YO! RAPS

12/03/2016

adidas 4adidas 5adidas 2OLYMPUS DIGITAL CAMERAadidas 3OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Me ei aina pukeuduta mätchääviin tuulipukuihin ja lähdetä diskoon, mutta silloin kun pukeudutaan niin lähdetään YO! Skidit Disko Rapseihin. Tän päivän disko oli ehdottomasti yksi parhaimmista. Syykin on selvä. Ysäriräppiä, fist bumpit Palefacen kanssa, limbo, Rudi Rokin beatboxaus-työpaja, uv-valossa hohtamista, hienot visut ja breakdance battle. Ja puoli kuudeksi kotiin syömään. 

Skidit Festarit ovat varmasti monelle jo tutut, samoin ehkä viime vuonna heti supersuosin saavuttaneet diskot. Käyn itse muutenkin paljon tuolla Kaikukadun bilekompleksissa, joten on aina jotenkin tosi jännä fiilis lähteä sinne bailaamaan lasten kanssa. Reilun viikon päästä lähdetään ihan ekalle Skidit Risteilylle! Saas nähdä millaiset tiimiasut sinne keksitään.

Seuraa blogiani Blogilistalla, Bloglovinissa ja Facebookissa.
Löydät minut myös Instagramista, Twitteristä ja Pinterestistä.

10 Responses to “YO! RAPS”

 1. Nannil sanoo:

  Ootkos sä hei nainen kaventunut? Jos et niin taidat muuten vaan olla todella onnellinen, oikein hehkut!

  • Minttu MAMI GO GO sanoo:

   Voi kiitos, mutta en kyllä oo 😀 ! Päinvastoin, mutta onneksi onni ei ole siitä kiinni 😀 !

 2. Ansku sanoo:

  Haha! Ootte ihanoita! 😀

 3. Isla sanoo:

  Aivan upeita kuvia! Ihanan eläväisiä herrasmiehiä.

  -Isla
  .
  http://islakahdenkesken.blogspot.fi/2016/03/you-are-perfect.html

 4. Mari sanoo:

  Mistä tuo sun musta mekkosi on? 🙂

  • Minttu MAMI GO GO sanoo:

   Heii, tuo paita/tunika/toppi/mekko/liuhuke on gina tricotista vuoden takaa 🙂

 5. Timppi sanoo:

  Mä aina ihaillen katon kuvia susta ja sun tyylistä! Melkein tulee itku silmään, koska oon ettiny nyt monta viikkoo tollasta addun verkkatakkia, löytämättä mistään. Kysyisinkin siis, mistä toi sun on hankittu 🙂

  • Minttu MAMI GO GO sanoo:

   Voi ihana, kiitos! Oon itseasiassa pitkäaikaislainannut (ominut) ton mun exältä. Toi on tosi vintage, se on ostanut ton secondhandinä olleessan jenkeissä vaihdossa 15 vuotta sitten 😀 Eikö addun omassa nettikaupassa oo? Stadium, Intersport yms? 🙂

Kommentoi