla. Olen hyväksynyt jo muutama vuosi sitten tosiasian, että en vaan oletoimintakuntoinen ennen muutamaa kuppia kahvia. Ja siksi lähdinkin mukaan myös tähän OBH Nordican kahvinkeitin-kampanjaan. Vaikka monesti tulee juotua kuppi myös iltapäivällä, kuuluu kahvi ehdottomasti itselläni aamuihin. Kello viiden jälkeen iltapäivällä en kahvia enää juo, muuten se taas vaikuttaa yöuniin. Lapsetkin ovat tottuneet aamuiseen kahvin tuoksuun, jos he nukkuvat minua myöhempään viimeistään keittiöstä kantautuva vastakeitetyn kahvin tuoksu saa heidät nousemaan ylös.

Ennen join kahvini maidolla. Tai oikeastaan maitoni kahvilla. Mutta muutama vuosi sitten opettelin juomaan mustaa kahvia, vähentessäni maitotuotteiden käyttöä. Oikeastaan vasta silloin tajusin, miltä kahvi oikeasti maistuu ja rupesin kiinnittämään enemmän huomiota kahvin laatuun ja makuihin. Nykyään rakastan kahvipavun kirpeää makua sekä hedelmäisiä ja pähkinäisiä, melko tummia paahtoja. Ilman maitoa kahvin maku erottuu selvästi ja silloin entistä enemmän korostuu laadukkaan kahvin sekä luonnollisesti laadukkaan keittimen merkitys.

Sain OBH Nordican Legacy-kahvinkeittimen reilu kuukausi sitten, ja sillä olenkin nyt lähestulkoon päivittäin aamukahvini keitellyt.  Legacy on voittanut muunmuassa  Ruotsin suurimman aikakauslehden testin, jossa testattiin edullisemman hintaluokan kahvinkeittimiä ja niiden kykyä keittää kahvia tarpeeksi korkeassa lämpötilassa.  Kahvinkeitinten kyky keittää tarpeeksi kuumaa kahvia nimittäin nousee hinnan mukana. Hyvin harvat edullisemman hintaluokan kahvinkeittimet kykenevät keittämään kahvia tarpeeksi korkeassa lämpötilassa (92-96 astetta), jolloin kahvin maku on parhaimmillaan. Mutta tämä pystyy! Lisäksi Legacy on merkitty erinomaisen toiminnallisuutensa ansiosta Kultainen Papu -laatumerkillä. Merkki myönnetään vain keittimille, jotka pystyvät täydelliseen suodatuslämpötilaan ja makuun.

Itse tykkään keittimen simppelistä mutta persoonallisesta muotoilusta. Valkoisen värin lisäksi keitintä saa herkullisena minttuna sekä tyylikkäänä mustana. Olinkin aika vaikean paikan edessä, kun piti valita väriä. Lopulta päädyin sitten tuohon raikkaaseen valkoiseen, joka sopii meidän keittiössä sitten muihinkin kodinkoneisiin.

Pakko vinkata, että jos ei uudelle kahvinkeittimelle ole itsellään juuri nyt tarvetta, on se vaikka tosi kiva valmistujaislahja. Monella kun sellaisen hankita on varmasti juuri nyt ajankohtainen.

Sen lisäksi että meidän keittiöstä löytyy nyt uusi keitin, sain vielä toisen teille arvottavaksi! Ja voittaja saa toki valita mieleisensä värin ja kaikki värithän näet siis täältä. Kerro MITEN SINÄ JUOT KAHVISI niin osallistut OBH Nordican Legacy-kahvinkeittimen arvontaan. Arvonta päättyy 27.5 ja keitin postitetaan voittajalle heti kesäkuun ekalla viikolla.

Seuraa blogiani Blogilistalla, Bloglovinissa ja Facebookissa.
Löydät minut myös Instagramista, Twitteristä ja Pinterestistä.

387 Responses to “VOITA LEGACY-KAHVINKEITIN!”

 1. Maiju sanoo:

  Yleensä juon kahvin reilulla maitotilkalla, mutta toisinaan halutessani pitää taukoa tai vähentää maitotuotteiden käyttöä lorautan sekaan soijamaitoa tai juon ihan vaan kahvin mustana. Kahvi menee missä tahansa muodossa ja ilman kupillista ei päivä käynnisty!

 2. sumppa sanoo:

  aamuisin pari kuppia lorauksella maitoa. ennen join mustana ja olen yrittänyt palata vanhaan, mutta ei vaan pysty.

 3. Laura sanoo:

  Täällä sanoi kahvinkeitin sopimuksen irti ja opiskelijan budjetilla ei heti uutta osteta, mutta onneksi pikakahvi on maidon kanssa melkeen yhtä hyvää!

 4. Destemone sanoo:

  Juon kahvini aamulla. Ensimmäinen kuppi heti herättyäni lasten katsoessa aamuohjelmia. Kun olen saanut heidät kouluun, laitan kotona kaikki kuntoon ja sen jälkeen istun alas ottamaan toisen kupin, nyt lämpimällä istahdan partsille nauttimaan sen. Kahvini juon rauhassa nauttien, siitä en tingi muuten ei aamu ala hyvin 🙂

 5. Elinakoo sanoo:

  Juon kahvini maidolla ja aika usein ripautan suodattimeen myös hieman kardemummaa, makuun tulee kiva twisti. Nyt olisi uudelle kahvinkeittimelle tilaus! Sairastelin juuri tovin ja sen jälkeen on nimenomaan kotona keitetty kahvi maistunut kamalalta! Ennenkin asiaa epäilin ja puhdistelin keitintä, mutta nyt kun makunystyrätkin ns. puhdistui ei asiasta ole enää epäilystäkään.

 6. Ems sanoo:

  Mulle ei ole niin väliä miten kahvi tulee juotua, kunhan sitä varmasti saa. Etenkin aamut on kriittisiä ja ilman kahta mukillista kahvia, päivät ei vaan lähde käyntiin. Kotona juon kahvin useimmiten mantelimaidolla höystettynä, mutta se menee mainiosti myös mustana tai tavismaidon kanssa.
  Tämä OBH Nordican uus keitin on hieno!

 7. Kirmi sanoo:

  Kylmällä maitolorauksella, rasvatonta maitoa. Mutta tärkeintä on kaunis kuppi, se tekee kahvihetkestä parhaan.

 8. Anni sanoo:

  Mä juon kahvini nykyään ihan pienellä maitotilkalla varustettuna. Hauska muistella miten vielä pari vuotta sit puolet kupista oli maitoo ja piti olla useempi pala sokeria, mut nykyään se maistuu tsiljoona kertaa paremmalta ihan yksinkertasuudessaan. Se maidon määräkin koko aika vähenee, et juon sen varmaan kans vuoden päästä mustana 😀 ja jos mulla kävis hyvä säkä, niin haluisin keittimen (tietenkin) mustana!

 9. Tiina sanoo:

  Juon kahvini Oatlyn Ikaffe kauramaidolla ja mieluiten kiireettömästi nautiskellen, tai samalla kun puuhailen aamutouhuja.

 10. annnnn sanoo:

  Juon kahvin lähes aina maidon kanssa (huom! kevy- tai täysmaitoa, rasvaton on kamalaa). En voi jättää aamukahvia väliin – mieluummin jätän esimerkiksi meikkaamisen väliin 😀

 11. Nina sanoo:

  Täällä kans kahvia tulee juotua enimmäkseen aamulla ja ilman aamukahvia ei päivä tunnu lähtevän käyntiin ja pää on kipeä. Maidon kanssa tulee itse juotua, mutta vain tilkka maitoa niin, että väri vaihtuu. Toi mintun värinen keitin on ihan supersuloinen, mutta varmaan itsekin päätyisin lopulta valkoiseen… 🙂

 12. Sarlotta sanoo:

  Juon kahvini yleensä aamulla töissä. Aamulla juotuna kahvi on kaikkein parasta ja silloin on yleensä ihanan rauhallinen hetki, jolloin kahvihetkestä tulee täydellinen! Saatan jo edellisenä iltana haaveilla kuinka saan töissä taas kupin kahvia! Itse lisään kahviin pienen määrän maitoa.

 13. Alexandra sanoo:

  olen oppinut juomaan nyt 30v kynnyksellä kahvia ja tykkään ajoittain hifistelläkin. Kesäisin jääkahvi on ihanaa ja mutteripannulla keittyy vahvat kahvit niihin hetkiin kun silmäluomia painaa. Kahvi on todellakin arjen luksusta!

 14. hienokoru sanoo:

  Juon kahvini maidolla

 15. Sara sanoo:

  Juon kahvia yleensä aamulla, mutta joskus iltapäivälläkin. Ennen join itsekin ennemminkin maitoa kahvilla, mutta nykyään lorautan vain tilkan maitoa sekaan.

 16. Sirkku sanoo:

  Kahvi yleensä mustana, mutta joskus sitten nautin kahvilassa jonkun hyvän erikoiskahvin.

 17. Kirsikka sanoo:

  Itsellä aamukahvi on aika must viimeisistään klo 11 töissä, muuten huomaan alkavan päänsäryn puoliltapäivin. Koska inhoan ylipäätään mihinkään koukkuun jäämistä olen pitäny rajana, että 2 kuppia pvässä on max :D. Kuitenkin, kun juon niin vähän ja nimenomaan vain maun vuoksi, on ehdotonta, että kahvi on hyvää, muuten olen vaikka mieluummin ilman. Tällä hetkellä en omista edes kahvinkeitintä, olen tehnyt kahvini pressopannulla. Siinä vain ongelmana on kahvilaatua vaihtaessa (vaihtelen joka ostolla) annostus ja että kahvista ei tule millään tarpeeksi kuumaa. Puolet kerroista onnistun polttamaan kahvin, koska ahnehdin liian kiehuvaa vettä 😀

  Ja hei vinkkinä, että itse käytän kahvissa alpron makeuttamatonta soijamaitoa, aivan paras kasvimaidoista!! Ei klönttiinny ja maku on pehmeä ja mieto, jolloin kahvi pääsee oikeuksiinsa :). Yksi keino on kanssa laittaa teelusikallinen kookosöljyä kahviin, antaa pehmeyttä!

 18. Ae sanoo:

  Oi mikä palkinto! Kyllä tulisi tarpeeseen opiskelijalle. Ottaisin mielelläni tuollaisen keittimen mustana, sillä juon kahvinikin mustana 😉

 19. ipi sanoo:

  Maidollla ehdottomasti, mitä rasvaisempi maito sen parempi! Jos haluaa herkutella, niin sitten vaahdotettu kerma, aijjettä.

 20. manna sanoo:

  Mustana, ilman sokeria

 21. Pikku-iia sanoo:

  En juo kahvia, mutta mieheni juo ja paljon! Olisi hieno yllätys lahja hänelle!

 22. Elisa sanoo:

  Mustana, kymmenen kuppia päivässä.

 23. Pirita sanoo:

  Hei! Juon maitoa kahvilla.. 🙂

 24. kia sanoo:

  Maitoa kahvilla! Mielellään kauniista kupista, omassa aamurauhassa ennen kuin lapset nousevat. 🙂

 25. Salla sanoo:

  En juo kahvia, vielä. Tämän kesän tavoite olkoon kahvin juonnin opettelu, jotta töissä voi hyvällä omallatunnolla liittyä kahvitauolle. Paras aloitus olisi tietenkin uusi hieno kahvinkeitin! Alkuun reilusti maitoa, eiköhän se siitä lähde.

 26. M sanoo:

  Juon kahvia keskimäärin pari kuppia päivässä pienen maitotilkan kera 🙂

 27. Outi sanoo:

  Kahvi aamulla heti herättyä on pakollinen, että pystyy edes ajattelemaan kunnolla. Juon kahvini reilulla maidolla, aamuisin mahdollisimman isosta kupista.

 28. MerviKK sanoo:

  Rakastan tumma paahtoista kahvia. Kahvin täytyy maistua kahvilta eli vahvasta kahvista pidän. Kahvin juon pienellä tilkalla maitoa ja se aamun ensimmäinen kuppi on paras ja tärkein.

 29. Eeva-Stiina sanoo:

  Ei ole elämää ilman kahvia. Juon kahvini vaihdellen; mustana, soijamaidolla tai kookosöljyllä, ja aina mahdollisimman tummapaahtoisena.

 30. PK sanoo:

  En juo kahvia, mutta olisi kiva keitellä kahvia vieraille kunnon keittimellä. Mummon vanha minikahvinkeitin ei tätä ole.

 31. Mira sanoo:

  Kiva kilpailu! Juon kahvini maidolla ja nätistä kupista.

 32. Nelliina sanoo:

  Juon kahvia aamulla ja iltapäivällä ja aina maidolla. Illalla juon kofeiinitonta, ettei yöunet mene. Uusi keitin tulis tarpeeseen 🙂

 33. heidi sanoo:

  Kahvi kuumana ja pienellä tilkalla maitoa!

 34. Helena sanoo:

  Juon kahvia aamulla ja iltapäivällä ja aina maidolla. Uusi valkoinen keitin ilahduttaisi kovasti ja tulisi tarpeseen.

 35. Piitu sanoo:

  Juon kahvini soija- tai kauramaidolla valtavasta mukista tai jopa tuopista 😀 turkoosi keitin ois hieno!

 36. Tea sanoo:

  Mie juon kahvin milloin mitenkin, välil pienellä tilkalla kermaa, välillä maidon kanssa ja useimmiten ihan mustana vaan 🙂

 37. Marjukka sanoo:

  Päiväni aloitan mustalla kahvilla ja kahvia tulee juotua pitkin päivää milloin mitenkin. Mustana se on kuitenkin parasta. Tällä hetkellä keittelen mutteripannulla kun kahvinkeitin uupuu, siksi uusi valkoinen kahvinkeitin olisikin ihan mahtava!

 38. Marianne sanoo:

  Juon kahvini tilkalla maitoa. Soijamaito parhain tähän 🙂

 39. Annafiinu sanoo:

  Olen samanlainen aamukahvin kaipaaja kuin sinä – en tiedä, mitä aamuista tulisi ilman kunnon kupillista kahvia maidolla. Aamuisin on myös kiva valkata kahvikuppi päivän fiiliksen mukaan :——) Jos voitto osuisi kohdalle valitsisin raikkaan valkoisen kahvinkeittimen.

 40. Martta sanoo:

  Lämmitän ensin mikrossa maitotilkan ja sitten kaadan kahvin päälle. Mielellään juon tummapaahtoista kahvia:)

 41. Lotta P sanoo:

  Arkisin kahvi juodaan töissä kiireessä, pienellä tilkalla maitoa! Viikonloppuisin sitten ihana nauttia kahvi kotona partsilla 🙂

 42. Anneli sanoo:

  Nautin kahvini mokkapaloissa!

 43. Tarja sanoo:

  Kivan näköinen keitin tuo valkoinen! Sopisi hienosti mokkiksen tilalle keittiöömme 🙂 kahvini juon ehdottomasti aina kermalla, nam!

 44. Ullis sanoo:

  Itse olen sen verran nynny, että juon kahvini sekä maidolla että sokerilla. Välillä olen yrittänyt päästä eroon sokerista, mutta silloin olen laittanut sekaan muuta makeutusainetta. Olen kahvinjuojana myös siinä mielessä erikoinen, että en pidä kahvista ihan kuumana. Suosikkini on jääkahvi mutteripannulla keitetyllä espressolla, mutta vähän aikaa viilentynyt suodatinkahvikin menee. Kahvinkeitin menisi ehdottomasti lahjaksi eräälle nuorelle, jonka tiedän kahvinkeitintä pian tarvitsevan 🙂

 45. Noora sanoo:

  Maito kahvilla on mennyt tähän asti, nyt tosin olen maidottoman imetysdieetin myötä joutunut opettelemaan juomaan kahvin mustana, kun en ole löytänyt kahviin sopivaa kasvimaitoa.

  Tuo valkoinen on upea! Kelpais.

 46. Mikaela sanoo:

  Juon tummapaahtoisen kahvini punaisen maidon kera. Ei se kaikkein kevyin vaihtoehto, mutta maistuu vain niin hyvältä! 🙂

 47. annika sanoo:

  Mä juon kahvini kotona kauramaidolla mut reissussa ja kylässä mustana kun kasvimaitoa ei ole tarjolla 🙂 muutan kesän lopussa omaan kotiin, ja kahvinkeitin vielä puuttuu joten tulis kyllä tarpeeseen! Valkoinen väri on munkin lemppari 🙂

 48. piia sanoo:

  Ehdottomasti mustana, ja mieluiten tummapaahtoisena. Mukana arvonnassa!

 49. Inkku sanoo:

  Nyt kesäisin teen pressopannulla jääkahvia. Purut pannuun ja sekaan jääkylmää vettä minkä jälkeen laitan jääkaappiin yön yli. Aamulla kerman kera aivan taivaallisen makuista. Kahvin jämistä teen jääpaloja mitä voin sitten käyttää seuraavaan aamun kupilliseen. 🙂

 50. Niina sanoo:

  Juon paljon kahvia ja aina maidolla!

 51. Maisa sanoo:

  Aamukahvi on parasta! <3 Kahvin täytyy olla kuumaa ja seassa pikku tilkka laktoositonta maitoa. Aamukahvin jälkeen toinen päivän paras hetki on iltapäiväkahvi pienen herkun kera. Elämän pieniä nautintoja. 🙂

  Tuo valkoinen keitin on nätti!

 52. MarjoH sanoo:

  Aamulla, maitotilkalla höystettynä. Joskus nautiskelen kermakahvilla.

 53. Sirpa:-) sanoo:

  Kahvi kuuluu jokaiseen päivään! Iso, kaunis kuppi ja reilu loraus maitoa päälle. Kahvia tulee nautittua useita kertoja päivän mittaan töissä, kotona ja välillä hörpitään autossakin. Valkoinen keitin sopisi meidän keittiöön.

 54. Jenny-Maria sanoo:

  Aamukahvi on elinehto, tärkein ja paras. Aamukaffe menee pienenpienestä mutteripannusta reilulla tilkalla punasta maitoa. Sen jälkeen päivän paras hetki sängyssä pikkumiehen kanssa haliessa ja päivään virittäytyessä! Toi valkoinen keitin ois kyllä IHANA! Sun blogi hauska ja positiivinen. Käyn aina kurkkaa kun tartten piristyksen päivään. Kivaa kesää!

 55. Oukka sanoo:

  Juon kahvia pääsääntöisesti vain aamuisin ison mukillisen. Kahvini on ehkä paremminkin maitoa kahvilla ja parhammillaan silloin, kun tavallisen maidon tilalle laittaa makeutettua kevytsoijamaitoa.

 56. Miina sanoo:

  Käytännössä mustana, mutta pinttyneen tavan vuoksi tulee laitettua tilkka maitoa väriksi 🙂

 57. Kiira Hoo sanoo:

  Maidolla ja parin kaurakeksin kera.

 58. Emily sanoo:

  Kahvin join ennen maitotilkan kanssa, mutta muutama vuosi sitten opettelin mustaan ja siellä tiellä on pysytty. Kahvia kului toisinaan ehkä liikaakin, mutta nyt olen pysynyt siinä parissa kupissa per päivä.

 59. Sara sanoo:

  No mähän en ite kahvia juo, mutta poikaystävä juo mustana. Muutetaan kesäkuussa ekaan yhteiseen kotiin ja kahvinkeitin olisi haussa ja ei hitsi saisin hyvät tyttöystäväpisteet hankkimalla kahvinkeittimen ylläriks!

 60. iituliina sanoo:

  Aamuisin nautin kahvini mustana, vahvana ja kuumana, päiväkahville eksyy usein cappuccino tai jäälatte. Kaveriksi mieluiten pari palaa suklaata tai perinteinen korvapuusti. Mieluiten kaikessa rauhassa, liian usein arkisin kuitenkin hirveässä kiireessä.

  Tuo keitin on muuten järjettömän kaunis! Jos onni olisi myötä, niin valitsisin mustan. 🙂

 61. Tilla sanoo:

  Aamukahvi miehen kanssa tai päiväkahvit ystävän kanssa. Ja tietty näillä keleillä parvekkeella auringon paistaessa!

 62. titta sanoo:

  Juon kahvini tummapaahtoisena, lorauksella luomu-täysmaitoa! Nam 🙂

 63. MinnaN sanoo:

  Juon kahvini soijamaidon kanssa aamuisin ja iltapäivällä päivällisen jalkeen cappuccinon !!!! Musta suklaa kelpaa kaveriksi mainiosti.

 64. Jutta sanoo:

  Juon kahvin aina tilkalla rasvatonta maitoa. 🙂 haluaisin oppia juomaan mustana, mutta sitä päivää odotellessa.. 😀

 65. Li sanoo:

  Tummapaahtoinen kahvi kauramaidolla

 66. Sallac sanoo:

  Juon kahvia yleensä viikonloppu aamuisin ja muuten juhlissa/kahviloissa. Kahvin joukkoon tarvitsen aina ison tilkan maitoa ja vielä paremman hetkestä tekee jos sen kanssa on jotain herkkua. 🙂

 67. Tiia sanoo:

  Itse en ole enää tavallista suodantinkahvia juonut toisen raskauteni jälkeen, mutta olisihan Tämä hieno keittiössä. Mieheni ja vieraat toki juovat kahvia, minä pysyttelen teessä tai silloin tällöin erikoiskahveissa 🙂 Valkoinen mätsäisi uuteen sodastreamiini.

 68. Anna-Maria Hietanen sanoo:

  Itse en juo kahvia, mutta mieheni rakastaa sitä. Hänkin on myöhäisherännäinen sillä hän aloitti kahvin juonnin vasta 25-vuotiaana viettäessään vuoden hoitovapaataan yksivuotiaan poikamme kanssa kotona ja kirjoittaen samalla graduaan. Ilman kahvia ei ehkä olisi tullut valmista. 😀 Alkuun mieheni voi kahvinsa runsaan sokerin ja maidon kera. Sokeri on jäänyt pois jo kauan sitten, mutta maitoa miehenl käyttää edelleen. Kahvia kuluu valtavia määriä. Mieheni valitsee kaupasta aina reilun kaupan luomukahvipaketin. Merkillä ei kuitenkaan taida olla väliä. 🙂

 69. Elisa sanoo:

  Aiemmin join aina aamuisin pikakahvia, sillä omistin vain vedenkeittimen. Nykyään minulla on kapselikone, mutta useimmiten aamuisin tekisi mieli kunnon kahvia eli peruskahvikone on kyllä yhä toiveissa.

 70. sini sanoo:

  Lisään kahvipuruihin aina kardemummaa ja kanelia. Kupillisen kahvia juon aina aamuisin ja iltapäivisin, sokeria en ole käyttänyt enää moneen vuoteen mutta pieni tilkka maitoa kuuluu kahviini.

 71. Anne sanoo:

  Juon aina kahvini maidolla. Joskus herkuttelu hetkillä kermalla 🙂

 72. reemi sanoo:

  Juon yleensä kupin aamulla ja toisen päivällä. Pienen maitotilkan kera..:)

 73. mea sanoo:

  Törmäsin tähän kahvinkeittimeen toisessa blogissa, mutta liian myöhään, sillä arvonta oli jo mennyt. Joten kun näin bloggerissa otsikkosi, olin innoissani! Keitin on niin kaunis!!

  Mutta vastatakseni arvontakysymykseen: juon kahvini isosta kupista aamuisin ja tilkalla maitoa. Yleensä istuskelen samalla rauhassa sohvalla ja luen blogeja. Ihanat rauhalliset aamut.
  Toisinaan taas kahvi lähtee termosmukissa mukaan, jos on toisenlainen aamu.

  Tää keitin sopisi meidän uuteen keittiöön, jonne oon sun inspiroimana hakenut kauniita värejä. Ja miksei myös valmistumislahjaksi itsellenikin samalla 🙂

 74. Pihla sanoo:

  Juon kahvini pienellä maitotilkalla! 🙂

 75. Laura T sanoo:

  Juon suodatinkahvia ekan kupin noin kymmenen aikaan, yleensä töissä hyvässä naisporukassa tai sitten ihan kotona etäpäivinä ja viikonloppuisin. Toinen kuppi tulee usein nautittua iltapäivällä kahden maissa. Juon kahvini yleensä maidolla, ilmankin menee, mutta silloin suosin usein espressoa. Mustassa kahvissa olen huomannut saman kuin sinä Minttu, kahvilaaduilla tosiaan on merkitystä. Suodatinkahvisuosikkini on tummapaahtoinen juhlamokka. Tuo keitin on ihana ja tarvettakin uudelle keittimelle olisi, joten peukut pystyyn!:)

 76. Heidi Pii sanoo:

  Opettelin pois sokerista, kun tajusin juovani aika monta kuppia päivässä kahvia. Pitäisikö testata maidonkin pois jättämistä? Itselleni ostin juuri moccamasterin, joten voittokeittimen antaisin lahjaksi valmistujalle, jolloin värikin taitaisi olla minttu. 🙂

 77. Teija sanoo:

  Tykkään juoda kahvini tilkalla rasvatonta maitoa ja ilman sokeria, harvoin syön mitään kahvin kanssa.

 78. Miikku sanoo:

  En juo enää ollenkaan kahvia herkän vatsani vuoksi mutta mieheni juo ja paljon. Jos voittaisin keittimen antaisin sen 20v hääpäivälahjaksi hänelle. Entinen Moccamaster vetelee jo viimeisiään. Tämä keitin olisi tyylikäs.

 79. venla sanoo:

  Normikahvin juon maitotilkalla, mutta tällä hetkellä kun olen vaihtarina ja hostperheeni ei omista normi kahvinkeitintä, juon cappuccinoa! Aamukahvi on hyvä alku päivälle ja kun palaan kuukauden päästä Suomeen, olisi ihana päästä keittämään normi kahvia hyvästä keittimestä

 80. R sanoo:

  Perus tumma paahtoa maitotilkalla tai jos on oikein paahteista suffea, niin sit ihan sellaisenaan nauttina 🙂 Aamut alkaa sumpilla ja iltapäivällä menee kuppi tai pari, mut yleensä klo 16 jälkeen en enää juo kahvia sen piristävän vaikutuksen takia. Uusi kahvinkeitin olisi hakusessa joten tyylikäs musta keitin tulisi tarpeen!

 81. Aila sanoo:

  Tummaa kahvia mustana, aamu ei lähde muuten alkuun. Myöhemmin maistuu myös latte.

 82. Tuija sanoo:

  Sama vika 😉 päivä ei käynnistä ilman kofeiinia. Jos jää väliin, iskee päänsärky hyvin herkästi eli koukussa ollaan ;D Juon ihan perus juhlamokkaa maidolla, mustana ei mene. Tykkään myös mm. latesta ja muista erikoiskahvista mutta ne kuuluu enemmän kahvilakulttuuriin.

 83. Sanna sanoo:

  Aamu alkaa tuopillisella maitokahvia, ilman sitä ei kone käynnisty! Maidon määrä on vuosien varrella vähentynyt, mutta vielä en ole ollut siitä valmis luopumaan kokonaan

 84. Jessica sanoo:

  Juon yleensä mustana, mutta jos vaan aika löytyy niin teen capuccinon oatlyn barrista maidolla. Voin ehdottomasti suositella jos ei käytä maitotuotteita! Uusi kahvinkeitin ollaan parhaimillaan etsimässä ja tämä mallihan oli upean näköinen!

 85. Rosanna sanoo:

  Kahvi juodaan mustana, vanhan huonon kahvinkeittimen keittämä kupillinen jokaisella kahvitauolla. Kelpais tollanen Hieman laadukkaampi kone kyllä kotiin. 🙂

 86. Sofia sanoo:

  Wau. Uskaltaako noin hienoa kahvinkeitintä edes toivoa? Tähän mennessä kahvit on keitelty moccamasterilla.. se alkaa kuitenkin tulla varmaan tiensä päähän. Kovasti pohdittu mikänse seuraava vois olla. Muut ystävär ei niinkään kahvin ystäviä, joten on tyytyväisiä että näyttää ja maistuu jotenkin kahvilta! Kyllä tähän nyt on sanottava et mukana kisassa! Kahvi mustana kiitos!

 87. MirinMarin sanoo:

  Runsaalla määrällä kauramaitoa! 🙂

 88. Johanna R sanoo:

  Juon kahvini aina maidon kanssa

 89. Tiinakaisa sanoo:

  Mieluiten punaisen täysmaidon kanssa.

 90. Hanna sanoo:

  Mustana, joskus herkuttelen maitokahvilla.

 91. Sartsuli sanoo:

  Juon kahvini maidon kera. Aina pitää olla myös jotain syötävää! 😀

 92. Sarppaliini sanoo:

  Juon maidon kanssa. Haluaisin oppi enemmän kahvilajeista

 93. minttu47 sanoo:

  Juon mustana ja aina pitää olla myös jotain syömistä kahvin kanssa.

 94. Viola sanoo:

  Aamukaffet rauhallisesti nautiskellen. Maitotilkka tottakai ja voileipää. Elämän suuria nautintoja!

  • Hannah sanoo:

   Päivällä rauhankahvit vauvelin nukkuessa on mun lemppari kahvihetki. Nyt ollu ihana nauttia se hetki terassilla ja siinä vieressä joku kiva sisustuslehti 🙂

 95. LauraK sanoo:

  Aamuisin vähintään kaksi kuppia pienellä maitotilkalla. Päivän mittaan pari kolme kupillista lisää 🙂

 96. Iina sanoo:

  Juon kahvini aina oatlyn ikaffe kauramaidoilla ja yleensäkkin aamukahvi tulee otettua mukaan junaan.

 97. Johanna sanoo:

  Mä en itse ole vielä(kään) oppinut juomaan kahvia, mutta tuollainen sopisi ihan täydellisesti mun keittiöön ja kaikkien mun vieraiden käyttöön. 🙂

 98. mardeleine sanoo:

  Paras kahvi on tuore, tarpeeksi kuuma aamukahvi. Maitoa sekaan vain vähän, että maku pehmenee, mutta ei häviä. Tällä hetkellä remonttievakkoasunnossa on vanha Moccamaster, joka ei keitä tarpeeksi kuumaa kahvia. Moni aamu pilalla…

 99. Essinen sanoo:

  Juon kahvini nykyisin Oatlyn kauramaidon kanssa (kahvimaito). Se on loistava maidonkorvike ja ravistamalla siihen saa pienen vaahdon, mitä arjen luksusta!

 100. maria sanoo:

  aloitteleva kahvinjuojana juon kahvini kauramaidolla ja sokerilla!

 101. Hennarew sanoo:

  Mustana! Ihanan tummana ja vahvana ja mielellään nautiskellen hitaana aamuna.

 102. Elina sanoo:

  Mustana sen juon 🙂

 103. Erika sanoo:

  Oi mikä turkoosi Aamuisin on pari kuppia ehdoton, lataan illalla keittimen valmiiksi IKaffea sekaan, ja olen tyytyväinen!

 104. Jonna sanoo:

  Juon kahvini (monta kuppia sellaista) tilkalla maitoa. Niin nam!

 105. marju sanoo:

  Aamu todellakin alkaa k:lla! Jos yö oli keskivertoa huonompi johtuen jonkun lapsen heräilystä, aloitan aamuni aavistuksen paremmalla kahvilla. Tällä hetkellä lisukkeena toimii maito, mutta sekin on kausiluontoista. Parisuhteeni paras liima on yhteinen päivittäinen kahvihetki!

 106. maijjopa sanoo:

  kahvi nautitaan yleensä vain maidolla.. mitäs siihen sen kummempia lissäämään 🙂

 107. Hanna Isoaho sanoo:

  Maidolla. itsejauhetuista pavuista useimmiten. Vauvan vuoksi usein kylmänä

 108. Heidi sanoo:

  Maidon kanssa, lämpötila sellainen että sen voi kiireessä kulauttaa vaikka kerralla alas, mutta kuitenkin sen verran kuumaa että ehtii myös kuulumiset vaihtaa juonnin lomassa. Aamulla, rakkaan keittämänä ystävän ajatuksella lahjaksi ostamasta mukista <3

 109. Fredrika sanoo:

  Kahvini juon hyvässä seurassa ja luettavan kanssa! Isosta kupista suurella sydämellä, eikä koskaan liialla kiireellä. Parasta on sunnuntainen tummapaahto hieman viilenneenä aamun tuoksuvan lehden kanssa. Sitä ei moni asia voita!

 110. Henni sanoo:

  Kahvini juon maidolla ja kuumana! Ja parasta se on sunnuntaiaamuisin partsilla rauhallisesti hörppien 🙂

 111. paula sanoo:

  Oijoi. Uusi kahvinkeitin olisi bueno, sillä vanhassa kahvi maistuu jo kitkerälle. Juon myös kahvini mustana, koska tykkään siiitä että kunnollisen kahvin maku erottuu. Pääsisin taas urakalla herkuttelelemaan, jos arpa osuisi kohdalle. Ja valkeana, kiitos! 🙂

  Kiitos myös blogista!

 112. Enni w sanoo:

  Kahvini juon tummana ja pienellä määrällä maitoa. Ompa kaunis kahvinkeitin ! Valitsisin mustan 🙂

 113. Sara sanoo:

  Mutteripannulla espresso ja sokeria vähän mukaan, kyllä herättää aamuisin!

 114. Sihvi sanoo:

  Kahvi kuuluu ehdottomasti aamuuni. Iso kuppi tummaa paahtoa mantelimaidolla ja päivä alkaa energisesti. Ja voi apua kun tuo mintunvihreä keitin on ihana!

 115. Hanna sanoo:

  Aamulla menee kaksi isoa muumimukia maitokahvia ja lounaan jälkeen yksi iso kuppi. Ennen join kahvin mustana, mutta vaihdoin maitokahviin kun maito peittää työpaikan pahan kahvin makua 🙂 Edelleen pystyn juomaan kahvin mustana esim. juhlissa, jos tarjolla kahvin kanssa herkkuja kuten kakkkua 🙂

 116. Arro sanoo:

  Juon kahvini nautiskellen, isosta kupista ja reilulla maidolla. Aamuisin yksin tai usein kirjan kanssa, päivällä seurustelun merkeisä. Joskus iltapäivällä koulutehtävien seuraksi kiskaisen kahvit mustana ja nopeasti.

 117. Noora P sanoo:

  Itse pidän kahvia parhaana vaniljasoijamaidon kera, ja jos vaahterasiirappia ja kanelia löytyy kaapista niin kumpaistakin hieman sekaan! Ystävän kanssa jaettuna tietenkin, oon laiskan puoleinen ees keittämään kahvia pelkästään itselleni, heh. Vanha kahvinkeitin on vanha ja äänekäs kuin ruohonleikkuri, joten tämmönen pikku kapistus suorastaan vaatis pääsyä mun keittiöön.

 118. Noora sanoo:

  Aamukahvirutiini on varmaan ainoa, jota noudatan sokeasti päivästä toiseen; joka aamu sama määrä samaa kahvia samasta kupista ja saman kauramaidon kanssa. Jos joku näistä uupuu, lähtee päivä automaattisesti väärään suuntaan 😀 Kahvin tai sen tekoon liittyvien tarvikkeiden suhteen ei voi hifistellä liikaa, niiden varassa on paljon!

 119. Maria sanoo:

  Kahvia juon milloin mitenkin, mutta useimmiten ihan maidon kanssa. Aamu ei käynnisty ilman kahvia 🙂

 120. Salla sanoo:

  Aamulla ensimmäisenä kahvia maidolla 🙂

 121. Tuuli sanoo:

  Minä juon kahvini maidolla kolme kertaa päivässä ja Muumi-mukista koska ne on juuri täydellisen kokoisia kahville! Ihanan retrohtava tuo keitin!

 122. Jasmin sanoo:

  Juon kahvini ehdottomasti kuumalla maidolla kanelin kera ja mielellään vielä vaaleanpunaisen lemppari koko mukin kanssa! 🙂

 123. Anni sanoo:

  Aamut alkaa meillä ämmällä, eli maitokahvilla 🙂

 124. Hiisukas sanoo:

  Iltapäivän omasta hetkestä nautin, kun saan rauhassa juoda kahvia lasten nukkuessa päiväunia. En laita kahvin sekaan sen paremmin maitoa kuin sokeriakaan, ihan mustana juon. Ihan ekana aamulla kahvi ei vielä maistu, eikä toisaalta myöhään illallakaan.

 125. petra sanoo:

  Parasta ikinä on aamukahvi! Kahvi kauniista kupista lorauksella maitoa tekee aamusta kuin aamusta hyvän. Aamukahvi on jotain sellaista, mitä voi alkaa jo illalla odottaa.:-)

 126. Essiii sanoo:

  Pakko lainata tähän SMG:tä eli kahvini juon ”mustana, maidolla, kylmänä, kuumana”. Aamukahvi tilkalla maitoa, töissä mustana, välillä maitoa lorahtaa liikaa ja kahvi on kylmää tai töitten kiireessä ehtii jäähtyä, muuten kuumana. 🙂

 127. Charlotta sanoo:

  Täytyy myöntää, että juon hyvin harvoin kahvia ja silloinkin kupissa on melkein enemmän maitoa kuin kahvia. Uusi, hieno mintunvärinen kahvinkeitin voisi innostaa kahvinjuonnin opetteluun ja saisivatpa vieraatkin kerrankin kunnollista kahvia 😀

 128. Anna sanoo:

  Aamulla, maidolla ja niin hitaasti, että suurin osa tulee lopulta hörpittyä kylmänä. Mutta sehän vaan kaunistaa ✌

 129. Saija sanoo:

  Maidolla ja makeutusaineella. Joskus herkuttelen makusiirapilla makeutetulla kahvilla tai ihan oikeasta kahvilasta ostetulla latella.

 130. UteP sanoo:

  Aamuisin juon suodatinkahvia, johon lisään tilkan maitoa. Ilman aamukahvia ei päivä vaan lähde käyntiin. Vasta parina viime vuonna oon oppinut juomaan espressoa tai cappuccinoa. Parasta on se, kun pääsee täältä maalaiskylästä kaupunkiin ja ostaa cappuccinon kahvilasta.

 131. Julie sanoo:

  Kuuma kahvi, pieni maitotilkka ja päivän rauhanhetki voi alkaa. Valkoinen keitin olisi haaveeni! 🙂

 132. Taija sanoo:

  Aamulla on pakko saada kahvia muuten tulee päänsärkyä, vaikka kuinka kiire olisi :D! Kahvini juon nykyään Kauramaidon kera ,jonka on pakko olla Oatly Ikaffe 🙂

 133. Linsku sanoo:

  Ihana arvonta, koska kahvi hihi!<3 Juon kahvini mustana, sillä pidän sen mausta! Joskus laitan pienen lorauksen pehmentämään makua, jos sattuu olemaan liian kitkerää.

 134. Riikka sanoo:

  Kauramaidolla useita kertoja päivässä

 135. Anu sanoo:

  Maidon kanssa! Tällä hetkellä kärvistellään ilman kahvia kun pannu meni rikki :/

 136. eerika sanoo:

  Keitän kahvin aina pressopannulla ja lorautan reilusti maitoa joukkoon. 🙂 Kahvinkeitintä mulla ei edes ole.

 137. Marina sanoo:

  Viimeistä vuotta viedään täällä ammattikorkeassa ja työ ohella. Kahvista on tullut paras ystäväni, joka pitää minut tajuissani! Vielä vuosi sitten inhosin kahvin makua. Nykyään juon mustana. Jos oikein haluan nautiskella, lisään sokeria ja kermaa, mahdollisesti vähän kaakaota/kanelia 😉 Muutto tuloillaan ja luovun juuri kämppikseni kahvinkeittimestä..

 138. Anna sanoo:

  Juon kahvia pitkin päivää yleensä mustana, mutta joskus tekee mieli juoda kahvi maidon kanssa 🙂

 139. Elina sanoo:

  Maidolla tai ilman, fiiliksen mukaan 🙂

 140. Anni sanoo:

  Aamuisin iso kuppi suurella tilkalla maitoa, melkeinpä juurikin maitoa kahvilla. Toisen kerran juon iltapäivällä siinä kello kolmentoista tienoilla yhden pienen kupin mustaa kahvia, valkoisesta ohutreunaisesta kahvikupista. Se on tarkkaa 😀

 141. Hanna B sanoo:

  Joskus juon jääkahvia. Kahvinkeitintä olen miettinyt miehelleni lahjaksi.

 142. Bertta sanoo:

  Vuosikaudet keitelty Moccamasterilla ja nyt haluaisin tyylikkään mustan Legacyn. Miehen mielestä vanha on ihan hyvä, mutta itseäni harmittaa kärsinyt keitin.

 143. Maaria sanoo:

  Juon kahvini yleensä maitotilkalla. Kahvi on tummapaahtoista ja luomua. Aamuisin menee 1-2 kuppia, töissä juon kahvitauolla useimmiten teetä, kun olen aika herkkä kofeiinille (musta/vihreä teekin sisältää toki kofeiinia mutta vaikutus ei ole yhtä ”terävä” kuin kahvissa). Uusin löytöni on s-marketista ostamani ohrakahvi Organic barley cup (sekoitetaan kuumaan maitoon). Ei ole oikeaa kahvia mutta maistuu aika kahvimaiselle, virkistää ilman kofeiinia psyykkisesti kahvimaisella maulla kun oikeaa kahvia en voi niin paljoa nauttia, ja kofeiiniton tavallinen kahvi maistuu aika kemikaaliselta.

 144. NiinaLotta sanoo:

  Juon kahvini aina ehdottomasti mustana.

 145. Elina sanoo:

  Juon kahvini mieluiten vähällä määrällä maitoa.

 146. Elena sanoo:

  Kahvi maidolla ja välillä sokerilla josta yritän päästä eroon..

 147. Lilleroinen sanoo:

  Päivä ei lähde käyntiin ilman kupillista mustaa kahvia.Päähän siinä räjähtäis!

 148. Vive sanoo:

  Kun teen kiireisiä aamutoimia, mieheni keittää meille kupit kahvia, kaataa maidon valmiiksi kuppiini ja kantaa sen viereeni. Eikä tässä vielä kaikki, tapahtumaan liittyy joka-aamuinen itsekeksitty laulu kahvinkeitosta!

 149. Nannil sanoo:

  Nautin kahvini aina aamuisin. Ehdottomasti tummaa/tumminta paahtoa, mieluiten pavuista vasta jauhettuna. Kanelikookosöljyllä tai kardemummalla tai yleensä ihan sellaisenaan. Miten sen juon? Rennosti salongissa samalla kun napero juo aamumaitoaan, nettiradio tai levysoitin taustamusiikkina, värityskirjaa täyttäen tai blogeja/sisustuslehtiröykkiö lukien.

 150. Sss sanoo:

  Kahvini juon maidolla! Meni yli 20 vuotta ennen kuin tajusin, että aamut lähtee paremmin käyntiin kahvilla! 🙂

 151. LindaT sanoo:

  Olen aloittanut kahvinjuonnin vasta muutama vuosi sitten, nykyään menee muutama kuppi maitokahvia päivässä 🙂

 152. Katriina sanoo:

  Maidolla ehdottomasti! 🙂

 153. Jutta G sanoo:

  Ihana kahvinkeitin <3 Aamukahvi on myös mulle lähes pakollinen. Perus kahvi maidolla on täydellinen.

 154. Ilona sanoo:

  Kahvin nautin aina mantelimaidon kera ja joskus hemmottelen itseäni soyalattella. Näin kuumilla keleillä maistuu myös jääkahvi, nam!

 155. Julius sanoo:

  Kahvia nautin puoli kupillista kerrallaan, itse kun pidän kahvista hyvin kuumana. Maidon kera.

 156. salli sanoo:

  Juon kahvini maidon kanssa ja mukaan ihanaa keitintä havittelemaan. Tarvetta olisi itselläkin tollaselle hienoudelle.

 157. nm sanoo:

  Yleensä juon mustana, sillöin tällöin mukaan tilkka maitoa. Nykyään tulee kuitenkin melko paljon kotona tehtyä kapselikeittimellä kahvit.. 🙂

 158. Hanna sanoo:

  Täällä juodaan kahvi pienen maitotilkan kera. Joskus nuorempana heitettiin pari lusikallista sokeria mukaan, mutta nykysin se on jo liikaa Joskus myös tulee tehtyä kapselikahvia! 🙂 Ihanaa kesää pojille ja sulle Minttu! 🙂

 159. KC sanoo:

  Juon kahvini mieluiten kermalla, mutta yleensä menee maidon kanssa, koska en muista ikinä kaupasta ostaa kermaa. Olen juonut kahvia 15 vuotta, yli puolet siis elämästäni, mutta vielä ei mene mustana. Ehkä senkin voisi pikkuhiljaa opetella 🙂

 160. Hansu sanoo:

  Itsehän juon kahvini mielummin hieman palaneena. Johtuen siitä, että oma 20 euron keittimeni lämmittä kahvin niin heikosti, että tilkkakin maitoa tekee kahvista hailakkaa. HYI! Jos saisin joka päivä valita millaisena kahvini joisin, joisin sen kuumana soijamaidon tai kerman kera.

 161. EH sanoo:

  Aamulla ehdottomasti kuppi tai kaksi kahvia mustana ja spessumpina päivinä tai kahviloissa nautiskellaan icelattea!

 162. Rosa sanoo:

  Kahvi tulee juotua nykyään lähes poikkeuksetta mustana! Joskus maitotilkan kera kun tekee mieli vähän lempeämpää hetkeä 🙂

 163. Anna Aurinko sanoo:

  Arkisin juon kahvin lämmitetyn rasvattoman maidon kera, herkutteluhetkinä ja juhlissa rasvaisemmalla maidolla tai kermatilkalla.

 164. Airiina sanoo:

  Juon kahvini mustana, ilman sokeria. Kahvin pitää olla tuoretta ja aika vahvaa.

 165. Ulla sanoo:

  Juon aamukahvin maidon kanssa, ihan juhlamokkaa tms. Aamu ei ala ilman kahvia.

 166. Henna27 sanoo:

  Vasta keitettyä kahvia ja paljon kevytmaitoa, ehkä tuore pulla joskus.

 167. Peppinen sanoo:

  Maitokahvia ja sokerin kanssa, kahvia menee aika paljon vuorokaudessa.

 168. Maria sanoo:

  Mustana, tuoreena ja kunnolla kuumana. Erityiskahveista en niin välitä vaan perus presidenti tai juhlamokka, välillä tumma paahto, parasta kuitenkin luomu juhlamokka.

 169. Anne Löfström (Takkis) sanoo:

  Moikka,
  Kahvin juon Rainbown kauramaidolla. Ei maistu omituiselle, eikä paakkuunnu vaan tekee pehmeäksi
  Välttelen myös maitoa. Konjakkia silloin tällöin taas en
  Aurinkoista kesää

 170. johanna sanoo:

  Juon kahvini mustana cayenne pippurin kanssa 🙂 välillä lorautan matelimaitoa joukkoon ! antaa mukavan päräyksen aamuun !

 171. Iibis sanoo:

  Mustana ja pieni kylmä vesitilkka niin, ettei suu pala ja voi heti juoda 🙂

 172. selina sanoo:

  Juon kahvin maidolla! aamulla sen kanssa yleensä myös leipää:)

 173. Petra sanoo:

  Aamulla määrä on laatua tärkeämpi seikka, vaikka toki hyvä kahvi aloittaa aamun paremmin 🙂

 174. Camilla sanoo:

  Juon kahvini yleensä maidolla, välillä heitän myös sokerin mukaan. Pidän myös paljon tujakoista espressoista! 🙂

 175. Terhi sanoo:

  Mustana ja todennäköisesti jäähtymään ehtineenä

 176. Riina sanoo:

  Kahvini juon maidon kera. En ole turhan tarkka maidon suhteen ja tarvittaessa myös mustana kahvi maistuu. Se tuoksu aamuisin on taivaallinen. Jo vajaa 2-v osaa sanoa: ”aamu-kaffia, namnamm!’ 🙂

 177. HH sanoo:

  Mustana!

 178. LauraH sanoo:

  Mustana maidolla kylmänä kuumana <3

 179. elliina sanoo:

  tähän saakka olen keittänyt kahvia mutteripannulla tai perinteisellä kahvipannulla. mutta nyt italiassa asuessa kahviaddiktio on yltynyt niin pahaksi, että tavallinen kahvinkeitin olisi myös tarpeen. eli tämä arvonta tuli niin hyvään saumaan, koska kesällä ollaan palaamassa suomeen ja kahvinkeittimen hankinta olisi edessä. ai niin ja kahvini juon arkena maito+mantelimaito miksauksella, viikonloppuna kermalla:)

 180. Milla sanoo:

  Viimeisestä kahvin kupposesta onkin aikaa ja nyt taas oon alkanut tykästymään siihen varsinkin ilman maitoa. Yksi lempi kahveistani on isälleni ostama Kekkoskahvi. Se on niin ihanan kirpsakkaa eikä kaipaa mitenkään maitoa.

 181. Suvisini sanoo:

  Tuoreena, kofeiinittomana ja kermalla 🙂

 182. apple sanoo:

  Kahvin juon mustana ja mahdollisimman tummapaahtoisena. Joskus kahvilassa tulee tilattua myös soijalatte 🙂

 183. Joliel sanoo:

  Tummapaahtoisena, mustana ja mahdollisimman isosta mukista! 🙂

 184. Tipi sanoo:

  Juon kahvini nykyään riisimaidolla, vaikka ennen olin itsekin maitoa kahvilla -tyyppi.

 185. Jenni sanoo:

  Kahvini juon yleensä lorauksella kevytmaitoa. Nykyään menee mustanakin jos maitoa ei ole saatavilla. ☕️

 186. papu sanoo:

  jäähtyneenä 🙂

 187. Tuija sanoo:

  Tuorepaahtoista. Mustana. Parasta aamulla.

 188. Sarppana sanoo:

  Ite en oo vielä oppinut kahvia juomaan, mutta mies on kova kahvin juoja. Hyvin näyttää uppoovan mustana tai maidon kanssa.

 189. Tinli sanoo:

  Mieluiten juon jonkun muun keittämää kahvia, se maistuu aina paremmalta. Ja aina reilulla maidolla.

 190. Tuuli sanoo:

  Mustana.

 191. Kati sanoo:

  Pakko myöntää, että en ole vieläkään oikein oppinut juomaan kunnolla kahvia, vaikkakin sen tuoksu on huumaavan ihana. Ei vaan ilmeisesti ole mun juttu, vaikka vauva-arjen keskellä se voisikin olla iso pelastus. Mieheni, perheeni ja lähes kaikki tutut ovat kahvin ystäviä eli sitä meillä kuluu kyllä ihan kiitettävästi! Uusi keitin olisikin ihana lahja miehelleni ja musta väri olisi oikein passeli!

 192. Maija sanoo:

  Maito tilkalla ☕️ Aamukahvi on koko päivän paras kahvi! Ei tietty lapsen päiväunienkaan aikana, rauhassa vietetty kahvihetkikään huono ole

 193. Venla sanoo:

  Kahvin juon reilulla lorauksella maitoa, juhlahetkinä kermalla.

 194. Jenni Siltakoski sanoo:

  Juon kahvini kotona joko mustana tai itsetehdyllä mantelimaidolla. Mollemmat hyviä vaihtelevasti 🙂

 195. Anni sanoo:

  Aamupäiväkahvi auringonpaisteessa näin keväisin on ihan parasta. Mustana juodaan, jotta maut pääsevät esille. Ja muotoilu miellyttää silmää todella paljon! Valkoinen sopisi ehdottomasti uuteen keittiöömme!

 196. Ansku sanoo:

  Juon kahvini suurella määrällä luomukevytmaitoa. Kahvi maistuu parhaalta kivasta mukista, ei siis missään tapauksessa pienestä kupista vaan kunnon mukista. Ja vähänkö söpö tuo mintunvihreä keitin!

 197. Nebsi sanoo:

  Aamulla 2 kuppia mustana, ja päivällä vielä 1 tai 2 lisää 🙂 Kahviloissa yleensä maistuu cappuccinot ja lattet 🙂

 198. Ilona sanoo:

  Tykkään keitellä niin suodatinkahvia kuin espressokapleleita ja sitten vaahdottaa ja höyryttää maidot itse. Olen myös ihastunut Oatlyn uuteen kahvijuomaan(?), siis sitä kahvimaidon kaltaista- ihanan kermainen koostumus!!:)

 199. Kkk sanoo:

  Maidolla menee kahvi ja tuollainen valkoinen ihanuus olis just passeli meille

 200. Anu sanoo:

  Kahvia menee ja paljon! Tai omasta mielestä ainakin 🙂
  Reilusti maitoa , mutta hätä tapauksessa myös mustana.

 201. Maria sanoo:

  Silloin kun juon kahvia nykyään, juon sen kermalorauksen kera anopin seurassa. 😀

 202. Kirsi sanoo:

  Onpa hyvin kaunis keitin! Oma aamu alkaa kahvilla, jossa on tällä hetkellä runsaasti maitoa. Toimistopäivinä puoliksi juotuja mukeja kertyykin sitten useampia vähän sinne sun tänne ja ilta sujuu jo ilman.

 203. Pinjaa sanoo:

  Juon kahvin kahdesti suodatettuna kun keitin päästää purut suodatinpussista huolimatta. Ja kertaalleen mikrossa lämmitettynä kun ehtii aina jäähtyä. Mustana ilman mitään lisää menee.

 204. Krista sanoo:

  Aamukaffi, loraus maitoa ei muuta kiitos. Vain minä ja kaffikupponen, ennen lapsiperheen arjen alkua 🙂

 205. JenniKoo sanoo:

  Juon kahvini maidolla, mutta jos tosiaan on ihan kunnon kahvia oikeista pavuista niin maitoa ei tarvitse ja tällaista kahviahan en kotona (vielä!) saa. Aamulla on saatava se yksi kupillinen ja pitkin päivää sitten muutamia lisää ja joskus jopa iltakahvi maistuu:)

 206. Mirva sanoo:

  Aamukahvit ovat ehdottomat ja kahvini juon maidon kanssa

 207. Elise H. sanoo:

  Tuo keitin näyttää aivan upealta! Kahvi maistuu parhaalta maidon ja sokerin kera 🙂

 208. satu toiviainen sanoo:

  Juon kahvini mustana ja kuumana! Kahvikoneen myös omistan ja silloin juon yleensä maitokahvia. Ulkomailla maistelen erillaisia kahveja. Päivässä menee n. 2-3 kuppia.
  -satu

 209. JonnaEerika sanoo:

  Päiväni ei lähde käyntiin ilman kahvia! Näin kesällä aamut on parhaita, kun voi mennä kahvikupin kanssa pihalle ihan yksinään. Kahvini sekaan lorautan maitojuomaa.

 210. Kotona arkisin ihan perus kahvii tilkalla maitoa. Joskus vaniljavaahdolla. Muualla Americano tai Espresso 🙂

 211. Sirpa Jokiniemi sanoo:

  Hei!
  Kysymykseen kuinka juon kahvini,
  on kaksi vastausta, joka riippuu
  vallitsevasta tilanteesta.

  Yleisin tilanne on minullakin aamuisin,
  hukutan kahvini maitoon,
  jotta se jäähtyisi, kiireen keskellä, mutta makuhan siinä peittyy!

  Mieluiten juon kahvini luonnossa, nuotion tai trangian päällä pannussa keitetty kahvi, puisesta kuksasta, mustana tietenkin! Maisemia katsellen, rauhoittuen, odottaen kahvin jäähtymistä juonti lämpöiseksi, pakkasilla ei tarvinnut paljoa odotella!

  Keittimeni kaipaisi todellakin päivityksen, se on ollut minulla 12 vuotta, ja sitä ennen ties kuinka monta vuotta isoäidilläni.

 212. Janisah sanoo:

  Juon kahvini aina maidolla ja kahvia on saatava joka aamu heti aamupalan jälkeen 1-2 kupillista. Mieheni mielestä kanssani ei voi kommunikoida ennen aamukahviani. 😀

 213. Sirpa Jokiniemi sanoo:

  Hei!
  Kysymykseen kuinka juon kahvini,
  on kaksi vastausta, joka riippuu
  vallitsevasta tilanteesta.

  Yleisin tilanne on minullakin aamuisin, kiireen keskellä
  hukutan kahvini maitoon,
  jotta se jäähtyisi, nopeasti, mutta makuhan siinä peittyy!

  Mieluiten juon kahvini luonnossa,
  nuotion tai trangian päällä pannussa
  keitetty kahvi, puisesta kuksasta, mustana tietenkin! Maisemia katsellen, rauhoittuen,
  odottaen kahvin jäähtymistä juonti lämpöiseksi.(pakkasilla ei tarvinnut paljoa odotella! )

  Keittimeni kaipaisi todellakin päivityksen, se on ollut minulla 12 vuotta, ja sitä ennen, ties kuinka monta vuotta isoäidilläni.

 214. Paula sanoo:

  Maitotilkan kanssa.
  Terveiset aamukahvilta, aurinko paistaa, linnut laulaa ja kuppikahvia ☺ Mitä muuta sitä kaipaa

 215. Emilia sanoo:

  Lisään lorauksen soijamaitoa aamukahviini. Valitettavasti vanha kone sanoi itsensä irti ja uusi keitin on enemmän kuin pakollinen perheen kasvaessa ja yöunien vähentyessä! 😉

 216. moonika sanoo:

  Juon kahvini aina maitotilkalla! 🙂

 217. Irma sanoo:

  Juon kahvini aina mustana, aamulla juon monta kupillista! Kahvi kahvina ja maito maitona 😉

 218. Annibanaani sanoo:

  Tummapaahtoista kahvia pienellä lorauksella maitoa tai kaurajuomaa 🙂

 219. riina sanoo:

  Juon kahvia joka aamu, kolme kuppia tilkalla maitoa Muumimukista, joita kaapista löytyy 32 kappaletta. En koskaan valitse samaa mukia peräkkäisinä aamuina. Kahvin juontini rajoittuu aamuun, sillä tuolla kolmella kupilla kiintiö tulee täyteen.

 220. Kahvini juon rasvattomalla maidolla, ei sokeria ja monta (liikaa) kuppia päivässä. Arpaonni saa suosia mielellään;)

 221. Emmi sanoo:

  Kuten telkkarissa pyörivässä mainoksessakin todetaan, on kahvilla suuri rooli suomalaiseessa kulttuurissa. Itse olen pienestä pitäen juonut kahvia, (ennen maitoa pienellä määrällä kahvia. nykyisin toisinpäin.) Nyt aikuisuuden kynnyksellä on myös huomannut miten tärkeä hyvä kahvinkeitin onkaan. Voi kuinka ihanaa olisikin saada uusi laadukas kahvinkeitin omaan ensimmäiseen kotiini!

  Ps. Oli hauska huomata, että myös täältä löytyy vastaava säilytyspurkki kahvinpuruille!

 222. miro sanoo:

  Kahvini juon tällä hetkellä lorauksella rasvatonta maitoa. Parhaimmalta kahvi maistuu hyvässä seurassa tai aikaisin aamulla auringonpaisteessa parvekkeella.

 223. Nea sanoo:

  Pienellä tilkalla maitoa niin, että kahvi pysyy tulikuumana. Muki on myös tosi (turhamaisen) tärkeä, Marimekon ihanat mukit on parhaita. Mutta eikös aamu ala kivasti, kun sen kahvin saa juoda mieleisestä mukista? 🙂

  Mä valitsisin ehdottomasti tuon mintunvihreän, myös valkoisesta tai mustasta olisin tosi iloinen! Kun pian tavarat laitetaan jakoon, vie mies vanhan keittimen. Olen haaveillut kovasti Moccamasterin keltaisesta keittimestä (lapsetkin ihastui siihen!), mutta se hinta…Hui.

 224. Paula sanoo:

  Reilulla maidolla!

 225. riik sanoo:

  Mustana, maidolla, kylmänä tai kuumana ja jopa smoothien joukossa! Kesäpäivänä maistuu viilentävä kahvismoothie ja jääkahvi on matkustusklassikko. Perusarkena aamuisin nautitaan sumpit muumimukista maitotilkalla ja toimistolla tankataan termarista mustana!

 226. Tea sanoo:

  Juon kahvini yleensä maidolla, mutta viime aikoina se on alkanut maistua myös ihan mustana. Makuun vaikuttaa ehdottomasti myös astia,josta kahvinsa juo – parhaalta kahvi maistuu mustavalkoisesta räsymatto-mukista juotuna. Jos onni potkaisisi, pitäisi kyllä valita tuo turkoosi värivaihtoehto!

 227. Tina sanoo:

  Aamupalan kruunaa eka kuppi kiireessä meikkauksen lomassa ja toinen kuppi keepcupissa automatkalla dagikseen. Kahvini juon maidolla. Tai maitoni kahvilla ehkä enemmänkin.

 228. Annukka sanoo:

  Ehdin juoda kahvin arkisin yleensä vasta töissä, mutta keitän sen kotona valmiiksi termariin. Lomilla ja viikonloppuisin nautimme aamukahvit yhdessä koko perheen kesken. Ja kahvit juon maidolla 🙂

 229. Sonja sanoo:

  Juon kahvini mustana! Aamukahvi on ihan pakollinen ja onneksi mieheni on aamuvirkku, joten saan herätä kahvin tuoksuun joka aamu. Vanha Moccamasterimme on pelittänyt jo yli kymmenen vuotta, joten voisi olla aika päivittää keitin uuteen.

 230. Katja sanoo:

  Juon kahvin maidolla,ennen rasvattomalla mutta nykyään parasta on rehellinen täysmaito! Paras kahvihetki syntyy jos kahvin saa juoda rauhassa!

 231. hanna sanoo:

  Tummapaahtoista ja tilkka maitoa

 232. Mirjami sanoo:

  Tykkään vahvasta kahvista ja juon sen mustana. Jos tulee keitettyä vahingossa liian laihaa, saatan laittaa sekaan maitolorauksen; laiha kahvi ei vaan ole hyvää. 🙁

 233. Sinii sanoo:

  Viimeaikoina olen tottunut lisäämään mustankahvin joukkoon minttusuklaanmakuista proteiinijauhetta:)
  Sopii mielestäni sinne sekaan ihan hyvin. Välillä kahvi menee toki myös mustana tai tilkalla maitoa 🙂
  Meidän keitin veteleekin melkein viimeisiään, joten toivottavasti nappaisi tämä 🙂

 234. klaara sanoo:

  Juon kahvini kuohukermalla ja ilman sokeria.

 235. AINO sanoo:

  Itsehän vannon mutteripannun sekä äitini omistaman espressokoneen nimeen. Mahdollisimman musta myrkky on paras kahvi, ja tämä kulkee ihan perheessä, isäni on ainoa joka kaipaa maitoa ja makeutusta kahviinsa. Tosin välillä sitä tulee itsekin nautittua jääkahveista, varsinkin näin kesän kynnyksellä!

  En siis enää oikein juo itse suodatinkahvia, muuta kuin pakon edessä. Rakas ystäväni on kuitenkin valmistumassa, ja olen varma että hän innostuisi tästä! Tuo mintunvihreä on kovin hänen näköisensä keitin 🙂

 236. Karo sanoo:

  Maidolla lempparimukista! Ai että.

 237. Mini sanoo:

  Kahvini juon aina tilkkasella maitoa. Ihan tavallista suodatinkahvia (mieluiten tummapaahtoista) kotona. Kahvilassa valitsen cappuccinon.

 238. Meri sanoo:

  Kahvi maidolla 🙂

 239. Lena sanoo:

  Aina mustana!

 240. SAMP sanoo:

  Ihan parasta on kermainen cappuccino, mutta kotona keitän tavallista suodatinkahvia ja lorautan sekaan maitoa, vaikka kahvikonekin meiltä löytyy.

 241. Päivi sanoo:

  Mustana!

 242. Henna sanoo:

  Kahvilassa suosin siirappisia latteja, mutta kotona ihan vain suodatinkahvi maidolla.

 243. Anni sanoo:

  Aamukahvi on täälläkin se tärkein juttu, ilman sitä tuntuu etten herää ollenkaan. Kahvi maistuu parhaiten yleensä mustana tai sit soijamaidolla, jos sitä sattuu olemaan jääkaapissa!

 244. Kaisa sanoo:

  Mustana kotona, kermalla huoltoasemalla ja töissä maidolla!

 245. RR sanoo:

  Kaljupääkahvit tulee aina juotua…Aamut ilman kahvia olisi kyllä painajaismaisia! Kahvittelu on vaan oleellinen osa elämää; ei malta odottaa kesälomaa ja mökin välikahveja laiturinnokassa 🙂

 246. Eve_ sanoo:

  Juon kahvin aina soijamaidon kanssa. Haluan että kahvini on hyvin jäähtynyttä,jotta voin ottaa isojakin kulauksia ilman suun polttamisen vaaraa 😀 Aamu ei lähde käyntiin ilman tätä eliksiiriä.

 247. Meri sanoo:

  Kahvi menee monta kupillista päivässä. Heti aamusta, työmatkalla matkamukista, työpäivän aikana useampi kuppi. Ja aina mustana. Juhlamokkaa ehdottomasti, joskus sekaan jotain makukahvia
  Ei vaan lähde päivä käyntiin ilman kahvia. Parasta on kiireettömät aamut, jolloin voi juoda rauhassa pari kuppia kahvia ja lukea lehtiä.
  vaale turkoosi on niin kaunis, sen huolisin ehdottomasti!

 248. Lilyyy sanoo:

  Ikävä kyllä melko usein juon kahvini kylmänä ja kiireessä, kiitos rakkaiden lasteni :””D mutta kylmää tai ei, kahvia on saatava, joka aamu, mielellään muutama kuppi <3

 249. Essi sanoo:

  Juon kahvini yleensä aamulla purujen kera, koska suodatinpussi levähtää aina jostain päin kahvinkeitintä. Joskus jaksan siivilöidä purut pois, mutta yleensä maitoa päälle ja voilá aamu on startattu!

 250. Sofia sanoo:

  Juon kahvini tilkalla maitoa aamuisin aamiaispöydässä. Mulla on onnnekseni liukuvat työajat eikä ikinä mikään tulipalokiire toimistolle – en missään nimessä haluaisi tinkiä tärkeästä ja rauhallisesta kahvihetkestäni aamuisin. 🙂

 251. Annu sanoo:

  Uuh, minttunen ois aika herkku!
  Mun maha ei nykyään kahvia kestä, mutta onneksi saan nauttia ihanasta kahvin tuoksusta kun mieheni sitä keittää.
  Hän juo kahvinsa yleensä mustana ja vahvana, joskus hän laittaa sekaan kermaa.
  Itse join kahvini aikoinaan maidolla ja sokerilla höystettynä, sitten siirryin teehen, sama homma sen kanssa, ensin käytin maitoa ja sokeria, sitten vain sokeria ja nyt hunajaa:)

 252. Katri sanoo:

  Aamuisin ja illalla kotiin tullessa ruuan jälkeen – lorauksella maitoa 🙂 Omistan vain kapselikeittimen ja täytyy sanoa, että ei siitä hyvää kahvia saa!

 253. Ansku sanoo:

  Kahvi reilulla maidolla on lemppari! Muutkin kyllä menee 🙂 Musta väri sopisi meille.

 254. Aija sanoo:

  Aamu eu tosiaan käynnisty ilman kahta kupillista kahvia ja se pitää juoda ennen muun perheen herääämistä. Muuten en maitoa juo mutta tilkka kahviin häätyy laittaa. Jos arpaonni suosii, valitsen mustan keittimen.

 255. Eve sanoo:

  Täällä myös aamut alkaa kahvilla. Kyllä se kahvi on parasta vaaleasta mukista, tilkalla maitoa. Olisikin jo aika uudelle kahvinkeittimelle, kun ei vanha jaksa enää lämmittää vettä tarpeeksi 😀

 256. Lellu sanoo:

  Juon kahvini maidolla, aika monta kuppia menee päivässä. 🙂

 257. Johanna K sanoo:

  Heippa, vatsavaivojen vuoksi en tällä hetkellä juo itse kahvia, mutta toivottavasti joskus tulevaisuudessa taas kahvinjuonti mahdollistuu. Silloin kun kahvia juon, laitan sekaan yleensä pienen määrän manteli- tai jotain muuta pähkinä/riisijuomaa. Kahvilan kahviin lorautan laktoositonta maitoa. Edellä mainitusta syystä en itse toistaiseksi tarvitse uutta kahvinkeitintä, mutta tällainen laite olisi tosi kiva antaa lahjaksi ukilleni, joka täyttää kesäkuun alussa 90 vuotta.

 258. Tiiu sanoo:

  Kahvini juon ehdottomasti aamuisin, usein mustana. Kun kahvipavut jauhaa itse, kruunaa se koko kahvikokemuksen!

 259. hanna sanoo:

  Hei, juon kahvini kuumana! Olen käyttänyt jo vuosia, kirpputorilta aikoinaan ostettua, sähköistä vanhaa perkolaattoria. Ja pidän kovasti siitä, että perkolaattorilla keitetty kahvi on oikeasti kuumaa. Saan kahvin mausta ja kuumuudesta usein kehuja vierailtani. Perkolaattorin puhdistus arkikäytössä, useamman kerran päivässä, on kuitenkin hieman raskasta ja vähän jo tökkii minua. Siksi kiinnostuin Legacy-keittimestä ja varsinkin kun mainitsit että keitetty kahvi on oikeasti kuumaa.
  Keittimien valkoinen ja turkoosi värit ovat ihanan raikkaita, mutta minulle parhaiten sopisi kuitenkin kaunis musta. 🙂

 260. Mikko sanoo:

  Vapaapäivinä mutteripannuespresso maitovaahdolla, muulloin tavallinen kahvi tilkalla maitoa pari kertaa päivässä.

 261. Anni sanoo:

  Kahvia kahvia kahvia! Sekaan tilkka maitoa

 262. Heidi Hallikainen sanoo:

  Peruspenttikahvia, en ole hifistelijä. No joskus perkolaattorikahvia. Älkääs pyörtykö, joskus teen anopit: lämmitän mikrossa vanhaa kahvia, kun en viitsi kupillista keittää:(
  Paha värivalinta taas, no valkoinen.

 263. Siiri sanoo:

  Minä juon tummapaahtoisen kahvini mustana, fiilikseen sopivasta muumimukista. 🙂

  Musta kahvinkeitin olisi mieluisin. 😉

 264. Tarzan sanoo:

  Silloin kun juon kahvia, juon sen mieluiten reilulla lorauksella maitoa, myös kerma käy.

 265. Kati sanoo:

  Kahvia en juo, mutta keitintä joudun katselemaan keittiössä, joten olisihan se kiva kun olisi noinkin nätti vehje 🙂 Eli miehen käyttöön menisi keitin meillä. Kahvin tuoksusta kyllä tykkään kovasti.

 266. iitu sanoo:

  Juon kahvini tilkan maidon kera. Uusi keitin ollut pohdinnassa, hyvään saumaan tulisi

 267. sanni sanoo:

  Juon kahvini mahdollisimman tummalla paahdolla, tilkalla sitä ihanaa oatlyn ikaffe -kauramaitoa.

 268. Coconut sanoo:

  Puolet kahvia ja puolet lämmitettyä maitoa, best ever!

 269. Elísabet sanoo:

  Kahvini juon mielelläni hyvässä seurassa, kahvimaitona makeuttamaton mantelimaito ja erikoiskahvit kauramaitoon!

 270. Marjo sanoo:

  Kahvia kuluu ehkä noin 4 kuppia päivässä, aamukahvi täälläkin ihan ehdoton, muuten ei lähde päivä käyntiin! Ja maidolla tietty ☺

 271. mummo sanoo:

  moi ,mummo on kova juomaa kahvia mutta aamukahvi on kaikkein tärkein ja voi juodä vaikka 22,00 ei se vaikuta yöuniin mitenkää ,,mutta en kyllä silloin juokahvia..tosi tosi harvoin ,ja iltapuolella vaikka työpäivän päälle juo kahvit ja rentoudun sillälailla päivän tohinoista .
  se rentoutta minua kummasti..ja taas jaksa ajatella vaikka pyykinpesua tai imurointia 🙂

 272. JonnaN sanoo:

  Maidolla.

 273. jonna sanoo:

  Kahvia on pakko saada aamulla monta kuppia. Kahvin juon maidon kanssa.

 274. AnnikaH sanoo:

  Itse en juo kahvia,mutta vieraille tykkään kahvia Keitele. jos voittaisin niin keittelisin uudella keittimellä vieläkin paremmat kahvit vieraille ja miehelle.

 275. Mari sanoo:

  Aamukahvin juon maitotilkalla höystettynä lempimukistani ☕ Valkoinen keitin olisi mieluisa.

 276. Hetta sanoo:

  Ennen join maidon kanssa, myöhemmin ”maidottoman maidon” kera ja nykyään olen juonnut jo pitkään mustana. Silleensä paras ja ei tule missään ongelmia, jos ei lisukkeita olekkaan saatavilla!

 277. Miiu sanoo:

  Iso kuppi aamuisin maidon kanssa. Olen hetken haaveillut ,että oppisin juomaan kahvini mustana, en ole vielä kokeillut. Ja ajattelen aina että musta kahvi värjää herkemmin hampaat 🙂

 278. Livia sanoo:

  Aamuisin pari kuppia maidon kanssa.
  Herkkupäivänä suklaan kanssa täydellistä.
  Juhlissa Kermalla.
  Tummalla paahdolla parasta <3

 279. Lily sanoo:

  Vaikka käytän maitotuotteita, niin kahviin olen alkanut lisätä Oatlyn iKaffe-kauramaitoa, enkä enää haluaisi käyttää tavallista maitoa kahvissa. Tuo iKaffe on jotenkin kermaisempaa kuin tavan kauramaito:> Kahvinkeitin tulisi tarpeeseen, edellisen löysin isovanhempien aitasta ja se on kyllä aika surkea:DD

 280. Suvi sanoo:

  Eniten tykkään juoda kahvia karman kanssa, mutta arkena tyydyn useimmiten punaiseen maitoon. Aamu ei todellakaan lähde käyntiin ilman kahvikupposta kädessä. Päivän mittaan juon vielä kupin tai pari.

 281. Eveliina sanoo:

  Heippa.

  Juon kahvin maidolla tai mustana riippuu tilanteesta. Ja hörpin kahvia monta pannua päivässä. Eli suurkuluttaja 😀

  Jos voitan keittimen tuo mintun värinen ois aika siisti. Koitetaan nyt onnea :S

 282. Riikka sanoo:

  Päivä alkaa joka aamu isolla kahvikupposella (kahvikuppina siis toimii Indiskasta joskus muinoin hankittu ISO teekuppi) ja kahvin sekaan lurautan yleensä hasselpähkinämaitoa tai mantelimaitoa ja kookosmaitoa! Näiden sekoitus on niiiiiiin hyvä, ettei huolet tämän kupposen jälkeen kovin paljoa paina! 🙂

  Ja kovasti toivon että valkoinen kahvinkeitin löytää omaan osoitteeseeni 🙂

 283. Bianca** sanoo:

  Hitaasti, ensin kuumana ja loput kylmänä. Niin ja maidolla 🙂 Ihana kahvinkeitin, valkoinen olisi niin ihana omaan köökkiin!

 284. Jonna sanoo:

  Lauri tähkä mukista tilkalla kermaa. Parasta

 285. Mia sanoo:

  ”Mustana,maidolla, kylmänä,kuumana. Juon sen,miten sattuu”

 286. sanniiii sanoo:

  Mä olen todella epäsuomalainen ja opin juomaan kahvia hyvin myöhään ,vasta viime vuonna eli 21-veenä ja kaiken lisäksi Ruotsissa asuessani. Sukulaiset kyselivät varmaan 6 vuotta että millonkahan ajattelin alkaa juomaan kahvia niin kuin oikeat aikuiset 😀 Mutta nykyäänkin mun kahvi on suomalaiseen makuun kyllä varmaan ihan täysin väärää, teen nimittäin aika paljon semmosia 50/50 (joskus jopa 40/60 eli enemmän maitoa kun kahvia, hups) latteja, joissa ollaan ehkä lähempänä maidon kun kahvin väriä 😀 Kyllä kunnon musta kahvikin menee kunhan se on hyvää, mutta latteja voisin vetää litroittain. Koska köyhänä opiskelijana en tietenkään mitään oikeita maidonvaahdottimellisia koneita omista niin yleensä vaahdotan maidot sauvasekoittimella kahvin päälle eli aika persoonallisella meiningillä mennään mun luona!

 287. Halejo sanoo:

  Oi, olisipa tyylikäs keitin juuri valkoisena! 🙂 Maidon kanssa yleensä kahvini juon, mutta itsellänikin pitäisi nyt alkaa juomaan joko mustana tai kasvimaidoilla, kun perusmaito ei tunnu enää sopivan. Ehkä laadukas keitin auttaisi sopeutumaan. 😉 hiltuha(at)gmail.com

 288. Katja sanoo:

  Tummapaahtoista kahvia maidolla. Sillä lähtee aamut käyntiin. Viikonloppuisin Cappuccinoa:)
  Tuo valkoinen on ihana!

 289. Juhtimus sanoo:

  Kahvin juon aina mustana ja monesti kaverina on suklaata. 🙂 Uusi keitin kelpaisi kyllä, joten arvonnassa mukana!

 290. Veera sanoo:

  Minä kahvini maidolla ja mieluiten juuri jauhetuista pavuista.

 291. Sanna Savilampi sanoo:

  Kahvini juon pienen maitolorauksen kera. Useita kertoja päivässä. Yöuniin en ole itselläni koskaan kahvin huomannut vaikuttavan. -Sanna-

 292. rebekka sanoo:

  Juon kahvin yleensä pienellä tilkalla maitoa 🙂

 293. Tinttu sanoo:

  Juon kahvini kermalla ja sokerilla. Paitsi nyt olen korvannut sokerin hermesetas nappulalla kun alkoi olla melkoista sokerin kulutusta. 😉 Olen juonut kahvia niin kauan kun jaksan muistaa ja se on elämän eliksiiriä

 294. Nippe sanoo:

  Mustana kahesti päivässä ja mieluusti tuosta mintusta!♡!
  Tahtoo voittaa uuteen kotiin♡

 295. Atteeli sanoo:

  Kahvit juon pienen maitotilkan kanssa, joskus ilman, mm. silloin kun maito on loppu. Kahvi kuuluu kyllä jokaiseen päivään hyvin olennaisesti!

 296. Tessa sanoo:

  Mustana, useimmiten termosmukista ja monta pannullista päivässä

 297. pilipali sanoo:

  tummapaahtoista kahvia soijamaidolla tai Oatlyn kaffemaidolla 🙂

 298. Kaura sanoo:

  Tummapaahtoinen suodatinkahvi on tähän asti ollut suosikki. Kahvia juon päivittäin. 🙂

 299. sannihaukka sanoo:

  Kahvia tulee eniten juotua aamulla, varmaan noin 3-4 kupillista jos ei ole kiire minnekään. Itsekin haluaisin opetella juomaan kahvini mustana ja tunnistamaan eri kahvimakuja. Tällä hetkellä kahviini kuuluu kuitenkin vielä kauramaito.

 300. Ellu sanoo:

  Mustana, maidolla, kylmänä, kuumana…juon sen miten sattuu.

 301. Emm sanoo:

  Kahvi mustana. Mitä tummempi paahto, sitä parempi. Kahvi maistuu parhaalta aamulla paahdetun ruisleivän kaverina.

 302. muhkis sanoo:

  Hei! Kahvini nautin pienellä maitotilkalla. Ja kahvia menee paljon, ehkä liikaakin, mutta ei enää klo 17 jälkeen, jos tahtoo nukkua.

 303. Iidanana sanoo:

  Maidon kanssa ja nautiskellen <3

 304. Leena sanoo:

  Kahvini juon maidolla, sokerin olen onneksi onnistunut jättämään pois. Myös espressoon toivon pienen maitovaahdon päälle. Kaunis olisi tuo valkoinen kahvinkeitin!

 305. Kirsi sanoo:

  Heräsin aina vanhempieni luona asuessani tuohon kahvin tuoksuun. Sitten ehkä 16 tai 15 ikäisenä isä kysyi aina aamuisin että otanko minäkin. Tykkäsin kahvista melkein heti ja totuin tummaan paahtoon.

  Nyt juon kahvini aina kun pystyn mustana ja usein vielä itse jauhetuista pavuista. Tämän hetkinen keitin ei kuitenkaan ole kummoinen ja haluaisinkin uuden keittimen niin pääsisi kahvi edukseen. Joskus kiireessä on laitettava tilkka maitoa. Hieno kuppi on myös tärkeä osa hetkeä.

 306. Noora sanoo:

  Juon tummapaahtoisen kahvini aina reilulla määrällä maitoa. Paras vaihtoehto on kevytmaito. Kahvila- ja hotelliaamiaisilla otan aina kuumaa maitoa kahviin.

 307. KatjaK sanoo:

  Juon kahvini maidolla, mielellään kuumana, mutta lasten ja töiden ohessa kuitenkin usein jäähtyneenä. 😀

 308. AnskuRusina sanoo:

  Aamukahvi maitotilkalla aloittaa päivän. Jos vielä on Jorgoksen kaupasta ostetut pavut! Kun saan pesueen koulutielle ja eläimet hoidettua, hipsin jättikupin kanssa puolivalmiin terassin reunalle istumaan, painan pään seinää vasten ja huokaisen.

 309. Mayastiina sanoo:

  Maidolla tai jos oikein innostun tai, jos on saatavilla niin kermalla.
  Kahvia kyllä kuluu työpäivän mittaan urakalla ja vapaalla kotonakin. Ainoa vaan, että omalla halpiskeittimellä ei kyllä
  ihan vietävän hyvää kahvia tule, joten oishan se upeeta voittaa tuommonen astetta laadukkaampi keitin.

 310. Anna sanoo:

  Aamu ei lähde käyntiin ilman maitokahvia ja leipää 🙂 tyylikäs ois kyllä tuo keitin meidän keittiöön!

 311. Johanna sanoo:

  Itse ei juoda kahvia mutta tämä olisi ihan mahtava lahja pojalle joka kohta pääsee armeijasta ja muuttaa omaan kotiin. Meillä ei edes ole kahvinkeitintä joten raukka ei ikinä saa kotilomilla kotoa kahvia 😀 Minttu olisi ihana väri mutta ehkä itsekin päätyisin valkoiseen.

 312. Mirvis sanoo:

  Aamukahvi ehdottomasti ripauksella aitoa kanelia, raaka kananmuna ja vaihtelevasti suolatonta voita tai kookosöljyä ja blenderillä kaikki sekaisin,ihanan lattemaista Herkkua :}

 313. Mimosa_ sanoo:

  Kauniista kupista maidon kanssa aamuauringossa.

 314. Kahvia aamuisin sanoo:

  Tummapaahtoinen kahvi ilman maitoa! Nam.

 315. Hilma sanoo:

  En itse juo kahvia, mutta koska keitin on vieraiden takia kuitenkin oltava, omistaisin mieluusti tuommoisen nätin!

 316. Persikkapää sanoo:

  Väkevä kahvi ja lämmintä maitoa päälle!

 317. Johanna sanoo:

  Kahvi mustana kiitos, ja ilman kahvia ei mun päivä käynnisty!

 318. Susanna sanoo:

  Kunnon maitokahvina, puolet maitoa ja puolet kahvia. Ja joskus muutama pala sokeria. Raskauden myötä olen alkanut himoita kahvia vaikken sitä aiemmin ole paljon juonut.

 319. Jenni sanoo:

  Juon kahvin tilkalla maitoa tai vettä. Aamukahvi on aivan ehdoton, ja kyllÄ aamuja piristäisi valkoinen keitin

 320. Miisa sanoo:

  Olen juonut kahvia ihan pienestä asti (5v–>) Mummo sanoi aina että minulle tulee mustat hiukset, kun join niin paljon kahvia. (hiukset ovat kyllä edelleen ihan blondit 😉 hehe!) Pinenä kahvi juotiin reilulla sokerilla ja maidolla. Pikkuhiljaa siirryin käyttämään vain tilkkaa maitoa. En edes tiedä miksi aloin kuitenkin juomaan kahvin mustana? Enään en voisi kuvitella juovani sitä maidon tai sokerin kanssa. Iso kuppi kahvia mustana, nam!

 321. Minna sanoo:

  Juon kahvin vahvana, kuumana ja reilulla lorauksella kauramaitoa.

 322. Tirlittan sanoo:

  Aamukahvi, jonka saa juoda rauhassa ilman kiirettä. Kahvin sekaan mantelimaitoa, parasta!

 323. Eeva sanoo:

  Maidon kanssa ja mahdollisimman kuumana!

 324. Marita sanoo:

  Maitokahvi. Aamulla ruisleipää kaveriksi.

 325. Henna73 sanoo:

  Mustana maistuu parhaiten 😀

 326. Enniv sanoo:

  Kahvin juon tietty mustana ilman sokeria!

 327. avaruuskenguru sanoo:

  Juon kahvini mustana, mutta suodatinpussiin täytyy ehdottomasti lisätä hippunen kardemummaa! 🙂 Tuo turkoosi keitin hipoo täydellisyyttä. Kiitos Minttu ihanasta blogista; sun jutut saavat minussa aikaan onnellista hyrinää.

 328. Sanni sanoo:

  As black as midnight on a moonless night. Mustana ja mustempana, enemmän kuin liiankin useasti 🙂

 329. katerina sanoo:

  Juon kahvini kahvimaidon kanssa, mikä ihana tapa herätä kiireettömään aamuun!

 330. eltsi sanoo:

  Yleensä menee kahvi maidolla ja joskus sitten esim. kauramaidolla. Pitäis skarpata!

 331. eero sanoo:

  Sängyssä makoillen ennen hektistä työpäivää.

 332. Irene sanoo:

  Aamukahvini nautin mieluiten kaikessa rauhassa aamulla, pieni rentoutumishetki ennen vauhdikasta päivää. Ahh!

 333. Jnma sanoo:

  Juon kahvini kuumana, lorauksella maitoa. Parhaalta se maistuu aamupalan jälkkärinä, rauhassa nautittuna. Kahden lapsen kanssa ne rauhalliset aamukahvit on toki aika harvinaisia. 🙂

 334. JM sanoo:

  Kahvi on myös minulle aamujen pelastus ja piristäjä. Yleensä juon kahvini tummapaahtoisena pienen maitotilkan kera. Kahvinkeittimen hankinta olisi ajankohtainen, sillä juuri ylioppilaaksi valmistuneena oma pieni koti kutkuttelisi jo ajatuksissa.

 335. Piianen sanoo:

  Maidon kera hyvässä seurassa!

 336. Siinatar sanoo:

  Maidon kera =). Mukaan mahtavaan arvontaan!

 337. Salla sanoo:

  Maidolla sokerin kera 🙂

 338. Amanda sanoo:

  Itse juon kahvini tällä hetkellä kämäsestä parinkympin keittimestä, koska keittimemme meni hetki sitten rikki ja kahvia oli saatava 😀 se ei keitä kahvia edes tarpeeksi kuumaksi, eli uusi keitin tulisi enemmän kuin tarpeen! Kahvini juon tilkalla maitoa ja juhlissa saatan valita kerman. Tummapaahto on myös mieleeni. 🙂

 339. Sanni sanoo:

  Luomu-maidolla, kauniista kupista. Kun maito on liian vanhaa tai sitä ei ole, kunnon tummapaahtokahvin voi juoda ilman maitoakin. Mutta sokeria ei saa ikinä olla.

  Joka aamu aamukahvi.

 340. Dara sanoo:

  Kahvin juon mieluiten maidolla, sokerilla ja kaikessa rauhassa. Pari suklaakeksiä kaveriksi kelpaa myös 🙂
  Tuo valkoinen keitin sopisi meille kuin nakutettu.

 341. hhanna sanoo:

  Juon kahvin maidolla, kaikkein mieluiten täysmaidolla. Kotona aina Taika-mukista.

 342. Ansku sanoo:

  Kahvi maidolla isosta mukista.

 343. kahvikissa sanoo:

  Aamulla ennen kuin lapsi herää, yksi ISO kupillinen mustana, siksi etten jaksa nousta kaatamaan koskaan lisää vaan kaikki kerralla kiitos 😉
  Siihen kahvinjuontini jääkin, parasta on tietysti vielä ne aamut kun saa miehen kanssa kahden kesken rauhassa nautiskella kahvinsa.

 344. Sallamari sanoo:

  Juon kahvini maidolla, silloin kun se sattuu maistumaan 🙂 ei aina aamuisin, joskus päiväkahvit, joskus viikonloppukahvit 🙂

 345. Saara sanoo:

  Haaveilen niin siitä aamusta, kun saan taas aamukahvia! Imetän 3 kk ikäistä vauvaani ja hänelle tulee vatsavaivoja kahvista, joten en juo kahvia tällä hetkellä. Kuuma höyryävä aamukahvi tilkalla maitoa, aah! Täydellistä 🙂

 346. Jonna sanoo:

  Juon kahvini hyvässä seurassa, maidolla makeutettuna. Täällä Hollannissa sitä kutsutaan vääräksi kahviksi ☺️

 347. Anna-Maria sanoo:

  Juon kahvini maidolla kivassa seurassa 🙂

 348. Trintsu sanoo:

  Rakastan aamuja kun aurinko on vasta nousemassa ja avaan parvekkeen oven, kädessä kuuma kahvi. Ihmiset eivät ole ihan vielä hereillä, vain linnut laulavat ja voin nautiskella hiljaisuutta vielä hetken 🙂 Hetken päästä puoliso herää kahvin tuoksuun. Ei ole mitään parempaa kuin hyvä seura ja rauhallinen aamu kahvin kera.

 349. Ida sanoo:

  Aamukahvista on tullut vastikään osa rutiineja. Kahvinkeittimeltä toivon juurikin kuumaa kahvia, siksi olen aikaisemmin suosinut perkolaattori mallleja, vaikka tänä vuonna olen perjäillyt Ikean manuaali keittimellä Olen myös oppinut arvostamaan kahvissa laatua, nykyään suosin tuoreita kahvipapuja ja ohb -nordican kahvimyllyä

 350. Poliina sanoo:

  Musta kahvi maistuu, etenkin aamuisin

 351. Satu N. sanoo:

  Aamukahvi on ihan välttämätön ja nykyisin juon ainoastaan maidon kanssa. Joskus on kiva hifistellä erikoiskahvien kanssa, silloin lähden kaupungille kahvilaan istumaan. Taidetaan olla melkoista ”kahvikansaa”… 🙂

 352. Essi sanoo:

  Aina maidolla, kotona lämmitän maidon kattilassa. En ole vieläkään lämmennyt kapselikeittimille, koska mielestäni kahvinjuontiin kuuluvat olennaisesti sen valmistukseen liittyvät rituaalit. Aamuisin on myös tärkeää valita fiilikseen sopiva muki.

 353. Mari sanoo:

  Maidon kera. Ja monesti viileänä, kiitos lapsien

 354. Soila sanoo:

  Maidolla ja fiiliksestä riippuen myös sokerilla. Joskus tarvii vaan sen sokeripalan siihen lisukkeeks, pieni kiva juttu josta voisi päästä eroon, mutta en tunne tarvetta siihen. Elämästä (ja kahvista) pitää nauttia. 😉

 355. Sirkku sanoo:

  Aamuisin kaksi kupillista, joissa tilkka maitoa seassa. Muuten ei lähde päivä käyntiin!

 356. HeidiM sanoo:

  Kaikilla paheilla eli pala sokeria ja loraus maitoa, töissä työkavereiden seurassa iltapäiväkahvin aikaan. Kotona en juuri koskaan juo vaikka olen jo lähes 50 vuotias. Kahvinkeitin on kaapissa piilossa, 25 vuotta palvellut yksilö. Olisikin kiva päivittää keitin nykyaikaiseen yksilöön.

 357. Mari.A. sanoo:

  Juon aina kahvini miten sattuu, mustana, maidolla, kylmänä, kuumana 🙂

 358. Suvi sanoo:

  Kauramaidolla koska yritän myös vähentää lehmänmaitotuotteita 🙂

 359. Rokkimimmi sanoo:

  Juon kahvia aamulla, päivällä ja illalla pienen maitotilkan kera. Vatsani ei kunnolla kahvia kestä, mutta maito helpottaa siinä hiukan. Se kuka sanoi, että lapset oppivat nukkumaan yönsä viimeistään vuoden iässä… Mitä? Kuka? Häh?

  Ei täällä. Takana reilut 1,5 vuotta järjetöntä univelkaa. Mutta koska tuo ihana, valvottava lapseni omaa huikean energian, ansaitsee hän myös energisen äidin kaverikseen. Joten huonosta vatsastani huolimatta juon kahvia. Se piristää henkisesti ja fyysisesti. Kahvilla selätän hurjan univelkani, sen maitotilkan kera.

  Uusi keitinkin piristäisi kovasti :).

 360. Kaissu sanoo:

  Maidon kanssa

 361. jenna hallikas sanoo:

  ”Ei ole elämää ennen ensimmäistä kahvikupillista.” Näin viisaasti lukee meidän jääkaappimagneetissa ja miten paikkansapitävä se onkaan! itse olen riippuvainen aamukahvista ja migreeni jysähtää päälle myöhemmin jos kahvia ei aamulla saa. Mutta sen lisäksi nautin kahvista ja niistä hetkistä kun saa kahvikupin käteen. Se tarkoittaa aina rauhoittumusen hetkeä ja pikkuhiljaa tulee opeteltua myös eri kahvilaatuja ja -paahtoja. Tuo mintunvihreä keitin on ihana!

 362. Lara sanoo:

  Iso kupillinen maidon kanssa 🙂

 363. eppu sanoo:

  maidolla, tiätty.

 364. Iiris sanoo:

  Juon kahvini mustana, eihän viiniinkään lisätä maitoa 😉

 365. Heidi sanoo:

  Maidon kanssa! Meidän halpiskeitin on ostettu pari vuotta sitten ajatuksella ”kuhan nyt vaan joku keitin niin saan aamukahvini” ja kyllähän sen huomaa – lämpötilassa varsinkin.

 366. Petra sanoo:

  Juon kahvini maidolla. 🙂

 367. Vilja sanoo:

  Pienellä maitotilkalla muumimukista.

 368. Siiru sanoo:

  Juon kahvini vapaan lehmän maidolla 🙂

 369. emmisisko sanoo:

  hiphei, olispa kiva saada uus kaffekeitin rikkinäisen tilalle! 🙂 täällä kaffe menee alas 50/50, eli puolet maitoo ja puolet kaffii! Ihanaa ja aurinkoista loppuviikkoa! <3

 370. Satu sanoo:

  Maitokahvia on pakko saada aamuisin vähintäänkin pari kuppia, mahdollisimman isosta mukista tietenkin 🙂

 371. Sari sanoo:

  Kahvini juon maidon kanssa. Töissä tulee juotua mustana, kun en jaksa maitoa sinne ostella.

 372. Annastiinaliina sanoo:

  Aamuisen maitokahvini juon mintunvihreästä Kermansaven isosta kahvikupista. Siihen sopisi hyvin tuo mintunvihreä keitin viereen piristämään kofeiinin lisäksi.

 373. Cia sanoo:

  Meillä poikaystävän kanssa on joku Gigantista miljoona vuotta sitten ostettu halpis kahvinkeitin josta suoraan sanottuna tulee ihan kauheen makuista (ihan sama mitä papuja siinä käytetään!) kahvia. Noin 2v ollaan jo puhuttu uuden hankinnasta, mutta ikinä ei vaan budjetti riitä.. Molemmat rakastamme kahvia, tilkalla maitoa. Tumma paahtoinen laadukas kahvi piristää päivän, joisimme aamupalan ohessa mutta meidän kone on niin huono niin yleensä se kahvi tulee hankittua lähi kahvilasta matkalla töihin.. Tällaseille uudelle kahvinkeittimelle olis todella paljon käyttöä!

 374. Sara sanoo:

  Kahvi pienellä tilkalla maitoa. Joskus ripaus kanelia (:

 375. Laura sanoo:

  Juon kahvini pienellä lorauksella maitoa, jos joka päivä olisi palkkapäivä niin silloin käyttäisin soijamaitoa tai maitoa jonka saa vaahdotettua? oikein aivopieru kun en muista kyseisen tuotteen nimeä 😀

 376. Elina sanoo:

  Näknraskaana ollessa kahvin juonti on vähentynyt ja muuttunut yllättävällä tavalla.. Aamulla tummapaahtoinen kahvi ei maistukaan heti, vaan vaaleapaahtoisempi pienrllä maidolla vasta muöhemmin aamupalan jälkeen!

 377. Kari sanoo:

  Jos juon kahvia, niin sokerilla ja ja hyvällä seuralla höystettynä.

 378. Paltsu sanoo:

  Kahvi juodaan reilulla lorauksella maitoa 🙂 isosta kupista ja usein! 😀

 379. Anzu sanoo:

  Juon kahvini soijamaidolla, reilusti, ja blenderin kautta että tulee hyvä maitovaahto 😉

 380. Katri sanoo:

  Paljon maitoa ja makeutusainetta, vasta pari vuotta sitten olen kahvia opetellut juomaan 🙂 Ilman maitoa ei tulis kylla kahvia juotua.

 381. Juon itse kahvia vain jos siinä on kinuskikastiketta, kermavaahtoa ja vähintään 600 kaloria, mutta kahvinkeitin tulisi tarpeeseen koska pikakahvia on kauhean nolo tarjota lasten juhlissa.

 382. Jenni sanoo:

  Maidon kera on parasta 🙂

 383. sonju sanoo:

  Heti ensimmäisenä on aamulla keitettävä kahvit, ilman sitä ei päivä käynnisty! Iso kupillinen kahvia lorauksella kevytmaitoa ja mieluiten rauhassa istuskellen samalla blogeja ja fb:a selaten, näin alkaa joka arkiaamun eka puolituntinen 🙂 Sit alkaakin kamala härdelli kahden pienen lapsen ja omissa aamutoimissa, jotta ehditään päiväkotiin ja töihin. Mutta kahvin voimalla jaksaa! 😀

 384. Minna sanoo:

  Yksinasuvana keitän kahvin pääasiassa mutteripannulla, juuri sopiva määrä kerralla. Perinteinen kahvinkeitin on käytössä, kun kylään tulee ystäviä. Nykyinen kahvinkeitin on täysi susi, ei vaan päästä sen kanssa yhteisymmärrykseen ja kahvi maistuu pahalta. Uusi keitin olisikin hyvin tervetullut!

 385. aino sanoo:

  Minulla on tosi vanha kahvinkeitin, uusi tekisi terää! Kahvin sekaan kaadan Oatlyn iKaffe -kauramaitoa, parasta kahviin ikinä<3

 386. Karita sanoo:

  En juo itse kahvia, mutta minusta on ihanaa keittää kahvit ystäville. <3 vanha keitin on alkanut temppuilla.

Kommentoi