TENNARIPERHE

12/01/2016

Indiedaysin ja Niken yhteistyökampanja
OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Aina välillä saan kysymyksen, jossa minua pyydetään kuvailemaan tyyliäni. Siihen kysymykseen on tosi vaikea vastata – ainakaan lyhyesti. Mutta yksi asia on varmaa, minulla on lähes poikkeuksessa jalassa aina tennarit. Olin juuri silkkimekossa ja jakussa, Niken Air Maxit jalassa ristiäisissä. Samoin tässä olen juuri viimeiset pari päivää pähkäillyt, voinko mennä uusissa Huarach-tennareissani myös kaverin häihin. Minusta on kiva rikkoa liian siistiä tai asiallista kokonaisuutta laadukkailla tennareilla. Samoin saatan käyttää arkena mekon kanssa juoksutrikoita. Yksi lempityyleistäni onkin yhdistää Niket ja trikoot siistiin villakangastakkiin ja hienoon käsilaukkuun. Sitten vaan pipo päähän ja menoksi.

Nyt talvea vasten suurinosa kengistä on talvilevolla, mutta kurkistaessani äsken pikaisesti eteisen komeroon laskin omistavani tällä hetkellä kuudet Niken tennarit. Vai lenkkarit? Miksikä niitä nyt ikinä sanotaankaan. Ja pojilla niitä näytti olevan myös saman verran.

Yksi ihan ehdoton retki, minkä teen aina tuolla Espanjassa ollessani, on retki Niken outlettiin. Tälläkin kertaa sieltä löytyi pojille mieluisat kengät kevättä odottamaan. Itse olin taas haaveillut jo viime syksystä uusista Air Huaracheista jotka heti joulun jälkeen Niken nettikaupasta tilasinkin. Lunta uhmaten käytinkin niitä jo itseasiassa viikonlopun riennoissa. Toiset ihanat kevätkengät löytyivät myös nettikaupan alesta, nuo maastokuviolliset Roshe Runit. Ja tässä tulikin samalla ilmi kaikki tämän klassikkobrändin lempimallini, eli Air Max, Huarache ja Roshe Run 🙂

Voisi totistesti sanoa, että olemme aikamoinen tennariperhe. Ja mikä on hauskaa, tuntuvat pojatkin olevan aina yhtä innoissaan uusista kengistä. Laadukkaat ja hyvännäiköset tennarit ovat mielestäni kyllä yksi ihan ehdoton vaatekaapin vakiovaruste. Vaikka siinä missä valkoinen kauluspaita tai täydellinen pikkumusta. Ja minähän tosiaan yhdistäisin sen pikkumustan niihin tennareihin.

Nikellä on tosi hieno myös tuo NikeiD, jonka kautta voi tilata just sellaiset tennarit kun itse haluaa. Olen lukemattomat kerrat leikkinyt sillä ohjelmalla ja tehnyt ihan superhienoja kenkiä. Kaikkiin malleihin on valittavissa itse ihan kaikki kengänpohjasta nauhoihin saakka ja vaihtoehtoja on lukemattomia. Ihan varmasti joku päivä sieltä tilaan vielä ihan omat. Lapsillekkin olen niitä ajatellut, sillä ne saa halutessaan nimikoituna. Tai lähes millä tekstillä tahansa.

Jatkossa varmaan vastaan tuohon tyylikysymykseen, että olen tennarityttö.

Seuraa blogiani Blogilistalla, Bloglovinissa ja Facebookissa.
Löydät minut myös Instagramista, Twitteristä ja Pinterestistä.

6 Responses to “TENNARIPERHE”

 1. Röbö sanoo:

  Muistanko ihan väärin sen mestan nimen vai onks se siel plaza mayoril? Fugesta junalla Malagaan päin?

  • Minttu MAMI GO GO sanoo:

   Joo just se, eli Plaza Mayor ja junalla pääsee tosiaan melkein kaupan viereen 🙂

 2. Bino sanoo:

  Tennarit on <3 Mistäs tuo kenkäteline? Just sopivankokoisen näköinen.

 3. Nippe sanoo:

  Itse en ymmärrä lenkkareita ja mekko-yhdistelmää, mutta vapaus kaikille suotakoon!
  Tennarit on mun mielestä Converse-osastoa ja nuo Niket lenkkarit.
  Converset sopii paremmin melkein minkä kanssa vain (koska ovat sirommat=)

  Talven iloja!!

 4. Annakaisa sanoo:

  Vau, mieletön tennarikokoelma!
  Onko sulla jotain vinkkejä talvikelin tennareista?
  Missä tennareissa on paras pohja lumikeleille? Vai pyyhällätkö tottuneesti millä tahansa tennareilla talvellakin?

Kommentoi