UUSI TYÖPISTE

6/12/2015

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kerroinkin aiemmin, että otin loppukesästä vanhan työpisteeni pois olkkarissa ja aloin suunnitella uutta keittiöön. Homma oli todella pitkään vain ajatuksen tasolla, mutta muutama viikko sitten saapui Lundialta haaveilemani hylly.

Meillä on tosi iso keittiö ja kun siellä tulee muutenkin hääräiltyä paljon, ajattelin että keittiö voisi olla myös kiva paikka työpisteelle. Halusin kuitenkin pitää sen tosi simppelinä ja koska keittiöstä löytyy jo valmiiksi vanhaa Lundia Classicia, ajattelin että miksei sinne siis sopisi sitä vielä vähän lisää! Tykkään muutenkin Lundian monikäyttöisistä ja ajattomista kalusteista. Hyllyjä saa helposti siirrettyä, poistettua tai lisättyä ja niitä voi jatkaa ja muokata loputtomiin. Haluan myös tukea suomalaista käsityötä.

Suunnittelin uuden työpisteen Lundian nettisivuilta löytyvällä suunnitteluohjelmalla. Tein itseassa useamman erilaisen kokonaisuuden, lähinnä mielenkiinnon vuoksi. Olihan se nyt hauska kokeilla miltä erilaiset ovet ja laatikot näyttäisivät tuossa. Mutta lopulta sitten tosiaan päädyin tuohon hyvin yksinkertaisteen hyllykköön, jollainen minulla olikin ollut mielessä alusta saakka.

Kotiinkuljetuksen lisäksi olisi ollut mahdollista tilata tuotteen kasaus, mutta tiesin jo etukäteen miten helppoa se on itsekin tehdä, joten kasasin sen itsekseni. Meni ehkä kymmenen minuuttia. Oli ihan superihanaa kun tilauksen mukana oli myös lappu, jossa kerrottiin Matin pakanneeni tilaukseni, käsin allekirjoitettuna.

Olen tykännyt tosi paljon uudesta työpisteestäni. Sen sijoittaminen keittiöön oli myös hyvä ja toimiva päätös. Työpoiste siis koostuu kahdesta tikkaasta, muutamasta hyllystä sekä pöytälevystä. Aluksi siinä oli vielä yksi hylly lisää, mutta siirsinkin sen eilen tuohon astiakkaappiin. Tosi kätevää kun hyllyjä voi vaihdella ja siirrellä tarpeen mukaan hyllyköstä toiseen. Tai vaikka joskus yhdistää molemmat jos siltä tuntuu.

Tuossa minä siis istun ja tätä blogia kirjoittelen. Mitäs tykkäätte?

Hylly saatu bloginäkyvyyttä vastaan

Seuraa blogiani Blogilistalla, Bloglovinissa ja Facebookissa.
Löydät minut myös Instagramista, Twitteristä ja Pinterestistä.

15 Responses to “UUSI TYÖPISTE”

 1. Ansku sanoo:

  Kaunis on, mutta näyttää hieman epäergonomiselta. Tuossa jakkaralla istuessa saa varmaan nopeasti selkävaivan. Eikö tuon kanssa sopisi se ihana Domus tuoli, joka sinulla muistaakseni on? Siinä on niin hyvä istua.

  • Minttu MAMI GO GO sanoo:

   Joo se onkin tarkoitus ottaa tuohon, mutta kunnostus vielä vähän kesken niin en halunnut kuvaan sitä 😀

 2. Milla sanoo:

  Nätti työpiste! Pitää tutustua tuohon suunnitteluohjelmaan kun pääsen tietokoneen ääreen. Ennestään Lundian huonekalut eivät ole minulle hirveän tuttuja 🙂

  • Minttu MAMI GO GO sanoo:

   Kiitos! Joo kannattaa, sen parissa saa kivasti ajan kulumaan haaveillen 🙂

 3. Sanni sanoo:

  Mulle kans pisti silmään toi epäergonomisuus, eli ei kovin pitkään kerrallaan voi tuossa töitä tehdä ennen kuin hartiat ja niska jumittaa. Toimistotuoli ei kyllä tuohon sovi, mut joku korkeempi olis hyvä. Toisaalta, ehkä se on hyväkin et tosta tulee tasaisin ajoin lähdettyä liikkeelle 😉

  • Minttu MAMI GO GO sanoo:

   Joo en oikeasti jakkaralla tuossa aina istu 🙂 Minulla on siihen parempi tuoli, mutta se on vähän vielä kunnostuksen alla 🙂

 4. Jenna sanoo:

  Olit ottanut kommentit pois käytöstä sun glögipostauksesta. Haluisin kysästä mistä se kolmihaarainen kynttilä on peräisin? Näytti tosi kivalta 🙂

  • Minttu MAMI GO GO sanoo:

   Moikka! Joo alkohililainsäädännön mukaan noihin ei saa kommentoida 🙂 Mutta siis se kolmihaarainen kunttilä on Samujin 🙂 Tosi nätti, mutta palaa ihan hurjan nopeasti.. 🙂

 5. Jenna Saarinen sanoo:

  olen mukana 🙂

  • Minttu MAMI GO GO sanoo:

   Moi! Tässä ei ole arvontaa, onkohan kommenttisi mennyt vahingossa väärän postauksen alle? 🙂

 6. Repukka sanoo:

  Mukana!

  • Minttu MAMI GO GO sanoo:

   Moi! Tässä ei ole arvontaa, onkohan kommenttisi mennyt vahingossa väärän postauksen alle? 🙂

 7. Inttu sanoo:

  Tykkään! Ihana miniversio keittiön hyllyistä! Mua niiiin harmittaa, että mun vanhat Lundiat tulivat liian monen muuton ja vuoden jälkeen totaalisesti tiensä päähän viimeiseen kotiimme muuttaessani. Niitä oli jo ruuvailtu ja tuettu, ja alkoivat vain olemaan liian vaaralliset lapselliseen kotiin. Höh. Ehkä vielä joskus rahanpuutteessa hankitut Ikean Billyt vaihtuvat Lundioihin!

  • Minttu MAMI GO GO sanoo:

   No voi höh! Aika hyvin ne aikaa kyllä kestävät, mutta liikaa on varmaan aina liikaa. Toi toinen isompi hyllykköni on tosi tosi vanhaa – mutta hyvin vielä palvelee! Nykyäänhän Lundiaa löytyy tosi paljon myös kierrätettynä, eli jos budjetti ei ihan kaikkeen riitä uutena niin kannattaa katsella kierrätyskeskuksista ja kirppareilta 🙂

 8. Jansku sanoo:

  Tuo on muuten tosi kiva pikkuinen työpiste! Ei vie juuri lainkaan tilaa leveyssuunnassa, pitänee pistää korvan taakse tuollainenkin vaihtoehto 😉

Kommentoi