VOITA LEGACY-KAHVINKEITIN!

23/05/2016

Processed with VSCO with f2 presetProcessed with VSCO with f2 presetProcessed with VSCO with f2 presetProcessed with VSCO with f2 presetProcessed with VSCO with f2 presetProcessed with VSCO with f2 presetProcessed with VSCO with f2 presetProcessed with VSCO with f2 presetProcessed with VSCO with f2 presetProcessed with VSCO with f2 presetProcessed with VSCO with f2 presetOLYMPUS DIGITAL CAMERAProcessed with VSCO with f2 presetProcessed with VSCO with f2 preset

Meillä aamut eivät ala aalla vaan koolla. Eli kahvilla. Olen hyväksynyt jo muutama vuosi sitten tosiasian, että en vaan oletoimintakuntoinen ennen muutamaa kuppia kahvia. Ja siksi lähdinkin mukaan myös tähän OBH Nordican kahvinkeitin-kampanjaan. Vaikka monesti tulee juotua kuppi myös iltapäivällä, kuuluu kahvi ehdottomasti itselläni aamuihin. Kello viiden jälkeen iltapäivällä en kahvia enää juo, muuten se taas vaikuttaa yöuniin. Lapsetkin ovat tottuneet aamuiseen kahvin tuoksuun, jos he nukkuvat minua myöhempään viimeistään keittiöstä kantautuva vastakeitetyn kahvin tuoksu saa heidät nousemaan ylös.

Ennen join kahvini maidolla. Tai oikeastaan maitoni kahvilla. Mutta muutama vuosi sitten opettelin juomaan mustaa kahvia, vähentessäni maitotuotteiden käyttöä. Oikeastaan vasta silloin tajusin, miltä kahvi oikeasti maistuu ja rupesin kiinnittämään enemmän huomiota kahvin laatuun ja makuihin. Nykyään rakastan kahvipavun kirpeää makua sekä hedelmäisiä ja pähkinäisiä, melko tummia paahtoja. Ilman maitoa kahvin maku erottuu selvästi ja silloin entistä enemmän korostuu laadukkaan kahvin sekä luonnollisesti laadukkaan keittimen merkitys.

Sain OBH Nordican Legacy-kahvinkeittimen reilu kuukausi sitten, ja sillä olenkin nyt lähestulkoon päivittäin aamukahvini keitellyt.  Legacy on voittanut muunmuassa  Ruotsin suurimman aikakauslehden testin, jossa testattiin edullisemman hintaluokan kahvinkeittimiä ja niiden kykyä keittää kahvia tarpeeksi korkeassa lämpötilassa.  Kahvinkeitinten kyky keittää tarpeeksi kuumaa kahvia nimittäin nousee hinnan mukana. Hyvin harvat edullisemman hintaluokan kahvinkeittimet kykenevät keittämään kahvia tarpeeksi korkeassa lämpötilassa (92-96 astetta), jolloin kahvin maku on parhaimmillaan. Mutta tämä pystyy! Lisäksi Legacy on merkitty erinomaisen toiminnallisuutensa ansiosta Kultainen Papu -laatumerkillä. Merkki myönnetään vain keittimille, jotka pystyvät täydelliseen suodatuslämpötilaan ja makuun.

Itse tykkään keittimen simppelistä mutta persoonallisesta muotoilusta. Valkoisen värin lisäksi keitintä saa herkullisena minttuna sekä tyylikkäänä mustana. Olinkin aika vaikean paikan edessä, kun piti valita väriä. Lopulta päädyin sitten tuohon raikkaaseen valkoiseen, joka sopii meidän keittiössä sitten muihinkin kodinkoneisiin.

Pakko vinkata, että jos ei uudelle kahvinkeittimelle ole itsellään juuri nyt tarvetta, on se vaikka tosi kiva valmistujaislahja. Monella kun sellaisen hankita on varmasti juuri nyt ajankohtainen.

Sen lisäksi että meidän keittiöstä löytyy nyt uusi keitin, sain vielä toisen teille arvottavaksi! Ja voittaja saa toki valita mieleisensä värin ja kaikki värithän näet siis täältä. Kerro MITEN SINÄ JUOT KAHVISI niin osallistut OBH Nordican Legacy-kahvinkeittimen arvontaan. Arvonta päättyy 27.5 ja keitin postitetaan voittajalle heti kesäkuun ekalla viikolla.

Seuraa blogiani Blogilistalla, Bloglovinissa ja Facebookissa.
Löydät minut myös Instagramista, Twitteristä ja Pinterestistä.

387 Responses to “VOITA LEGACY-KAHVINKEITIN!”

 1. Avatar Maiju sanoo:

  Yleensä juon kahvin reilulla maitotilkalla, mutta toisinaan halutessani pitää taukoa tai vähentää maitotuotteiden käyttöä lorautan sekaan soijamaitoa tai juon ihan vaan kahvin mustana. Kahvi menee missä tahansa muodossa ja ilman kupillista ei päivä käynnisty!

 2. Avatar sumppa sanoo:

  aamuisin pari kuppia lorauksella maitoa. ennen join mustana ja olen yrittänyt palata vanhaan, mutta ei vaan pysty.

 3. Avatar Laura sanoo:

  Täällä sanoi kahvinkeitin sopimuksen irti ja opiskelijan budjetilla ei heti uutta osteta, mutta onneksi pikakahvi on maidon kanssa melkeen yhtä hyvää!

 4. Avatar Destemone sanoo:

  Juon kahvini aamulla. Ensimmäinen kuppi heti herättyäni lasten katsoessa aamuohjelmia. Kun olen saanut heidät kouluun, laitan kotona kaikki kuntoon ja sen jälkeen istun alas ottamaan toisen kupin, nyt lämpimällä istahdan partsille nauttimaan sen. Kahvini juon rauhassa nauttien, siitä en tingi muuten ei aamu ala hyvin :)

 5. Avatar Elinakoo sanoo:

  Juon kahvini maidolla ja aika usein ripautan suodattimeen myös hieman kardemummaa, makuun tulee kiva twisti. Nyt olisi uudelle kahvinkeittimelle tilaus! Sairastelin juuri tovin ja sen jälkeen on nimenomaan kotona keitetty kahvi maistunut kamalalta! Ennenkin asiaa epäilin ja puhdistelin keitintä, mutta nyt kun makunystyrätkin ns. puhdistui ei asiasta ole enää epäilystäkään.

 6. Avatar Ems sanoo:

  Mulle ei ole niin väliä miten kahvi tulee juotua, kunhan sitä varmasti saa. Etenkin aamut on kriittisiä ja ilman kahta mukillista kahvia, päivät ei vaan lähde käyntiin. Kotona juon kahvin useimmiten mantelimaidolla höystettynä, mutta se menee mainiosti myös mustana tai tavismaidon kanssa.
  Tämä OBH Nordican uus keitin on hieno!

 7. Avatar Kirmi sanoo:

  Kylmällä maitolorauksella, rasvatonta maitoa. Mutta tärkeintä on kaunis kuppi, se tekee kahvihetkestä parhaan.

 8. Avatar Anni sanoo:

  Mä juon kahvini nykyään ihan pienellä maitotilkalla varustettuna. Hauska muistella miten vielä pari vuotta sit puolet kupista oli maitoo ja piti olla useempi pala sokeria, mut nykyään se maistuu tsiljoona kertaa paremmalta ihan yksinkertasuudessaan. Se maidon määräkin koko aika vähenee, et juon sen varmaan kans vuoden päästä mustana :D ja jos mulla kävis hyvä säkä, niin haluisin keittimen (tietenkin) mustana!

 9. Avatar Tiina sanoo:

  Juon kahvini Oatlyn Ikaffe kauramaidolla ja mieluiten kiireettömästi nautiskellen, tai samalla kun puuhailen aamutouhuja.

 10. Avatar annnnn sanoo:

  Juon kahvin lähes aina maidon kanssa (huom! kevy- tai täysmaitoa, rasvaton on kamalaa). En voi jättää aamukahvia väliin – mieluummin jätän esimerkiksi meikkaamisen väliin :D

 11. Avatar Nina sanoo:

  Täällä kans kahvia tulee juotua enimmäkseen aamulla ja ilman aamukahvia ei päivä tunnu lähtevän käyntiin ja pää on kipeä. Maidon kanssa tulee itse juotua, mutta vain tilkka maitoa niin, että väri vaihtuu. Toi mintun värinen keitin on ihan supersuloinen, mutta varmaan itsekin päätyisin lopulta valkoiseen… :)

 12. Avatar Sarlotta sanoo:

  Juon kahvini yleensä aamulla töissä. Aamulla juotuna kahvi on kaikkein parasta ja silloin on yleensä ihanan rauhallinen hetki, jolloin kahvihetkestä tulee täydellinen! Saatan jo edellisenä iltana haaveilla kuinka saan töissä taas kupin kahvia! Itse lisään kahviin pienen määrän maitoa.

 13. Avatar Alexandra sanoo:

  olen oppinut juomaan nyt 30v kynnyksellä kahvia ja tykkään ajoittain hifistelläkin. Kesäisin jääkahvi on ihanaa ja mutteripannulla keittyy vahvat kahvit niihin hetkiin kun silmäluomia painaa. Kahvi on todellakin arjen luksusta!

 14. Avatar hienokoru sanoo:

  Juon kahvini maidolla

 15. Avatar Sara sanoo:

  Juon kahvia yleensä aamulla, mutta joskus iltapäivälläkin. Ennen join itsekin ennemminkin maitoa kahvilla, mutta nykyään lorautan vain tilkan maitoa sekaan.

 16. Avatar Sirkku sanoo:

  Kahvi yleensä mustana, mutta joskus sitten nautin kahvilassa jonkun hyvän erikoiskahvin.

 17. Avatar Kirsikka sanoo:

  Itsellä aamukahvi on aika must viimeisistään klo 11 töissä, muuten huomaan alkavan päänsäryn puoliltapäivin. Koska inhoan ylipäätään mihinkään koukkuun jäämistä olen pitäny rajana, että 2 kuppia pvässä on max :D. Kuitenkin, kun juon niin vähän ja nimenomaan vain maun vuoksi, on ehdotonta, että kahvi on hyvää, muuten olen vaikka mieluummin ilman. Tällä hetkellä en omista edes kahvinkeitintä, olen tehnyt kahvini pressopannulla. Siinä vain ongelmana on kahvilaatua vaihtaessa (vaihtelen joka ostolla) annostus ja että kahvista ei tule millään tarpeeksi kuumaa. Puolet kerroista onnistun polttamaan kahvin, koska ahnehdin liian kiehuvaa vettä :D

  Ja hei vinkkinä, että itse käytän kahvissa alpron makeuttamatonta soijamaitoa, aivan paras kasvimaidoista!! Ei klönttiinny ja maku on pehmeä ja mieto, jolloin kahvi pääsee oikeuksiinsa :). Yksi keino on kanssa laittaa teelusikallinen kookosöljyä kahviin, antaa pehmeyttä!

 18. Avatar Ae sanoo:

  Oi mikä palkinto! Kyllä tulisi tarpeeseen opiskelijalle. Ottaisin mielelläni tuollaisen keittimen mustana, sillä juon kahvinikin mustana ;)

 19. Avatar ipi sanoo:

  Maidollla ehdottomasti, mitä rasvaisempi maito sen parempi! Jos haluaa herkutella, niin sitten vaahdotettu kerma, aijjettä.

 20. Avatar manna sanoo:

  Mustana, ilman sokeria

 21. Avatar Pikku-iia sanoo:

  En juo kahvia, mutta mieheni juo ja paljon! Olisi hieno yllätys lahja hänelle!

 22. Avatar Elisa sanoo:

  Mustana, kymmenen kuppia päivässä.

 23. Avatar Pirita sanoo:

  Hei! Juon maitoa kahvilla.. :)

 24. Avatar kia sanoo:

  Maitoa kahvilla! Mielellään kauniista kupista, omassa aamurauhassa ennen kuin lapset nousevat. :)

 25. Avatar Salla sanoo:

  En juo kahvia, vielä. Tämän kesän tavoite olkoon kahvin juonnin opettelu, jotta töissä voi hyvällä omallatunnolla liittyä kahvitauolle. Paras aloitus olisi tietenkin uusi hieno kahvinkeitin! Alkuun reilusti maitoa, eiköhän se siitä lähde.

 26. Avatar M sanoo:

  Juon kahvia keskimäärin pari kuppia päivässä pienen maitotilkan kera :)

 27. Avatar Outi sanoo:

  Kahvi aamulla heti herättyä on pakollinen, että pystyy edes ajattelemaan kunnolla. Juon kahvini reilulla maidolla, aamuisin mahdollisimman isosta kupista.

 28. Avatar MerviKK sanoo:

  Rakastan tumma paahtoista kahvia. Kahvin täytyy maistua kahvilta eli vahvasta kahvista pidän. Kahvin juon pienellä tilkalla maitoa ja se aamun ensimmäinen kuppi on paras ja tärkein.

 29. Avatar Eeva-Stiina sanoo:

  Ei ole elämää ilman kahvia. Juon kahvini vaihdellen; mustana, soijamaidolla tai kookosöljyllä, ja aina mahdollisimman tummapaahtoisena.

 30. Avatar PK sanoo:

  En juo kahvia, mutta olisi kiva keitellä kahvia vieraille kunnon keittimellä. Mummon vanha minikahvinkeitin ei tätä ole.

 31. Avatar Mira sanoo:

  Kiva kilpailu! Juon kahvini maidolla ja nätistä kupista.

 32. Avatar Nelliina sanoo:

  Juon kahvia aamulla ja iltapäivällä ja aina maidolla. Illalla juon kofeiinitonta, ettei yöunet mene. Uusi keitin tulis tarpeeseen :)

 33. Avatar heidi sanoo:

  Kahvi kuumana ja pienellä tilkalla maitoa!

 34. Avatar Helena sanoo:

  Juon kahvia aamulla ja iltapäivällä ja aina maidolla. Uusi valkoinen keitin ilahduttaisi kovasti ja tulisi tarpeseen.

 35. Avatar Piitu sanoo:

  Juon kahvini soija- tai kauramaidolla valtavasta mukista tai jopa tuopista :D turkoosi keitin ois hieno!

 36. Avatar Tea sanoo:

  Mie juon kahvin milloin mitenkin, välil pienellä tilkalla kermaa, välillä maidon kanssa ja useimmiten ihan mustana vaan :)

 37. Avatar Marjukka sanoo:

  Päiväni aloitan mustalla kahvilla ja kahvia tulee juotua pitkin päivää milloin mitenkin. Mustana se on kuitenkin parasta. Tällä hetkellä keittelen mutteripannulla kun kahvinkeitin uupuu, siksi uusi valkoinen kahvinkeitin olisikin ihan mahtava!

 38. Avatar Marianne sanoo:

  Juon kahvini tilkalla maitoa. Soijamaito parhain tähän :)

 39. Avatar Annafiinu sanoo:

  Olen samanlainen aamukahvin kaipaaja kuin sinä – en tiedä, mitä aamuista tulisi ilman kunnon kupillista kahvia maidolla. Aamuisin on myös kiva valkata kahvikuppi päivän fiiliksen mukaan :——) Jos voitto osuisi kohdalle valitsisin raikkaan valkoisen kahvinkeittimen.

 40. Avatar Martta sanoo:

  Lämmitän ensin mikrossa maitotilkan ja sitten kaadan kahvin päälle. Mielellään juon tummapaahtoista kahvia:)

 41. Avatar Lotta P sanoo:

  Arkisin kahvi juodaan töissä kiireessä, pienellä tilkalla maitoa! Viikonloppuisin sitten ihana nauttia kahvi kotona partsilla :)

 42. Avatar Anneli sanoo:

  Nautin kahvini mokkapaloissa!

 43. Avatar Tarja sanoo:

  Kivan näköinen keitin tuo valkoinen! Sopisi hienosti mokkiksen tilalle keittiöömme :) kahvini juon ehdottomasti aina kermalla, nam!

 44. Avatar Ullis sanoo:

  Itse olen sen verran nynny, että juon kahvini sekä maidolla että sokerilla. Välillä olen yrittänyt päästä eroon sokerista, mutta silloin olen laittanut sekaan muuta makeutusainetta. Olen kahvinjuojana myös siinä mielessä erikoinen, että en pidä kahvista ihan kuumana. Suosikkini on jääkahvi mutteripannulla keitetyllä espressolla, mutta vähän aikaa viilentynyt suodatinkahvikin menee. Kahvinkeitin menisi ehdottomasti lahjaksi eräälle nuorelle, jonka tiedän kahvinkeitintä pian tarvitsevan :)

 45. Avatar Noora sanoo:

  Maito kahvilla on mennyt tähän asti, nyt tosin olen maidottoman imetysdieetin myötä joutunut opettelemaan juomaan kahvin mustana, kun en ole löytänyt kahviin sopivaa kasvimaitoa.

  Tuo valkoinen on upea! Kelpais.

 46. Avatar Mikaela sanoo:

  Juon tummapaahtoisen kahvini punaisen maidon kera. Ei se kaikkein kevyin vaihtoehto, mutta maistuu vain niin hyvältä! :)

 47. Avatar annika sanoo:

  Mä juon kahvini kotona kauramaidolla mut reissussa ja kylässä mustana kun kasvimaitoa ei ole tarjolla :) muutan kesän lopussa omaan kotiin, ja kahvinkeitin vielä puuttuu joten tulis kyllä tarpeeseen! Valkoinen väri on munkin lemppari :)

 48. Avatar piia sanoo:

  Ehdottomasti mustana, ja mieluiten tummapaahtoisena. Mukana arvonnassa!

 49. Avatar Inkku sanoo:

  Nyt kesäisin teen pressopannulla jääkahvia. Purut pannuun ja sekaan jääkylmää vettä minkä jälkeen laitan jääkaappiin yön yli. Aamulla kerman kera aivan taivaallisen makuista. Kahvin jämistä teen jääpaloja mitä voin sitten käyttää seuraavaan aamun kupilliseen. :)

 50. Avatar Niina sanoo:

  Juon paljon kahvia ja aina maidolla!

 51. Avatar Maisa sanoo:

  Aamukahvi on parasta! <3 Kahvin täytyy olla kuumaa ja seassa pikku tilkka laktoositonta maitoa. Aamukahvin jälkeen toinen päivän paras hetki on iltapäiväkahvi pienen herkun kera. Elämän pieniä nautintoja. :)

  Tuo valkoinen keitin on nätti!

 52. Avatar MarjoH sanoo:

  Aamulla, maitotilkalla höystettynä. Joskus nautiskelen kermakahvilla.

 53. Avatar Sirpa:-) sanoo:

  Kahvi kuuluu jokaiseen päivään! Iso, kaunis kuppi ja reilu loraus maitoa päälle. Kahvia tulee nautittua useita kertoja päivän mittaan töissä, kotona ja välillä hörpitään autossakin. Valkoinen keitin sopisi meidän keittiöön.

 54. Avatar Jenny-Maria sanoo:

  Aamukahvi on elinehto, tärkein ja paras. Aamukaffe menee pienenpienestä mutteripannusta reilulla tilkalla punasta maitoa. Sen jälkeen päivän paras hetki sängyssä pikkumiehen kanssa haliessa ja päivään virittäytyessä! Toi valkoinen keitin ois kyllä IHANA! Sun blogi hauska ja positiivinen. Käyn aina kurkkaa kun tartten piristyksen päivään. Kivaa kesää!

 55. Avatar Oukka sanoo:

  Juon kahvia pääsääntöisesti vain aamuisin ison mukillisen. Kahvini on ehkä paremminkin maitoa kahvilla ja parhammillaan silloin, kun tavallisen maidon tilalle laittaa makeutettua kevytsoijamaitoa.

 56. Avatar Miina sanoo:

  Käytännössä mustana, mutta pinttyneen tavan vuoksi tulee laitettua tilkka maitoa väriksi :)

 57. Avatar Kiira Hoo sanoo:

  Maidolla ja parin kaurakeksin kera.

 58. Avatar Emily sanoo:

  Kahvin join ennen maitotilkan kanssa, mutta muutama vuosi sitten opettelin mustaan ja siellä tiellä on pysytty. Kahvia kului toisinaan ehkä liikaakin, mutta nyt olen pysynyt siinä parissa kupissa per päivä.

 59. Avatar Sara sanoo:

  No mähän en ite kahvia juo, mutta poikaystävä juo mustana. Muutetaan kesäkuussa ekaan yhteiseen kotiin ja kahvinkeitin olisi haussa ja ei hitsi saisin hyvät tyttöystäväpisteet hankkimalla kahvinkeittimen ylläriks!

 60. Avatar iituliina sanoo:

  Aamuisin nautin kahvini mustana, vahvana ja kuumana, päiväkahville eksyy usein cappuccino tai jäälatte. Kaveriksi mieluiten pari palaa suklaata tai perinteinen korvapuusti. Mieluiten kaikessa rauhassa, liian usein arkisin kuitenkin hirveässä kiireessä.

  Tuo keitin on muuten järjettömän kaunis! Jos onni olisi myötä, niin valitsisin mustan. :)

 61. Avatar Tilla sanoo:

  Aamukahvi miehen kanssa tai päiväkahvit ystävän kanssa. Ja tietty näillä keleillä parvekkeella auringon paistaessa!

 62. Avatar titta sanoo:

  Juon kahvini tummapaahtoisena, lorauksella luomu-täysmaitoa! Nam :)

 63. Avatar MinnaN sanoo:

  Juon kahvini soijamaidon kanssa aamuisin ja iltapäivällä päivällisen jalkeen cappuccinon !!!! Musta suklaa kelpaa kaveriksi mainiosti.

 64. Avatar Jutta sanoo:

  Juon kahvin aina tilkalla rasvatonta maitoa. :) haluaisin oppia juomaan mustana, mutta sitä päivää odotellessa.. :D

 65. Avatar Li sanoo:

  Tummapaahtoinen kahvi kauramaidolla

 66. Avatar Sallac sanoo:

  Juon kahvia yleensä viikonloppu aamuisin ja muuten juhlissa/kahviloissa. Kahvin joukkoon tarvitsen aina ison tilkan maitoa ja vielä paremman hetkestä tekee jos sen kanssa on jotain herkkua. :)

 67. Avatar Tiia sanoo:

  Itse en ole enää tavallista suodantinkahvia juonut toisen raskauteni jälkeen, mutta olisihan Tämä hieno keittiössä. Mieheni ja vieraat toki juovat kahvia, minä pysyttelen teessä tai silloin tällöin erikoiskahveissa :) Valkoinen mätsäisi uuteen sodastreamiini.

 68. Avatar Anna-Maria Hietanen sanoo:

  Itse en juo kahvia, mutta mieheni rakastaa sitä. Hänkin on myöhäisherännäinen sillä hän aloitti kahvin juonnin vasta 25-vuotiaana viettäessään vuoden hoitovapaataan yksivuotiaan poikamme kanssa kotona ja kirjoittaen samalla graduaan. Ilman kahvia ei ehkä olisi tullut valmista. :D Alkuun mieheni voi kahvinsa runsaan sokerin ja maidon kera. Sokeri on jäänyt pois jo kauan sitten, mutta maitoa miehenl käyttää edelleen. Kahvia kuluu valtavia määriä. Mieheni valitsee kaupasta aina reilun kaupan luomukahvipaketin. Merkillä ei kuitenkaan taida olla väliä. :)

 69. Avatar Elisa sanoo:

  Aiemmin join aina aamuisin pikakahvia, sillä omistin vain vedenkeittimen. Nykyään minulla on kapselikone, mutta useimmiten aamuisin tekisi mieli kunnon kahvia eli peruskahvikone on kyllä yhä toiveissa.

 70. Avatar sini sanoo:

  Lisään kahvipuruihin aina kardemummaa ja kanelia. Kupillisen kahvia juon aina aamuisin ja iltapäivisin, sokeria en ole käyttänyt enää moneen vuoteen mutta pieni tilkka maitoa kuuluu kahviini.

 71. Avatar Anne sanoo:

  Juon aina kahvini maidolla. Joskus herkuttelu hetkillä kermalla :)

 72. Avatar reemi sanoo:

  Juon yleensä kupin aamulla ja toisen päivällä. Pienen maitotilkan kera..:)

 73. Avatar mea sanoo:

  Törmäsin tähän kahvinkeittimeen toisessa blogissa, mutta liian myöhään, sillä arvonta oli jo mennyt. Joten kun näin bloggerissa otsikkosi, olin innoissani! Keitin on niin kaunis!!

  Mutta vastatakseni arvontakysymykseen: juon kahvini isosta kupista aamuisin ja tilkalla maitoa. Yleensä istuskelen samalla rauhassa sohvalla ja luen blogeja. Ihanat rauhalliset aamut.
  Toisinaan taas kahvi lähtee termosmukissa mukaan, jos on toisenlainen aamu.

  Tää keitin sopisi meidän uuteen keittiöön, jonne oon sun inspiroimana hakenut kauniita värejä. Ja miksei myös valmistumislahjaksi itsellenikin samalla :)

 74. Avatar Pihla sanoo:

  Juon kahvini pienellä maitotilkalla! :)

 75. Avatar Laura T sanoo:

  Juon suodatinkahvia ekan kupin noin kymmenen aikaan, yleensä töissä hyvässä naisporukassa tai sitten ihan kotona etäpäivinä ja viikonloppuisin. Toinen kuppi tulee usein nautittua iltapäivällä kahden maissa. Juon kahvini yleensä maidolla, ilmankin menee, mutta silloin suosin usein espressoa. Mustassa kahvissa olen huomannut saman kuin sinä Minttu, kahvilaaduilla tosiaan on merkitystä. Suodatinkahvisuosikkini on tummapaahtoinen juhlamokka. Tuo keitin on ihana ja tarvettakin uudelle keittimelle olisi, joten peukut pystyyn!:)

 76. Avatar Heidi Pii sanoo:

  Opettelin pois sokerista, kun tajusin juovani aika monta kuppia päivässä kahvia. Pitäisikö testata maidonkin pois jättämistä? Itselleni ostin juuri moccamasterin, joten voittokeittimen antaisin lahjaksi valmistujalle, jolloin värikin taitaisi olla minttu. :)

 77. Avatar Teija sanoo:

  Tykkään juoda kahvini tilkalla rasvatonta maitoa ja ilman sokeria, harvoin syön mitään kahvin kanssa.

 78. Avatar Miikku sanoo:

  En juo enää ollenkaan kahvia herkän vatsani vuoksi mutta mieheni juo ja paljon. Jos voittaisin keittimen antaisin sen 20v hääpäivälahjaksi hänelle. Entinen Moccamaster vetelee jo viimeisiään. Tämä keitin olisi tyylikäs.

 79. Avatar venla sanoo:

  Normikahvin juon maitotilkalla, mutta tällä hetkellä kun olen vaihtarina ja hostperheeni ei omista normi kahvinkeitintä, juon cappuccinoa! Aamukahvi on hyvä alku päivälle ja kun palaan kuukauden päästä Suomeen, olisi ihana päästä keittämään normi kahvia hyvästä keittimestä

 80. Avatar R sanoo:

  Perus tumma paahtoa maitotilkalla tai jos on oikein paahteista suffea, niin sit ihan sellaisenaan nauttina :) Aamut alkaa sumpilla ja iltapäivällä menee kuppi tai pari, mut yleensä klo 16 jälkeen en enää juo kahvia sen piristävän vaikutuksen takia. Uusi kahvinkeitin olisi hakusessa joten tyylikäs musta keitin tulisi tarpeen!

 81. Avatar Aila sanoo:

  Tummaa kahvia mustana, aamu ei lähde muuten alkuun. Myöhemmin maistuu myös latte.

 82. Avatar Tuija sanoo:

  Sama vika ;) päivä ei käynnistä ilman kofeiinia. Jos jää väliin, iskee päänsärky hyvin herkästi eli koukussa ollaan ;D Juon ihan perus juhlamokkaa maidolla, mustana ei mene. Tykkään myös mm. latesta ja muista erikoiskahvista mutta ne kuuluu enemmän kahvilakulttuuriin.

 83. Avatar Sanna sanoo:

  Aamu alkaa tuopillisella maitokahvia, ilman sitä ei kone käynnisty! Maidon määrä on vuosien varrella vähentynyt, mutta vielä en ole ollut siitä valmis luopumaan kokonaan

 84. Avatar Jessica sanoo:

  Juon yleensä mustana, mutta jos vaan aika löytyy niin teen capuccinon oatlyn barrista maidolla. Voin ehdottomasti suositella jos ei käytä maitotuotteita! Uusi kahvinkeitin ollaan parhaimillaan etsimässä ja tämä mallihan oli upean näköinen!

 85. Avatar Rosanna sanoo:

  Kahvi juodaan mustana, vanhan huonon kahvinkeittimen keittämä kupillinen jokaisella kahvitauolla. Kelpais tollanen Hieman laadukkaampi kone kyllä kotiin. :)

 86. Avatar Sofia sanoo:

  Wau. Uskaltaako noin hienoa kahvinkeitintä edes toivoa? Tähän mennessä kahvit on keitelty moccamasterilla.. se alkaa kuitenkin tulla varmaan tiensä päähän. Kovasti pohdittu mikänse seuraava vois olla. Muut ystävär ei niinkään kahvin ystäviä, joten on tyytyväisiä että näyttää ja maistuu jotenkin kahvilta! Kyllä tähän nyt on sanottava et mukana kisassa! Kahvi mustana kiitos!

 87. Avatar MirinMarin sanoo:

  Runsaalla määrällä kauramaitoa! :)

 88. Avatar Johanna R sanoo:

  Juon kahvini aina maidon kanssa

 89. Avatar Tiinakaisa sanoo:

  Mieluiten punaisen täysmaidon kanssa.

 90. Avatar Hanna sanoo:

  Mustana, joskus herkuttelen maitokahvilla.

 91. Avatar Sartsuli sanoo:

  Juon kahvini maidon kera. Aina pitää olla myös jotain syötävää! :D

 92. Avatar Sarppaliini sanoo:

  Juon maidon kanssa. Haluaisin oppi enemmän kahvilajeista

 93. Avatar minttu47 sanoo:

  Juon mustana ja aina pitää olla myös jotain syömistä kahvin kanssa.

 94. Avatar Viola sanoo:

  Aamukaffet rauhallisesti nautiskellen. Maitotilkka tottakai ja voileipää. Elämän suuria nautintoja!

  • Avatar Hannah sanoo:

   Päivällä rauhankahvit vauvelin nukkuessa on mun lemppari kahvihetki. Nyt ollu ihana nauttia se hetki terassilla ja siinä vieressä joku kiva sisustuslehti :-)

 95. Avatar LauraK sanoo:

  Aamuisin vähintään kaksi kuppia pienellä maitotilkalla. Päivän mittaan pari kolme kupillista lisää :)

 96. Avatar Iina sanoo:

  Juon kahvini aina oatlyn ikaffe kauramaidoilla ja yleensäkkin aamukahvi tulee otettua mukaan junaan.

 97. Avatar Johanna sanoo:

  Mä en itse ole vielä(kään) oppinut juomaan kahvia, mutta tuollainen sopisi ihan täydellisesti mun keittiöön ja kaikkien mun vieraiden käyttöön. :)

 98. Avatar mardeleine sanoo:

  Paras kahvi on tuore, tarpeeksi kuuma aamukahvi. Maitoa sekaan vain vähän, että maku pehmenee, mutta ei häviä. Tällä hetkellä remonttievakkoasunnossa on vanha Moccamaster, joka ei keitä tarpeeksi kuumaa kahvia. Moni aamu pilalla…

 99. Avatar Essinen sanoo:

  Juon kahvini nykyisin Oatlyn kauramaidon kanssa (kahvimaito). Se on loistava maidonkorvike ja ravistamalla siihen saa pienen vaahdon, mitä arjen luksusta!

 100. Avatar maria sanoo:

  aloitteleva kahvinjuojana juon kahvini kauramaidolla ja sokerilla!

 101. Avatar Hennarew sanoo:

  Mustana! Ihanan tummana ja vahvana ja mielellään nautiskellen hitaana aamuna.

 102. Avatar Elina sanoo:

  Mustana sen juon :)

 103. Avatar Erika sanoo:

  Oi mikä turkoosi Aamuisin on pari kuppia ehdoton, lataan illalla keittimen valmiiksi IKaffea sekaan, ja olen tyytyväinen!

 104. Avatar Jonna sanoo:

  Juon kahvini (monta kuppia sellaista) tilkalla maitoa. Niin nam!

 105. Avatar marju sanoo:

  Aamu todellakin alkaa k:lla! Jos yö oli keskivertoa huonompi johtuen jonkun lapsen heräilystä, aloitan aamuni aavistuksen paremmalla kahvilla. Tällä hetkellä lisukkeena toimii maito, mutta sekin on kausiluontoista. Parisuhteeni paras liima on yhteinen päivittäinen kahvihetki!

 106. Avatar maijjopa sanoo:

  kahvi nautitaan yleensä vain maidolla.. mitäs siihen sen kummempia lissäämään :)

 107. Avatar Hanna Isoaho sanoo:

  Maidolla. itsejauhetuista pavuista useimmiten. Vauvan vuoksi usein kylmänä

 108. Avatar Heidi sanoo:

  Maidon kanssa, lämpötila sellainen että sen voi kiireessä kulauttaa vaikka kerralla alas, mutta kuitenkin sen verran kuumaa että ehtii myös kuulumiset vaihtaa juonnin lomassa. Aamulla, rakkaan keittämänä ystävän ajatuksella lahjaksi ostamasta mukista <3

 109. Avatar Fredrika sanoo:

  Kahvini juon hyvässä seurassa ja luettavan kanssa! Isosta kupista suurella sydämellä, eikä koskaan liialla kiireellä. Parasta on sunnuntainen tummapaahto hieman viilenneenä aamun tuoksuvan lehden kanssa. Sitä ei moni asia voita!

 110. Avatar Henni sanoo:

  Kahvini juon maidolla ja kuumana! Ja parasta se on sunnuntaiaamuisin partsilla rauhallisesti hörppien :-)

 111. Avatar paula sanoo:

  Oijoi. Uusi kahvinkeitin olisi bueno, sillä vanhassa kahvi maistuu jo kitkerälle. Juon myös kahvini mustana, koska tykkään siiitä että kunnollisen kahvin maku erottuu. Pääsisin taas urakalla herkuttelelemaan, jos arpa osuisi kohdalle. Ja valkeana, kiitos! :)

  Kiitos myös blogista!

 112. Avatar Enni w sanoo:

  Kahvini juon tummana ja pienellä määrällä maitoa. Ompa kaunis kahvinkeitin ! Valitsisin mustan :-)

 113. Avatar Sara sanoo:

  Mutteripannulla espresso ja sokeria vähän mukaan, kyllä herättää aamuisin!

 114. Avatar Sihvi sanoo:

  Kahvi kuuluu ehdottomasti aamuuni. Iso kuppi tummaa paahtoa mantelimaidolla ja päivä alkaa energisesti. Ja voi apua kun tuo mintunvihreä keitin on ihana!

 115. Avatar Hanna sanoo:

  Aamulla menee kaksi isoa muumimukia maitokahvia ja lounaan jälkeen yksi iso kuppi. Ennen join kahvin mustana, mutta vaihdoin maitokahviin kun maito peittää työpaikan pahan kahvin makua :) Edelleen pystyn juomaan kahvin mustana esim. juhlissa, jos tarjolla kahvin kanssa herkkuja kuten kakkkua :)

 116. Avatar Arro sanoo:

  Juon kahvini nautiskellen, isosta kupista ja reilulla maidolla. Aamuisin yksin tai usein kirjan kanssa, päivällä seurustelun merkeisä. Joskus iltapäivällä koulutehtävien seuraksi kiskaisen kahvit mustana ja nopeasti.

 117. Avatar Noora P sanoo:

  Itse pidän kahvia parhaana vaniljasoijamaidon kera, ja jos vaahterasiirappia ja kanelia löytyy kaapista niin kumpaistakin hieman sekaan! Ystävän kanssa jaettuna tietenkin, oon laiskan puoleinen ees keittämään kahvia pelkästään itselleni, heh. Vanha kahvinkeitin on vanha ja äänekäs kuin ruohonleikkuri, joten tämmönen pikku kapistus suorastaan vaatis pääsyä mun keittiöön.

 118. Avatar Noora sanoo:

  Aamukahvirutiini on varmaan ainoa, jota noudatan sokeasti päivästä toiseen; joka aamu sama määrä samaa kahvia samasta kupista ja saman kauramaidon kanssa. Jos joku näistä uupuu, lähtee päivä automaattisesti väärään suuntaan :D Kahvin tai sen tekoon liittyvien tarvikkeiden suhteen ei voi hifistellä liikaa, niiden varassa on paljon!

 119. Avatar Maria sanoo:

  Kahvia juon milloin mitenkin, mutta useimmiten ihan maidon kanssa. Aamu ei käynnisty ilman kahvia :)

 120. Avatar Salla sanoo:

  Aamulla ensimmäisenä kahvia maidolla :)

 121. Avatar Tuuli sanoo:

  Minä juon kahvini maidolla kolme kertaa päivässä ja Muumi-mukista koska ne on juuri täydellisen kokoisia kahville! Ihanan retrohtava tuo keitin!

 122. Avatar Jasmin sanoo:

  Juon kahvini ehdottomasti kuumalla maidolla kanelin kera ja mielellään vielä vaaleanpunaisen lemppari koko mukin kanssa! :)

 123. Avatar Anni sanoo:

  Aamut alkaa meillä ämmällä, eli maitokahvilla :)

 124. Avatar Hiisukas sanoo:

  Iltapäivän omasta hetkestä nautin, kun saan rauhassa juoda kahvia lasten nukkuessa päiväunia. En laita kahvin sekaan sen paremmin maitoa kuin sokeriakaan, ihan mustana juon. Ihan ekana aamulla kahvi ei vielä maistu, eikä toisaalta myöhään illallakaan.

 125. Avatar petra sanoo:

  Parasta ikinä on aamukahvi! Kahvi kauniista kupista lorauksella maitoa tekee aamusta kuin aamusta hyvän. Aamukahvi on jotain sellaista, mitä voi alkaa jo illalla odottaa.:-)

 126. Avatar Essiii sanoo:

  Pakko lainata tähän SMG:tä eli kahvini juon ”mustana, maidolla, kylmänä, kuumana”. Aamukahvi tilkalla maitoa, töissä mustana, välillä maitoa lorahtaa liikaa ja kahvi on kylmää tai töitten kiireessä ehtii jäähtyä, muuten kuumana. :)

 127. Avatar Charlotta sanoo:

  Täytyy myöntää, että juon hyvin harvoin kahvia ja silloinkin kupissa on melkein enemmän maitoa kuin kahvia. Uusi, hieno mintunvärinen kahvinkeitin voisi innostaa kahvinjuonnin opetteluun ja saisivatpa vieraatkin kerrankin kunnollista kahvia :D

 128. Avatar Anna sanoo:

  Aamulla, maidolla ja niin hitaasti, että suurin osa tulee lopulta hörpittyä kylmänä. Mutta sehän vaan kaunistaa ✌

 129. Avatar Saija sanoo:

  Maidolla ja makeutusaineella. Joskus herkuttelen makusiirapilla makeutetulla kahvilla tai ihan oikeasta kahvilasta ostetulla latella.

 130. Avatar UteP sanoo:

  Aamuisin juon suodatinkahvia, johon lisään tilkan maitoa. Ilman aamukahvia ei päivä vaan lähde käyntiin. Vasta parina viime vuonna oon oppinut juomaan espressoa tai cappuccinoa. Parasta on se, kun pääsee täältä maalaiskylästä kaupunkiin ja ostaa cappuccinon kahvilasta.

 131. Avatar Julie sanoo:

  Kuuma kahvi, pieni maitotilkka ja päivän rauhanhetki voi alkaa. Valkoinen keitin olisi haaveeni! :-)

 132. Avatar Taija sanoo:

  Aamulla on pakko saada kahvia muuten tulee päänsärkyä, vaikka kuinka kiire olisi :D! Kahvini juon nykyään Kauramaidon kera ,jonka on pakko olla Oatly Ikaffe :)

 133. Avatar Linsku sanoo:

  Ihana arvonta, koska kahvi hihi!<3 Juon kahvini mustana, sillä pidän sen mausta! Joskus laitan pienen lorauksen pehmentämään makua, jos sattuu olemaan liian kitkerää.

 134. Avatar Riikka sanoo:

  Kauramaidolla useita kertoja päivässä

 135. Avatar Anu sanoo:

  Maidon kanssa! Tällä hetkellä kärvistellään ilman kahvia kun pannu meni rikki :/

 136. Avatar eerika sanoo:

  Keitän kahvin aina pressopannulla ja lorautan reilusti maitoa joukkoon. :-) Kahvinkeitintä mulla ei edes ole.

 137. Avatar Marina sanoo:

  Viimeistä vuotta viedään täällä ammattikorkeassa ja työ ohella. Kahvista on tullut paras ystäväni, joka pitää minut tajuissani! Vielä vuosi sitten inhosin kahvin makua. Nykyään juon mustana. Jos oikein haluan nautiskella, lisään sokeria ja kermaa, mahdollisesti vähän kaakaota/kanelia ;) Muutto tuloillaan ja luovun juuri kämppikseni kahvinkeittimestä..

 138. Avatar Anna sanoo:

  Juon kahvia pitkin päivää yleensä mustana, mutta joskus tekee mieli juoda kahvi maidon kanssa :)

 139. Avatar Elina sanoo:

  Maidolla tai ilman, fiiliksen mukaan :)

 140. Avatar Anni sanoo:

  Aamuisin iso kuppi suurella tilkalla maitoa, melkeinpä juurikin maitoa kahvilla. Toisen kerran juon iltapäivällä siinä kello kolmentoista tienoilla yhden pienen kupin mustaa kahvia, valkoisesta ohutreunaisesta kahvikupista. Se on tarkkaa :D

 141. Avatar Hanna B sanoo:

  Joskus juon jääkahvia. Kahvinkeitintä olen miettinyt miehelleni lahjaksi.

 142. Avatar Bertta sanoo:

  Vuosikaudet keitelty Moccamasterilla ja nyt haluaisin tyylikkään mustan Legacyn. Miehen mielestä vanha on ihan hyvä, mutta itseäni harmittaa kärsinyt keitin.

 143. Avatar Maaria sanoo:

  Juon kahvini yleensä maitotilkalla. Kahvi on tummapaahtoista ja luomua. Aamuisin menee 1-2 kuppia, töissä juon kahvitauolla useimmiten teetä, kun olen aika herkkä kofeiinille (musta/vihreä teekin sisältää toki kofeiinia mutta vaikutus ei ole yhtä ”terävä” kuin kahvissa). Uusin löytöni on s-marketista ostamani ohrakahvi Organic barley cup (sekoitetaan kuumaan maitoon). Ei ole oikeaa kahvia mutta maistuu aika kahvimaiselle, virkistää ilman kofeiinia psyykkisesti kahvimaisella maulla kun oikeaa kahvia en voi niin paljoa nauttia, ja kofeiiniton tavallinen kahvi maistuu aika kemikaaliselta.

 144. Avatar NiinaLotta sanoo:

  Juon kahvini aina ehdottomasti mustana.

 145. Avatar Elina sanoo:

  Juon kahvini mieluiten vähällä määrällä maitoa.

 146. Avatar Elena sanoo:

  Kahvi maidolla ja välillä sokerilla josta yritän päästä eroon..

 147. Avatar Lilleroinen sanoo:

  Päivä ei lähde käyntiin ilman kupillista mustaa kahvia.Päähän siinä räjähtäis!

 148. Avatar Vive sanoo:

  Kun teen kiireisiä aamutoimia, mieheni keittää meille kupit kahvia, kaataa maidon valmiiksi kuppiini ja kantaa sen viereeni. Eikä tässä vielä kaikki, tapahtumaan liittyy joka-aamuinen itsekeksitty laulu kahvinkeitosta!

 149. Avatar Nannil sanoo:

  Nautin kahvini aina aamuisin. Ehdottomasti tummaa/tumminta paahtoa, mieluiten pavuista vasta jauhettuna. Kanelikookosöljyllä tai kardemummalla tai yleensä ihan sellaisenaan. Miten sen juon? Rennosti salongissa samalla kun napero juo aamumaitoaan, nettiradio tai levysoitin taustamusiikkina, värityskirjaa täyttäen tai blogeja/sisustuslehtiröykkiö lukien.

 150. Avatar Sss sanoo:

  Kahvini juon maidolla! Meni yli 20 vuotta ennen kuin tajusin, että aamut lähtee paremmin käyntiin kahvilla! :)

 151. Avatar LindaT sanoo:

  Olen aloittanut kahvinjuonnin vasta muutama vuosi sitten, nykyään menee muutama kuppi maitokahvia päivässä :)

 152. Avatar Katriina sanoo:

  Maidolla ehdottomasti! :)

 153. Avatar Jutta G sanoo:

  Ihana kahvinkeitin <3 Aamukahvi on myös mulle lähes pakollinen. Perus kahvi maidolla on täydellinen.

 154. Avatar Ilona sanoo:

  Kahvin nautin aina mantelimaidon kera ja joskus hemmottelen itseäni soyalattella. Näin kuumilla keleillä maistuu myös jääkahvi, nam!

 155. Avatar Julius sanoo:

  Kahvia nautin puoli kupillista kerrallaan, itse kun pidän kahvista hyvin kuumana. Maidon kera.

 156. Avatar salli sanoo:

  Juon kahvini maidon kanssa ja mukaan ihanaa keitintä havittelemaan. Tarvetta olisi itselläkin tollaselle hienoudelle.

 157. Avatar nm sanoo:

  Yleensä juon mustana, sillöin tällöin mukaan tilkka maitoa. Nykyään tulee kuitenkin melko paljon kotona tehtyä kapselikeittimellä kahvit.. :)

 158. Avatar Hanna sanoo:

  Täällä juodaan kahvi pienen maitotilkan kera. Joskus nuorempana heitettiin pari lusikallista sokeria mukaan, mutta nykysin se on jo liikaa Joskus myös tulee tehtyä kapselikahvia! :) Ihanaa kesää pojille ja sulle Minttu! :)

 159. Avatar KC sanoo:

  Juon kahvini mieluiten kermalla, mutta yleensä menee maidon kanssa, koska en muista ikinä kaupasta ostaa kermaa. Olen juonut kahvia 15 vuotta, yli puolet siis elämästäni, mutta vielä ei mene mustana. Ehkä senkin voisi pikkuhiljaa opetella :)

 160. Avatar Hansu sanoo:

  Itsehän juon kahvini mielummin hieman palaneena. Johtuen siitä, että oma 20 euron keittimeni lämmittä kahvin niin heikosti, että tilkkakin maitoa tekee kahvista hailakkaa. HYI! Jos saisin joka päivä valita millaisena kahvini joisin, joisin sen kuumana soijamaidon tai kerman kera.

 161. Avatar EH sanoo:

  Aamulla ehdottomasti kuppi tai kaksi kahvia mustana ja spessumpina päivinä tai kahviloissa nautiskellaan icelattea!

 162. Avatar Rosa sanoo:

  Kahvi tulee juotua nykyään lähes poikkeuksetta mustana! Joskus maitotilkan kera kun tekee mieli vähän lempeämpää hetkeä :)

 163. Avatar Anna Aurinko sanoo:

  Arkisin juon kahvin lämmitetyn rasvattoman maidon kera, herkutteluhetkinä ja juhlissa rasvaisemmalla maidolla tai kermatilkalla.

 164. Avatar Airiina sanoo:

  Juon kahvini mustana, ilman sokeria. Kahvin pitää olla tuoretta ja aika vahvaa.

 165. Avatar Ulla sanoo:

  Juon aamukahvin maidon kanssa, ihan juhlamokkaa tms. Aamu ei ala ilman kahvia.

 166. Avatar Henna27 sanoo:

  Vasta keitettyä kahvia ja paljon kevytmaitoa, ehkä tuore pulla joskus.

 167. Avatar Peppinen sanoo:

  Maitokahvia ja sokerin kanssa, kahvia menee aika paljon vuorokaudessa.

 168. Avatar Maria sanoo:

  Mustana, tuoreena ja kunnolla kuumana. Erityiskahveista en niin välitä vaan perus presidenti tai juhlamokka, välillä tumma paahto, parasta kuitenkin luomu juhlamokka.

 169. Avatar Anne Löfström (Takkis) sanoo:

  Moikka,
  Kahvin juon Rainbown kauramaidolla. Ei maistu omituiselle, eikä paakkuunnu vaan tekee pehmeäksi
  Välttelen myös maitoa. Konjakkia silloin tällöin taas en
  Aurinkoista kesää

 170. Avatar johanna sanoo:

  Juon kahvini mustana cayenne pippurin kanssa :) välillä lorautan matelimaitoa joukkoon ! antaa mukavan päräyksen aamuun !

 171. Avatar Iibis sanoo:

  Mustana ja pieni kylmä vesitilkka niin, ettei suu pala ja voi heti juoda :)

 172. Avatar selina sanoo:

  Juon kahvin maidolla! aamulla sen kanssa yleensä myös leipää:)

 173. Avatar Petra sanoo:

  Aamulla määrä on laatua tärkeämpi seikka, vaikka toki hyvä kahvi aloittaa aamun paremmin :)

 174. Avatar Camilla sanoo:

  Juon kahvini yleensä maidolla, välillä heitän myös sokerin mukaan. Pidän myös paljon tujakoista espressoista! :)

 175. Avatar Terhi sanoo:

  Mustana ja todennäköisesti jäähtymään ehtineenä

 176. Avatar Riina sanoo:

  Kahvini juon maidon kera. En ole turhan tarkka maidon suhteen ja tarvittaessa myös mustana kahvi maistuu. Se tuoksu aamuisin on taivaallinen. Jo vajaa 2-v osaa sanoa: ”aamu-kaffia, namnamm!’ :)

 177. Avatar HH sanoo:

  Mustana!

 178. Avatar LauraH sanoo:

  Mustana maidolla kylmänä kuumana <3

 179. Avatar elliina sanoo:

  tähän saakka olen keittänyt kahvia mutteripannulla tai perinteisellä kahvipannulla. mutta nyt italiassa asuessa kahviaddiktio on yltynyt niin pahaksi, että tavallinen kahvinkeitin olisi myös tarpeen. eli tämä arvonta tuli niin hyvään saumaan, koska kesällä ollaan palaamassa suomeen ja kahvinkeittimen hankinta olisi edessä. ai niin ja kahvini juon arkena maito+mantelimaito miksauksella, viikonloppuna kermalla:)

 180. Avatar Milla sanoo:

  Viimeisestä kahvin kupposesta onkin aikaa ja nyt taas oon alkanut tykästymään siihen varsinkin ilman maitoa. Yksi lempi kahveistani on isälleni ostama Kekkoskahvi. Se on niin ihanan kirpsakkaa eikä kaipaa mitenkään maitoa.

 181. Avatar Suvisini sanoo:

  Tuoreena, kofeiinittomana ja kermalla :)

 182. Avatar apple sanoo:

  Kahvin juon mustana ja mahdollisimman tummapaahtoisena. Joskus kahvilassa tulee tilattua myös soijalatte :)

 183. Avatar Joliel sanoo:

  Tummapaahtoisena, mustana ja mahdollisimman isosta mukista! :)

 184. Avatar Tipi sanoo:

  Juon kahvini nykyään riisimaidolla, vaikka ennen olin itsekin maitoa kahvilla -tyyppi.

 185. Avatar Jenni sanoo:

  Kahvini juon yleensä lorauksella kevytmaitoa. Nykyään menee mustanakin jos maitoa ei ole saatavilla. ☕️

 186. Avatar papu sanoo:

  jäähtyneenä :)

 187. Avatar Tuija sanoo:

  Tuorepaahtoista. Mustana. Parasta aamulla.

 188. Avatar Sarppana sanoo:

  Ite en oo vielä oppinut kahvia juomaan, mutta mies on kova kahvin juoja. Hyvin näyttää uppoovan mustana tai maidon kanssa.

 189. Avatar Tinli sanoo:

  Mieluiten juon jonkun muun keittämää kahvia, se maistuu aina paremmalta. Ja aina reilulla maidolla.

 190. Avatar Tuuli sanoo:

  Mustana.

 191. Avatar Kati sanoo:

  Pakko myöntää, että en ole vieläkään oikein oppinut juomaan kunnolla kahvia, vaikkakin sen tuoksu on huumaavan ihana. Ei vaan ilmeisesti ole mun juttu, vaikka vauva-arjen keskellä se voisikin olla iso pelastus. Mieheni, perheeni ja lähes kaikki tutut ovat kahvin ystäviä eli sitä meillä kuluu kyllä ihan kiitettävästi! Uusi keitin olisikin ihana lahja miehelleni ja musta väri olisi oikein passeli!

 192. Avatar Maija sanoo:

  Maito tilkalla ☕️ Aamukahvi on koko päivän paras kahvi! Ei tietty lapsen päiväunienkaan aikana, rauhassa vietetty kahvihetkikään huono ole

 193. Avatar Venla sanoo:

  Kahvin juon reilulla lorauksella maitoa, juhlahetkinä kermalla.

 194. Avatar Jenni Siltakoski sanoo:

  Juon kahvini kotona joko mustana tai itsetehdyllä mantelimaidolla. Mollemmat hyviä vaihtelevasti :)

 195. Avatar Anni sanoo:

  Aamupäiväkahvi auringonpaisteessa näin keväisin on ihan parasta. Mustana juodaan, jotta maut pääsevät esille. Ja muotoilu miellyttää silmää todella paljon! Valkoinen sopisi ehdottomasti uuteen keittiöömme!

 196. Avatar Ansku sanoo:

  Juon kahvini suurella määrällä luomukevytmaitoa. Kahvi maistuu parhaalta kivasta mukista, ei siis missään tapauksessa pienestä kupista vaan kunnon mukista. Ja vähänkö söpö tuo mintunvihreä keitin!

 197. Avatar Nebsi sanoo:

  Aamulla 2 kuppia mustana, ja päivällä vielä 1 tai 2 lisää :) Kahviloissa yleensä maistuu cappuccinot ja lattet :)

 198. Avatar Ilona sanoo:

  Tykkään keitellä niin suodatinkahvia kuin espressokapleleita ja sitten vaahdottaa ja höyryttää maidot itse. Olen myös ihastunut Oatlyn uuteen kahvijuomaan(?), siis sitä kahvimaidon kaltaista- ihanan kermainen koostumus!!:)

 199. Avatar Kkk sanoo:

  Maidolla menee kahvi ja tuollainen valkoinen ihanuus olis just passeli meille

 200. Avatar Anu sanoo:

  Kahvia menee ja paljon! Tai omasta mielestä ainakin :)
  Reilusti maitoa , mutta hätä tapauksessa myös mustana.

 201. Avatar Maria sanoo:

  Silloin kun juon kahvia nykyään, juon sen kermalorauksen kera anopin seurassa. :D

 202. Avatar Kirsi sanoo:

  Onpa hyvin kaunis keitin! Oma aamu alkaa kahvilla, jossa on tällä hetkellä runsaasti maitoa. Toimistopäivinä puoliksi juotuja mukeja kertyykin sitten useampia vähän sinne sun tänne ja ilta sujuu jo ilman.

 203. Avatar Pinjaa sanoo:

  Juon kahvin kahdesti suodatettuna kun keitin päästää purut suodatinpussista huolimatta. Ja kertaalleen mikrossa lämmitettynä kun ehtii aina jäähtyä. Mustana ilman mitään lisää menee.

 204. Avatar Krista sanoo:

  Aamukaffi, loraus maitoa ei muuta kiitos. Vain minä ja kaffikupponen, ennen lapsiperheen arjen alkua :)

 205. Avatar JenniKoo sanoo:

  Juon kahvini maidolla, mutta jos tosiaan on ihan kunnon kahvia oikeista pavuista niin maitoa ei tarvitse ja tällaista kahviahan en kotona (vielä!) saa. Aamulla on saatava se yksi kupillinen ja pitkin päivää sitten muutamia lisää ja joskus jopa iltakahvi maistuu:)

 206. Avatar Mirva sanoo:

  Aamukahvit ovat ehdottomat ja kahvini juon maidon kanssa

 207. Avatar Elise H. sanoo:

  Tuo keitin näyttää aivan upealta! Kahvi maistuu parhaalta maidon ja sokerin kera :)

 208. Avatar satu toiviainen sanoo:

  Juon kahvini mustana ja kuumana! Kahvikoneen myös omistan ja silloin juon yleensä maitokahvia. Ulkomailla maistelen erillaisia kahveja. Päivässä menee n. 2-3 kuppia.
  -satu

 209. Avatar JonnaEerika sanoo:

  Päiväni ei lähde käyntiin ilman kahvia! Näin kesällä aamut on parhaita, kun voi mennä kahvikupin kanssa pihalle ihan yksinään. Kahvini sekaan lorautan maitojuomaa.

 210. Kotona arkisin ihan perus kahvii tilkalla maitoa. Joskus vaniljavaahdolla. Muualla Americano tai Espresso :)

 211. Avatar Sirpa Jokiniemi sanoo:

  Hei!
  Kysymykseen kuinka juon kahvini,
  on kaksi vastausta, joka riippuu
  vallitsevasta tilanteesta.

  Yleisin tilanne on minullakin aamuisin,
  hukutan kahvini maitoon,
  jotta se jäähtyisi, kiireen keskellä, mutta makuhan siinä peittyy!

  Mieluiten juon kahvini luonnossa, nuotion tai trangian päällä pannussa keitetty kahvi, puisesta kuksasta, mustana tietenkin! Maisemia katsellen, rauhoittuen, odottaen kahvin jäähtymistä juonti lämpöiseksi, pakkasilla ei tarvinnut paljoa odotella!

  Keittimeni kaipaisi todellakin päivityksen, se on ollut minulla 12 vuotta, ja sitä ennen ties kuinka monta vuotta isoäidilläni.

 212. Avatar Janisah sanoo:

  Juon kahvini aina maidolla ja kahvia on saatava joka aamu heti aamupalan jälkeen 1-2 kupillista. Mieheni mielestä kanssani ei voi kommunikoida ennen aamukahviani. :D

 213. Avatar Sirpa Jokiniemi sanoo:

  Hei!
  Kysymykseen kuinka juon kahvini,
  on kaksi vastausta, joka riippuu
  vallitsevasta tilanteesta.

  Yleisin tilanne on minullakin aamuisin, kiireen keskellä
  hukutan kahvini maitoon,
  jotta se jäähtyisi, nopeasti, mutta makuhan siinä peittyy!

  Mieluiten juon kahvini luonnossa,
  nuotion tai trangian päällä pannussa
  keitetty kahvi, puisesta kuksasta, mustana tietenkin! Maisemia katsellen, rauhoittuen,
  odottaen kahvin jäähtymistä juonti lämpöiseksi.(pakkasilla ei tarvinnut paljoa odotella! )

  Keittimeni kaipaisi todellakin päivityksen, se on ollut minulla 12 vuotta, ja sitä ennen, ties kuinka monta vuotta isoäidilläni.

 214. Avatar Paula sanoo:

  Maitotilkan kanssa.
  Terveiset aamukahvilta, aurinko paistaa, linnut laulaa ja kuppikahvia ☺ Mitä muuta sitä kaipaa

 215. Avatar Emilia sanoo:

  Lisään lorauksen soijamaitoa aamukahviini. Valitettavasti vanha kone sanoi itsensä irti ja uusi keitin on enemmän kuin pakollinen perheen kasvaessa ja yöunien vähentyessä! ;-)

 216. Avatar moonika sanoo:

  Juon kahvini aina maitotilkalla! :)

 217. Avatar Irma sanoo:

  Juon kahvini aina mustana, aamulla juon monta kupillista! Kahvi kahvina ja maito maitona ;)

 218. Avatar Annibanaani sanoo:

  Tummapaahtoista kahvia pienellä lorauksella maitoa tai kaurajuomaa :)

 219. Avatar riina sanoo:

  Juon kahvia joka aamu, kolme kuppia tilkalla maitoa Muumimukista, joita kaapista löytyy 32 kappaletta. En koskaan valitse samaa mukia peräkkäisinä aamuina. Kahvin juontini rajoittuu aamuun, sillä tuolla kolmella kupilla kiintiö tulee täyteen.

 220. Kahvini juon rasvattomalla maidolla, ei sokeria ja monta (liikaa) kuppia päivässä. Arpaonni saa suosia mielellään;)

 221. Avatar Emmi sanoo:

  Kuten telkkarissa pyörivässä mainoksessakin todetaan, on kahvilla suuri rooli suomalaiseessa kulttuurissa. Itse olen pienestä pitäen juonut kahvia, (ennen maitoa pienellä määrällä kahvia. nykyisin toisinpäin.) Nyt aikuisuuden kynnyksellä on myös huomannut miten tärkeä hyvä kahvinkeitin onkaan. Voi kuinka ihanaa olisikin saada uusi laadukas kahvinkeitin omaan ensimmäiseen kotiini!

  Ps. Oli hauska huomata, että myös täältä löytyy vastaava säilytyspurkki kahvinpuruille!

 222. Avatar miro sanoo:

  Kahvini juon tällä hetkellä lorauksella rasvatonta maitoa. Parhaimmalta kahvi maistuu hyvässä seurassa tai aikaisin aamulla auringonpaisteessa parvekkeella.

 223. Avatar Nea sanoo:

  Pienellä tilkalla maitoa niin, että kahvi pysyy tulikuumana. Muki on myös tosi (turhamaisen) tärkeä, Marimekon ihanat mukit on parhaita. Mutta eikös aamu ala kivasti, kun sen kahvin saa juoda mieleisestä mukista? :)

  Mä valitsisin ehdottomasti tuon mintunvihreän, myös valkoisesta tai mustasta olisin tosi iloinen! Kun pian tavarat laitetaan jakoon, vie mies vanhan keittimen. Olen haaveillut kovasti Moccamasterin keltaisesta keittimestä (lapsetkin ihastui siihen!), mutta se hinta…Hui.

 224. Avatar Paula sanoo:

  Reilulla maidolla!

 225. Avatar riik sanoo:

  Mustana, maidolla, kylmänä tai kuumana ja jopa smoothien joukossa! Kesäpäivänä maistuu viilentävä kahvismoothie ja jääkahvi on matkustusklassikko. Perusarkena aamuisin nautitaan sumpit muumimukista maitotilkalla ja toimistolla tankataan termarista mustana!

 226. Avatar Tea sanoo:

  Juon kahvini yleensä maidolla, mutta viime aikoina se on alkanut maistua myös ihan mustana. Makuun vaikuttaa ehdottomasti myös astia,josta kahvinsa juo – parhaalta kahvi maistuu mustavalkoisesta räsymatto-mukista juotuna. Jos onni potkaisisi, pitäisi kyllä valita tuo turkoosi värivaihtoehto!

 227. Avatar Tina sanoo:

  Aamupalan kruunaa eka kuppi kiireessä meikkauksen lomassa ja toinen kuppi keepcupissa automatkalla dagikseen. Kahvini juon maidolla. Tai maitoni kahvilla ehkä enemmänkin.

 228. Avatar Annukka sanoo:

  Ehdin juoda kahvin arkisin yleensä vasta töissä, mutta keitän sen kotona valmiiksi termariin. Lomilla ja viikonloppuisin nautimme aamukahvit yhdessä koko perheen kesken. Ja kahvit juon maidolla :)

 229. Avatar Sonja sanoo:

  Juon kahvini mustana! Aamukahvi on ihan pakollinen ja onneksi mieheni on aamuvirkku, joten saan herätä kahvin tuoksuun joka aamu. Vanha Moccamasterimme on pelittänyt jo yli kymmenen vuotta, joten voisi olla aika päivittää keitin uuteen.

 230. Avatar Katja sanoo:

  Juon kahvin maidolla,ennen rasvattomalla mutta nykyään parasta on rehellinen täysmaito! Paras kahvihetki syntyy jos kahvin saa juoda rauhassa!

 231. Avatar hanna sanoo:

  Tummapaahtoista ja tilkka maitoa

 232. Avatar Mirjami sanoo:

  Tykkään vahvasta kahvista ja juon sen mustana. Jos tulee keitettyä vahingossa liian laihaa, saatan laittaa sekaan maitolorauksen; laiha kahvi ei vaan ole hyvää. :(

 233. Avatar Sinii sanoo:

  Viimeaikoina olen tottunut lisäämään mustankahvin joukkoon minttusuklaanmakuista proteiinijauhetta:)
  Sopii mielestäni sinne sekaan ihan hyvin. Välillä kahvi menee toki myös mustana tai tilkalla maitoa :)
  Meidän keitin veteleekin melkein viimeisiään, joten toivottavasti nappaisi tämä :)

 234. Avatar klaara sanoo:

  Juon kahvini kuohukermalla ja ilman sokeria.

 235. Avatar AINO sanoo:

  Itsehän vannon mutteripannun sekä äitini omistaman espressokoneen nimeen. Mahdollisimman musta myrkky on paras kahvi, ja tämä kulkee ihan perheessä, isäni on ainoa joka kaipaa maitoa ja makeutusta kahviinsa. Tosin välillä sitä tulee itsekin nautittua jääkahveista, varsinkin näin kesän kynnyksellä!

  En siis enää oikein juo itse suodatinkahvia, muuta kuin pakon edessä. Rakas ystäväni on kuitenkin valmistumassa, ja olen varma että hän innostuisi tästä! Tuo mintunvihreä on kovin hänen näköisensä keitin :-)

 236. Avatar Karo sanoo:

  Maidolla lempparimukista! Ai että.

 237. Avatar Mini sanoo:

  Kahvini juon aina tilkkasella maitoa. Ihan tavallista suodatinkahvia (mieluiten tummapaahtoista) kotona. Kahvilassa valitsen cappuccinon.

 238. Avatar Meri sanoo:

  Kahvi maidolla :)

 239. Avatar Lena sanoo:

  Aina mustana!

 240. Avatar SAMP sanoo:

  Ihan parasta on kermainen cappuccino, mutta kotona keitän tavallista suodatinkahvia ja lorautan sekaan maitoa, vaikka kahvikonekin meiltä löytyy.

 241. Avatar Päivi sanoo:

  Mustana!

 242. Avatar Henna sanoo:

  Kahvilassa suosin siirappisia latteja, mutta kotona ihan vain suodatinkahvi maidolla.

 243. Avatar Anni sanoo:

  Aamukahvi on täälläkin se tärkein juttu, ilman sitä tuntuu etten herää ollenkaan. Kahvi maistuu parhaiten yleensä mustana tai sit soijamaidolla, jos sitä sattuu olemaan jääkaapissa!

 244. Avatar Kaisa sanoo:

  Mustana kotona, kermalla huoltoasemalla ja töissä maidolla!

 245. Avatar RR sanoo:

  Kaljupääkahvit tulee aina juotua…Aamut ilman kahvia olisi kyllä painajaismaisia! Kahvittelu on vaan oleellinen osa elämää; ei malta odottaa kesälomaa ja mökin välikahveja laiturinnokassa :)

 246. Avatar Eve_ sanoo:

  Juon kahvin aina soijamaidon kanssa. Haluan että kahvini on hyvin jäähtynyttä,jotta voin ottaa isojakin kulauksia ilman suun polttamisen vaaraa :D Aamu ei lähde käyntiin ilman tätä eliksiiriä.

 247. Avatar Meri sanoo:

  Kahvi menee monta kupillista päivässä. Heti aamusta, työmatkalla matkamukista, työpäivän aikana useampi kuppi. Ja aina mustana. Juhlamokkaa ehdottomasti, joskus sekaan jotain makukahvia
  Ei vaan lähde päivä käyntiin ilman kahvia. Parasta on kiireettömät aamut, jolloin voi juoda rauhassa pari kuppia kahvia ja lukea lehtiä.
  vaale turkoosi on niin kaunis, sen huolisin ehdottomasti!

 248. Avatar Lilyyy sanoo:

  Ikävä kyllä melko usein juon kahvini kylmänä ja kiireessä, kiitos rakkaiden lasteni :””D mutta kylmää tai ei, kahvia on saatava, joka aamu, mielellään muutama kuppi <3

 249. Avatar Essi sanoo:

  Juon kahvini yleensä aamulla purujen kera, koska suodatinpussi levähtää aina jostain päin kahvinkeitintä. Joskus jaksan siivilöidä purut pois, mutta yleensä maitoa päälle ja voilá aamu on startattu!

 250. Avatar Sofia sanoo:

  Juon kahvini tilkalla maitoa aamuisin aamiaispöydässä. Mulla on onnnekseni liukuvat työajat eikä ikinä mikään tulipalokiire toimistolle – en missään nimessä haluaisi tinkiä tärkeästä ja rauhallisesta kahvihetkestäni aamuisin. :)

 251. Avatar Annu sanoo:

  Uuh, minttunen ois aika herkku!
  Mun maha ei nykyään kahvia kestä, mutta onneksi saan nauttia ihanasta kahvin tuoksusta kun mieheni sitä keittää.
  Hän juo kahvinsa yleensä mustana ja vahvana, joskus hän laittaa sekaan kermaa.
  Itse join kahvini aikoinaan maidolla ja sokerilla höystettynä, sitten siirryin teehen, sama homma sen kanssa, ensin käytin maitoa ja sokeria, sitten vain sokeria ja nyt hunajaa:)

 252. Avatar Katri sanoo:

  Aamuisin ja illalla kotiin tullessa ruuan jälkeen – lorauksella maitoa :) Omistan vain kapselikeittimen ja täytyy sanoa, että ei siitä hyvää kahvia saa!

 253. Avatar Ansku sanoo:

  Kahvi reilulla maidolla on lemppari! Muutkin kyllä menee :) Musta väri sopisi meille.

 254. Avatar Aija sanoo:

  Aamu eu tosiaan käynnisty ilman kahta kupillista kahvia ja se pitää juoda ennen muun perheen herääämistä. Muuten en maitoa juo mutta tilkka kahviin häätyy laittaa. Jos arpaonni suosii, valitsen mustan keittimen.

 255. Avatar Eve sanoo:

  Täällä myös aamut alkaa kahvilla. Kyllä se kahvi on parasta vaaleasta mukista, tilkalla maitoa. Olisikin jo aika uudelle kahvinkeittimelle, kun ei vanha jaksa enää lämmittää vettä tarpeeksi :D

 256. Avatar Lellu sanoo:

  Juon kahvini maidolla, aika monta kuppia menee päivässä. :)

 257. Avatar Johanna K sanoo:

  Heippa, vatsavaivojen vuoksi en tällä hetkellä juo itse kahvia, mutta toivottavasti joskus tulevaisuudessa taas kahvinjuonti mahdollistuu. Silloin kun kahvia juon, laitan sekaan yleensä pienen määrän manteli- tai jotain muuta pähkinä/riisijuomaa. Kahvilan kahviin lorautan laktoositonta maitoa. Edellä mainitusta syystä en itse toistaiseksi tarvitse uutta kahvinkeitintä, mutta tällainen laite olisi tosi kiva antaa lahjaksi ukilleni, joka täyttää kesäkuun alussa 90 vuotta.

 258. Avatar Tiiu sanoo:

  Kahvini juon ehdottomasti aamuisin, usein mustana. Kun kahvipavut jauhaa itse, kruunaa se koko kahvikokemuksen!

 259. Avatar hanna sanoo:

  Hei, juon kahvini kuumana! Olen käyttänyt jo vuosia, kirpputorilta aikoinaan ostettua, sähköistä vanhaa perkolaattoria. Ja pidän kovasti siitä, että perkolaattorilla keitetty kahvi on oikeasti kuumaa. Saan kahvin mausta ja kuumuudesta usein kehuja vierailtani. Perkolaattorin puhdistus arkikäytössä, useamman kerran päivässä, on kuitenkin hieman raskasta ja vähän jo tökkii minua. Siksi kiinnostuin Legacy-keittimestä ja varsinkin kun mainitsit että keitetty kahvi on oikeasti kuumaa.
  Keittimien valkoinen ja turkoosi värit ovat ihanan raikkaita, mutta minulle parhaiten sopisi kuitenkin kaunis musta. :)

 260. Avatar Mikko sanoo:

  Vapaapäivinä mutteripannuespresso maitovaahdolla, muulloin tavallinen kahvi tilkalla maitoa pari kertaa päivässä.

 261. Avatar Anni sanoo:

  Kahvia kahvia kahvia! Sekaan tilkka maitoa

 262. Avatar Heidi Hallikainen sanoo:

  Peruspenttikahvia, en ole hifistelijä. No joskus perkolaattorikahvia. Älkääs pyörtykö, joskus teen anopit: lämmitän mikrossa vanhaa kahvia, kun en viitsi kupillista keittää:(
  Paha värivalinta taas, no valkoinen.

 263. Avatar Siiri sanoo:

  Minä juon tummapaahtoisen kahvini mustana, fiilikseen sopivasta muumimukista. :)

  Musta kahvinkeitin olisi mieluisin. ;)

 264. Avatar Tarzan sanoo:

  Silloin kun juon kahvia, juon sen mieluiten reilulla lorauksella maitoa, myös kerma käy.

 265. Avatar Kati sanoo:

  Kahvia en juo, mutta keitintä joudun katselemaan keittiössä, joten olisihan se kiva kun olisi noinkin nätti vehje :) Eli miehen käyttöön menisi keitin meillä. Kahvin tuoksusta kyllä tykkään kovasti.

 266. Avatar iitu sanoo:

  Juon kahvini tilkan maidon kera. Uusi keitin ollut pohdinnassa, hyvään saumaan tulisi

 267. Avatar sanni sanoo:

  Juon kahvini mahdollisimman tummalla paahdolla, tilkalla sitä ihanaa oatlyn ikaffe -kauramaitoa.

 268. Avatar Coconut sanoo:

  Puolet kahvia ja puolet lämmitettyä maitoa, best ever!

 269. Avatar Elísabet sanoo:

  Kahvini juon mielelläni hyvässä seurassa, kahvimaitona makeuttamaton mantelimaito ja erikoiskahvit kauramaitoon!

 270. Avatar Marjo sanoo:

  Kahvia kuluu ehkä noin 4 kuppia päivässä, aamukahvi täälläkin ihan ehdoton, muuten ei lähde päivä käyntiin! Ja maidolla tietty ☺

 271. Avatar mummo sanoo:

  moi ,mummo on kova juomaa kahvia mutta aamukahvi on kaikkein tärkein ja voi juodä vaikka 22,00 ei se vaikuta yöuniin mitenkää ,,mutta en kyllä silloin juokahvia..tosi tosi harvoin ,ja iltapuolella vaikka työpäivän päälle juo kahvit ja rentoudun sillälailla päivän tohinoista .
  se rentoutta minua kummasti..ja taas jaksa ajatella vaikka pyykinpesua tai imurointia :)

 272. Avatar JonnaN sanoo:

  Maidolla.

 273. Avatar jonna sanoo:

  Kahvia on pakko saada aamulla monta kuppia. Kahvin juon maidon kanssa.

 274. Avatar AnnikaH sanoo:

  Itse en juo kahvia,mutta vieraille tykkään kahvia Keitele. jos voittaisin niin keittelisin uudella keittimellä vieläkin paremmat kahvit vieraille ja miehelle.

 275. Avatar Mari sanoo:

  Aamukahvin juon maitotilkalla höystettynä lempimukistani ☕ Valkoinen keitin olisi mieluisa.

 276. Avatar Hetta sanoo:

  Ennen join maidon kanssa, myöhemmin ”maidottoman maidon” kera ja nykyään olen juonnut jo pitkään mustana. Silleensä paras ja ei tule missään ongelmia, jos ei lisukkeita olekkaan saatavilla!

 277. Avatar Miiu sanoo:

  Iso kuppi aamuisin maidon kanssa. Olen hetken haaveillut ,että oppisin juomaan kahvini mustana, en ole vielä kokeillut. Ja ajattelen aina että musta kahvi värjää herkemmin hampaat :-)

 278. Avatar Livia sanoo:

  Aamuisin pari kuppia maidon kanssa.
  Herkkupäivänä suklaan kanssa täydellistä.
  Juhlissa Kermalla.
  Tummalla paahdolla parasta <3

 279. Avatar Lily sanoo:

  Vaikka käytän maitotuotteita, niin kahviin olen alkanut lisätä Oatlyn iKaffe-kauramaitoa, enkä enää haluaisi käyttää tavallista maitoa kahvissa. Tuo iKaffe on jotenkin kermaisempaa kuin tavan kauramaito:> Kahvinkeitin tulisi tarpeeseen, edellisen löysin isovanhempien aitasta ja se on kyllä aika surkea:DD

 280. Avatar Suvi sanoo:

  Eniten tykkään juoda kahvia karman kanssa, mutta arkena tyydyn useimmiten punaiseen maitoon. Aamu ei todellakaan lähde käyntiin ilman kahvikupposta kädessä. Päivän mittaan juon vielä kupin tai pari.

 281. Avatar Eveliina sanoo:

  Heippa.

  Juon kahvin maidolla tai mustana riippuu tilanteesta. Ja hörpin kahvia monta pannua päivässä. Eli suurkuluttaja :D

  Jos voitan keittimen tuo mintun värinen ois aika siisti. Koitetaan nyt onnea :S

 282. Avatar Riikka sanoo:

  Päivä alkaa joka aamu isolla kahvikupposella (kahvikuppina siis toimii Indiskasta joskus muinoin hankittu ISO teekuppi) ja kahvin sekaan lurautan yleensä hasselpähkinämaitoa tai mantelimaitoa ja kookosmaitoa! Näiden sekoitus on niiiiiiin hyvä, ettei huolet tämän kupposen jälkeen kovin paljoa paina! :)

  Ja kovasti toivon että valkoinen kahvinkeitin löytää omaan osoitteeseeni :)

 283. Avatar Bianca** sanoo:

  Hitaasti, ensin kuumana ja loput kylmänä. Niin ja maidolla :) Ihana kahvinkeitin, valkoinen olisi niin ihana omaan köökkiin!

 284. Avatar Jonna sanoo:

  Lauri tähkä mukista tilkalla kermaa. Parasta

 285. Avatar Mia sanoo:

  ”Mustana,maidolla, kylmänä,kuumana. Juon sen,miten sattuu”

 286. Avatar sanniiii sanoo:

  Mä olen todella epäsuomalainen ja opin juomaan kahvia hyvin myöhään ,vasta viime vuonna eli 21-veenä ja kaiken lisäksi Ruotsissa asuessani. Sukulaiset kyselivät varmaan 6 vuotta että millonkahan ajattelin alkaa juomaan kahvia niin kuin oikeat aikuiset :D Mutta nykyäänkin mun kahvi on suomalaiseen makuun kyllä varmaan ihan täysin väärää, teen nimittäin aika paljon semmosia 50/50 (joskus jopa 40/60 eli enemmän maitoa kun kahvia, hups) latteja, joissa ollaan ehkä lähempänä maidon kun kahvin väriä :D Kyllä kunnon musta kahvikin menee kunhan se on hyvää, mutta latteja voisin vetää litroittain. Koska köyhänä opiskelijana en tietenkään mitään oikeita maidonvaahdottimellisia koneita omista niin yleensä vaahdotan maidot sauvasekoittimella kahvin päälle eli aika persoonallisella meiningillä mennään mun luona!

 287. Avatar Halejo sanoo:

  Oi, olisipa tyylikäs keitin juuri valkoisena! :) Maidon kanssa yleensä kahvini juon, mutta itsellänikin pitäisi nyt alkaa juomaan joko mustana tai kasvimaidoilla, kun perusmaito ei tunnu enää sopivan. Ehkä laadukas keitin auttaisi sopeutumaan. ;) hiltuha(at)gmail.com

 288. Avatar Katja sanoo:

  Tummapaahtoista kahvia maidolla. Sillä lähtee aamut käyntiin. Viikonloppuisin Cappuccinoa:)
  Tuo valkoinen on ihana!

 289. Avatar Juhtimus sanoo:

  Kahvin juon aina mustana ja monesti kaverina on suklaata. :) Uusi keitin kelpaisi kyllä, joten arvonnassa mukana!

 290. Avatar Veera sanoo:

  Minä kahvini maidolla ja mieluiten juuri jauhetuista pavuista.

 291. Avatar Sanna Savilampi sanoo:

  Kahvini juon pienen maitolorauksen kera. Useita kertoja päivässä. Yöuniin en ole itselläni koskaan kahvin huomannut vaikuttavan. -Sanna-

 292. Avatar rebekka sanoo:

  Juon kahvin yleensä pienellä tilkalla maitoa :)

 293. Avatar Tinttu sanoo:

  Juon kahvini kermalla ja sokerilla. Paitsi nyt olen korvannut sokerin hermesetas nappulalla kun alkoi olla melkoista sokerin kulutusta. ;) Olen juonut kahvia niin kauan kun jaksan muistaa ja se on elämän eliksiiriä

 294. Avatar Nippe sanoo:

  Mustana kahesti päivässä ja mieluusti tuosta mintusta!♡!
  Tahtoo voittaa uuteen kotiin♡

 295. Avatar Atteeli sanoo:

  Kahvit juon pienen maitotilkan kanssa, joskus ilman, mm. silloin kun maito on loppu. Kahvi kuuluu kyllä jokaiseen päivään hyvin olennaisesti!

 296. Avatar Tessa sanoo:

  Mustana, useimmiten termosmukista ja monta pannullista päivässä

 297. Avatar pilipali sanoo:

  tummapaahtoista kahvia soijamaidolla tai Oatlyn kaffemaidolla :)

 298. Avatar Kaura sanoo:

  Tummapaahtoinen suodatinkahvi on tähän asti ollut suosikki. Kahvia juon päivittäin. :)

 299. Avatar sannihaukka sanoo:

  Kahvia tulee eniten juotua aamulla, varmaan noin 3-4 kupillista jos ei ole kiire minnekään. Itsekin haluaisin opetella juomaan kahvini mustana ja tunnistamaan eri kahvimakuja. Tällä hetkellä kahviini kuuluu kuitenkin vielä kauramaito.

 300. Avatar Ellu sanoo:

  Mustana, maidolla, kylmänä, kuumana…juon sen miten sattuu.

 301. Avatar Emm sanoo:

  Kahvi mustana. Mitä tummempi paahto, sitä parempi. Kahvi maistuu parhaalta aamulla paahdetun ruisleivän kaverina.

 302. Avatar muhkis sanoo:

  Hei! Kahvini nautin pienellä maitotilkalla. Ja kahvia menee paljon, ehkä liikaakin, mutta ei enää klo 17 jälkeen, jos tahtoo nukkua.

 303. Avatar Iidanana sanoo:

  Maidon kanssa ja nautiskellen <3

 304. Avatar Leena sanoo:

  Kahvini juon maidolla, sokerin olen onneksi onnistunut jättämään pois. Myös espressoon toivon pienen maitovaahdon päälle. Kaunis olisi tuo valkoinen kahvinkeitin!

 305. Avatar Kirsi sanoo:

  Heräsin aina vanhempieni luona asuessani tuohon kahvin tuoksuun. Sitten ehkä 16 tai 15 ikäisenä isä kysyi aina aamuisin että otanko minäkin. Tykkäsin kahvista melkein heti ja totuin tummaan paahtoon.

  Nyt juon kahvini aina kun pystyn mustana ja usein vielä itse jauhetuista pavuista. Tämän hetkinen keitin ei kuitenkaan ole kummoinen ja haluaisinkin uuden keittimen niin pääsisi kahvi edukseen. Joskus kiireessä on laitettava tilkka maitoa. Hieno kuppi on myös tärkeä osa hetkeä.

 306. Avatar Noora sanoo:

  Juon tummapaahtoisen kahvini aina reilulla määrällä maitoa. Paras vaihtoehto on kevytmaito. Kahvila- ja hotelliaamiaisilla otan aina kuumaa maitoa kahviin.

 307. Avatar KatjaK sanoo:

  Juon kahvini maidolla, mielellään kuumana, mutta lasten ja töiden ohessa kuitenkin usein jäähtyneenä. :-D

 308. Avatar AnskuRusina sanoo:

  Aamukahvi maitotilkalla aloittaa päivän. Jos vielä on Jorgoksen kaupasta ostetut pavut! Kun saan pesueen koulutielle ja eläimet hoidettua, hipsin jättikupin kanssa puolivalmiin terassin reunalle istumaan, painan pään seinää vasten ja huokaisen.

 309. Avatar Mayastiina sanoo:

  Maidolla tai jos oikein innostun tai, jos on saatavilla niin kermalla.
  Kahvia kyllä kuluu työpäivän mittaan urakalla ja vapaalla kotonakin. Ainoa vaan, että omalla halpiskeittimellä ei kyllä
  ihan vietävän hyvää kahvia tule, joten oishan se upeeta voittaa tuommonen astetta laadukkaampi keitin.

 310. Avatar Anna sanoo:

  Aamu ei lähde käyntiin ilman maitokahvia ja leipää :) tyylikäs ois kyllä tuo keitin meidän keittiöön!

 311. Avatar Johanna sanoo:

  Itse ei juoda kahvia mutta tämä olisi ihan mahtava lahja pojalle joka kohta pääsee armeijasta ja muuttaa omaan kotiin. Meillä ei edes ole kahvinkeitintä joten raukka ei ikinä saa kotilomilla kotoa kahvia :D Minttu olisi ihana väri mutta ehkä itsekin päätyisin valkoiseen.

 312. Avatar Mirvis sanoo:

  Aamukahvi ehdottomasti ripauksella aitoa kanelia, raaka kananmuna ja vaihtelevasti suolatonta voita tai kookosöljyä ja blenderillä kaikki sekaisin,ihanan lattemaista Herkkua :}

 313. Avatar Mimosa_ sanoo:

  Kauniista kupista maidon kanssa aamuauringossa.

 314. Avatar Kahvia aamuisin sanoo:

  Tummapaahtoinen kahvi ilman maitoa! Nam.

 315. Avatar Hilma sanoo:

  En itse juo kahvia, mutta koska keitin on vieraiden takia kuitenkin oltava, omistaisin mieluusti tuommoisen nätin!

 316. Avatar Persikkapää sanoo:

  Väkevä kahvi ja lämmintä maitoa päälle!

 317. Avatar Johanna sanoo:

  Kahvi mustana kiitos, ja ilman kahvia ei mun päivä käynnisty!

 318. Avatar Susanna sanoo:

  Kunnon maitokahvina, puolet maitoa ja puolet kahvia. Ja joskus muutama pala sokeria. Raskauden myötä olen alkanut himoita kahvia vaikken sitä aiemmin ole paljon juonut.

 319. Avatar Jenni sanoo:

  Juon kahvin tilkalla maitoa tai vettä. Aamukahvi on aivan ehdoton, ja kyllÄ aamuja piristäisi valkoinen keitin

 320. Avatar Miisa sanoo:

  Olen juonut kahvia ihan pienestä asti (5v–>) Mummo sanoi aina että minulle tulee mustat hiukset, kun join niin paljon kahvia. (hiukset ovat kyllä edelleen ihan blondit ;) hehe!) Pinenä kahvi juotiin reilulla sokerilla ja maidolla. Pikkuhiljaa siirryin käyttämään vain tilkkaa maitoa. En edes tiedä miksi aloin kuitenkin juomaan kahvin mustana? Enään en voisi kuvitella juovani sitä maidon tai sokerin kanssa. Iso kuppi kahvia mustana, nam!

 321. Avatar Minna sanoo:

  Juon kahvin vahvana, kuumana ja reilulla lorauksella kauramaitoa.

 322. Avatar Tirlittan sanoo:

  Aamukahvi, jonka saa juoda rauhassa ilman kiirettä. Kahvin sekaan mantelimaitoa, parasta!

 323. Avatar Eeva sanoo:

  Maidon kanssa ja mahdollisimman kuumana!

 324. Avatar Marita sanoo:

  Maitokahvi. Aamulla ruisleipää kaveriksi.

 325. Avatar Henna73 sanoo:

  Mustana maistuu parhaiten :D

 326. Avatar Enniv sanoo:

  Kahvin juon tietty mustana ilman sokeria!

 327. Avatar avaruuskenguru sanoo:

  Juon kahvini mustana, mutta suodatinpussiin täytyy ehdottomasti lisätä hippunen kardemummaa! :) Tuo turkoosi keitin hipoo täydellisyyttä. Kiitos Minttu ihanasta blogista; sun jutut saavat minussa aikaan onnellista hyrinää.

 328. Avatar Sanni sanoo:

  As black as midnight on a moonless night. Mustana ja mustempana, enemmän kuin liiankin useasti :)

 329. Avatar katerina sanoo:

  Juon kahvini kahvimaidon kanssa, mikä ihana tapa herätä kiireettömään aamuun!

 330. Avatar eltsi sanoo:

  Yleensä menee kahvi maidolla ja joskus sitten esim. kauramaidolla. Pitäis skarpata!

 331. Avatar eero sanoo:

  Sängyssä makoillen ennen hektistä työpäivää.

 332. Avatar Irene sanoo:

  Aamukahvini nautin mieluiten kaikessa rauhassa aamulla, pieni rentoutumishetki ennen vauhdikasta päivää. Ahh!

 333. Avatar Jnma sanoo:

  Juon kahvini kuumana, lorauksella maitoa. Parhaalta se maistuu aamupalan jälkkärinä, rauhassa nautittuna. Kahden lapsen kanssa ne rauhalliset aamukahvit on toki aika harvinaisia. :)

 334. Avatar JM sanoo:

  Kahvi on myös minulle aamujen pelastus ja piristäjä. Yleensä juon kahvini tummapaahtoisena pienen maitotilkan kera. Kahvinkeittimen hankinta olisi ajankohtainen, sillä juuri ylioppilaaksi valmistuneena oma pieni koti kutkuttelisi jo ajatuksissa.

 335. Avatar Piianen sanoo:

  Maidon kera hyvässä seurassa!

 336. Avatar Siinatar sanoo:

  Maidon kera =). Mukaan mahtavaan arvontaan!

 337. Avatar Salla sanoo:

  Maidolla sokerin kera :)

 338. Avatar Amanda sanoo:

  Itse juon kahvini tällä hetkellä kämäsestä parinkympin keittimestä, koska keittimemme meni hetki sitten rikki ja kahvia oli saatava :D se ei keitä kahvia edes tarpeeksi kuumaksi, eli uusi keitin tulisi enemmän kuin tarpeen! Kahvini juon tilkalla maitoa ja juhlissa saatan valita kerman. Tummapaahto on myös mieleeni. :)

 339. Avatar Sanni sanoo:

  Luomu-maidolla, kauniista kupista. Kun maito on liian vanhaa tai sitä ei ole, kunnon tummapaahtokahvin voi juoda ilman maitoakin. Mutta sokeria ei saa ikinä olla.

  Joka aamu aamukahvi.

 340. Avatar Dara sanoo:

  Kahvin juon mieluiten maidolla, sokerilla ja kaikessa rauhassa. Pari suklaakeksiä kaveriksi kelpaa myös :)
  Tuo valkoinen keitin sopisi meille kuin nakutettu.

 341. Avatar hhanna sanoo:

  Juon kahvin maidolla, kaikkein mieluiten täysmaidolla. Kotona aina Taika-mukista.

 342. Avatar Ansku sanoo:

  Kahvi maidolla isosta mukista.

 343. Avatar kahvikissa sanoo:

  Aamulla ennen kuin lapsi herää, yksi ISO kupillinen mustana, siksi etten jaksa nousta kaatamaan koskaan lisää vaan kaikki kerralla kiitos ;)
  Siihen kahvinjuontini jääkin, parasta on tietysti vielä ne aamut kun saa miehen kanssa kahden kesken rauhassa nautiskella kahvinsa.

 344. Avatar Sallamari sanoo:

  Juon kahvini maidolla, silloin kun se sattuu maistumaan :) ei aina aamuisin, joskus päiväkahvit, joskus viikonloppukahvit :)

 345. Avatar Saara sanoo:

  Haaveilen niin siitä aamusta, kun saan taas aamukahvia! Imetän 3 kk ikäistä vauvaani ja hänelle tulee vatsavaivoja kahvista, joten en juo kahvia tällä hetkellä. Kuuma höyryävä aamukahvi tilkalla maitoa, aah! Täydellistä :)

 346. Avatar Jonna sanoo:

  Juon kahvini hyvässä seurassa, maidolla makeutettuna. Täällä Hollannissa sitä kutsutaan vääräksi kahviksi ☺️

 347. Avatar Anna-Maria sanoo:

  Juon kahvini maidolla kivassa seurassa :)

 348. Avatar Trintsu sanoo:

  Rakastan aamuja kun aurinko on vasta nousemassa ja avaan parvekkeen oven, kädessä kuuma kahvi. Ihmiset eivät ole ihan vielä hereillä, vain linnut laulavat ja voin nautiskella hiljaisuutta vielä hetken :) Hetken päästä puoliso herää kahvin tuoksuun. Ei ole mitään parempaa kuin hyvä seura ja rauhallinen aamu kahvin kera.

 349. Avatar Ida sanoo:

  Aamukahvista on tullut vastikään osa rutiineja. Kahvinkeittimeltä toivon juurikin kuumaa kahvia, siksi olen aikaisemmin suosinut perkolaattori mallleja, vaikka tänä vuonna olen perjäillyt Ikean manuaali keittimellä Olen myös oppinut arvostamaan kahvissa laatua, nykyään suosin tuoreita kahvipapuja ja ohb -nordican kahvimyllyä

 350. Avatar Poliina sanoo:

  Musta kahvi maistuu, etenkin aamuisin

 351. Avatar Satu N. sanoo:

  Aamukahvi on ihan välttämätön ja nykyisin juon ainoastaan maidon kanssa. Joskus on kiva hifistellä erikoiskahvien kanssa, silloin lähden kaupungille kahvilaan istumaan. Taidetaan olla melkoista ”kahvikansaa”… :)

 352. Avatar Essi sanoo:

  Aina maidolla, kotona lämmitän maidon kattilassa. En ole vieläkään lämmennyt kapselikeittimille, koska mielestäni kahvinjuontiin kuuluvat olennaisesti sen valmistukseen liittyvät rituaalit. Aamuisin on myös tärkeää valita fiilikseen sopiva muki.

 353. Avatar Mari sanoo:

  Maidon kera. Ja monesti viileänä, kiitos lapsien

 354. Avatar Soila sanoo:

  Maidolla ja fiiliksestä riippuen myös sokerilla. Joskus tarvii vaan sen sokeripalan siihen lisukkeeks, pieni kiva juttu josta voisi päästä eroon, mutta en tunne tarvetta siihen. Elämästä (ja kahvista) pitää nauttia. ;)

 355. Avatar Sirkku sanoo:

  Aamuisin kaksi kupillista, joissa tilkka maitoa seassa. Muuten ei lähde päivä käyntiin!

 356. Avatar HeidiM sanoo:

  Kaikilla paheilla eli pala sokeria ja loraus maitoa, töissä työkavereiden seurassa iltapäiväkahvin aikaan. Kotona en juuri koskaan juo vaikka olen jo lähes 50 vuotias. Kahvinkeitin on kaapissa piilossa, 25 vuotta palvellut yksilö. Olisikin kiva päivittää keitin nykyaikaiseen yksilöön.

 357. Avatar Mari.A. sanoo:

  Juon aina kahvini miten sattuu, mustana, maidolla, kylmänä, kuumana :)

 358. Avatar Suvi sanoo:

  Kauramaidolla koska yritän myös vähentää lehmänmaitotuotteita :)

 359. Avatar Rokkimimmi sanoo:

  Juon kahvia aamulla, päivällä ja illalla pienen maitotilkan kera. Vatsani ei kunnolla kahvia kestä, mutta maito helpottaa siinä hiukan. Se kuka sanoi, että lapset oppivat nukkumaan yönsä viimeistään vuoden iässä… Mitä? Kuka? Häh?

  Ei täällä. Takana reilut 1,5 vuotta järjetöntä univelkaa. Mutta koska tuo ihana, valvottava lapseni omaa huikean energian, ansaitsee hän myös energisen äidin kaverikseen. Joten huonosta vatsastani huolimatta juon kahvia. Se piristää henkisesti ja fyysisesti. Kahvilla selätän hurjan univelkani, sen maitotilkan kera.

  Uusi keitinkin piristäisi kovasti :).

 360. Avatar Kaissu sanoo:

  Maidon kanssa

 361. Avatar jenna hallikas sanoo:

  ”Ei ole elämää ennen ensimmäistä kahvikupillista.” Näin viisaasti lukee meidän jääkaappimagneetissa ja miten paikkansapitävä se onkaan! itse olen riippuvainen aamukahvista ja migreeni jysähtää päälle myöhemmin jos kahvia ei aamulla saa. Mutta sen lisäksi nautin kahvista ja niistä hetkistä kun saa kahvikupin käteen. Se tarkoittaa aina rauhoittumusen hetkeä ja pikkuhiljaa tulee opeteltua myös eri kahvilaatuja ja -paahtoja. Tuo mintunvihreä keitin on ihana!

 362. Avatar Lara sanoo:

  Iso kupillinen maidon kanssa :)

 363. Avatar eppu sanoo:

  maidolla, tiätty.

 364. Avatar Iiris sanoo:

  Juon kahvini mustana, eihän viiniinkään lisätä maitoa ;)

 365. Avatar Heidi sanoo:

  Maidon kanssa! Meidän halpiskeitin on ostettu pari vuotta sitten ajatuksella ”kuhan nyt vaan joku keitin niin saan aamukahvini” ja kyllähän sen huomaa – lämpötilassa varsinkin.

 366. Avatar Petra sanoo:

  Juon kahvini maidolla. :)

 367. Avatar Vilja sanoo:

  Pienellä maitotilkalla muumimukista.

 368. Avatar Siiru sanoo:

  Juon kahvini vapaan lehmän maidolla :)

 369. Avatar emmisisko sanoo:

  hiphei, olispa kiva saada uus kaffekeitin rikkinäisen tilalle! :-) täällä kaffe menee alas 50/50, eli puolet maitoo ja puolet kaffii! Ihanaa ja aurinkoista loppuviikkoa! <3

 370. Avatar Satu sanoo:

  Maitokahvia on pakko saada aamuisin vähintäänkin pari kuppia, mahdollisimman isosta mukista tietenkin :)

 371. Avatar Sari sanoo:

  Kahvini juon maidon kanssa. Töissä tulee juotua mustana, kun en jaksa maitoa sinne ostella.

 372. Avatar Annastiinaliina sanoo:

  Aamuisen maitokahvini juon mintunvihreästä Kermansaven isosta kahvikupista. Siihen sopisi hyvin tuo mintunvihreä keitin viereen piristämään kofeiinin lisäksi.

 373. Avatar Cia sanoo:

  Meillä poikaystävän kanssa on joku Gigantista miljoona vuotta sitten ostettu halpis kahvinkeitin josta suoraan sanottuna tulee ihan kauheen makuista (ihan sama mitä papuja siinä käytetään!) kahvia. Noin 2v ollaan jo puhuttu uuden hankinnasta, mutta ikinä ei vaan budjetti riitä.. Molemmat rakastamme kahvia, tilkalla maitoa. Tumma paahtoinen laadukas kahvi piristää päivän, joisimme aamupalan ohessa mutta meidän kone on niin huono niin yleensä se kahvi tulee hankittua lähi kahvilasta matkalla töihin.. Tällaseille uudelle kahvinkeittimelle olis todella paljon käyttöä!

 374. Avatar Sara sanoo:

  Kahvi pienellä tilkalla maitoa. Joskus ripaus kanelia (:

 375. Avatar Laura sanoo:

  Juon kahvini pienellä lorauksella maitoa, jos joka päivä olisi palkkapäivä niin silloin käyttäisin soijamaitoa tai maitoa jonka saa vaahdotettua? oikein aivopieru kun en muista kyseisen tuotteen nimeä :D

 376. Avatar Elina sanoo:

  Näknraskaana ollessa kahvin juonti on vähentynyt ja muuttunut yllättävällä tavalla.. Aamulla tummapaahtoinen kahvi ei maistukaan heti, vaan vaaleapaahtoisempi pienrllä maidolla vasta muöhemmin aamupalan jälkeen!

 377. Avatar Kari sanoo:

  Jos juon kahvia, niin sokerilla ja ja hyvällä seuralla höystettynä.

 378. Avatar Paltsu sanoo:

  Kahvi juodaan reilulla lorauksella maitoa :) isosta kupista ja usein! :D

 379. Avatar Anzu sanoo:

  Juon kahvini soijamaidolla, reilusti, ja blenderin kautta että tulee hyvä maitovaahto ;)

 380. Avatar Katri sanoo:

  Paljon maitoa ja makeutusainetta, vasta pari vuotta sitten olen kahvia opetellut juomaan :) Ilman maitoa ei tulis kylla kahvia juotua.

 381. Juon itse kahvia vain jos siinä on kinuskikastiketta, kermavaahtoa ja vähintään 600 kaloria, mutta kahvinkeitin tulisi tarpeeseen koska pikakahvia on kauhean nolo tarjota lasten juhlissa.

 382. Avatar Jenni sanoo:

  Maidon kera on parasta :)

 383. Avatar sonju sanoo:

  Heti ensimmäisenä on aamulla keitettävä kahvit, ilman sitä ei päivä käynnisty! Iso kupillinen kahvia lorauksella kevytmaitoa ja mieluiten rauhassa istuskellen samalla blogeja ja fb:a selaten, näin alkaa joka arkiaamun eka puolituntinen :) Sit alkaakin kamala härdelli kahden pienen lapsen ja omissa aamutoimissa, jotta ehditään päiväkotiin ja töihin. Mutta kahvin voimalla jaksaa! :D

 384. Avatar Minna sanoo:

  Yksinasuvana keitän kahvin pääasiassa mutteripannulla, juuri sopiva määrä kerralla. Perinteinen kahvinkeitin on käytössä, kun kylään tulee ystäviä. Nykyinen kahvinkeitin on täysi susi, ei vaan päästä sen kanssa yhteisymmärrykseen ja kahvi maistuu pahalta. Uusi keitin olisikin hyvin tervetullut!

 385. Avatar aino sanoo:

  Minulla on tosi vanha kahvinkeitin, uusi tekisi terää! Kahvin sekaan kaadan Oatlyn iKaffe -kauramaitoa, parasta kahviin ikinä<3

 386. Avatar Karita sanoo:

  En juo itse kahvia, mutta minusta on ihanaa keittää kahvit ystäville. <3 vanha keitin on alkanut temppuilla.

Kommentoi