TÄLLAISINA PÄIVINÄ

30/03/2015
Kommentit pois päältä artikkelissa TÄLLAISINA PÄIVINÄ

Processed with VSCOcam with f2 presetOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAProcessed with VSCOcam with f2 presetOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAloska elo-kelluntaOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAloska lasten-kanssa-espanjassa-fuengirola-costa-del-sol-ranta-OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAloska lomalla-pojat-altaallaOLYMPUS DIGITAL CAMERAloska uv-suojavaatteet-rannalla-lapsi-polarn-o-pyret

Tällaisina päivinä sitä tekee mieli vain käärityä viltiin, pistää tuli takkaan ja katsella vanhoja lomakuvia. Voin kertoa että menoliput Malagaan polttelevat jo kovasti sähköpostissa. Lähtö kolmen viikon päästä.

Seuraa blogiani Blogilistalla, Bloglovinissa ja Facebookissa.
Löydät minut myös Instagramista, Twitteristä ja Pinterestistä.

Comments are closed.