HERKKUSMOOTHIE

16/04/2015

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tiedättekös kun välillä tulee kausissa sellaisia inhokkihommia? Että vaikka pyykkien ripustaminen tai töissä tietyn työtehtävän tekemin tuntuu ylivoimaisen ärsyttävältä. Sitä välttelee niin pitkälle kuin mahdollista. Minulla oli tällainen inhokkihomma ja se oli blenderin peseminen. Ratkaisin sen sillä että en käyttänyt blenderiä. Mutta sitten smoothiehammasta alkoi kolottamaan liikaa. Yhtenä aamuna teki niin kovasti mieli smoothieta että pistelin kannuun vaan mitä kaapista sattui löytymään. Ja siitä tulikin hurjan hyvää.

Hyvin yksinkertainen ”resepti”: jäisiä vadelmia, avocado, banaani ja loraus maustamatonta jogurttia. Lirauksen vettäkin tai jotain mehua voi laittaa vähän joukkoon. Ja tuore minttu kyllä kruunaisi koko homman. Mutta sitä ei ollut.

Seuraavana päivänä hyvä flow päällä heittelin taas kannuun mitä vain käsiini sain. Siitä ei tullut niin hyvää. Note to self: greippi ei välttämättä ole paras valinta smoothieeseen. Ainakaan kovin suurina määrinä. Niin ja astianpesukone ostoslistalle.

Seuraa blogiani Blogilistalla, Bloglovinissa ja Facebookissa.
Löydät minut myös Instagramista, Twitteristä ja Pinterestistä.

6 Responses to “HERKKUSMOOTHIE”

 1. Silja sanoo:

  Vinkki!
  Blenderin saa pestyä näppärästi, kun huuhtelee kannun heti käytön jälkeen, laittaa tipan astianpesuainetta ja lisää melkein täyteen vettä, kytkee kannun takaisin jalustaan ja antaa hurista hetken! Sitten vain huuhtelee ja TA-DAA! Puhdas kannu! 🙂

  • Minttu MAMI GO GO sanoo:

   Pitää kokeilla uusiksi. Tuossa on jopa sellainen pesuohjelma, mutta ainakaan viimeksi ei puhdistunut… 🙂

 2. Nina sanoo:

  Mulla peseytyy blenderi ihan mainiosti pelkällä kuumalla vedellä kunhan pesen sen heti käytön jälkeen ja yritänkin aina muistaa pestä samantien, koska sitä on niin raivostuttavaa sit hinkata niistä kuivuneista skeidoista. 😀

  • Minttu MAMI GO GO sanoo:

   Mä teen jotain selkeesti väärin kun en meinaa saada sitä ikinä puhtaaksi 😀

 3. Elina sanoo:

  Tämän takia mie käytän sauvasekoitinta enkä hankkinut edes tuota kannublenderiä. :’D En ois ikinä saanu aikaiseksi pestä sitä.

Kommentoi