LOMAT ON LUSITTU

11/01/2016

loma fuengirola talvella 1loma fuengirola talvella 2loma fuengirola talvella 3loma fuengirola talvella 4loma fuengirola talvella 5loma fuengirola talvella 6

Lomat on nyt lusittu ja poissaoloviesti otettu pois päältä sähköpostista. Mutta täytyy myöntää, en minä osannut ihan vaan olla. Kyllä sitä sähköpostia tuli silti päivittäin käytyä kurkkimassa ja uusia postausideoita vilisi jatkuvasti mielessä. Jos kamera ei olisi hajonnut heti reissumme tokana päivänä, olisin varmasti postannutkin blogiin lomalla. Sillä tämä homma on se mitä tykkään tehdä, ja sellaisesta on vaikea pitää pitkään taukoa.

Me suuntaismme tosiaan heti Tapaninpäivän aamuna veljieni kanssa Espanjaan sukuloimaan. Näin vihdoin siskopuoleni vauvan, jonka ristiäisistä olemme juuri palaamassa ylläolevissa kuvissa. Oli oikein ihana päästä aurinkoon ja lämpöön. Pojatkin uskaltautuivat muutaman kerran uima-altaaseen, vaikka vesi olikin vain 14 asteista. Pihalla auringossa kuitenkin tarkeni hyvin bikineissä, ja mikäs siinä riippukeinussa makoillessa. Oli myös hauskaa viettää Uuden Vuoden vaihde Espanjaisten perinteiden mukaan. Kävimme keskiyöllä kaikkien muiden tavoin kaupungintalon edessä syömässä 12 viinirypelettä vuoden vaihtuessa ja poksautimme cavat päälle. Pojat myös jaksoivat ekaa kertaa valvoa vuoden vaihteen yli. Elvis toivoi tulevalta vuodelta, että hän saisi olla 5-vuotias. Lupasin että se tulee varmasti toteutumaan!

Tänään pojatkin palasivat sitten eskariin ja päiväkotiin. Olikin jo ikävä kavereita. Ja tuo lumi, voi että sitä lapsen riemua on ihana seurata. Paokin on aika fiiliksissä, eka talvi! Tuntuu tosi kivalta aloittaa vuosi totaalisen rentoutumisen ja d-vitamiini tankkauksen jälkeen. Miten teillä on Uusi Vuosi lähtenyt käyntiin?

Seuraa blogiani Blogilistalla, Bloglovinissa ja Facebookissa.
Löydät minut myös Instagramista, Twitteristä ja Pinterestistä.

2 Responses to “LOMAT ON LUSITTU”

  1. Vitsit miten ihania kuvia! Tuli ihan ikävä meidän Portugalin vuosien talvia. Tykkään kovasti tuollaisesta parinkymmenen asteen päivälukemista ja silti iltaisin pystyi ihan hyvin laittaa vaikka neuleen tai villakangastakin. Niissä hiljaisissa rannoissakin on taikansa, mutta niitähän meiltä löytyy täältä nykyisestäkin kotipaikasta 🙂 hauskaa vuoden alkua :))

    • Minttu MAMI GO GO sanoo:

      Oi vitsit! Olis kyllä aika ihanaa jos talvi olisi aina tuollainen. Tuli kyllä pikkuriikkisen vakavissaan mietittyä mahdollista muuttoa tuonne. Sitten jos tulisi ikävä pakkasta lunta niin voisi tulla parin päivän pikalomalle aina tänne 😀
      Ihanaa vuotta myös teidän suloiselle perheelle!

Kommentoi