SEITSEMÄN VOITTAJAA

9/04/2015

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Viime viikolla arvottiin niin lippuja lapsimessuille kuin Duplojakin. Kaikki voittajat on arvottu ja heille ilmoitettu. Meandin tarjoamia lippuja tuli vielä yksi aiemmin ilmoittamaani enemmän, eli yhteensä kuusi. Liput voittivat:

Tiina H
Mella W
Jaakko H
Katja L
Marle P
Karoliina R

Duplosetti meni sitä kovasti odottavaan perheeseen:

Sonja T

Kävi tuossa taannoin sellainen juttu, että eräs tuttavani vinkkasi minulle vauvapalstalla käytävän kuuman keskustelun eräästä minulla hiljattain olleesta arvonnasta. Nuo keskustelupalstat sivuutan lähes poikkeuksetta, mutta tämä piti käydä katsomassa. Siellä nimittäin ruodittiin noin viiden sivun verran sitä, että miten olin kehdannut arpoa voiton ystävälleni. Riikalle. Anteeksi nyt vaan, mutta niitä juttuja lukiessa en voinut ajatella että kyllä ihmiset ovat tyhmiä. Aloittaja väittää tällaista ja kymmenet ihmiset uskovat ja päivittelevät. Ilman siis mitään ”todisteita”. Ainoastaan koska ystäväni on Riikka, samoin kun arvonnan voittajan etunimi sattui olemaan. Eihän siinä sillon ole muuta vaihtoehtoa, eihän? Maailmassa on vain yksi Riikka.

Asiaa ei edes auttanut se että vastasin sinne omalla nimelläni että a) ystäväni tai perheeni eivät voi voittaa arvonnoissani b) en itse arponut voittajaa, vaan Indiedays c) tämä ystäväni Riikka saa bloggaajana lähes mielin määrin samoja tavaroita joita arvoin, eikä hänellä olisi ollut edes mitään tarvetta arvontaan osallistua. Tämä ei siis kuitenkaan vakuuttanut heitä, vaan juttu vääntyi ja kääntyi, siinä haukuttiin jo muitakin ystäviäni ja lopulta itselleni tuntemattomia henkilöitä, joitain heidän naapureitaan… Ihan käsittämätöntä. Tuollasta se meno taitaa vaan siellä olla, mutta itse en vain ymmärrä moista elämän siäsllön puutetta. Pysyn jatkossakin sieltä poissa.

Joten väärinkäsitysten välttämiseksi haluan nyt painottaa että nämä seitsemän voittajaa ovat itselleni täysin entuudestaan tuntemattomia, ei sukua, ei ystäviä, ei tietääkseni edes naapureita. Ja jokainen on ihan arpapelillä arvottu. Nyt kyllä jo naurattaa tuo koko homma… :D :D :D

Ps. Me&I Lapsimessuilla osastolla 6d188

Seuraa blogiani Blogilistalla, Bloglovinissa ja Facebookissa.
Löydät minut myös Instagramista, Twitteristä ja Pinterestistä.

5 Responses to “SEITSEMÄN VOITTAJAA”

 1. Avatar sanna sanoo:

  Haha, ei voi olla totta. Kyllä ihmisillä on aikaa jauhaa jonninjoutavasta :D

  Ps. Ensimmäistä kertaa kommentoin blogiisi. Mahtavaa että löysin tänne, kirjoitat ihanasti ja ajattelemme monista asioista samalla tavalla :)

 2. Avatar Tiina h sanoo:

  Mahtavaa kerrankin voitan jotain ! ps ei tosiaan olla naapureita eikä sukua eikä koskaan kasvotusten nähtykkää ;)

 3. Avatar Kati sanoo:

  Eiköhän se ole niin, että kateus on suomalaisen perusluonne

 4. Avatar Heidi_S sanoo:

  Oi mitkä naurut sain! :D On todella hassua miten ihmiset kateuspäissään vääntävät vaikka minkälaista puppua todistellakseen itselleen oikeutensa ikävään tunteeseen. Seuraavaksi blogeihin tuotemerkintöjen (saatu blogin kautta) lisäksi joku arvontaklausuuli? :D

 5. Avatar Marle sanoo:

  Kiitos lipusta! Tunnen sinut vain blogin kautta, mutta olisipa mukava joskus tavata. Blogitapaamisia periferiaankin ?

Kommentoi