APRILLIA, SYÖ SILLIÄ!

1/04/2015

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Juteltiin eilen poikien kanssa aprillipäivästä ja hassuteltiin ajatuksella minkälaisia kepposia tehtäisiin toisillemme tänään. Voitte kuvitella että homma meni hetkessä aivan hervottomaksi ja naurettiin kippurassa niin silakalla täytetyille housuille kun limasuihkullekkin, jonka kuulemma aamulla saan.

Siitä tulikin mieleen, että ainakaan Suomessa, Aprillipilat harvoin ovat käytännön piloja. Yleensä sitä vaan juksataan pikkujuttuja ja kun toinen menee lankaan, lällätetään päälle Aprillia, syö silliä, juo kuravettä päälle! Mutta koska pojat olivat niin innoissaan miettimässä mitä hurjempia piloja, ajattelin yllättää heidät aamulla pikku jekulla.

Kymmenen litran vesiämpärit oven päällä, räjähtävät hammastahnatuubit, suola maitopurkissa ja muut perinteiset kepposet päätin unohtaa heti alkuunsa, mutta tämä Oh Happy Day-blogissa aiemmin näkemäni jekku oli helppo toteuttaa. Eikä sen jäljeen tarvitsisi puunata koko asuntoa.

Olisittepa nähneet poikien ilmeet ja kuulleet sen käkätyksen, kun pojat aamulla tulivat aamupalapöytään. Ehdottomasti lisää jekkuja ja hassuttelua elämään. Hauskaa aprillipäivää ja huhtikuuta!

Seuraa blogiani Blogilistalla, Bloglovinissa ja Facebookissa.
Löydät minut myös Instagramista, Twitteristä ja Pinterestistä.

10 Responses to “APRILLIA, SYÖ SILLIÄ!”

 1. Hanna K sanoo:

  Voi että keksit kaikkia ihania juttuja lapsillesi! Blogisi on ihana ja huomaa, kuinka paljon rakastat poikiasi

 2. Milla sanoo:

  Ääk, ihana jekku! Ja niin upeita ja hauskoja kuvia 🙂 Onneksi kaikki läheiseni tietävät että mua ei saa huiputtaa enkä joutunut eilen huijatuksi. Jostain syystä en osaa ottaa aprillipiloja hyvin 🙁 varsinkaan mitään ilkeitä. Käytännönpilat olisivat paljon kivempia!

  • Minttu MAMI GO GO sanoo:

   Hahaha, joo käytännön pilat on hauskoja.. Ainakin tehdä muille 😀

 3. Marjut sanoo:

  Ihanat ilmeet pojilla 😀 Mistä toi ihana hedelmäkori on?

  • Minttu MAMI GO GO sanoo:

   😀 Tuo kori on ostettu Espanjasta torilta, jossain Afrikassa tehty 🙂

 4. Piia sanoo:

  Aivan ihania postauksia teet. Mulla on tuossa pöydällä kirja Bridget Jonesista, mutta se satuhenkilö on kyllä aivan booring verrattuna sinuun, siis hyvällä tavalla. Kirjoitat tosi analyyttisesti, ja tekstiä on helppo lukea ja samaistua soveltuvin osin. Jatka samaan malliin 🙂

 5. Joanna sanoo:

  Ihan parhaat noi ilmeet. Tommoset hetket tallentuu verkkokalvolle 🙂 Ihanat pienet miehet sulla.

Kommentoi